- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41792 üzenetére
Ott valami nem stimmel, vagy végigmegyünk rajta, vagy reset, és újra beállít.....
Tedd meg légyszíves hogy az UTP kábelt kihúzod, és úgy duplán az ikonra kattintva megnézed a következőket. Amikor az ablak felugrik: támogatás->részletek és ott miket látsz, köszönöm. -
válasz
Dell XPS #41787 üzenetére
1 éves prímán megy, netezni használom meg film, általában fix 800MHz- en megy
Most is erről írok.Így 800- on még a 720p is megy rezzenéstelenül.1080p- hez azért fel kell rakni az órajelet.Régebbi játékok is jók.Fogyasztása miatt vettem főleg, ha sokat lógok a neten az asztali sokat eszik.Ebben meg 25W- os proci van és azt még downgradeltem....
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41789 üzenetére
Betudod állítani a router-t, ha arra kerülne sor?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaosftw001 #41788 üzenetére
Arra biztosan meg fog felelni, én most nem fogom zsűrizni, esetleg érdemes még a vásárlás előtt más topic-ban megkérdezni a tapasztalatokat, garancia, szervizháttér stb.....
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaosftw001 #41785 üzenetére
Mind kettő kompatibilis, sőt nem is tehetsz rá mást, de én látom hogy OS-el adnák.
Szerk: Mi a megközelítés, mire használnád a gépet?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaosftw001 #41780 üzenetére
Hogy nincs rajta op. rendszer, Neked kell beszerezned, majd feltelepítened. Nincs driver lemez, recovery dvd, rejtett particíó, amiről visszahúzhatod bármikor az eredeti telepített redszert.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaosftw001 #41775 üzenetére
Igen, ezek Linux OS-el jönnek, tehetsz mellé Win7-et, de csak akkor ha értesz hozzá. Egyébként meg kellene nézned freeDos verzióban is....
-
Arkennys
addikt
válasz
selenge #41776 üzenetére
Hát igen, mondjuk az új, és olcsóbb cuccok már spiáterből vannak, ami igen keveset bír, ráadásul úgy meg van gyengítve, hogy picike feszülés, és ropp. Nemigen nézték az anyagminőséget és szükséges vastagságot sajnos. Bár szervizes szerint akivel beszéltem, még az új, márkásabb laposok javánál is ugyanez a jelenség van, hetente sok ilyen megy át a keze között. Enyém bár régi, de pl még acél a zsanér belseje, ami annyiban látszik is hogy totál stabil, pedig nem mai csirke.
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Laptopban optikai meghajtó helyére tennék HDD-t.
Leírásban az van, hogy optika helyére mehet: 250 GB 5400rpm HDD vagy 160 GB 7200rpm HDD.
Én meg egy 320 GB-s HDD-t néztem ki. Ekkora különbség lenne a 320 GB és 250 GB HDD közt, hogy nem jó? Az eredeti HDD helyére viszont mehet 320 GB-os vinyó.
Elvileg vinyó és optika is ugyanazon vezérlőn csücsül.
Ötlet, h miért lehet ez a kikötés? -
selenge
tag
válasz
Logicman86 #41770 üzenetére
Kicci kinai, occon
a munkadij huzosabb, normalis szervizben 3-5kert megcsinaljak, attol fugg mennyire genyo a gep, szet kell szedni, a tetejet teljesen... De ha ugyes vagy te is meg tudod, csak ne tord el a keretet...
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne hogy az alábbi[notebook] operációs rendszer részéhez az van írva h linux.
ez pontosan mit jelent?azt hogy alapból ez van rajta, de attól lehet rátenni win7et is?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szerintem ki is cseréli Neked, ha van erre igény részedről, de ezt majd eldöntöd...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Azért ajánlottam mert megbízok benne, korrekt felnőtt ember. Vedd fel Vele a kapcsolatot és valószínűleg megoldottad a problémát.
-
fracture333
aktív tag
válasz
Logicman86 #41700 üzenetére
hali
szervízben mindenen tudnak segíteni megfelelő összegért -
Dell XPS
veterán
Lehetséges hogy lesz ahogy mondod, de kizárhatnánk 100%-ra hogy nem abban a szögben történik be a változás. Amennyiben itt érzed a változást, akkor nézzük meg másképpen. Beállítod hogy 1perc után kapcsolja le monitort egy más szögben, (nyitva) és akkor nézzük meg hogy frissül újra az LCD panel.
-
-
TSZoli
csendes tag
Sziasztok! Valakinek van valamilyen ötlete, hogy a lapimon a wifi bekapcsoló gomb kitört az alaplapról. Így nem lehet bekapcsolni. Szóra tudnám valahogyan bírni a kártyát? A panelon egy három lábú rugós kapcsoló volt, esetleg egybeforrasztani valamelyik lábát, (tudom akkor folyamatosan lenne Wifi) lehetséges? Köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41755 üzenetére
Még egy kérdés a telefon mindig kapcsolódik a hálózathoz, esetleg haver, barátnő tud kapcsolódni hozzá bármilyen eszközzel, telefon, notebook, iPad, stb ???
A telefont kikapcsolod, akkor sincs változás?
Próbáltad már újraindítani az egész rendszert? -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41753 üzenetére
Mielőtt még belemennénk, mostanában máshol próbáltál csatlakozni wifivel valahol?
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41751 üzenetére
Akkor nem tudom hogy lehet leválasztva, amikor küldi a csomagokat!? Gondolom most kábellel vagy csatlakozva ahhoz a géphez, amiről írsz?
Szerk : Alul a tálcán kettő ikonnak kellene jelezni, hogy kapcsolt állapotban
vagy. Ott vannak? Egyik a "wireless", a másik az "ethernet-helyi" kapcsolat. -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41748 üzenetére
Akkor ezzel pingeld meg légyszíves : 192.168.0.1
162-őt nem nézted el? ha nem akkor : 192.162.0.1 -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41746 üzenetére
Azt azt jelenti hogy nincs kapcsolatod a router-ral. az az mind ha kikapcsoltad volna a wifit. Ha minden igaz akkor a router ip: 192.168.1.1
Most ismét cmd, majd enter, és beírod hogy: ping 192.168.1.1 Nézd meg mit ír ki!Szek: Egyébként ez érdekes ahhoz képest hogy leválasztva látja a hálozatot,
sőt kapcsolódik is? -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41743 üzenetére
Amennyiben nem ment tönkre valami, meglehet oldani problémákat csak időigényesebb a távgyógyászat.
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41741 üzenetére
Ha beírod a futtatásba: cmd, majd enter, megjelenik egy DOS ablak. Oda írd be a következőket: ipconfig /all
Majd nézd meg mit ír a vezeték nélküli kapcsolatoknál? -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41739 üzenetére
Lassan megértettem újraolvasva az egészet. Szóval rendben van mindenhol a kapcsolat, az ikon jelzi, csak net nem jön a gépedbe.
Sorry, csak benne voltam másban is, de most vagyok. -
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41739 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy nyilván csatlakozik a modem a router- hoz, ést ezt válaszd le. Mert így is tudnod kellene csatlakoznod hozzá, legfeljebb nem jön net. Ahogy láttam közben írtad hogy telefonról viszont egyből csatlakozol, így nincs akkor erre szükség. Más hálózatokat egyébként lát, ahhoz ha próbálsz csatlakozni jelszó hiányában nem tudsz?
Szerk: TCP/IP fixre van állítva a gépedben a vezeték nélküli kapcsolatoknál?
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41736 üzenetére
Ha leválasztod a modemet, akkor tudsz hozzá csatlakozni? Illetve a géped lát még egyéb wifi hálózatot?
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41733 üzenetére
Akkor ez nem UPC, mert mindegyiknél szinte más a beállítás... Azért kérdezem mert sok dolgot egyébként nem kell beállítani, kivétel a router jelszó, ill. hogy mások ne férjenek hozzá a hálózathoz.
Szerk: Mobiltelefonal lehet wifizni ezt ide értetted vagy a régi lakóhelyedre?
-
selenge
tag
válasz
karakaitamas #41731 üzenetére
nekem T-akony nál volt ugyanez, rútert cseréltek az megoldotta, de a szerelő sem tudta megmondani miért...
-
Dell XPS
veterán
válasz
karakaitamas #41731 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy, és milyen router-t használsz?
-
karakaitamas
csendes tag
Kábelinternet a laptopon lett beállítva valószínűleg úgy, hogy bármely gép tudjon csatlakozni hozzá. Az oprációs rendszer Vista Business. Mivel a wifi router közbeiktatásával nem ment az internet a szolgáltató ujraindította a modemet. Azóta működik az internet a routeren keresztül. Viszont a wifin keresztül a laptop nem éri el az internetet. Felismeri a wifit, kéri a jelszót is, csatlakozik is de a hálózati térképen piros x jelzi, hogy nem "jön" az internet. Mobiltelefonal lehet wifizni és az előző lakhelyemen szintén kábelinternettel tudtam a laptoppal is wifizni igaz akkor az asztali gépen lett beállítva a kábelinternet. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit kell beállítani, hogy működjön a wifi?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Logicman86 #41714 üzenetére
Nézd meg selenge ajánlatát!
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon vettem észre egy aggasztó dolgot, a kijelzőmön néha időszakosan felvillantak vízszintes vékony fehér csíkokViszont érdekes módon a windows-ban pl ha arrébb toltam egy ablakot megszűnt, lehetséges hogy csak szoftveres a probléma?
-
selenge
tag
válasz
Azt hiszem Ez az
-
Lefty
addikt
válasz
Logicman86 #41709 üzenetére
Ha elkezdi megint kipróbálom, hogy csak megmozgatom, de nem altatom el.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Logicman86 #41709 üzenetére
Igen, ezt láttam hogy 2009-es megjelenés, és nem értettem. Elég sok laptop szerviz/bontó van, próbálj rákeresni, hogy esetleg náluk vásárolva olcsóbban jössz ki, ha Ők is szerelik be. Ez egy lehetőség, lehet hogy Te is kitudod cserélni, nem tudom...
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Logicman86 #41703 üzenetére
Egy zsanérpár átlagosan használtan ~8k körül mennek, hogy ezt pontosan mennyiért cserélik azt nem tudom, szervize válogatja. Ez így elkopott ennyi idő alatt?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia,
Hát ennyire el vannak kopva, akkor csak cserével tudod megoldani, hogy ne csapódjon le. A zsanér kiszerelve, önmagában is szorul, erre külön lehetőség nincs, hogy ezt állítsd.
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy időnként a kijelző felső 1-2 centis részén csíkozódás látható? Így fel-felvillan, van amikor nem csinálja, de van, hogy sűrűn. Csak megjelenik a csík és el is tűnik, csak hát zavaró.
HP Pavilion dv6-6b08eh
Májusban vettem a gépet, eddig nem volt semmi gond.Köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest