Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ronyman

aktív tag

Sziasztok!

Egy Compaq CQ58-as laptoppal lenne kis problémám. Amiben egy E1-1200 APU van.

A barátom fejleszteni szerette volna a gépét, mert lassúnak ítélte. Hozzám került, hogy bővítsem fel 8Gb-ra a memóriáját, valamint a HDD-t is cseréljem le egy SSD-re. Ez meg is történt, de számomra a gép nagyon lassú. Igaz nem tudom, hogy milyen volt HDD-vel, mert SSD csere után friss operációs rendszert telepítettem. De ez egyszerűen katasztrofálisan lassú. Néztem HP Diagnosztikai program lefut hiba nélkül. Mégis olyan a gép, mintha egy őskori gép előtt ülnék! Drivereket néztem, az eszközkezelőben nincs semmi felkiáltójeles eszköz, a weboldalon nincs friss driver, sőt win 10-es nincs is csak 8.1-et ajánlja fel.

Van alsó kategóriás gépem pl. Celeron 1000M procival, de még az is nagyságrendekkel gyorsabb 6 GB rammal, meg SSD-vel, mint ez. Kb. olyan érzésem van, mintha az ssd-t ki se cseréltme volna, meg lenne benn a 8 helyett 1-2 Gb ram ....

Van valami trükk vagy valamilyen driver amit fel kell tenni, vagy tényleg ennyit tud ez a gép?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv:
    Ronyman

Új hozzászólás Aktív témák