- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Éjjel unokatesóméknál beütött a krahh.Becsapott a villám, három tv, pc megment.Reggel a laptop még ment az unokatesómnak, viszont most már nem megy, csak az asus logo villan fel.Lehet-e a villámcsapás a baj?Azt mondja, hogy ő kihúzta de hát na...., viszont még reggel ment.Pedig a laptop az pattent állapotban van egy hete adtam el neki.Szóval villámcsapás, vagy csak véletlen egybeesés?
Ha mégis villámcsapás akkor mit lehet tenni?Lehet kezdeni a lapossal valamit, vagy kuka?Válaszokat előre is köszönök.
U.I:lapos asus n61vn. -
vilmaboy
őstag
-
kpzs
csendes tag
válasz
Muerte #39543 üzenetére
Szia! Először is köszönöm,h reagáltál a kérdésemre. Ha nem bánod zavarnálak még kicsit. Szétszedtem a gépet, újra rádugtam minden csatlakozót, amit csak lehet, de még mindig gond van. Elképzelhető, hogy kábelprobléma? Hogy a szétszedés során sérült valami?
Amit még észrevettem,h jobban melegszik a gép a tisztítás/pasztázás után.
Ha segítene, tudok képet is küldeni a lapról.
Amit említettél, hogy ha mxm-es... Próbáltam utána olvasni, amit találtam az az, hogy ha mxm-es a kártya, akkor cserélhető. Pontosan mit jelent az mxm kifejezés?
Köszi szépen!
Üdv -
icons
addikt
Hello!
Egy Acer Aspire 4830TG laptopom van i5 2430M procival.
Szeretném alulfeszelni. A kérdés, hogy van erre lehetőség? BIOSban ugyebár nincs ilyen opció, bármi más szóba jöhet?Köszi!
-
Sziasztok!
HP Elitbookom van 8460p,a webkamerát nem érzékeli egy csetelő program, az eszközkezelőben sem látom, ráadásul driver hiányt sem ír. Lenne ötletetek?
-
rebugra
aktív tag
válasz
Dell XPS #39567 üzenetére
Még a CPU-t is kiszedtem, tettem csere HDD + memória, de semmi. Úgy tudom hogy a VAIO feliratnak az elején azt függetlenül mindentől elő kellene jönnie nem? Mert még az se. Szóval vagy VGA, vagy kijelző. Marad a Sony Szerviz. Van valakinek tapasztalata, hogy menyi időbe telik a szerviz? (Ugyanis még garanciás), viszont naponta használom a munkámhoz, szóval nem szeretnék hetekig nélkülözni.
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
rebugra #39565 üzenetére
Amit tudsz (hardware) még vegyél ki-be belőle...hátha. Leginkább napról-napra látni ahogy kikészül a VGA. Gondolom ismerős, pöttyök, kockák, majd sötétség.Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak erről a hiba jelenségről. Vagy is bekapcs és semmi!? Nincs véletlenül egy + HDD próbára? Ismerős ez az érzés, nehéz tudomásul venni.....
-
-
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. Van egy Sony Vaio VPCEH (PCG-71811M).
Tegnap este még tökéletesen működött, ma reggel kapcsolom be
és semmi képe nincs.Próbáltam 3-4 szer ki be kapcsolni, látni hogy tölt, meg fut, Windows bejelentkező hangot is lejátssza, meg pörög a HDD, szóval betölti a Windows-t, de nincs kép, csak feketeség.
Rákötöttem HDMI-n külső monitor, azon sincs kép, és VGA kimeneten sem.Mi lehet a gond?
-
Mercutio_
félisten
válasz
wanted5 #39551 üzenetére
Senki nem mondta, hogy ugyanaz, de nagyjábóli fénymérésre megfelelő, ráadásul gyanítom, hogy a látószöge miatt az átlagos fénymennyiséget talán jobban is méri mint egy szenzor
Nekem nem lenne nagy fáradtság, de egy 70 év körüli nem épp kocka embernek jól jönne egy ilyen kényelmi funkció.-- -
Dell XPS
veterán
válasz
jfehervari1 #39544 üzenetére
Szia!
Ha nem találod sehol, akkor próbáld újra telepíteni....
-
sanyi73
csendes tag
Újra én vagyok.Eszközkezelő/ethernet-vezérlő,hálózati-vezérlő/gyártó ismeretlen/illesztőprogramjai nincsenek telepítve (kód:28)Mit tegyek?
-
sanyi73
csendes tag
Szia mindenkinek!Van egy acer aspire oneD255E netbook.A problémám 14E4-4727 ezt írja az everest,és nem csatlakozik sem modemhez sem wifivel.Nem tudom milyen a hálókártya így azt se milyen drivert keressek.Segítséget előre is köszönöm!
-
dannyl
addikt
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Egy Toshiba laptopom van, kb 3 éves. Egyik pillanatról a másikra történt, hogy nem töltött az akksi. Windows 7 alatt nézem, és azt írja: csatlakoztatva, nem töltődik. Sajnos így csak asztali gépként tudom használni. Van erre megoldás, vagy meghalt az akksi?
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Van egy Asus Eee Pc 1001PX gépem és eltűnt a webkamera hogy tudom vissza állítani? köszi. -
kpzs
csendes tag
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni.Van egy FS amilo pa1538-am, ami most lett újra pasztázva (cpu, vga chipjei). A gond az, hogy most a gép nem ad tiszta képet. A fehér szín helyett rózsaszínt ad, és vibrál a kép. Csináltam képet is, remélem segít. Tudja valaki,h mitől lehet? Előre is köszi a segítséget! Üdv
-
zedok
őstag
Hali!
Adott egy ASUS laptop, ennek van egy beépített mikrofonja, de szeretnék külsőt használni, és hiába van bedugva a külső mikrofon, akkor sem "érzékeli" ott a hangot sajnos. Valami ötlet erre, hogy ezt megoldjam? Köszönöm!
-
toza
senior tag
udv.
thinkpad x200 bol kiszettem cmos batteryt es most nem indul gep bios jelszvazodott lett
feltoresrol vki tud e vmi okosat mondani. ?vagy csak a com portos trukkel lehet megoldani vagy uj bios csip forrasztassal?nincsenek stock jelszavak veletlenul?
koszonom szepen.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem:
Adott egy Nvidia GT540m 1GB (i3 370m és 6gb társaságában)
A control panelbe , kedv szerint kombinálhatóak a beállítások. Annyi lenne a kérdésem hogy hogy a legjobb, hogy lehet a legjobb teljesítményt kihozni belőle?( Ugyanis ha túlmelegszik, akkor azért esik az fps, ha mondjuk nem kapna szuflát akkor meg azért, remélem értitek mit szeretnék) Van ott egy olyan beállítás hogy adaptív vagy maximális teljesítmény előnybe részesítése. Pl itt melyiket ajánljátok? Azt írja ha a max telj. van bekapcsolva akkor mindig maxon fut a kártya, ill többet fogyaszt. Adaptívnál pedig azt hogy automatikusan beállítja hogy mi kell a 3d alkalmazásnak és olyan terhelésen fut. No de, ez pontosan betudja határolni hogy mi kell az adott játéknak pl? Bízhatok benne? Vagy inkább tegyem max teljesítményre? Nem melegszik hamarabb túl játék közben?Még egy: Automatikusan válassza ki hogy az integráltat vagy az nvidiát használja, vagy kapcsoljam csak az nvidiát?
Köszönöm!
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Acer Aspire One 722 netbook-ra (Win 7 hme prof) van olyan alkalmazás, vagy beállítás, ami a beépített webkamera által mért fénymennyiség alapján automatikusan állítja a kijelző fényerejét?
-
-
válasz
flashpointer #39520 üzenetére
utóbbinak nagyon sok oka lehet, hardveres és szoftveres is, javaslom a noti pontos típusa alapján megkeresni a célirányos szakmai témát, ahol specifikus segítséget kaphatsz!
kezdésnek ellenőrizheted a szoftveres hibát, megnézed, hogy mik frissültek azóta, megpróbálhatod visszaállítani a rendszert arra a korábbi időpontra, ahol még nem volt, vagy ritkábban jelentkezett a hiba!
a memóriát és a merevlemezt ellenőrizheted specifikus alkalmazásokkal! (például memtest és hd sentinel)
az eseménynaplók megtekintése és kiértékelése is segíthet!benjoe1; a legegyszerűbb az lenne, ha módodban állna kipróbálni az akkumulátort másik ilyen notiban, illetve másik ilyen akkumulátort a te notidban, így kiderülne, hogy merre tovább...
-
benjoe1
aktív tag
Hozzáértőktől kérdezném, hogy mi lehet annak a problémának az oka, hogy a laptomom nem tölti a benne lévő lemerült akksit.
1. A töltés jelző led zölden világít, tehát tápról problémamentesen üzemel a noti.
2. Az akksi jelzőfény sárgán világít, ami azt jelentené hogy az akksi feltötlés alatt van.
3. Gép bekapcsolása után pár másodpercig a windows tálca animált ikonja mozog, tehát azt mutatná hogy töltődik az akksi, de utána már nem mozog és csak azt írja ki az egér ikonra húzásakor, hogy 0% áll rendelkezésre (csatalkozva, töltődik), valóságban viszont nem töltődik, órák után is 0 %-on áll.
4. BatterBar szerint az akksi elhasználódása 25,7 % a 56 818 mWh-ból.Mi lehet a hibás? Akksi, a gép tápcsatlakozója vagy a töltő? Esetleg más?
Sajnos már nem garis a gép... -
Lmh
őstag
válasz
Mikisys #39441 üzenetére
Úgy csináltam. Be volt dugva közben a konnektorba a laptop, ha ez ugyanazt jelenti amit te írtál
Van egy erre alkalmas USB, ami direkt erre van, h kikapcsolt állapotban is tölti a külső eszközt ( persze alapvető, hogy nem az akksijáról, hanem hálózati feszről ), de nekem sehogy sem akarta tölteni, csak ha be volt kapcsolva a gép. Alvás/hibernálás/kikapcs - ezeknél mind lekapcsolt a töltő :S -
válasz
flashpointer #39518 üzenetére
az illesztő(ke)t nem próbáltad újrahúzni?
-
flashpointer
őstag
Hali, lenne egy gyors kérdésem. Ma reggelre elment a touchpad. Win bejelentkezésnél még űködik, de ahogy betöltődik minden utána nem reagál semmire sem. Hetek óta nem telepítettem semmi programot, és abszolút semmit nem változtattam meg állítottam, csak egyik napról a másikra elment-.- +még két napja elkezdett fagyogatni, kb napi 2x, bármikor, valamikor egyből a rendszer felállása után, valamikor meg egy óra játék után, előtte meg kb havi 1x
Win7-et használok, azzal lehet a baj, (lassan fél éves, akárcsak a gép) vagy mivel? -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy adott egy Acer 5730ZG laptop,aminek a felbontása 1280 x 800. Lehet hd filmeket nézni rajta?
-
GabN73
addikt
Üdv!
SATA II-es csatlakozóval rendelkező notiba ha SATA III-as SSD-t/Whinyhót rakok, akkor jobban fogja zabálni az akksit?
Aktív témák
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Synology NAS
- Könyvajánló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest