-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Intel HD 3000 támogatja a 2560x1080-as felbontást? Displayport van a dokkolómon. Sajnos a HDMI port nem működik, szóval mindenképp onnan menne.
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy HP 250 G6 notebookot, M.2 vagy 2,5" SSD-vel lehet bővíteni, mert a honlapon azt találtam, hogy M.2-vel, viszont YT-on, meg a 2,5" megoldást.
Köszönöm!
-
NEMO1968
őstag
válasz
Dronte #33996 üzenetére
Szia!
Mèg az sem biztos, hogy a 7-es driver felmegy a WIN 10 alà.
Elöbb nèzz körül, hogy az adott GPU-hoz van-e 10-re driver.
Ha a hardverazonosìtò alapjàn keresel, lehet hogy talàlsz.
Javasolnàm ezt a jàtèkot eljàtszani minden eszközöddel.
Ezutàn pròbàlkozhatsz az ùj OP rendszerrel, de lehet hogy mèg ìgy is sz...ò àgra kerülsz majd valamivel. -
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 2011-es laptop (HP Pavilion dv6 3110EH). Most fogom újrahozni rajta a Windowst, és arra gondoltam, hogy Windows 10-et pakolok alá. Na most az lenne a probléma, hogy ebben ugye van egy dedikált (HD5650 Radeon) és egy Intel VGA, switchable graphicsként működik.
A HP honlapon viszont obviously nincs Windows 10 supported driver. Kérdés az, hogyha felrakom az utolsó legacy drivert AMD oldalról (2015 év végi), és a HP oldalán található Intel drivert (Win7es), akkor működni fog a switchable graphics vajon? Egyáltalán fel fogja tudni dolgozni a Win10 az integrált videokártyát?
A switchable graphics funkciót semmiképp nem akarnám eldobni, mivel akksival az 5650 durván leszívja, míg az integrálttal lazán kihúz 3 órát filmezve.
Milyen egyéb lehetőségek jöhetnek még esetleg szóba? Köszi előre is!
-
forten
aktív tag
Hello.
Samsung R530 laptop,és az R540-es alaplapja kinézetre totál megegyezik,látszólag a csavar helyek is.
Honnan tudnám ezt biztosra megállapítani,hogy 540-es lapot be tudnám rakni az 530-as burkolat a?Valami tipp?Tudom,hülyén hangzik,de egyelőre ilyen megoldást találtam. -
mcwolf79
veterán
Üdv!
Garanciális ügyintézésnél mennyire jelent gondot ,ha van a notin egy pici sérülés? Egy ASUS notiról van szó, és egy kb. 2 mm-es részen,ahol fel kell szedni a tetejét (a géprész és a kijelzö közt) van egy kis sérülés a müanyagon. Sajnos akkor még nem ismertem a bankkártya "trükköt",és ahogy próbáltam felpattintani picifejü csavarhúzóval kihajlott a müanyag.
Thx -
csonter2
újonc
Hello mindenkinek,
Olyan problémám van hogy lenovo ideapad 700 laptopom olyat csinál hogy határozatlan időközönként fogja magát és elmegy a kép és ilyen villogó vízszintes fura fénycsíkok követik. (valamikor több valamikor 1-2). Mint amikor elmegy az adás a tv-ben ahhoz hasonló. Ha hang is ment elötte akkor ilyen hülye zaj kiséri a jelenséget, ha nem ment semmi akkor csak csend. Mi lehet a gond? -
dugo_
veterán
válasz
Vegitaa #33990 üzenetére
Kétlem. Maximum alaplapcserével, ha egyébként a kasztni kompatibilis az X4-es verzióval.
Egy RAM-bővítés miatt persze nem éri meg ilyeneken gondolkozni.
Vegyél bele SSD-t és azon állíts be jó nagy lapozófájlt. Nyilván lassabb lesz, mint a RAM sebessége, de egész jó kompromisszum. -
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP900X3C laptopom, s szeretném a 4Gb memóriáját 8-ra bővíteni.
Mit gondoltok, lehetséges? -
Predator2
addikt
Helló
Adott egy HP Probook 440 G3 Notebook.
Vettem bele egy M.2 ssd-t. Beszereltem de nincs hozzá rögzítő csavarom.
Tudnátok segíteni, hogy milyen kell bele?THX
-
Medix
csendes újonc
Üdvözlet.
Kérdésem volna egy HP Probook 6570b-vel kapcsolatban.
Messengeren szeretném használni a webkamerát, de hívás közben azt írja, hogy kamera nem található.
Ha Start menüből indítok rá, akkor elindul, de messengeren nem megy.
Van valakinek ötlete, javaslata a problémámra? -
Papooo
senior tag
Mi a trükk?
Egy öt éves i5 3320M proci 4000 körül teljesít a Passmarkban.
Veszel egy ilyennel szerelt üzleti kategóriás laptopot (PL: 2570p vagy T530), és bár az egy öt éves gép lesz, még akkor is menni fog, amikor ez a csilivili műanyaghulladékból összepakolt gép már rég a kukában lesz. -
Dell XPS
veterán
válasz
Szabikaa20 #33974 üzenetére
Amit leírsz tipikus alaplap hiba. Sokszor találkoztam már vele, nagyon ismerős, szinte pontosabb mint egy hibakód leolvasás. Néha a zárlatos, sérült komponensek megtévesztésig hasonló jelenségeket okoznak, ezért érdemes 100% -ig megbizonyosodni a forrásról. Szakmailag kötelező (lenne) bevizsgálni, leellenőrizni a megállapításunkat, ezért ki kell zárni a "meglepetéseket".
-
ACER ASPIRE ES1-523 A4-7210-es CPU-val 90k. Passmark szernt 2522 pontot gurít, szóval van benne kraft alap dolgokra.
Hol a trükk?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szabikaa20 #33972 üzenetére
A jelenség valóban alaplap hibára utal, de nézd meg komponensek nélkül is (hdd, odd, ram, akku).
Előtte reset természetesen.
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Már feltettem a kérdést a HP topikba is még ebéd után és senki nem válaszol ezért megkérdem itt is...Adott egy HP compaq presario CQ57 notebook gyári W7HP van rajta...Szerelésre hozták nem az enyém.Az a probléma,hogy bekapcsolásnál nem csinál semmit.Megnyomom hogy bekapcs a bekapcsoló led felvilágít aztán pár mp után elkezd villogni a CapsLock.
Az a helyzet hogy én már nézelődtem a neten,hogy milyen hiba lehet,de ilyet sehol nem találok.Egyfomán villog 3másodpercenként,de a végtelenségig.Nincs olyan hogy villog valamennyit aztán megáll.Egyfolytában felvillan 3mp-ként.Minlehet a probléma?Én procira tippelek vagy alaplapra,mert el se indul.Vagyis a képernyő fel se villan,de a proci venti bekapcsol.Töltés világít ha bedugom.Mi lehet a baj? -
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #33970 üzenetére
Bár a képminőség most sem oké... recés, szemcsés.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #33969 üzenetére
Végül sikerült beállítani. A 16:9-es képarány helyett a monitor beállításainál a "csak pásztázásra" kellett váltani, ami fogalmam sincs mit jelent.
-
maximilian4
addikt
Lenne egy kis problémám. Valószínűleg én vagyok a béna é, de sehogy nem tudom beállítani. Szóval laptopot rákötöttem hdmi kébellel a monitoromra, de recések az ikonok, el van csúszva a kép, a tálca 2/3-a hiányzik.
Előtte használtam a monitort xbox-szal és ps-sel is, ott tökéletesen működött. Mit hogy kéne beállítanom? -
dugo_
veterán
válasz
i are robot #33966 üzenetére
De szabványos. Vagy a péntek délutános műszak csinálta pontatlanra, vagy te nem tudod a helyére rakni.
Mivel a belső sata csatlakozót nem kéne letörni, ezért nem mondom, hogy erőltesd bele, de egyébként előfordulhat szorulás. Esetleg a caddy csatlakozóját megpróbálhatod kicsit lejjebb hajlítani.
-
dugo_
veterán
válasz
i are robot #33963 üzenetére
Vidd vissza.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Adott egy Asus R510C notebook, amiben a következő elemek vannak:
Kijelző: 15.6 inches LED
Felbontás: 1366 x 768
Processzor: 1.8 GHz Intel Core i3
Memória: 6 GB DDR3
Háttértár: KINGSTON SUV400S37240G 240 GB
Videokártya: GT720MWindows 8 van rajta.
Érdemes Windows 10-re upgradelni vagy jobban kihasználja a jelenlegi operációs rendszer?
Köszi: RR
-
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo E440-em, amibe vettem egy ODD caddy/optibay-t, vagyis HDD beépítő keretet, hogy az optikai meghajtó helyére HDD-t tudjak tenni. Egy olyan problémába futottam bele, hogy a beépítő kereten és a DVD írón a SATA csatlakozó pozíciója kicsit máshol van (9,5mm a vastagsága, ebben az irányban kb 1mm az eltérés), és nem tudom rádugni a keretet. Találkozott már valaki ilyennel, van valami egyszerű megoldás, vagy vigyem vissza (visszaveszik), és vadásszak egy másikat?
Köszi!
u.i.: nem itt vettem és nem ezt, de így néz ki: http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=537436
-
rizso
addikt
Sziasztok! Érdekel valakit laptop értékesítő állás?
-
dragonfx
veterán
szerintetek ebbe opciosan lehetne kérni 8gb ramot mennyiért szerintetke amir eális?
gari gondolom marad ha ők rakják bele -
-
TeeJay
félisten
válasz
csabyka666 #33958 üzenetére
wikidevi oldalakon
intel broadcom atheros qualcommatheros ralink realtek mindnek van
google --> xyz wifikártya típus wikidevi
és máris írja mit tud -
Üdv mindenki!
Egy WIFI kártyáról hogyan lehet megállapítani, hogy egyben bluetoothos is? Van nálam egy marékkal, de nem akarom egyenként végigpróbálni.
Van egy, amiről biztosan tudom, hogy BT-s, azon 2 db MAC van feltüntetve. Ez általános, vagy nem feltétlen mérvadó?Köszi a válaszokat előre is!
-
dragonfx
veterán
Sziasztok.
Melyik a legujabb legerosebb lsptopba levo i3as proci a piacon?
Leci linkeljetek gepet is amibe van ez. -
pachito
őstag
Sziasztok!
Lenne egy (régi, talán '11-es/'12-es) Asus notim (melóból írok, így fejből nem tudom a pontos típust megmondani), korai szériás i7es procival, 4giga rammal,500gb hdd, hd4000+gt540m. A gépen win10 fut.
Egy ideje észrevettem, hogy pl. játék illetve akár egyéb feladatoknál is - pl ha csak megnyitok néhány tabot böngészőben mondjuk egy már futó, nagyfelbontású youtube videó mellé vagy csak fájlkezelőben plusz ablakot - néha a gép "megakad" 3 mp-re (saccra mindig ugyanannyi időre, sosem egy kicsivel több vagy kevesebb), aztán észbekap és végigviszi az előbb bepötyögött műveletet.
Kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatja? A HDD? A kevés RAM? Gfx? Valami más?Köszi, üdv
-
Dell XPS
veterán
válasz
Peterhappy #33952 üzenetére
F11?
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
USB-ről szeretnék win7-t telepíteni.
HP 8560p. SSD és Win10 van jelenleg.Nem tudok belépni a BIOS-ba. Hiába nyomkodom az ESC-t mint egy őrült, egy tizedmásodpercre írja ki az opciót és már lép is a vindózba befelé. F9 kellene elméletileg a boot választáshoz, de az sem csinál semmit.
Van ötletetek, hogyan tovább?
Előre is köszönöm!
Péter -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Budapesten tudtok ajánlani valakit, aki Dell Latitude d430-ban ki tudja cserélni a hdd-t ssd-re? Kicsit maceranak tűnik, mert 1.8" zif hdd helyett atalakitoval lehet msatat beletenni.
-
Stylerr
addikt
Első mondatod nem is értem miért írtad, ha elvileg értenél hozzá... Kifejtem pontosabban. BIOSban be van lőve ebben a típusban, hogy 61 foknál szabályozza le, viszont a többi laptopban, amiben 940mx kártya van, ott 80-ra van belőve, ami helyes lenne. Elvileg ígértek rá javítást, és én erre vagyok kíváncsi.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Lenovo 520-15IKB laptopom van 940mx kártyával. Rengeteg fórum bejegyzés van, hogy 61fokon throttlingol a kártya benne. Azóta ezt megoldották már? Október 16-án jött hozzá BIOS update, az fixeli? Valaki küzd hasonló problémával?
-
dugo_
veterán
válasz
Peterhappy #33945 üzenetére
Nem lehet, forrasztott a grafika rajta.
(Ha egyáltalán van külön az adott modellben, ha nincs, akkor már a prociban van az igp).
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Van értelme egy HP 8560p-be beletenni egy nvidia 710m-t? Egyáltalán bele lehet tenni?
Full HD filmeket néznék, hetente egy-két alkalommal játszanék.szerk: 8GB ram van benne.
Feleslegesen nem szedném szét és a másik gépet sem barmolnám szét
Előre is köszönöm a választ,
Péter -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy Fujitsu Lifebook S782 nem tölt csak 86%-ig. Mi lehet ennek az oka? Semmi segédprogramot nem telepítettem fel ( mint a Lenovónál) ami a töltési érék maximumát szabályozná, illetve a biosban sem találtam ere vonatkozóan állítási lehetőséget.Ezt az "akksi ki, majd vissza - közben az illesztőprogramot törlöm" dolgot is próbáltam.
-
prannk
őstag
HAli.
VAn egy notebook hűtőm cooler master. Tudom valahogy a sebességét növelni? USb csatis
-
-
Tomikapc
aktív tag
válasz
Tomikapc #33936 üzenetére
Közben kiszedtem magát a kijelzőt is és megnézem, LED-es, tehát feltételezem nincs inverter benne, szóval az ott valami elektronika lehet, de nem inverter. Hogyan tudom kiszűrni, hogy a kábel-e a ludas vagy az az elektronika? Ha az elektronika akkor cserés az egész kijelző?
Köszi! -
Tomikapc
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS X550C notebook, aminek a kijelzője nem mindig mutatja megfelelően a színeket, csíkozódik stb. A kijelző alsó részét kinyitott állapotban megnyomva (viszonylag erősen) megszűnik a jelenség. Szétszedtem és arra jöttem rá, hogy alul ami a kijelző alatt van lapka (talán az inverter) nyomás hatására megszűnik a hiba néha néha. A csatolt képen látszik, a do not touch feliratú az. A videón látszik a jelenség.
Mit kell ilyenkor cserélni? Komplett kijelző vagy lehet külön azt a panelt? Mekkora munka?Köszönöm a segítségeteket!
-
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33933 üzenetére
A HD 520 köröket ver a HD4000-re, ha olyan gépet veszel akkor azért tágabbak a lehetőségek.
-
-
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33930 üzenetére
Igen, ennyit tud szerintem is azt kész. FullHD bőven elég szóval nem panaszkodom.
Ezt a gépet nem használom játékra, előző i5-3320M GTA IV-et és Skyrimet vitte 25-35 FPS átlaggal 1024x768 felbontáson, alacsony részletesség mellett.
-
-
SP4C3
veterán
-
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33918 üzenetére
Legfrissebb driverek vannak fent, többféle lejátszóval is próbáltam, YouTube, VLC player, Win 10 Filmek + TV, mindenhol ugyanaz az eredmény.
-
ak26bago
csendes tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy g751jt? (i7 4710hq, gtx970m, 16gb ram, 1tb hdd)
-
whited
addikt
Üdv
Lenovo G500 amiben egy HD8570m van.
Friss w7 telepítés, vga driver leszed, install, gép újraindít, és mit látok, szabványos VGA adaptert írja.Miért lehet ez ?
-
Azért lenne még egy technikai kérdésem.
Vegyünk egy Core i3 6006U val szerelt akár 17 es notit 1600 x 900 as kijelzővel. és az integrált HD 520-as
Most ez játékra milyen szinten alkalmas ezzel a felbontással? És mondjuk 8GB rammal és nyilván SSD vel.
Előre is köszi.
-
-
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: nemrég vettem egy Elitebook 840-et i5-5200U processzorral. Azt vettem észre, hogy a gép képtelen akadás mentesen lejátszani a 4K (2160p) tartalmat, de mintha az 1440p is kissé laggolna. 1080p videókkal semmi baj sincs.
Ez normális? Ennyit tud az U-s proci és kész? Vagy valami driver / kodek gond baja van? -
Papooo
senior tag
válasz
Lalikiraly #33914 üzenetére
Egy ismerősöm szerint a laptop procik típus jelölései:
N - Neveddmeg
E - Ez is sz@r
Nekem is ez a véleményem erről a két tipusról.
Az A6 egy kicsivel gyorsabb, de én nem cserélnék rá.Egy U-s i3 vagy i5 sokkal jobb választás.
-
Sziasztok!
Gyors kérdés.
Cserélném, a Pentium N3710 el szerelt Acer 17 es notimat egy újabbra.
Viszont ahogy nézelődtem, Lenovo Ideapadokat a 320 as szériát, sok fajta AMDs van.
E2-9000 vagy A6-9220 talán. Ezekről mik a vélemények?
Egyáltalán mi a telljesítményük. Tesztek alig vannak ilyesmi?Vagy ha nagyon trék akkor marad a Pentium N4200 al szerelt újabb Acer. Mert amúg nagyon megvagyok elégedve a notival, viszont a vinyót kihajítom és SSD a helyére. Bármelyik esetben.
Köszi előre is.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
kmisi99 #33910 üzenetére
Szia!
Időnként előfordul, hogy 19 vagy 19,5V-os tápot használnak 18,5V-os helyett, csak mert jó volt a dugója.
Tünetek: a laptop melegszik,mint az állat, tetűlassú, se újratelepítésre, se újrapasztázásra nem lesz teljesen jó. Aztán elindul a vezérhangya, megnézed a tápot (Ugyan ki lenne olyan ******, hogy nagyobb feszültségű táppal használja? Hát, akad néhány.) és a megfelelő táppal próbálva minden helyreáll.
Szóval próbára éppen jó lehet egy rövid időre, de huzamosabb ideig azzal nem használnám. -
SP4C3
veterán
válasz
SystemRoot #33911 üzenetére
Gondolom a turbo miatt csinálja, de én amondó vagyok, hogy a speedstep nagyon hasznos dolog, főleg taliga notikban. (azaz minek kapcsolnád ki?)
-
SystemRoot
őstag
Sziasztok,
Azzal kapcsolatban kérdeznék, hogy Win 10-ben hogyan lehetne teljesen kikapcsolni a cpu szorzójának automatikus változtatását. Adott egy Asus N752VX laptop, i7 6700HQ proci van benne, és sajnos a bioszában nincs rá mód, hogy kikapcsoljam az Intel cpu-ra vonatkozó funkciókat, mint az EIST vagy a C1E). A Power optionnél hiába rakom high performance-ra és teszem minimum 100%-ra a procit, akkor is 31-35 között váltogatja a szorzót (ez az intel C1E miatt van, ha jól sejtem). Nem tudtok véletlenül valamilyen registry beállítást, ami ezt a funkciót kikapcsolja?
Köszi szépen előre is.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, 18,5V helyett 19,5V táp használata mennyire nem ajánlott? 0,5V ide vagy oda az semmi, de a 19,5V az már a tipikus 5% tűrés fölött van.
-
dugo_
veterán
válasz
TeeJay #33906 üzenetére
A műanyagkeretesek egy fokkal pontosabbak, plusz ez alulról tartja a HDD-t:
https://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-9-5mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-MU7/112469967403Nekem volt olyanom, amit nem is kellett lecsavarozni, hanem gumibakok tartották a lemezt oldalról, az még jobb volt.
De a full fémmel csak egyszer volt bajom, amikor a Thinkpad magnézium vázába nem akart beleférni egy pontatlanság miatt. Egy ütés óráskalapáccsal a sarkokra és a helyén is volt. Ennyit simán megér, hogy ne kelljen több ezret fizetnem érte.
ODD-előlapot csak ritkán szerelek át, mert én meg pont azt tapasztalom, hogy azoknak van olyan gagyi füle, hogy egyből letörik, amikor le akarom szedni a notiról.
Ebből a szempontból én tök oké vagyok azzal, amihez jár ez az univerzális vakfedél:
https://www.ebay.com/itm/9-5mm-Universal-SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-CD-DVD-ROM-ODD-Optical-Bay/332412298552 -
TeeJay
félisten
akkor kérlek linkeld a tuti 900forintosat mert én egy full fémet vettem amibe fixen volt 4 csavar 4 oldalt a HDD becsavaráshoz meg volt a belső SATA csati mellett egy 3 állású kapcsoló amivel az alvó módot lehet elvileg állítani vagy mit
minőségre elég tré nekem de mivel nem volt fontos laptopba így elmegy
-
TeeJay
félisten
hát a kínai 900 forintos SSD-ODD keret elég khmmmm kategória
vettem egyet de inkább legközelebb adok érte 4-et és vegyek Raidsonic-ota kínai eléggé pontatlanul van legyártva
az ODD előlapot ha rátettem simán leesett mert nem pattan be a fül rendesen, illetve a HDD becsavarozás is elég tré módon vana Raidsonic SSD-ODD rack-em 10x minőségibb azért
-
törölt tag
ziasztok
Vadi uj Acer Aspire 7 es laptopom nagyon durván bevilágít a képernyő tetejénél és széleken oldalt
1 napja vásároltam
Mindegyik ilyen gatyaszar? érdemes inkább más laptopot venni?
nem vagyok előrébb,ha kicserélik újra és ugyan úgy bevilágít főleg ha kinyitom lecsukom egyre rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest