Aktív témák
-
PH-User
addikt
Hi!
Tud valaki olyan programot, ami képes arra, hogy képfájlon szereplő nagy mennyiségű szöveget egy szöveges dokumentumba kinyerje?
Előre is köszönöm!
-
Davs
tag
-
Kiglerx
tag
Legtöbb gyártónál legkésőbb 30 nappal a garancia lejárta előtt lehet hosszabbítani. Bár véleményem szerint ami hiba 1 év alatt nem jött ki, az maximum az elhasználódás során fog, addigra meg 1-1 komponens cserére fajlagosan olcsóbb mint a kiterjesztett garancia, és gyorsabb is, mivel a márkaszervizek 2-3 hetes átfutással vállalják a szervizelést, míg máshol akár 1-2 óra, így meg is várhatod, míg elkészül a géped.
OFF: nekem az IBM anno 1 évet adott a régi laptopomra, kérdeztem akkor, h garancia kiterjesztéssel hogy s mint? Az eladó azt mondta, hogy felesleges erre, de ha 3 éven belül bármi baja lenne, ingyen megjavítja. Ez volt 7 éve, azóta sincs semmi baja, az aksija is 70%-os úgy, hogy 6 évig naponta volt használva, azóta csak heti 2-3 napot.
-
-
Davs
tag
Gari hosszabbitast csak a notebook vasarlasanal lehet venni, vagy kesobb is? (4honapos gep, tehat meg garis)
-
Muerte
addikt
válasz
Csontoshun #39977 üzenetére
Érthetően fogalmaztál,csak nem vagy tisztában a fogalmakkal sajnos
Az intel HD 3000 egy processzorba integrált grafikus vezérlő,nem külön álló VGA, ergó OC kizárt.
Drivert innen tölthetsz le hozzá [link]
értelemszerűen azt választva amelyik neked kell.Itt pedig meg tudod nézni hogy játékokban hogyan kell teljesítenie [link] -
Jimscore
tag
Hali érdeklődnék hogy mennyit ér ma ez a laptop: HP PAVILION HDX
előre is köszönöm.
-
Kiglerx
tag
válasz
Csontoshun #39977 üzenetére
milyen játékot próbáltál?
Milyen driver van fönt a hd3000-hez? -
Csontoshun
tag
-
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #39968 üzenetére
nem akarok én semmit csinálni vele, csak délután hozzák javításra és gyanúsan memó lesz belőle, ahogy leírták. és fogalmam sincs hogy integrált vagy dedikált memóval szerelt. emiatt kérdeztem. ha integrált memó betojik, akkor az cserélhető szervizben? vagy azzal mi van? még nem volt ilyen hibám hál isten. és gép is csak kevés járt nálam int. memóval.
-
f.szabo
tag
Üdv, mindenkinek az lenne a kérdésem, hogy egy Dell latitude D520 1,73Ghz http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd520/en/ug_en/specs.htm#wp1057468
bele tudom e ezt tenni: Intel Core Duo T2500 2.00/2M/667 SL8VP
köszönettel -
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #39959 üzenetére
Elnézést, elég zavarosan fogalmaztam
Azt akartam írni, hogy a VGA hiba kizárt, mivel a külső monitorra csatlakoztatva rendesen van kép.
A laptop LCD-t mozgatva még előcsalható volt olykor a csíkozódásmentes, normális kép, de az utóbbi időben csak nagyon nehezen, ezért le is tettem róla. De amikor sikerült beállítani a megfelelő szöget, akkor a kép hibátlan volt, nem sötét, semmi csíkozódás, olyan, mint új korában. Ezért gondolom, hogy "csak" a szalagkábel sérülhetett, persze nem nagyon értek hozzá. -
-
Dell XPS
veterán
-
vilmaboy
őstag
A Lenovo Ideapad S10-2 netbookban cserélhető a memória? Nem integrált ugye? Az 1GB ram egyben van bent? Van még szabad slot a gépben?
-
sirszevenap
addikt
válasz
Dell XPS #39948 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!
Csináltam egy rendszer vissza állítást és megjavult... remélhetőleg nem kapom be megint, de azért a biztonság kedvéért végigfuttatom azt az online keresőt, mert a nod nem talált semmit... se most, se akkor... Bár akkor örült a gép ha élt... 100%-át lefoglalta a cpu-nak az a ******** .... szóval örültem ha egy böngészőt elindítok!
-
Dell XPS
veterán
Amennyiben felhívnák az emberek figyelmét a laptopoknál, hogy évente legalább egyszer tisztítsák ki és pasztázzák be, (szervizintervallum mint az autóknál) akkor nem lenne ennyi probléma és tönkre ment alkatrész. (VGA, alaplap) Ezt még lehetne rövidíteni, nagyon erős intenzív használat esetén például.
-
Muerte
addikt
válasz
sirszevenap #39947 üzenetére
100% hogy vírus,volt már szerencsém hozzá.Ha újra előkerül a kicsike és nincs vírusírtód futtasd le ezt ESET online scanner
-
psg5
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
sirszevenap #39947 üzenetére
este van nem figyeltem azt az egy betűt. Nagyon ismerős volt a folyamat azért nem gyanakodtam. V.mi vírusírtó? Amennyibe megtalálod exe-t csökkentett módban ki tudod törölni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
sirszevenap #39943 üzenetére
Bocsi, ez vírus! Csökkentett módban is csinálja?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Az SVCHOST.EXE (szokták Remote Procedure Call Server Service (RPCSS) néven is említeni) egy általános kiszolgálói folyamat (processz), mely több szolgáltatást foglal magában és biztosítja ezek működését. Helyileg a %systemroot%\system32 mappában található meg.
-
Dell XPS
veterán
válasz
pill
-
sirszevenap
addikt
Azonnali segítséget kérnék!
Hírtelen azt tapasztaltam hogy a notim hűtője alapjáraton elkezdett prögni mint az állat! ( most is) 100%-on megy a cpu folyamatosan !!!!! Beléptem a feladatkezelőbe és szemet szúrt az scvhost nevü program ami lefogja az egész procimat! Mi lehet ez? Mit tegyek?
SÜRGŐSEN kéne cselekednem, ugyanis ez gyanítom hogy egy vírus és lenyírja a cpu-t ha sokáig így hajtom! Ha kilövöm a progit, akkor lemegy a cpu használat, majd 1-2 percen belül újraindul a gép!
-
Muerte
addikt
válasz
Dell XPS #39932 üzenetére
Nálam a vga sült meg egyszer (9600mGT) Kriminálisan rossz a hűtés vezérlése a gépnek.60°C-ig be se kapcsol szinte a venti aztán meg ha terhelést kap pl.játék,HD film, akkor már nem tudja szinten tartani és túlmelegszik.Én szerintem a vga lesz a ludas de innen ezt nem lehet tudni,mindenképp szervíz a vége.Viszont ha kell új vga akkor itt a PH-n árulnak töredékéért, mintha szervízben venné.
-
alfie07
csendes tag
válasz
Dell XPS #39926 üzenetére
Amikor beledugom a tápot, akkor a gomb körül már világítani szokott a kék led. Most még az sem világít, hiába próbálom bekapcsolni, semmi, csak a halk kattogás. A tápkábel korábbról sérült volt, megtört és néha nem ment el a gépig az áram, de azon egy kis szigetelőszalag segített, töbet nem mozgott és nem volt vele gond.
-
-
psg5
veterán
Szia!
Noti szétszed (asus K50IJ) kipucol (spray dusterrel) határozottan kevésbé melegszik, rengeteg kosz jött ki belőle.
Még egy kicsit langyosnak érzem a billentyűzet jobb oldalán. Azonban jobban szétszedni egyenlőre nem merem, mint, hogy hátlap levesz és kifúj mindenhol. Érdemes jobban szétszedni vagy csak nem emlékszem, hogy eredetileg is lehet, hogy ennyire melegedett, de emlékeim szerint nem melegedett?
A takarítás előtt 4-5 perc után szinte forró volt a jobb oldala a billentyűzetnek, de még mindig azért valamennyire felmelegszik. Viszont mivel jobb takarítás után, csak itt lehet a kutya elásva...
Ja és ez inkább netezés közben online videóknál. -
Dell XPS
veterán
válasz
Steelheart2 #39915 üzenetére
Garanciában javították az alaplapot!? Akkor valami nem sikerült, ha azóta áll fenn a probléma.Lehet tudni mit javítottak rajta? Tápcsatlakozó?
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39913 üzenetére
Azért kérdeztem a Bios-t, hogy esetleg vele van v.mi, hogy átugorja ezt a lehetőséget.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.A páromnak van egy ASUS laptopja.A multkor kiégett az alaplap,de még garancia alatt javitva lett.Azota azt csinálja,hogy ha lekapcsolja a laptopot,akkor másnap csak ugy tudja felkapcsolni ha áramforrásra kapcsolja.Az elem nincs lemerülve.Mi okozhatja a galibát?Köszönöm!
-
alfie07
csendes tag
Sziasztok!
Az mit jelent, ha a laptopom hirtelen kikapcsolt, mint ha áram szünet lett volna (hálózatról ment, nem akksiról), amikor beledugom a tápot, nem tudom bekapcsolni(akksival sem), hanem csak halkan kattog.
Előre is köszi a segítséget!
-
Üdv.
Nem rég voltam itt Driver problémával, minden megoldódni látszott. Viszont a VGA-val valami gond lehet. Radeon 7670M-ről van szó, ami F1 2011-ben kifagy és utána ez jelenik meg a tálcán: "Display driver has stopped working and recovered". Más játékkal nem próbáltam. Gyári, Toshiba oldalról letöltött driver fut, amin a beállítások is gyáriak. Egyszerűen megáll. AMD oldalról töltöttem le valami detect programot, de az nem talált megfelelő hardvert, érdekes. Valaki tudna valamit ajánlani a helyzetre?
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39908 üzenetére
BIOS ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39892 üzenetére
Tehát sem XP-t, sem Win7-et?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Marseille199 #39904 üzenetére
Milyen notebookot vegyek? Itt segítenek!
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok!
Óriási dilemmával fordulnék hozzátok. Lakótársam szeretne laptopot venni, de egyszerűen nem tud dűlőre jutni a vásárlással kapcsolatban.
Az igényei:
FullHD filmek nézése akadás nélkül.
- 12 Mpixeles, RAW fotók szerkesztése hajtépés és öregedés nélkül
(PS CS5 és Lightroom 4 fusson egyszerre)
-Slideshow-kat tudjon szerkeszteni.
-Játékok menjenek rajta (Nem akar Crysis-sel multizni, csak mondjuk COD4 multi, esetleg újabb játékok singleben)
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest