- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
gizmó666 #46861 üzenetére
Hát ez nem feltétlen notebookos téma. Próba meg itt. Hátha.
-
vilmaboy
őstag
sok asus 12"os netbook van, mégtöbb konfiggal, prociból is van pár fajta, gpu-ból is. Jó lenne tudni milyen típus... ha egy 1225b akkor annál géz, de ha egy régebbi, akkor nyomozandó a dolog. milyen videó szaggat? Mobillal felvett? avi? mpeg? full hd mkv? Youtube? Youtube manapság sok kissebb teljesítményű gépen szaggat. Valamit álogattak nemrég rajt.
Több infó kéne a gépről és pontosan a problémáról. Így sötétben tapogatózunk...
-
vilmaboy
őstag
válasz
b05styp #45719 üzenetére
itt a szaktopik., de a kollega közel jár az igazsághoz.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #45532 üzenetére
bocs hogy belekotyogok ismételten, de én találkoztam ezzel a jelenséggel és sajna xp alatt ilyen. nem nagyon tudtuk megoldani mi sem, pedig prioritást élvező gép votl... családtagé Kollega elmondása alapján driver tartalmazza ezt a beállítást. volt driver amiben kézzel át lehetett írni, hogy bekapcsolja, de valami oknál fogva az újakban kikapcsolva marad...
-
vilmaboy
őstag
Nem hisztek ti nekem, hogy a driver csinálja
Asztán meg jöhet megint az "ÉN UGYE MEGMONDTAM"
Ha sikerül az nekem csúnya beégés lesz, az arcoskodás miatt
--- na mára elég vót. vár a kölök és a wow
---
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #45516 üzenetére
ipon? árgép?
-
vilmaboy
őstag
elvileg amikor a videoteljesítmény megkívánja, akkor az erőssebbre vált a gép. Ebből lehetnek fentakadások, amikor mégiscsak úgy gondolja, hogy elég a gyengébbik és játék közben visszavált pár másodpercre. Lehet állítani, hogy X program csak ezt vagy csak azt használja. De hol is???? amint eszembe jut írom
reggel van még
-
vilmaboy
őstag
válasz
lollipop #45359 üzenetére
a prociról itt egy kis infó. azon a weblapon megtalálsz sok minden mást is. ha érdekel még valami írj és próbálunk linket adni.
u.i: jó lenne egy video vezérlő típus is ehez... a cpu típus kevés megmondani a választ kérdéseidre.
-
vilmaboy
őstag
válasz
NÓPARA #45355 üzenetére
Hát azt mindenkép mond el neki, hogy az FN gomboknak a wifi nethez van köze, nem a mobilnethez. Jellemzően a stickeknek saját szoftverük van, amit plug and play telepítenek a gépre első csatlakozáskor. Telepítse fel és ennyi. Azt ne firtassuk, hogy ah volt rajt másik szolgáltatónak is szoftvere, az ne induljon a géppel együtt stb... reméljük megférnek egymás mellett. Ha mégsem települ a szoftver, az a sz**ás. Akkor még az óra melletti kis ikonn-al próbálkozzon, hogy ott látja e a pl Pannon netet... és ott csatlakozzon. bár kötve hiszem, hogy menni fog, ha nincs vezérlő szoftver.
Dell Xps: Ha nem pár hete szívtam volna be ilyesmivel, akkor már el is felejtettem volna, hogy ezt kipróbáljuk
csak mákom volt
te si tudod, hogy ez millióból egy
-
vilmaboy
őstag
válasz
NÓPARA #45345 üzenetére
gépenkéne változik, hogy emlyik bill kombináció váltja a külső monitort - kijelzőt. Jellemzően két monitor van az 1-9 gombok közül valamelyiken. FN billentyű + gomb és átvált. Ha villog a winyó ledje, akkor valószínüsíthető, hogy az oprendsezr bootol, csak képet nem látunk. Ekkor már kissebb a hiba lehetőségek listája. Videokártya, kijelző, szalagkábel stb... Koncentrálhatunk a megjelenítésért felelős dolgokra első körben. Ámdebár, ha a hdd visszajelzője nem aktív, csak világít folyamatosan, mint a power led, akkor az egyfajta visszajelzésként értelmezendő, hogy nem is bootol a gép, nagy valószínüséggel valamely indításért felelős, avgy abban résztvevő hardver mekkent meg. A lista már bővebb, mert lehet alaplap, proci, ram, hdd, stb stb... A gáz az, hogy ha nem csak a kijelzőt nyomta el, akkor ezen hibák diagnosztizálása hozzáértést igényel, mivel még ha egyik másikhoz alapszintzen is, de bontani kell a gépházat.
-
vilmaboy
őstag
válasz
NÓPARA #45340 üzenetére
Leírtak alapján kezdjük user hibával... remélhetőleg nem csak átnyomkodta FN+akármelyik gombal a megjelenítést külső képernyőre ugye? vót má ilyen Valamint nem csak letiltotta ugyanígy a touchpadot???
Mert akkor itt nagyot fogunk ám röhögni... Látnék rá esélyt, mert pl sok gépnél a wifi is FN+általában F2 gombal kapcsol be. ha vaalki nem vágja mit nyomkod, akkor simán megcsinálja fent írrtakat... Hdd ad hangot? led visszajelez? villog vagy csak világít folyamatosan?
-
vilmaboy
őstag
válasz
NÓPARA #45329 üzenetére
tényleg nincs külföldön egy szerviz aki 1óra munkadíj fejében megmondaná neki, hogy mi a baja? Vagy hazajön manapság? Nem gondolom, hogy annyira kiemelkedően drága lenne megnézetni, hogy ne érje meg. Legalább diagnosztizálják a problémáját. Az már egy más dolog, hogy mire hazaér, esetleg szerzünk neki alkatrészt stb... Idehaza nyilván )(pláne ph-n) sokkal olcsóbban szerez alkatrészt plusz olcsóbban meg is javíttatja.
-
vilmaboy
őstag
Dell XPS: nem emléxem már rá... a hirens az látja ugye az ext filerendszert?
-
vilmaboy
őstag
válasz
Arkennys #45251 üzenetére
azon gondolkodom, hogy a win7 telepítő vajon kezeli e őket, de szerintem nem. hirens boot cdről bebootolva? csak szntén nem vagyok biztos benne, hogy ismeri a linuxos filerendszert. nem tudom őszintén.
De mindennnek elejét véve: Bootolj be xp telepítőről és nézd meg van e partició ahova tudsz telepíteni. Ha van, akkor majd xp alá felteszed a partition magic home editions. Aszt kap onnét a pofája. Ha nem tudod telepíteni, akkor térjünk rá vissza és gondolkodjunk.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Arkennys #45247 üzenetére
ha linux van rajt ugyebár... annak a filerendszere ext2-3-4. valamelyik. a windows, pláne az xp alapból ezen filerendszereket nem kezeli, nem is látja. magyarul nincs is számára. Te akarod használni a winyódat, de linux nélkül. el kell tüntesd a linuxos partíciókat vagy particiót a winyóról. ezt úgy tudod legegyszerűbben megtenni, ha egy másik gépbe bekötöd, felteszed a fent említett ingyenes szoftvert és beformázod az egész winyót fat32-re az xp-nel, vagy csak simán törölsz minden ext partíciót és majd a telepítővel leformázod és particionálod a winyódat.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Arkennys #45244 üzenetére
csak egy gondolat: figyej oda, hogy az xp telepítő nem fogja látni a linux particiók ext2-3-vagy 4es filerendszerét. Ha el akarod tüntetni, akkor kösd be egy másik gépbe a winyód és formázd le róla a linuxot, vagy csak tüntesd el a particióit, majd újraparticionélod utána. Partition master home edition meg tudja oldani neked.
-
vilmaboy
őstag
válasz
NÓPARA #45191 üzenetére
nem fogja leszedni, mert sajna kb 2 hónapja nem ingyenes. Viszont arra nagyon jó lesz, hogy megtudd a letöltednő file nevét és rákeress gugliban. Nem utolsó sorban megtudod, hogy létezik hozzá.
Tudod hol kell hardverazonosítót kiolvasni? Az alapján gugliban tuti van driver. Persze tévedhetek.
-
vilmaboy
őstag
válasz
AMD Power #45004 üzenetére
esetleg ebben a topikban még tudnak javasolni.
-
vilmaboy
őstag
válasz
mokus1 #44986 üzenetére
amint helyrepofozom a céges net védelmi rendszerét ígétrem léinkelek, de addig annak is örülök, ha a barátom megnyílik. 5 25 sata usb külső ház
-
vilmaboy
őstag
-
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #44882 üzenetére
nem tudom gáz van e benne. ez jó kérdés. az összeszerelési és gyártási minőségeken soxor elcsodálkozom én is. nonszensz hogy egy szereléskor pl a sorja elvágja a kezem, a hűtés pedig instabil a procin anyaghiba miatt. pontosabban inkább alkatrészgyártási MEO hiánya miatt. volt benne vagy 0,5mm galiba.
-
vilmaboy
őstag
válasz
ravail #44883 üzenetére
tapasztalatim - tapasztalataink szerint ez a kombó takarékoskodik az erőforrásokkal. Ami méginkább spórolós fajta, az a panda cloud, de nem ismerem a hatékonyságát. pár napig teszteltem, sokan dícsérik. azt sem tudom, hogy az mbam-al elviselik e egymást. a pandához "normális" netkapcsolat javasolt.
-
vilmaboy
őstag
válasz
RunTimeError #44876 üzenetére
Sajnos a felnyitást és a pasztázás, hűtő rögzitettsége stb ellenőrzését. Ha ratyi a paszta, akkor az kikeményedhet, elvesztheti hővezetőképességét. Pucolni is úgy tudod normálisan, ha felnyitod. Javaslom ez esetben a hivatalos szervizt. Nyissák ki, ganyézzák ki, pasztázzák újra.
-
vilmaboy
őstag
melyik is az az oldal ahol ha megadod a procit pl i3 hd3000-el, akkor van kb 30féle játékkal tesztelve, hogy low-medium-high felbontással menyit mértek rá 3dmarkban?
-
vilmaboy
őstag
Az mitől lehet, hogy wowozás közben, ha nyitva van a böngésző (wowhead, wow-professions, stb miatt), akkor valami irgalmatlan lassú a netem. I3 proci, 8GB ram. 20megás net van, firefoxot használok rajt. Ennyire nem kéne terhelje a wow. Mi a rossebtől lassulok így be, ha fut a wow? Proci max 20%, memóból nem eszik 2giga felett sosem.
-
vilmaboy
őstag
válasz
RunTimeError #44857 üzenetére
ezek közül egyedül a hdd ami tetszik. a Gpu még csak csak, de cpu-ra sok az a 77fok.
-
vilmaboy
őstag
saját tapasztalat pusztán. én leszedtem minden általam karbantartott gépről. amellett hogy fogja a gépet elég rendesen, állandóan irtani kellett utána. én microsoft security essential-t teszek minden gépemre, ahova nem kötelező mást, plusz mellé egy mbam-ot. ez a kombó tapasztalataim alapján nagyon jól bebvált. Az MSE ráadásul ingyenes mindenkinek, akinek legális a windowsa. Nadehát kinek nem az?
-
vilmaboy
őstag
válasz
RunTimeError #44843 üzenetére
Beporosodhat simán 1 hónap alatt is. Meg kéne nézni a hűtését a gépnek, esetleg újrapasztázni az egészet. Illetve még okozhatja valami vírus vagy trójai is. MBAM-ot nekije + valami értelmes vírusírtóval scannt. /Microsoft internet security, panda cloud stb./ avast, norton nem játszik
-
-
vilmaboy
őstag
-
-
vilmaboy
őstag
válasz
middleaged #44725 üzenetére
Menyi idős a gép? Ha ggaros, akkor oldja meg a szerviz. A 60-62 fok az nem számít igazán melegnek, inkább csak langyosnak. Ha az érték 80-90lenne, akkor azt mondom meleg, de ilyen hőfoknál abszolút nem indokolt a vészleoldás. Szerintem körül kéne nézni a hűtés terén. Pasztázás stb... Lehet akkor lentebb menne a hőfok.
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #44620 üzenetére
az eredeti töltőjének milyen színü a csatlakozójának a vége? fekete-sárga...stb.
-
vilmaboy
őstag
-
vilmaboy
őstag
Próbáld meg a HP topikban. Hátha.
Aktív témák
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest