- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #45141 üzenetére
De akkor is ugyanez volt a gond beindult a játék ment ment szépen, gondolt 1-et és akadni kezdett.
De azt hiszem a szerelő már akkor mondta, hogy a 2GB ellenére is (amit ő javasolt hogy tegyük bele mert rettentő kevés 400 valamennyi volt a gépbe alapon) várható, hogy játszani nem nagyon fogok tudni mivel a videó kártya finoman szólva se 1 erőgép. (a 2 Gigát, azért javasolta, hogy pörgősebb legyen a gép és nem azért hogy gamézhessek, de leült a netet belőni és nézett hogy 5 percig várt mire mozdult a gép
)
-
törölt tag
ha hard disk sentinel elemzését bemásolom az mond nektek valamit?
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #45114 üzenetére
Meg gyanítom a vice city-nek is.....
Egyébként nem nem volt ez a gép még szétszedve, 3 évesen kaptam de alig használt volt neteztek rajta meg zene ilyesmi, 160 napot volt akkor használatba, tehát még azok is azt mondták anno akik értenek, hogy megérte 3 évesen megvenni. De nem gondolnám, hogy az előző tulaj szétszedte ,
Most kb 5 éves azt hiszem 2010-be kaptam.
-
törölt tag
válasz
spista222 #45111 üzenetére
Csak ha melegszik akkor egésznap miért viselkedik normálisan azon kívül, ha játszom vele ? Annó sajnos megfőtt az asztali gépem és az nem is viselkedett rendesen a vége felé (így utólag rájőve persze) 1 egyszerű netezés kiborította, de ez a laptop azon kívül teljesen jólelvan csak az nem tetszik neki ha gamézek.
Na mindegy, akkor gamézek az androidon, a gép amúgy is netezésre lett véve nyilván látszik is a teljesítményen
ui: tavaly volt kinnt gépszerelő a netünket belőni (router) és ő ránézett a gépemre kérdeztük a takarítást azt mondta szétszedni se érdemes az ilyen fajta laptopot mert annyira bonyolult összetett (vagy mit mondott) hogy az se biztos, hogy utánna össze lehet rakni,
(nem értek hozzá a szerelő mondta) takarításra csak a fujókát tudta ajánlani. Meg állította, hogy szerinte belül nem is nagyon koszolódik ha nem poros helyen van. AZT MEG KÜLÖN NEM IS AJÁNLOTTA, HÁZILAG SZÉTSZEDNI TAKARÍTANI, AZT MONDTA HA NAGYON EHHEZ RAGASZKODOM, SZIGORÚAN SZERELŐ.
-
törölt tag
válasz
spista222 #45107 üzenetére
Csak tapiztam és abbol indultam ki, hogy volt már olyan forró is régen, hogy alig nyulhattál a géphez.
De most az Everest lemérte a cpu 37 fokos (c)
az alaplap meg 41, és erre régen nekem azt mondták laptopnál abszolút rendben van. És mint mondtam a gép nem meleg a ventik meg teszik amit kell. (ezt meg nyílván hallás után mondom)
közvetlenül játék után mértem.
-
törölt tag
Sziasztok segítsetek légyszi! Laptopomra ha felteszek játékot, beindul a játék szépen fut majd 5-10 perc és szaggatni kezd, aztán néha gondol egyet és abbahaggya de sokszor nem. ATI RADEON 200XPRESS M video kari van gépbe, memóriával nincs gond 2GB lett utólag beletéve, És elvileg olyan gaméket futtatok amiknek a rendszerleírás szerint mennie kéne, gta vice city, fifa 07 és 08 stb ezek elvileg mennie kéne mindnek, be is indítja és teljesen rendesen fut is, majd mint írtam szaggatni kezd.
5LET?
köszi
(a felbontás levétellel próbálkoztam és a játékba is mindent a lehető leggyengébbre rakok)
ui: elvileg driver is rajta van a gépen legalábbis a tálcán az óra mellett ott vigyorog valami ATI-s panel amibe finomhangolni lehet a dolgokat.
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #39895 üzenetére
nagyon érdekelne mert, nekem csak nettre játékra meg ilyenekre van a gép, de elég gyenge gép, új játékokat nem visz a 4-5-6 éves játékoknál megg a legtöbbnél az 1024-es felbontás a max. igen ezért kértem külön hogy olyan írjon aki tudja is mit beszél. (ezzel senkitse megbántani akartam!)
-
törölt tag
Sziasztok nekem nem notim van hanem laptop de nem találtam alkalmas topikot, talán valaki itt is válaszol.
a kérdés a gépem alap felbontása 1280-szor mitztomén, de a játékom maxa 1024 szer mittomén
: árt a monitornak ha váltogat felbontást amikor ki és bekapcsolom a játékot?
*nyilván nem napi 200szor hanem max 10 szer de ez tényleg, nyilván kedvemtől és időmtől függ mikor játszom. esetleg állitsam a gép felbontását alapon 1024-szer* (nem tudom mi -re ?)köszi ha valaki ír, ha lehet olyan aki ért is hozzá
ha buta kérdés bocsi de nem volt még laptopom és féltem, de sok játzéknak nem olyan magas a felbontása mint a gépnek alapon.
-
törölt tag
hi lenne valami amit nem értek, léccy csak az írjon aki tényleg ért is hozzá és tudja mit mond ... (ezzel senkit nem megsérteni szeretnék!!) köszi.
nos. szal 2 netes videót néztem 1szerre ill annyit töltött (ettől nem gondolom hogy 1 normális gép elfekszik) a FF szokás szerint tekerte a vinyót majd meglepődve látom hogy a szokásos két zől led mellett világít 1 elemszerű jelű led de az piros
v-mi elem jel van a mellette az elemfelé mutató nyíllal
ok nézem túl nem melegedett 38 fok (azt hiszem az teljesen normális, rendben van) a vinyó, rendbe mondom kikapcs. hátha észhez tér, gép kikapcsolva értelemszerűen semmi nem világít csak a piros
(érdekes kikapcsolva a gép..)
majd bekapcsoltam égett még kicsit azt kész kialutt
mi a szöszért lehetett ez?köszi.
-
törölt tag
válasz
zdanee #22512 üzenetére
Ki szokott lenni takarítva az asztali gép is de nem kéthetente
ezt sok helyen kérdeztem mindenhol azt mondták 3-4 havonta (de voltak akik félévet mondtak) elég szétszedni és ki porszívózni.
Ha esszel csinalod, es mondjuk nem csukod be Prime95-ot futtatva a fiokba, nem locsolod bele minden reggel a kavedat, nem a furdokadban akarsz facebookozni (igen, valos peldak, ismerek ilyen embereket), semmi para.
Az asztalomon van és nem a kádba
. italtól távol.
A merevlemezt meg azert irtam ketszer, mert a homersekletre is figyelni kell, es a S.M.A.R.T. allapotra is, de valoban beleszerkesztettem a mondatba, megesik
Ok csak nekem nem volt 1 értelmű, Laptopnál mennyi a normális hőmérséklet? ott úgy tudom magasabb mint az asztali gépeknél. (50-60 fokot olvasgattam)
(#22510)
Ezek télleg kibírnak 8-10 évet ?
Ez kb minden fajta laptopra vonatkozik? (a minőségi gyártóktol és természetesen ha vigyázva van rá)
-
törölt tag
válasz
zdanee #22499 üzenetére
kb egésznap netezve van a géppel vagy film nézve ill msn, skype és néha pár párc video cset , itt ki is merül a használat. Szerintem ez azért annyira nem terheli le nem ? (meg online játékok de azt se hiszem hogy izzasztaná
) Gondoltam rá hogy amég délután nem használom 1-2 órát kikapcsolom de ezen idő után úgyís bekapcsolnám és én is úgy tudom hogy 1 gép inkább menjen egésznap ha használva is van mint ki be kapcsolászni.
A hűtőt mindenesetre gyakrabban takarítsad, figyelj a merevlemez állapotára (S.M.A.R.T.), és ne engedd tartósan 50-55 fok fölé kúszni, merevlemezt meg 45 fölé.
itt kétszer írtad a merevlemezt ezt a mondatot biztos így szántad ?
A everest két dolgot mér 1 cpu nevezetűt meg 1 fujitsu siemesns... nevű dologra írja ki a hőmérsékletet.40 fokon kb mindkettő elvan egésznap de általába 37-39 -en vannak.(de pl most 2 óra fílm nézés után a cpu 49-et írt viszont hogy most csak fórumozok csökken. ) A monitor sosincs csukva
A vinyó kikapcsolása csak akksiról menettetés esetén van bekapcsolva , én a hálózati résznél kivettem , csak a monitor kapcsol ki félóra után. (tétlenség)
Szóval akkor a lényeg hogy elvileg ugyanúgy elvan ennyi futás (és azok mellett amit írtam amire használom) mellett mint 1 rendes asztali gép?
-
törölt tag
Hali.
Azt szeretném megkérdezni az baj e ha a laptop napi 12-14 órát van használatba, ez árt e neki vagy ugyanúgy nem számít e mint az asztali gépeknél ? Hálózatról megy nem akksiról, szellőzés megoldva (elvileg)
szóval a kérdés árt e neki 14 óra menet naponta., köszi.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SQL kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest