- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krisz77
tag
sziasztok Azt akarom kérdezni a Intel atom n550 és a n450 között hogy van sebesség beli különbség gyakorlatba ? azt tudom hogy a n550 2 magos a n450 meg csak egy de érezhető is hogy gyorsabb a n550 ?
-
Van egy eladó kispolszkim. Jó állapotban van, annyi hogy beletojtak az udvaron a tyúkok
Bocs nem tudtam kihagyni
-
sisi24
tag
Üdv. Volna egy Acer Notebook-om és kiváncsi lennék hogy mennyit érthet?
Acer E3-111-c8S3. Jó állapotban van, annyi hogy a Touchpad nem működik.
-
-
oleee
tag
Sziasztok!
SOS kene egy Lenovo Thinkpad T450s-hez akkumulator alatti gumi stopper (aminek az eltavolitasa lehetove teszi a billentyuzet szereleset..). Hol tudom egyaltalan megtalalni az alkatresz kodjat?
Tudtok olyan Thinkpades szervizrol akiknel van keszleten alkatresz Budapesten?
Koszi:
Oliver -
válasz
Lalikiraly #42589 üzenetére
"Amennyire tudom, minden esetben úgy van kötve, hogy a dedikált VGA az integrálton keresztül adja a képet."
Sorry Ez nincs mindig igy. Ha van extra vga a notikban a kivezetések 99%-ban az extra vga-hoz vannak sajnos fizikailag bekötve. -
válasz
nokamiki #42588 üzenetére
Amennyire tudom, minden esetben úgy van kötve, hogy a dedikált VGA az integrálton keresztül adja a képet. Én mindenképp Type Cs monitort vennék. Sokkal modernebb csatlakozás, mint a HDMI is. Továbbá elvileg ugye tölteni is tudja a gépet rajta keresztül. már ha Thinderbolt csatlakozó is egyben persze. Ezt előbb megkell nézni.
-
nokamiki
senior tag
válasz
Lalikiraly #42587 üzenetére
Azért USB-C, mert úgy gondoltam, hogy a HDMI az integrált gpu-hoz csatlakozik.
Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy a g-sync, 144hz -et tudja e a HDMI-n keresztül, nem csak DP-n.
Még nincs meg a monitor. A kiszemelten nincs USB-c (lg 38gn950b).
-
-
-
nokamiki
senior tag
Sziasztok!
Asus Zephyrus G14-et szeretnék asztali monitorral használni. A kérdés, hogy USB-C-n keresztül tudok-e magas képfrissítést alkalmazni (38" wqhd+ monitor 144hz), valamint, ha g-sync kompatibilis a monitor, működhet-e az is esetleg?
Első körben USB-C hubbal gondoltam , amiből Display porttal csatlakoznék a monitorra.
Köszi!
-
Pano
addikt
A " 2. módszer: A Windows újratelepítése a Windows helyreállítási környezet (WinRE) használatával" fejezetben lévőt alkalmazd. Itt tudsz biztonságos törlést választani az egész meghajtóra vonatkozóan, de maga a windows rendszer megmarad és visszaáll alapállapotba.
-
3L1T3
addikt
válasz
SeniorTilla #42581 üzenetére
Nem ez volt a lényege, de oké!
-
-
3L1T3
addikt
Sziasztok,
Van egy notim ami gyárilag win10-el volt szerelve, megy szervizbe ezért szeretném teljesen legyalulni, de muszáj, hogy win10 maradjon rajta.
Ez egy ASUS ROG STRIX G17 noti. Van bármilyen gyorsbillentyű boot alatt amit megkellene nyomnom? Az adataim letörlése önmagában kevés, túl sok céges adat van rajta
-
Nem lehet, hogy egyszerűen csak, az akksinál a csatlakozón eltört egy szál? Pont ami a kijelzőt táplálná?
Nem hiszem, hogy szoftveres probléma lenne...
Inkább alaplapra tippelek. Már ha egyáltalán tökéletesen olyan akksi került bele, mint ami volt. -
válasz
TaliGa #42577 üzenetére
Volt már olyan laptop a kezemben ,hogy vibrált a kijelző.. kicseréltük és hibátlan.
(15,6 fhd slim 40 pin , sokáig használtam teszt kijelzőnek).
Ha csak hálózatról használod ,akkor meg minek az akku?
Ha töltés problémád van akkor meg lehet ugyan úgy felfujja?
Tabletnél még oké ,mert az éjjel nappal töltögetik de egy ilyen kommersz notinál már valami hiba lehet ,hogy túltölt.
Mind1 , az én véleményem ez ,de lehet nálam okosabb/tapasztaltabb már pont belefutott ilyen hibába és tudja a megoldást."pontosan melyik része lehet érintve!?"
ezek már komplex dolgok így minden /mindennel összefüg... -
TaliGa
aktív tag
-
válasz
TaliGa #42575 üzenetére
Vagy kijelző vagy alaplap.
Ha kijelző akkor csere / de ezt a hibát is csak ugy tudod tesztelni hogy kicseréled.
Ha meg alaplap akkor szerintem te nem akarsz annyit fizetni amennyiért egy műszerész több orát elszöszmötöl rajta...
Vedd ki az akksit és csók...
Felúposodott akksi ,meg lehet töltő hiba is ... ezt így távolról kiszűrni lehetlen -
TaliGa
aktív tag
Már házaltam itt ezzel a problémával, de nekifutnék mégegyszer. A családban van egy Asus X554L laptop, amibe új akku lett téve, és ha a töltőt lehúzzák a gép megy tovább, de a kijelző azonnal kikapcsol, ha a töltő visszarak, rögtön visszajön a kép (hálózatról pattentül üzemel). Az energiagazdálkodást sztem kizárhatjuk, mert BIOS-ban ugyanez a jelenség.
Annyit tudtam meg közben, hogy az előző akkuval voltak gondok, nevezetesen telepről üzemmelve vibrált a kép, majd az akku idővel meg is halt (felpúposodott).
Kérdés, hogy mi a fene döglött meg benne, és van e értelme javítani?
Előre is köszi a válaszokat! -
BlazR
tag
válasz
Pyttawrx #42564 üzenetére
Szia!
A tegnapi nap margójára:
Tegnap fél órán át futtattam a memtestet pendriveos bootolásról, semmi hiba nem volt. Előtte megkapta az új bios-t ami pár napja jött ki. A windows is teljesen lefrissítve. A tegnapi napon játékok alatt a hiba nem jelentkezett. Lehet, hogy a bios frissítés megoldotta a hibát. Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
zoli.22
tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy körülbelüli árat egy Asus rog g750jz laptopra?
Már nem új darab, de aksija még egész jó, és jó állapotban van. Egyedül annyi baja van, hogy a ventilátorok már kicsit csapágyasak.
Előre is köszönöm! -
válasz
Elk_hound #42569 üzenetére
Ezeket az Fn + Q megnyomásával is lehet állítani, már az összes gépben benne van. Van az energiatakarékos, a kiegyensúlyozott és a maximum. Intelnél akkor kapcsolja fixre a turbót. AMD nél, legalábbis se ennél, se a rizsánál nem volt sázmottevő. Viszont a Radeon beállításokban egy két dolgot átállítottam és most még töltőről is full néma. Na meg jöttek friss driverek, lehet ez a hatásuk... Most full néma félórája... pedig töltőn van és max performance módban.
-
Elk_hound
tag
válasz
Lalikiraly #42568 üzenetére
Ránéztem egy (AMD-s, igaz Ryzen) Lenovo Ideapad bios-ra. Abban a "configuration" menüben volt egy beállítás, ami esetleg még hatással lehet a ventilátor vezérlésre. "maximum performance", "battery saver" meg még valami volt benne.
De az csendben van ha nincs terhelve, függetlenül tőle. -
-
válasz
Packersbay #42566 üzenetére
Szia. Szerintem hdd/SSD hiba lesz első körben. És mikor bekapcsolod gyrsan nyomkod az f2-t azt hiszem. vagy vedd ki a hdd/SSD-t és indítsd úgy el í
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung laptop,bekapcsolom csippan egyet majd megjelenik 1 kurzor és ennyi nem csinál semmit. A kurzor nem villog tehát nem tudok be írni semmit illetve a BIOS-t se tudom behozni rajta.
Alaplap vagy inkább videókártya hiba?
Esetleg valaki találkozott ilyen hibával? -
BlazR
tag
Csinálom akkor a másik memtestet, köszi ricsi99, Pyttawrx. Jött ki bios frissítés is, azt is megkapja. Ha nem jó megy vissza.
-
A windows memória tesztje semmit nem ér.
memtesttel csináld usb-ről. Mondjuk sajnos pont én jártam úgy hogy egy ügyfél memóriáját 2 memtesttel, 4 gépbe összesen vagy 18 órát teszteltem, ami hibátlanul lefutott, de gépbe téve fagyott neki, végső döntésemre adtam neki egy másikat, azóta nem fagy, plusz beletettem egy másik gépbe azt a ramot és ott is hibázott működés közbe, azóta azt kukáztam
-
-
BlazR
tag
válasz
SeniorTilla #42553 üzenetére
-
válasz
Lalikiraly #42552 üzenetére
Nem jól monotorozol.
Egy gép ha csak winy10 elindul +frissitget /meg a hátát vakarja/virust kerget az is ad akkora terhelést ,hogy az erőgépek is felkúsznak max terhelésre kicsit.
Aztán ha végzett a napi hülyeségeivel akkor visszaesik a minimum orajelre és vár ,hogy az oprendszer futásánál kívűl is történjen valami.
Ha neked állandóan 2/3 teljesítmény megy akkor :
Vagy kevés a géped teljesitménye (6w-os proci..ha nem eszik nem is számol)
Vagy a tuttod nélkül a háttérben matat valami program ami terheli a géped. -
-
-
-
-
Elk_hound
tag
A bios-nak nyomj egy "default settings"-t a biztonság kedvéért.
Amennyiben tudod mit csinálsz, és a laptop bios-a is lehetővé teszi, próbáld meg kikapcsolni a CPU turbó üzemmódját. A tápáramkör nem csak (csúcs)teljesítményben lehet gyenge, de a terhelés/frekvenciaváltások során lezajló tranziens folyamatok is bizonyos határok között kell maradjanak.
Ha az első segít, örülj és keresd meg ki piszkálta el
, ha utóbbi, vidd vissza gariba.
-
-
BlazR
tag
válasz
Pyttawrx #42543 üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy teljesen új laptopról van szó. Win 10 naprakész, a driverek is. Amikor lefagy sincs drasztikus szinten, mondjuk egyszer volt 82 fokos. Nyomtam már rá cpu stress tesztet is. Nem fagyott meg tőle, vígan hűtötte, bár a egyes maghőmérséklet elért a 95 fokot. Ez játéknál nem kéne előforduljon ( pl warzone)
Nagyon köszönöm a tippeket. -
-
Szia. Lehet windows vagy vga drivere hiba is, de lehet akár ssd hiba is. A win naprakész? Esetleg nézz szét eseménynaplóba is hátha lesz valami használható infó. Teszteld le hdd-ket, illetve nem lehet hogy trottyol ilyenkor és nagyon visszavesz a teljesítményből? Legrosszabb esetben a vga haldoklik. erre indulnék el.
A hőfok rendben van, de maikor megfagy akkor is jó lenne tudni, hogy mennyi. Mmikor és mivel volt pasztázva? -
BlazR
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Van egy Asus ROG g512LV laptopom (i7-10870, rtx2060, 16gb ram, 512 nvme ssd, WIN10Home), amely játék alatt teljesen random módon megfagy. Úgy, hogy a be- kikapcsológomb hosszanti nyomására reagál csak (kikapcs, bekapcs). Se kék halál se semmi (kép megfagy, hang megfagy). Beárnyékolja az egészet, hogy teljesen váratlanul jön a hiba, hol egy óra játék után, hol 5 perc, hol 2 napig semmi. Hőfokok laptophoz képest rendben (75-80 fok gpu, cpu).
Tanácsokat előre is köszönöm! -
-
Elk_hound
tag
válasz
Lalikiraly #42536 üzenetére
Windows. Az energiagazdálkodás/speciális környékén van valahol olyan hogy a hűtési profil.
(viszont minek raktak egy 6w-os procira ventillátort...)
-
válasz
Lalikiraly #42536 üzenetére
Nézz körül a bios/uefi ben hogy be vannak e kapcsolva az energia szabályzási opciók... Esetleg lehet állitgatni a hűtési profilt .
A win-ben ,hogy minimális energiagazdálkodás ra van téve.Ha ettől megjavul akkor jó....
Ha ez mind jó ,de nem lessz csendesebb akkor nézz meg egy live linuxot...
-
-
ekdavid
tag
Hello!
2 in 1 laptopokat keresek Ryzen processzorral, 4500u vagy akár az újabb széria. Sehol nem találok, csak intelt. Hova lettek ezek a gépek? Mikor lesz vajon utánpótáls? Köszi a választ! -
Sziasztok!
A napokban lett egy új gépem egy Ideapad V15-ADA AMD 3020e CPU val. ami 6W TDP jű.
A teljesítménye nekem éppen elég is. Viszont azt nem értem, minek megy állandóan a hűtőventilátor? Mikor az AIDA szerint 38 fokos a CPU.Nincs véletlen valami program, amivel ezt felül lehet írni?
Meg arra gondoltam, ha rossz lenne a paszta a procin, de akkor meg magasabb lenne a hőmérséklet.
-
-
válasz
SeniorTilla #42531 üzenetére
Stimmel.. bocsi néha telefonról gépelek ,így a helyesirásom néha 1-es
Azért a win10 -et néha le kellene valahogy korlátozni ,hogy nem matasson már állandóan a biosban"Battery Saver" bakapcsolásához pl mi a francért kell? Annyira "Mac" akar lenni ,hogy már lassan azt is megszabja mejik kezeddel nyúlj a vécépapírért. -
-
válasz
Meizubee #42527 üzenetére
Szóval: ez egy új bios feature, nem kell formázni az akkut, nincs semmi gond. Csak a biosban már van egy akkukímélés funkció, ami a legutóbbi frissítés után (windows 10 intézi) automatikusan be lett kapcsolva. Több ilyen gép volt már ügyfeleknél, mindegyiknél ez volt a gond, ha csak 70-80% körülire lehetett feltölteni az akkut.
Megoldás: biosba be (F10), keresd meg ezt a kapcsolót és kapcsold ki az akkukímélő (battery save) üzemmódot.
https://support.hp.com/bg-en/document/c01297640
-
-
-
válasz
Meizubee #42527 üzenetére
Akku formázás:
Elöször merísd addig amig 0% nem lessz... ha a win már kilép akkor lépj vissza a biosba és ott várj mig kikapcsol... utánna kezd el tölteni ... pár százaléknál már bekapcsolhatod a notit ,de a töltést szakisd meg.
Ha szerencséd van igy felmegy 100% ig.
Ha mégse akkor mérőműszerrel meg kell mérni azz akkut hogy eléri e a maximális feszültséget.
Ha nem akkor inkább vedd ki az akkut -,mivel ha folyamatosan tölti a hibás akkut abból nagyobb baj is lehet. -
Meizubee
tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék, van egy HP Probook 450 G7 gépem, és a problémám, hogy az akksi nem töltődik fel 100%-ra csak 79%-ig megy bármeddig töltöm. Valahogyan ujra kéne kalibrálni az akksit, de amit láttam metódust, ott onnan indul, hogy töltsd fel 100%-ra az akksit.
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm előre is -
Oké
Rövid szösszenet álltalánosságban az akku-ról.
Úgy képzeld el hogy vannak benne elemek amik össze vannak kötve.
Egy elem 3,5v ebböll több van igy ugy amugy összekötve, úgy jön ki az ami rá van irva az akkura.
Pl egy akku 3,5V+3,5V+3,5V+3,5V=14v 1AEz kombinálva 3,5V+3,5V+3,5V+3,5V=14v 2A
3,5V+3,5V+3,5V+3,5VEgy "cellát" egy 3,5v os rész ad
Ha egy "cella" nem töltödik fel vagy hibás és hamar lemerul akkor az összesitett kimenő áram , itt amit példát emlitettem a 14v ,hirtelen leesik és a noti kikapcsol.
Neked az eredeti akksi 40-50% általános feszültségnél csökken le egy "cella" értéke hirtelen ,és akkor kapcsolt ki.
Mostaninál 20-30% általános feszültségnél csökken le egy "cella" értéke hirtelen, és akkor kapcsolt ki.Mind a kettönél 1 vagy 2 cella gyengébb és ez okozza nálad ezt a hiba tünetet.
Nézd meg a tablett akukat
Itt ha jól szemugyre veszed a képeket láthatod hogy 1-2-3 akkut ugyan ugy sorba raknak hogy emeljék a feszültséget.
A "cella" ugyan akkora csak van ahol kettőt ,van ahol hármat is sorba kötnek.
A noti akksi is ugyan igy működik csak más szerkezeti megoldással ,meg kicsit bonyolítva de az elv az ugyan az.
Érthető így?
-
-
PA80
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell 5480, 3.5 éves gép. Most lett belerakva új akku. A régi akkuval 40-50% környékén hirtelen gyakorlatilag kikapcsolásig merült, ezért lett benne kicserélve. Azonban mindez hiába történt meg, mert az új akkuval is eljátssza ugyanezt, annyi különbséggel, hogy "csak" 20-30% körül ugrik le hirtelen a töltöttség szinte nullára. Ezt mi okozhatja? A régi nagyon el volt már használódva, kb. 55%-os volt, az új meg jelenleg kb. 90%-os (Aida64-el néztem meg).
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Louro
őstag
válasz
Pyttawrx #42519 üzenetére
pcmentor. De tényleg én voltam a balf@sz. (Nem ciki beismerni, ha hibáztunk szerintem.)
A 6-18k + zsanér már reális számomra. Nem 2 perc szétkapni normálisan egy laptopot, majd még babrálni vele, beszerezni az alkatrészt....Én azt hittem, hogy 6-18k kétszer és úgy rá a zsanér ára.
-
Louro
őstag
válasz
Pyttawrx #42517 üzenetére
...és @tilla: Persze valamiből élniük kell. Nem tagadom. De, ha bemegyek a boltba, akkor a liszthez nem adnak alapból egészségügyi vizsgálatot, hogy nekem jó-e a búzaliszt. Nem-e tönköly vagy teljes kiörlésű kell.
Persze az is igaz, hogy valaki beadja a laptopját, hogy letörött a zsanér és közben a ventilátorra már rá van sülve a por, billentyűk alatt ott a cigi, cukros kávével fixálva. Ha a javítandó részhez csak ezeken keresztül lehet jutni persze para. De akkor majd ott tájékoztassanak erről. Memória, akku állapota.... Ezt picit soknak érzem.
Én meg menet közben megnéztem újra és jajj, bakiztam. Azt hittem kétszer fizettetik ki a bevizsgálást. Így már nem annyira vészes. Csak, ha kétszer lett volna 6-18k, akkor az érezhető lett volna. +zsanér
Marad a szervíz. Bocsi az eszmefuttatásért!
-
Szia.
Szerintem pontosan úgy van, ha nem kéred a javítást, akkor van bevizsgálás.
Tudod sok olyan van, hogy elmondják a pontos hibát és egy okos beszerzi/megcsinálja olcsóbban mivel már megvan a hiba. Én úgy kerülöm el, hogy előre mondok egy tól -ig összeget kb, illetve addig nem mondok pontos hibát, amég nem kéri, viszont nincs bevizsgálási díjDe ugye minden szerviz másképp csinálja. Ugyen senki nem gondol a fenntartási/kiadási költségekre...
amúgy melyik szerviz?
-
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy Fujistu Lifebook A554.
Hiba: A kijelző zsanér mögötti műanyag feladta az egyik oldalon. A zsanér maga nem tört el, csak a műanyag tört apróra.Néztem szervízeket. Az egyik jónak tűnt, de asszony kiszúrta, hogy minden laptopot bevizsgálnak, ami +6000 legalább :/
Próbáltam a neten - eBay, Ali - keresni alkatrészt, de nem nagyon találtamA szervíz is valahonnan beszerezné. Nincs esetleg tipp vagy konkrét ötlet, hogy merre érdemes nézelődni? Vagy maradna a szervíz?
Köszönöm!
-
-
TaliGa
aktív tag
Van egy Asus X554L laptop a családban, korábban már megmekkent benne az aksi (felpúposodott), ki lett szedve, úgy ment egy darabig. A héten lett bele új akksi, közben viszont támadt egy olyan gond, hogy ha töltőről lehúzzák, nincs kép - a gép megy tovább, nem kapcsol ki, csak a képernyő sötét. Valami ötlet?
-
Kbali
nagyúr
válasz
ricsi99 #42495 üzenetére
Ne is mondd: fater ötször vitte vissza anyám laptopját, hogy nem jó - negyedszerre sikerült kideríteni, hogy a töltő a ludas, de amit adtak, az is hibás volt. Azzal is vissza, majd kapott egy "gyári" töltőt. Persze mikor lett lehetőségem megnézni, az Asus laptophoz adtak egy "gyári" Akyga töltőt. Meg fennhagyták a HD Sentinel Pro próbaverzióját, ami folyamatosan sikított anyámnak, hogy regisztrálni kellene... Szóval óvatosan azokkal a helyi számtechboltokkal!
-
Kbali
nagyúr
-
válasz
pappeti0509 #42503 üzenetére
"Elk_hound" jól irta.
Type-c ből lehet usb bármit csinálni ,de viszafelé nem működik. -
válasz
RAiN91 #42504 üzenetére
Értem a problémát.
Én erre egy ilyen állitható dőlésszgögű hűtőpadod vagy valami ilyesmit javaslok.
Igy egy picit meg van emelve a kijelző és a billentyűzetnek is van egy kis megszokott dőlésszöge.
Ha megemeled próbáld bem beállitani hogy a kijelző valami hasonló dőlésszogben legyen.
Sajnos a noti ilyen felűről lenézős kategória ,ahol meg kell találnod a neked megfelelő szöget.
Asztalinál persze szemből nézed ezért más igy.
Ha van lehetőséged ,nézz meg igy pár más mérető notit is ,hogy neked mi az ideális.
Vagy lehet ha kicsit alacsonyabb széket használsz akkor kényelmesebb. -
Elk_hound
tag
válasz
pappeti0509 #42503 üzenetére
Nem teljesen értem. A Dell Type-C vel (apa) csatlakozik a YOGA Type-C csatlakozójára. (anya). Az adapteren lévő (anya) csatlakozókra (HDMI, USB 3.0) rádugsz bármit, aminek lyukat találsz...
(ha a YOGA-n nincs Type-C, akkor nincs olyan adapter, ami USB 3.0-ból olyant csinál, a Type-C nem csak fizikailag különbözik) -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ergonómiai kérdésem lenne: sokáig PC-m volt, laptopom nem sok ideje van (14-es Lenovo). Sokat használom asztalnál ülve ezt is, csak egeret kötök rá. Túl alacsonynak érzem, és fáj így sokszor a nyakam. Fel szoktátok emelni az egészet, vagy így használják általában? -
pappeti0509
csendes tag
Tisztelt Fórumosok!
Az alábbi kérdésem lenne!
Van egy YOGA 2 laptopom és ezt szeretném összekötni egy Dell WD15 „C” type csatlakozós dokkolóval. A fő cél, hogy alkalmanként asztali gépnek tudjam használni és külső monitort csatlakoztatnék a dokkolóhoz! Persze egyéb USB-s eszközöket is illesztenék hozzá. Létezik olyan „C” anya és „USB 3.0 apa adapter - átalakító, amivel össze tudom kötni a két eszközt?
Köszönöm
-
hamikike
tag
válasz
SeniorTilla #42480 üzenetére
Bocs, hogy ilyen késve reagálok.
Aksiról használom, többnyire este az ágyban, előtte, napközben töltőre teszem.
Én egy átlagos felhasználó vagyok, egyébként van egy 10,5 colos samu tabom is, szinte majdnem mindent meg tudok vele csinálni, legalább egy napig, esetleg tovább is bírja töltés nélkül, csak a tapizás miatt néha nehézkés (nem akarom túlzásba vinni és egeret meg billentyűzetet kapcsolni hozzá, mert bonyolítaná a használatot).
Játékra egyiket sem használom, így jól bírják.Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged