- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van egy nagy gondom.
Egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül meghalt a Packard Bell LS laptopom. Egy este kikapcsoltam, reggel már nem lehetett bekapcsolni. Nem világít a egyik led se az elején, semmire nem reagál. Kivettem az akksit, úgy se (bedugva). Másik töltővel se, egyszóval semmi. Amikor egyszer vissza akartam dugni bele a töltőt, villant egyet a kimenete mintha valami áram csapott volna ki belőle.
Aznap este amikor utoljára kikapcsoltam, erősen villámlott kint, nem tudom, van-e összefüggés. Pedig miután kikapcsoltam, már nem volt vihar sem.
Holnap viszem szervizbe, csak félek, mert dolgoznom kell rajta és remélem nem tart sokáig megcsinálni.
Volt már ilyennel tapasztalata valakinek?Köszi
Annyit még, hogy szerintem a töltője is meghalhatott, mert nem világít a kis led rajta amikor be van dugva. Azelőtt világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged