- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nincs ilyen, de én nem vennék ilyen neve nincs utángyártottat.
Bár kell a pontos típus, de:
[link] vagy ez
[link] kellhet neked, ha erről a notiról beszélünk.
Vigyázz, mert az egyiknél van rövidebb, meg hosszabb kábellel is.
Mielőtt veszitek ellenőrizzétek a pontos típust.
Én akksiba (is) gyári párti vagyok. -
-
vond
MODERÁTOR
-
Azt vágom, de ez a 9.0-s szabvány valahogy nekem nem kerek
9.5mm-es Caddy ma jött és nem megy be a 9mm-s ODD helyére sajnos (lehet kicsit eldeformált a Caddy, mert műanyag és azért nem megy be) fene tudja...de ha félig nagy nehezen be is nyomom, akkor ki még nehezebben jön. Ha veszek 9.5mm-s BluRay írót, lehet el is állok a vásárlástól ha ilyen nehézkes lesz a be/ki vétel a gépből.
-
Highscreen
csendes tag
Elnézést, az lemaradt..
Tipus: MSI GS70 6QE-050UK
Processzor: i7 6th gen. 6700HQ
Ram: 16GB DDR4 2133Mhz
SSD: 256GB M.2 Toshiba
HDD: 1TB 7200Mhz HGST
Vga: GTX 970M 3GB GDDR5
Lcd: 17.3” FullHD IPS
Bill.: SteelSeries változtatható színű vilálgítással
Állapot: újszerű
Garancia: nincs
Akkuidő: 30-45 perc
Tartozékok: töltő, táska, külső DL DVD író-olvasó
Windows: Windows 10 Home 64bitErről lenne szó, hogy mennyi is lehet manapság az ára?
-
Loccze
tag
Sikerült torrent oldalról leszedett startert aktiválni. Próbáltam már korábban, csak akkor nem jól. A lényeg az volt hogy a telepítés közben nem kellett termékkulcsot megadni, csak mikor már fent volt a rendszer és a driverek elindítottam az aktiválást, beírtam a kulcsot és elfogadta.
Köszönöm! -
majnkopf
tag
Megoldódott, csatlakozási probléma is volt. Egész napom elment rá mire jól rá tudtam varázsolni a megfelelő progikat, és akkor még az is közbe jött, hogy be volt oxidálódva a csatlakozó, kitakarítottam aztán most már működik. erre nem igazán számítottam, hogy ilyen hibája lesz
a válaszokat azért köszönöm
-
majnkopf
tag
Köszönöm a segítségeket
idő közben sikerült megoldanom.. nem fogadta el a drivert ha manuálisan telepítem USB-ről, de az eszközkezelőben a driver frissítésnél meg igen amint átmásoltam a gépre és úgy tallóztam be
viszont lenne egy másik problémám.. HDMI kábelt rákötöm a laptopra majd rá a tv-re de nem ad jelet, nem tudom a jelet kiküldeni, erre valami ötlet ha már így benne vagyunk a témában? -
MasterMark
titán
Erről van szó pontosan amit kivastagítottál. Ilyet vettem. (A Spare number is passzol.)
Ha a whitelist gond lenne, akkor nem megállna már boot közben, hogy gond van? Pl: [link]
De ahogy neten olvastam az új HP laptokoban már nem kéne legyen whitelist.
szerk.: Volt egy olyan boot, hogy a Bluetooth rész látszott a bios-ban, de az FCC ID-ra azt írta not applicable, újraindítás után el is tűnt. Ez is érdekes kicsit.
szerk.2: Ja látom te is írtad, hogy benne van. Mi az az FRU? Ha ez lenne a gond, akkor nem ugyanúgy meg kellene álljon boot közben hibával?
-
Fernet
senior tag
Köszi, kimásoltam a kulcsokat.
Közben elindítottam a visszaállítást úgy, hogy minden adatot töröljön a gépről és telepítse a windowst (recovery partícióból).
Na ez kb. 2 órája megy és 48%-nál tart. Hébe-hóba ugrik 1%-ot.
Nem tudom mi a jó ég baja van, ennyi idő alatt 10x fel lehet tenni a win7-et...
-
YASKATIR
senior tag
Ember.. allitasz egy olyat, hogy meg a 720p-s video sem megy, erre en mutatok neked egy review-t, ahol 1080p-s 60fps-es videot jatszanak le vele problema nelkul, erre te elkezdesz hepciaskodni es bevagod a durcit mint egy ovis..
Nem lett volna egyszerubb azt irnod mar az elejen, hogy fingod sincs errol a CPU-rol, de te nem vennel N-est, ahelyett, hogy hazugsagokat kezdesz tenykent allitani?
-
YASKATIR
senior tag
Bocsi, de ezt nem vagyok hajlando elhinni... Itt peldaul 1080p-s 60FPS-es videot nez a srac ezzel a CPU-val egy minipc-rol
Techtabletes sracok pedig azt mondjak, hogy Edge-el meg a 4k-s videok is tokeletesen mennek frame drop nelkul.
-
Stylerr
addikt
Első mondatod nem is értem miért írtad, ha elvileg értenél hozzá... Kifejtem pontosabban. BIOSban be van lőve ebben a típusban, hogy 61 foknál szabályozza le, viszont a többi laptopban, amiben 940mx kártya van, ott 80-ra van belőve, ami helyes lenne. Elvileg ígértek rá javítást, és én erre vagyok kíváncsi.
-
TeeJay
félisten
akkor kérlek linkeld a tuti 900forintosat mert én egy full fémet vettem amibe fixen volt 4 csavar 4 oldalt a HDD becsavaráshoz meg volt a belső SATA csati mellett egy 3 állású kapcsoló amivel az alvó módot lehet elvileg állítani vagy mit
minőségre elég tré nekem de mivel nem volt fontos laptopba így elmegy
-
TeeJay
félisten
hát a kínai 900 forintos SSD-ODD keret elég khmmmm kategória
vettem egyet de inkább legközelebb adok érte 4-et és vegyek Raidsonic-ota kínai eléggé pontatlanul van legyártva
az ODD előlapot ha rátettem simán leesett mert nem pattan be a fül rendesen, illetve a HDD becsavarozás is elég tré módon vana Raidsonic SSD-ODD rack-em 10x minőségibb azért
-
-
lionshamlet
senior tag
Nálam nemrég volt cpu csere:
i3-2mag > i7-4mag, mx4-el pasztázvaAz eszközkezelő felismeri az új cpu-t, de mintha lassabban bootolna be a rendszer.
közben volt egy win 10 verzió frissítés is - Fall Creators Update a 1709 - lehet az zavar be?
(közvetlen cpu csere után csak a cpu-z látta az új cpu-t, az eszközkezelő még a régi i3-at érzékelte, el kellett távolítani a listából hogy felismerje az újat)Szóval gondolkodóba estem hogy újra kellene raknom a win-t?
Cpu-z stress 85 fokot mutat. -
dugynok
senior tag
Köszi a tippet
Kiolvastam, amd 785gx chipset van benne és úgy olvastam tudja kezelni az Athlon II P340-es procit a V140 helyett.25w-ot írnak mindkettőre, foglalat ugyan az, másik laptopokba olyannal szerelték az alaplapot.
Aprón találtam 2k-ért ilyen procit, annyit megér rápróbálniHa esetleg van 5 perced rám, rákerehetnél nekem,hogy biztos jól olvastam.
Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged