- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Intel találgatós topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van egy nagy gondom.
Egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül meghalt a Packard Bell LS laptopom. Egy este kikapcsoltam, reggel már nem lehetett bekapcsolni. Nem világít a egyik led se az elején, semmire nem reagál. Kivettem az akksit, úgy se (bedugva). Másik töltővel se, egyszóval semmi. Amikor egyszer vissza akartam dugni bele a töltőt, villant egyet a kimenete mintha valami áram csapott volna ki belőle.
Aznap este amikor utoljára kikapcsoltam, erősen villámlott kint, nem tudom, van-e összefüggés. Pedig miután kikapcsoltam, már nem volt vihar sem.
Holnap viszem szervizbe, csak félek, mert dolgoznom kell rajta és remélem nem tart sokáig megcsinálni.
Volt már ilyennel tapasztalata valakinek?Köszi
Annyit még, hogy szerintem a töltője is meghalhatott, mert nem világít a kis led rajta amikor be van dugva. Azelőtt világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest