- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
rootkiller #38999 üzenetére
Az hogy kikapcsolod kiveszed az aksit és nyomvatartod a bekapcsológombot az nem süti ki a Bios-t.Ez csak akkor működne, ha kivennéd az elemet.
Hát akkor hirtelenjében sajnos más ötletem nincs.
Esetleg, de az nagyon ritka gépnél fordul elő, ha a bios elem meg van halva, akkor sem bootol be, még bios-ig sem.Ez ritka, de találkoztam ilyennel.Elemcsere segített rajta.Esetleg nem ír mindjárt az elején olyasmit, hogy cmos error vagy ilyesmi?
Amúgy pontosan milyen Asus gépről van szó?
-
rootkiller
őstag
válasz
karakpecze21 #38998 üzenetére
A merevlemez tökéletes, az adatmentést a kiszerelt merevlemezről hajtottam végre. Van az alján luk, elvileg vészleállító, nyomtam is, semmi! Egyik barátom szerint az a reset, hogy izomból kikapcsolom, kiveszem az akkut és nyomva tartom jóideig a gombot. Ez sem segített.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
rootkiller #38997 üzenetére
Hmmm, akkor a winyó jó.
Nincs a laptop alján egy pici lyuk, ahol reszetelni lehet a gép Bios-át?
Nekem az öreg A6000-es gépemen is volt. -
rootkiller
őstag
válasz
karakpecze21 #38996 üzenetére
Nem nyert!
Ugyanazt csinálja!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
rootkiller #38995 üzenetére
Természetesen anélkül indítsd el.
Hátha azzal van a gond.Ha az volt a baja akkor hdd nélkül be kell tudnod lépni a Bios-ba. -
rootkiller
őstag
válasz
karakpecze21 #38993 üzenetére
Utkozben szedjem ki vagy inditsam el anelkul?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
csusza` #38991 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled.
Én is mindig azt javaslom legalább évente egyszer ki kell takarítani a gépeket.
Hamar összekapják a port-szöszt és a sűrű bordában eltömődik.Sok laptopnak ez a halála, főleg azoknál amelyikeknél a cpu és gpu egy hőkörön van.Egyszerűen lefőzi a nagy hő idővel a gpu chip-et.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
rootkiller #38992 üzenetére
Vinyót kikapva nem próbáltad mit lép rá?
-
rootkiller
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van itt egy 4 éves asus notebook, mely még a biosig sem akar eljutni. Indításkor benyomom a bios indító gombot, és megáll a dolog az Initializing USB Controllers .. feliratnál, innen meg se nyikkan.
Egyszerűen tehetetlen vagyok! Segítsetek!
Köszi!
-
csusza`
senior tag
-
Boky
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban a laptopom (Dell Studio 1555) sokkal jobban melegszik, mint az utóbbi közel 3 évben. Az Everest a processzort 80-85 fokosnak jelzi, tétlen állapotban is 70 körülire megy csak le. Ennél sokkal kevésbé volt meleg.
A laptop bal oldala meleg nagyon, gondolom ott van a proci.
Thermaltake hűtőbordát használok 2 éve.Szervízbe tudnak ezzel kezdeni valamit, esetleg még valami extra hűtést is hozzácsapni?
Köszi előre is a választ
-
whited
addikt
Hy ha teszem azt 1 hónapja áll a notim a szervizben mikor kérhetek csere gépet??
-
Arkennys
addikt
válasz
csusza` #38981 üzenetére
Hát, ez nagy kár, de köszi az utánajárást! Másik topicban ajánlottak ebayről két lehetőséget, csak úgy az olcsóbb is 23 dollárba fáj. De lehet bevállalom, 2,13 ghz el csak észureveszek majd legalább némi változást, és akkor eszerint nem fog túlmelegedni sem, legjobb tudomásunk szerint. Most hamar igyekszem intézni a vásárlást, és a pénz beszerzést rá, mert több lett némileg így, mint számoltam rá.
-
-HajTömeg-
őstag
bocs,rossz helyre ment
-
csusza`
senior tag
-
csusza`
senior tag
válasz
Graphics #38976 üzenetére
Mindenképpen. Frissítsétek az infokat.
Egyébként én 90%-ban biztos vagyok benne, hogy az a wincsi hibás.Annyit csinálj még meg, ha hozzád kerül a gép, hogy egy Hiren's Boot CD-ről lefuttatod az IBM-Hitachi saját HDD tesztprogiját.
Hiren's Boot 9.3-at ajánlom, az újabbakkal voltak/vannak problémáim.
-
-
Sziasztok egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tud rá magyarázatot adni.
Egyik ismerősöm új gépéről van szó, a hibajelenség pedig a következő:
"Részletek és rövid leírás a problémáról: (gép: Asus K53SD-SX857D, merevlemez: Hitachi HTS547550A9E384, 500 GB, 5400 rpm)
A merevlemez össze-vissza ki-be kapcsol. Eleinte 2-3 percenként, aztán egyre sűrűbben leáll (egy kattanó hang után), majd megint elindul (miután a hdd visszajelző led villan egyet). Átnéztem a BIOS-t, ott nincs állítási lehetőség. Az energiagazdálkodási sémáknál az alvó állapotot a merevlemez fülön "soha"-ra állítottam. HD Sentinel 4.0 pro szerint 100%-os a kondíció, semmi problémát nem talált, olyan kb 35 Celsius fokkal üzemel a lemez, de a szellőzőrostélyok szabadok, kap levegőt a gép (ha egyáltalán a meleg okozhat ilyet). A windowson kívül szinte semmi nincs a gépen, szerintem nincs vírus, bár nem ellenőriztem. Mindegy mit csinálok a gépen (csak üresen jár, vagy filmet nézek, esetleg mailt írok), a lemez le-fel pörög..."
-
csusza`
senior tag
válasz
BlackBriar #38971 üzenetére
Holnap mindenkinek probalok valaszolni, csak most egy kicsit betintaztam...
-
BlackBriar
csendes tag
válasz
csusza` #38947 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam,amiket javasoltatok. Arra jutottam, hogy a HDD "környékén" lehet a hiba.Miért van az, hogy egy régebbi gépbe betéve jól működik a HDD (500GB), és a régi gép merevlemezét (80GB) betéve az enyémbe (Lenovo G570), ekkor is működik.Tehát egymás merevlemezét kezelik ,de a LEnovo a sajátját nem...rögtön megfagy.Ha nincs benne HDD, akkor bootol DVD-ről is, ellenkező esetben nem...Remélem sikerült mindent érhetően leírni.Szerintetek mi lehet a probléma?
-
Arkennys
addikt
No, mostmár a laptopról vagyok itt. Csusza, találtál valami esetleges procit a gépekben? Már ha volt időd ilyennel szúnyogolni
A bios típusra az everest ezt írja ki:
BIOS típusa Phoenix (03/09/05)Nem tudom ebből tudunk e még bármire következtetni, de ha nem, akkor se gond hogy beírtam tán
És egy közben bennem felmerült kérdés még: ha csak 1,86 osra cserélném ki, akkor azért bármennyire észre is lehetne venni a változást, vagy ennyiért még nem érdemes?
-
gergobaby
aktív tag
válasz
karakpecze21 #38966 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez nem tűnik rossznak, sőt talán még akkor sem akadál, ha elcsomagolom a gépet
-
csusza`
senior tag
válasz
karakpecze21 #38966 üzenetére
Ez tök jó!
Ideális, akinek nincs beépítve.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #38965 üzenetére
Nah, közben találtam, ilyesmire gondoltam.
Szerintem ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. -
-
gergobaby
aktív tag
Üdv. !
Kérnék egy kis segítséget!Egy 5732ZG notebookot szereztem, amiben van belső hangkari minden, de belső mikrofon nincs
Utólagosan lehet beépíteni? (mint pl. wifi antennát stb.)
Köszi előre is! -
Rambi
tag
válasz
karakpecze21 #38957 üzenetére
(#38956) csusza` a vezetéken nem látni semmi bajt
a gombok nem ragadnak be. megpróbálom hajszárítózni ahol becsoroghatott, ott amugy is egy kis műanyag szigetelő van lehet az alatt van nedvesség...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Logicman86 #38958 üzenetére
"nem a legjobb minőség," -
csusza`
senior tag
válasz
Logicman86 #38958 üzenetére
Egy triviális ötlet, de vedd ki az akksit. Ha csinálja, utána próbáld meg csak akksiról indítani, bedugva ne legyen az adapter.
-
Logicman86
tag
válasz
csusza` #38952 üzenetére
Tényleg fura, mert most gondoltam felveszem a hangot, de 5 restart után se produkálta... Viszont ezen a videon rajta van a "boothang".
/nem a legjobb minőség, a video 2. felétől kell "fülelni", és picit tekerd fentebb a hangerőt, úgy jobban hallani/
Ha esetleg el tudom csípni a zavaró hangot akkor mindenképpen írok. Köszi.
-
karakpecze21
senior tag
Érzetre nem ragad be egyik gombja sem?
Maga az alaplapon is nézd meg a csatlakozót, esetleg óvatosan töröld meg egy pzs-vel azt is majd adj neki egy kis hajszárítót.(ha lehet ne a legrorrób fokozattal).A billentyűzetet is hajszárítózd meg.A szalagkábel végén a kis érintkezők éppek?
-
Rambi
tag
válasz
karakpecze21 #38954 üzenetére
az a probléma, hogy a spacere cseppent rá egy kis csepp, egyből letöröltem, de úgy látszik csak lejjebb csorgott. Kiszedtem a billt, megfordítom hát pont a space alatt megy be a szalagkábel. Gondolom meggyógyítani már nem lehet, vagy hajszárítózzam még?
-
karakpecze21
senior tag
Hát egy beázásnak nyoma van az tuti.Természetesen nem kivülről látható nyomra gondolok.
Apósomnak egyszer sikerült eláztatni a telóját.Ki lett pucolva amennyire lehetett, szemmel nem látszódott a beázás.(a panelon stb.).
Szervízben simán észrevették és visszaküldték egy szépen kinagyított fotó társaságában. -
xcds
őstag
válasz
karakpecze21 #38951 üzenetére
Nem írta, hogy lenne vmi nyoma. Ha van, akkor persze nincs mit tenni.
-
csusza`
senior tag
válasz
Logicman86 #38944 üzenetére
Hát ezt a kérdést így első körben passzolom, de próbálok rá azért valamit mondani, hátha.
Ha a WIN bejelentkezési képernyőnél lenne, azt mondanám kapásból, hogy chipset driver + hangkártya driver csere első körben. Azért próbáld meg...
De az, hogy Bootlogo-nál... Az életemben nem láttam még ilyet, hogy a gép bootképernyőnél hangot ad... Max. a system info után csippan egyet.Fura, az tény.
-
xcds
őstag
válasz
karakpecze21 #38948 üzenetére
Nem muszáj megmondani a szervizben, hogy beázott...
-
csusza`
senior tag
Azért ad sípoló hangot, mert úgy érzékeli a gép, hogy folyamatosan nyomod az entert (vagy egyszerre több gombot is).
Ajánlottam már, hogy eBay-en nézz szét, ott normális áron van billentyűzet, itthon a szervizekben horror árat mondanak rá. Esetleg bontott hasonló típusúból.Ha eBay-ről rendeled és külföldi nyelvű nem gáz, simán fogod és kicseréled a magyar gombokra.
-
karakpecze21
senior tag
Esetleg az enter környékét próbáld kontaktspree-vel jól átmostni.Talán segít.(nekem már oldott meg hasonló problémát)
A garancia ebben az esettben ugrik.Cserélni kicserélik neked a szervízben, de természetesen ki kell fizetned az anyagot és a munkadíjat is.
Esetleg kérj árajánlatot egy márkaszervízben.pontosan milyen gépről van szó?lehet van itt PH-n is eladó bill.
-
csusza`
senior tag
válasz
BlackBriar #38941 üzenetére
Én nem zárnám ki a memóriát, nem feltétlen a memória hibás, lehet a lapon a memóriavezérlő.
Rakd át a másik foglalatba, ha úgy is parádézik, akkor ha van lehetőséged próbálj bele másik memóriát.
Egy memtest-et, illetve egy HDD tesztet futtass le, Hiren's Boot-on van mindenféle.Nagyon mást úgysem tudsz megnézni, mivel HDD meg RAM az a két dolog, amit piszkálhatsz.
-
Rambi
tag
Sziasztok
beázott a laptop billentyűzetem és sajnos zárlatos lett. Eleinte magától írt, rögtön neki estem hajszárítóval, most úgy áll a dolog, hogy a rendszerben már csak az enter kel önálló életre időközönként, ami felettébb bosszantó. Win töltése közben bios sípolás van, ha lehúzom a noti billentyűzetét akkor normálisan tölt a rendszer, nincs hang.
A gépen van még garancia, vajon kezdenének valamit vele?
Honnan tudnék magyar nyelvű billt keríteni hozzá? (a beszerelést megoldom) -
urdug
aktív tag
válasz
BlackBriar #38870 üzenetére
Esetleg nyomj neki F2-őt.
Amúgy valószínűleg
egy egy újratelepítés a hibát korrigálja.
-
urdug
aktív tag
Üdv' mindenkinek.
Kérdésem, hogy lehet egy notiba két hűtést beletenni (varázsolni)? -feltéve ha lehet egyáltalán.
Várom megtisztelő válaszotokat.
urdug
-
csusza`
senior tag
válasz
Logicman86 #38939 üzenetére
Mit értesz boothang alatt?
-
BlackBriar
csendes tag
válasz
BlackBriar #38870 üzenetére
Sziasztok!
Korábbi kérdésemre esetleg valami ötlet?
Köszönöm.
-
Arkennys
addikt
válasz
csusza` #38938 üzenetére
Urdug, a hűtési témát nem tudom, ez az amitől tartok én is utánaolvasás után. Szervizben szerintetek jobb lenne rákérdezni erre a dologra is? Bár azért is gyanítom , megvágnak valamennyire, de inkább, mint hogy beégjen a gép...
Csusza, köszönöm megint csak, ilyen segítőkész emberrel rég találkoztam
Akkor várom az eredményét a körülnézésnek, ma még jópárszor vissza fogok nézni ide. -
Logicman86
tag
válasz
Logicman86 #38923 üzenetére
Erre vki?
-
-
csusza`
senior tag
válasz
Arkennys #38934 üzenetére
TDP-k alapján az intel oldalán a legnagyobb is jó lehet Neked, az is csak max. 27W-ot kajál. Más kérdés, hogy a BIOS támogatja-e ugye, ahogy előzőleg is mondtam.
HA nem indul el vele semmi gond, simán nem kezeli a noti a procit. Régi vissza, és minden szépen muzsikál, ahogy előtte.
2-3, max. 4 ezerből megúszod.
-
Arkennys
addikt
válasz
csusza` #38930 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, akkor szerintem eszerint is járok el, mert szerintem is a processzor csak a dolog achilles sarka, úgyse főleg játszani akarok rajta
Másik topicban ezt a választ kaptam a kérdésre:
Intel 915-ös chipset.
Ebből a listából a 0-ra végződő procikat kezeli:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_M_microprocessors
740 1.73GHz
750 1.87GHz
760 2.00GHz
770 2.13GHz
780 2.27GHzEzekből arányaiban szerinted melyik az, ami nem lenne túl nagy lépés, és a hűtés még elbírna vele biztosan? Már egy kategóriával nagyobbnak is örülnék, de akkor már amennyire biztonságos, megoldanám jóra. A bios dolgokkal kapcsolatban meg nem tudom, esetleg azt megnézem még, melyik van most rajta, és onnan talán ki lehet deríteni még valamit.
Működik ez úgy is, hogy ha szerzek be másikat (nem nagy pénz tudtommal), és véletlen nem támogatja a bios, akkor a régit visszarakva ugyanúgy muzsikál a gép? És processzor csere igényel e újratelepítést, vagy bármi hasonlót? Bocs a sok kérdésért, csak új ez az egész még nekem eléggé...
-
csusza`
senior tag
válasz
karakpecze21 #38932 üzenetére
Most történt, hogy volt egy csajszi, aki beleborította a kakaót.
220-ból egyből ki, akksi ki. Csá.Életemben nem találkoztam még ilyen talpraesett user-rel, és hogy pont egy nő volt...
-
karakpecze21
senior tag
válasz
csusza` #38931 üzenetére
Hát igen, általában nem egészséges.
Nekem már volt 2 elázott gép amit sikerült megmentenem.
Persze azért, mert nem okozott feltehetően zárlatot a folyadék.Speciel vörösbor folyt gépébe és miután kiszáradt baromira beragadtak utána a billentyűk.Azt sikerült megoldanom, de ha valami elszáll akkor már vége.Nagyon sok múlik a gép gazdájának a lélekjelenlétén is.Ha valami bele is őmlik akkor az legyen az első, hogy a gépet fejtetőre állítjuk, hogy a belefolyt folyadék kifelé follyon és ne befelé.utána aksi, tápegység kihúz.Ha valaki ekkor észnél van és elég gyors nagy eséllyel menthető lesz a gépe.ha viszont csak csodálkozik akkor sajnos nem igazán.
-
csusza`
senior tag
válasz
karakpecze21 #38925 üzenetére
Az a baj, hogy ha már befolyt oda és csinált egy jó kis zárlatot, akkor cumi.
Tipikusan az az eset, amikor a fehér kis vezetékek kávé színűek lesznek!
Akkor már nincs mit tenni. Én próbáltam már ilyesmit megcsinálni, de esélytelen...
-
csusza`
senior tag
válasz
Arkennys #38871 üzenetére
Én csak tegnap kapcsolódtam be itt a noti topic-ba, nem néztem a kérdéseket sokkal visszamenőleg.
CPU csere a legtöbb esetben megoldható, általában az adott sorozat processzorai vígan beletehetők, amennyiben a BIOS támogatja. Azt, hogy BIZTOS, hogy támogatja-e leírva nincs sehol, hisz a gyártónak nem érdeke, hogy cserélgesd benne. Ha látsz ugyanilyen típusú notit másik procival, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy AZ tuti megy benne.
De linkelem neked a mobilt 700-as Intelek listáját, ezek közül a 2M cache-el, 533-as FSB-vel rendelkezők nagy része szerintem menne benne.
Én sokkal erősebb proci beletukmálását személy szerint azért nem ajánlom, mert a notik hűtése mindig elég harmatos, problémás...
VGA kártya csere is megoldható szerintem, meg kell nézni, hogy annak a bizonyos kártyának milyen a foglalata (MXM, MXM2 stb...), de a VGA kártyák közül még kevesebb az, amit a BIOS támogat...
Azt ajánlom, hogy ha találsz bele procit, azt cseréld (de ne sokkal erősebbre), pár ezer forintból kijön. A VGA csere témát meg hagyd...
-
Arkennys
addikt
Választ, bármi reakciót másodjára sem kaptam, így próbálkozom máshol, ahol talán méltatnak majd rá. További jó fórumozást.
-
Girmin93
tag
Na most összezüllesztenék több kérdést is
Hp Compaq 6715S laptopról lenne szó.
1. Akkumulátor 5éves,100% fényerőn 1órát bír, ha töltőre van dugva 100% akku töltöttség 1idő után magától elkezd merülni (99-98-97-96-95) 94%-ig lemerül, utána megint feltölti 100ig,ez miért van? túl öreg az akku,és cserélni kellene?
2. Ebbe a laptopba melyik a leggyorsabb sebességű cpu amit bele lehet tenni? 90nm-es 2.0Ghz-es Amd turion 64 x2 van most benne, 65nm-es 2magos turiont is lehet bele rakni? ha igen,az mivel lenne jobb mint a mostani,nem melegedne ennyire?
3.Hibernálásból felélesztve a gépet,nem megy vissza wifire,csak újraindítással,miért?
mini pci-s wifi van benne,ami elvileg cserélhető, lehet ilyen wifit g/n-esbe is kapni?
4. Kijelző fedlap(amikor lecsukom laptopot azt látom) kicsit leharcolt állapotban van,lehet cserélni? Ha igen,hol lehet ilyet kapni,és mennyibe fájna?
Na azt hiszem,csak ennyi lenne -
Logicman86
tag
Sziasztok !
Van egy Asus F5GL-AP079 típusú laptop-om. Mióta újratelepítettem rajta a W7-et, majdnem minden ujraindítás után a boothang helyett olyan hangot ad ki, mint egy betárcsázós modem.
Nem minden restartnál, de elég sokszor. Ha viszont simán leállítom és elindítom akkor nem jelentkezik ez a hiba.Találkozott már valaki ilyen hibával? Mit lehet ellene csinálni?
Köszönöm előre is, üdv !
-
Rambi
tag
sziasztok!
egy vízcsepp ráesett a laptopom billentyűzetére és valószínűleg zárlatos lett.
Az enter olyan mint ha be lenne ragadva, vannak olyan betűk amiket nem vesz egyáltalán nyomásra, és van olyan amit egyszer megnyomok, és több betűt ír le.
PB TK81-es notiról van szó. Kiszedtem a bill-t a gépből,megvizsgáltam, hát pont oda cseppent ahol a panel és a szalagkábel találkozik.Mi ilyenkor a teendő?
Van még garancia a gépre, ha visszaküldöm ezzel a problémával megcsinálnák vajon? -
RockHaRD
addikt
válasz
vilmaboy #38917 üzenetére
"Néztem a neten, de valahogy normális céget, vagy normális árakat tartalmazó céget nem nagyon találtam"
ha meglenne a vételár valakinek, akkor szerinted bérelne?
nem igazán értem a logikádat, de mindegy
nyilván normális szerződéssel, meg adat egyeztetéssel, stb-vel menne a dolog, mint bármely más eszköz-szerszám bérlésnél
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, egy érdekes kérdésem lenne:
Szeretnék laptopot bérelni 1 hónapra. Néztem a neten, de valahogy normális céget, vagy normális árakat tartalmazó céget nem nagyon találtam, kb 20 ezrem lenne rá / hónap, elsőre csak 1 hónapról lenne szó, de lehet, h lenne 2 is. A lényeg, hogy minimum 1360x768-as kijelzője legyen, de inkább full hd, de mindenképpen 16:9-es. minimum 2 magos, 2 gb ramos, normális vga-s (pl diablo 3-nak mennie kellene rajta), + ha talán ssd.
szerintetek hol tudnám ezt megoldani?
-
csusza`
senior tag
válasz
dethroner #38906 üzenetére
Legvégső megoldásnak azt tudnám javasolni, hogy keress valami konfig fájlt, csinálj róla egy biztonsági mentést (csinálj egy mappát mondjuk, hogy eredeti konfig, másold oda az eredeti config fájlt), majd nyisd meg notepadban és kézzel szerkeszd... Ha nem jutsz dűlőre, akkor meg ott az eredeti fájl még mindig...
-
csusza`
senior tag
válasz
JerryLee #38904 üzenetére
SZERINTEM az lesz a baj, hogy a noti BIOS-a nem támogatja 100%-osan azt a VGA-t.
Olyan ez, mint amikor egy régebbi alaplapba akarsz tenni egy újabb procit, a gép elindul vele, látja is, de mondjuk a nevét már nem tudja kiírni, csak a frekijét.
Vagy kezeli a procit, netán még a nevét is kiírja, de adott újabb technológiákat már nem tud használni.LEHET, hogy eddig működött a dolog 32bit alatt, 7-esen és XP-n is, de lehet, hogy itt a 64bites drivereknél valami korlátba ütközött már a dolog, és KÉNE, hogy valamelyik funkcióját a kártyának a noti BIOS szinten támogassa.
Kicsit bonyolult, remélem érthető volt. Mondjuk ez csak egy felvetés...
-
vilmaboy
őstag
válasz
songoku1981 #38892 üzenetére
nem sok indokot tudnék felsorakoztatni amiért egy win7et lecserélnék xp-re... pláne hogy ha xp kell akkor ott a microsoft virtual xp-je win7alá... le ne cseréld...
-
m.tomi4
tag
válasz
vilmaboy #38728 üzenetére
hello
most nem a dell gépemmel van probléma, hanem a család tosihiba gépével. Felhívtam a toshibat ott azt mondták, hogy két esélyes, alaplap, vagy aksi. alapot cserélnek gariba, aksit már sajnos nem.
most az elkövetkezendő két héten szükség van a laptopra, de utána már intézik is a garit. remélem nem aksi baja lesz
köszi a segítséget
Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest