Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Nos most gondolkodóba estem,csinálnék épp egy telefont rendeltem is egy kijelzőt hozzá ami gyárinak volt hirdetve,még írtam is a boltnak,hogy gyári e tényleg a kijelző,eddig még mindig azt küldtek ha rendeltem tőlük.De most nem úgy néz ki van egy kis szín eltérés a gyári aranyhoz képest a rendelt kijelzőn,meg hátulról sem teljesen ugyan úgy néz ki.Szerintetek?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
quailstorm #44796 üzenetére
Young lesz az, csak én marha a Samsung galaxy y, Google találatokra nyomtam rá
-
quailstorm
félisten
válasz
aprokaroka87 #44795 üzenetére
Beírod a jelölését google-be...
Beállítások névjegy, vagy akku alatt elolvasod.
Valószínűleg nem Young.
Young2 se lehet, mert azon meg 4.4 van és Spreadtrum. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy Samsung Galaxy young ( elvileg az ).Abban ha jól olvasom valami armv6 alapú ősrégi Broadcom chipset van.
Viszont telefont átnézve aida64-el, pl armv7-es 1 magos qualcomm msm chipsetet ír.
cpuinfo is azt irja ki, build prop-ban is szerepel armv7.Android 4.1.2 van rajta, ha jól olvastam a young Android 2.3.6-al jött ki.
Azt tudom hogy elég sok trükköt lehet alkalmazni hogy átverjük a rendszert, de mennyi esély van rá hogy az aida64-ben szereplő adatok valósak.
Telefon tényleg úgy néz ki mint a Samsung galaxy young 3 colos képernyő pl.Úgy kaptam ismerőstől, gondoltam lesz amolyan másod telefon, csak ezek a furcsaságok feltüntek.
Hogyan lehetne esetleg kideriteni hogy Galaxy young-e, avagy más Samsung modell-e? -
törölt tag
A5 2015: Szólt, h frissítene. Egyelőre azt mondtam neki, h később. Mert kiírta ugyan, h biztonság miatt, stb. DE: Pontosan mit csinál ilyenkor? Belepiszkál a telepített appokba? Változik vmi a beállításokban? Mire lehet ilyenkor számítani?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Ha a kamera képességeit ill. a hardvert vesszük figyelembe, akkor a P20 Lite vagy a Mate 20 Lite a jobb? Köszönöm előre is szíves válaszotok!
-
kutga
félisten
válasz
Lizard0828 #44789 üzenetére
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Egy ideje nèzegetem màr az utódjàt a Redmi note 3pro-nak, viszont ma egy vègzetes esès következtèben, muszàj lesz minèl elöbb beszereznem az utódot. Egy fèl vagyont nem szànnèk rà, maradnèk ebben a kategóriàban.
Kiszemeltek a következöek lennènek, amiket az elmúlt hetekben nèzegettem.
1. Redmi note 7
2. Mi8 lite
3. Honor 8x
Ti melyiket vàlasztanàtok?
Szivesen fogadok màs alternatîvàkat is termèszetesen.
Köszönöm -
BeeNiTTo
tag
Sziasztok
Szerintetek meilyk telefont érné meg megvenni?Galaxy a40 64Gb - 45k
Honor10 64Gb 45k
Nokia 7.1 52k
Nokia megérné azt a pluszt??
-
plaschil
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44785 üzenetére
Beszeltem a szolgaltatoval, ok azt mondtak barmikor tilthato a telefon, amennyiben szamlatartozas all fenn.
-
-
plaschil
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44783 üzenetére
Koszonom!
Esetleg a letiltasrol van valami infod? -
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Erdekelne, hogy amennyiben szolgaltatonal (Voda) vasarolt elofizus keszuleket szeretnek hasznaltan megvasarolni, akkor az egy osszegben kifizetett keszuleket is letilthatja-e a szolgaltato? Illetve a garancia atruhazhato-e ilyen esetben?
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok, a napokban rendeltem a telekomtól egy huawei p20 pro t viszont, ha nem vásárolok hozzá szolgáltatást akkor biztosítást sem tudok hozzá kötni.
Tudtok e olyan független cégről, akik kötnek biztosítást telefonra?
Köszi! -
-
KrAt
veterán
válasz
Viktor0610 #44775 üzenetére
Ez a tok volt végig rajta, látszik, hogy mm-ek vannak a tok és a fólia között
-
kory24
őstag
válasz
komi77 #44774 üzenetére
Szia.
Amiket írtál jó kamera és jó üzemidő, illetve lassulás mentes az stimmel az egyik tavalyi Huawei flagship-re is, a p20 pro - ra, ami bele fér a keretedbe. (használtan, újonnan picit több)
Lite változatokat ne akarj, lehet papíron meg teszteken jónak tűnik hardver, de valós használat során tuti elő jönnek lassulások, laggok esetleg fagyások.
Meg azokba általában ahol csak tudnak spórolnak pl kamera, kijelző, anyaghasználat, ram stb.Illetve általában a flagship modellek tovább/ nagyobb eséllyel kapnak fő verzió frissítést.
-
-
komi77
senior tag
Sziasztok. Nem tudom jó helyen járok-e? Készülék vásárlás előtt állok. Eddig iPhone 6S-t használtam. Vennék továbbra is iPhone-t de sokallom az árát és komplett ökoszisztémát sem építettem ki. Ami fontos számomra az új készüléknél: üzemidő, jó kamera és lassulásoktól mentes pár évig elég hardware. Árban max 150.000,- Ft a vége. Egyenlőre Samsung A50-et, Huawei P30 lite-ot és Xiaomi Mi8-at néztem. Ezek most mind 125.000,- körül kaphatóak. A kérdésem az lenne, hogy ezek Androidos fronton mennyire jók, mennyire ajánljatóak? Mennyire avulnak egy-két éves használat után hardware szinten? Várható-e ezeknél is Androidra jellemző belassulás idővel? Ajánlanátok-e esetleg más készüléket? Vagy inkább cseréljek egy iPhone 8-ra ami már nem mai technika de még jól elmegy és nem fog aggasztani belassulás, egyebek? Nem vagyok elfogult egyik márka irányában sem csak szeretném a pénzemet hatékonyan elkölteni, ami jelenleg nem túl egyszerű. Megtisztelő válaszaitokat megköszönöm.
-
Pityu.
nagyúr
Fura,sógorom telefonján is mindig felválik az üveg,unoka öcsém telefonján is felvállt azt is mobil boltban rakták fel. Na most vagy az üvegek szarok,vagy esetleg a tok hozzá érhet és felhúzza a szélét. De amit én még fel raktam egyik sem lett levegős később. Ami most van a telómon lassan 1 éve rajta van,unoka öcsémnek pár hete raktam fel egyet még az is jó.
-
törölt tag
Sziasztok. Lehetosegem adodna kicserelni a telefonon. Galaxy s8 at eladnam es huawei mate 20 light lenne. Megeri vagy nem? Sokat fotozom es netezek.koszonom
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
P20-ra tetettem az egyik nagy pesti mobilboltban Spiegen üveget, maga az üveg is elég drága volt (2500), a felrakás is (1000), és bírta kb 3 hétig. Így néz ki:
Ha megnyomom, akkor kicsit "összemegy" a felvált rész, majd megint visszaáll az eredetibe:
Ebbe most törődjek bele, hogy ez ilyen, vagy mit tudok tenni?
A srác szerintem tök lelkiismeretesen felrakta, tisztogatta, amikor fentvolt, akkor is valami folyadékkal behúzta a szélét, tehát gondolom a felrakás ok, de a többi?
Üdv,
Attila -
flash-
veterán
Milyen autós töltőt vegyek(szivargyujto csatlakozo) ami ismer sok gyorstoltes szabvanyt es megbízható?
-
flash-
veterán
Sziasztok
A Blitzwolf BW-MC9-es usb toltőkabel mennyire birja a strapát? Olyan strapatűrő kabelt keresek ami birja a sok ki-be dugdosást, sok napi hasznalattal jaró gyűrödést.
Magyarországon megvehető kell.
A fenti a legjobb vagy van ami jobb strapa kábel és gyorstöltős is egyben? -
válasz
makoss #44763 üzenetére
Mobiltokshop.hu, talán Speedshop.hu.
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan itthoni online boltot ahol olyan kihajthatós tokot lehet venni amin van újlenyomatolvasónak hely? (xiaomi redmi note 6 pro)
Köszönöm! -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Újra szeretném telepíteni a Samsung telefonomat mert nagyon belassult. (J5 típus)
A Google böngésző kedvenceit szeretném importálni de sehol sem találok beállítási lehetőséget erre. Csak egyesével lehet? vagy hogy lehet megoldani hogy importálom mondjuk a PC-re, majd a telefon újratelepítése után visszaexportálom?Telefont formatálni csak a gyári beállítások visszaállítása menüvel lehet? vagy van más egyéb trükk?
Mitől lassul be egy 2 éves telefon? 3Köszi szépen a segítséget
-
törölt tag
válasz
JeffDebr #44755 üzenetére
Első egyenlet az eredeti képátlóra:
(9x)^2 + (19x)^2 = (6.1)^2
(81+361) * x^2 = 6.1^2
442x^2 = 6.1^2Második egyenlet a fekete csíkokkal határolt képre (d a fekete csíkok közti kép átlója):
(9x)^2 + (16x)^2 = d^2
(81+256) * x^2 = d^2
337x^2 = d^2A kettőt egymással elosztva:
d^2 / 6.1^2 = 337/442
d = 6.1 * négyzetgyök (337/442) = 5.326...
Amúgy van Matematika topik, az ilyen jellegű kérdések inkább oda valók, és nagyobb eséllyel kapsz gyors választ.
-
JeffDebr
tag
Sziasztok!
abban kérném a segítségetek, h hogyan tudnám kiszámolni a mai nyújtott kijelzőknél, mekkora lesz a képátló 16:9-es képaránnyal.
pl.: Samsung Galaxy S10-nél 6.1inch a képátló, de 19:9-es képaránnyal.
tehát az érdekelne, h ebben az esetben, ezen a kijelzőn mekkora lenne egy 16:9-es videó képátlója. tudom, hogy a két szélén függőleges fekete csík lesz.
köszi -
crok
nagyúr
válasz
forten #44752 üzenetére
Redmi Note 4 Snapdragon?
Akkor a Logout blogomban keresd meg azt, hogy "Wifi hotspot"
De kereshettél / írhattál volna a telefon topikjába is ( : -
forten
aktív tag
Hello
Nem biztos, hogy jó helyen vagyok.
Redmi note4 mobiltelefonom van.Telenoros net is van rajta
.Eddig még soha nem próbáltam megosztani a netet,most igen.Sajnos oldalt nem jelenít meg,aki rácsatlakozik.
Tippem szerint valami beállítási gond van!!!
Nincs vírusírtó,tűzfal.Ötletek?
-
Typhoon
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #44750 üzenetére
Kösz de az Android 7-re való váltáson kívül semmi mást nem mondtak.
-
válasz
Typhoon #44749 üzenetére
A topikjában szerintem több eséllyel kapsz választ.
-
Typhoon
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Az Lg g4 térerő/mobilnet vételi problémára mi lehet a megoldás az Android 7-en kívül? Stock rom? Help pls
Köszi -
amoledus
aktív tag
válasz
Dr. Student #44747 üzenetére
Jobb +nagyobb kijelző +ram de a p10 is megfelel napi használatra
-
Dr. Student
senior tag
Hali,
Szerintetek a Huawei P30 lite jobb, mint a sima P10?
Köszi,
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
USB type-c <-> Jack adapterek között van ajánlott márka, merre érdemes venni? -
Baltincs
tag
Sziasztok!
Kezd megmenni az iPhone 7 akkumulátorom, illetve a csatlakozó is szándékozik néha nem felvenni az adást, vagy könnyen kicsúszni, tisztítás után is.
Arra jutottam, hogy ez körülbelül 50-60ezer pénz lenne, így inkább lehet megválok tőle amilyen áron csak lehet és keresek valami mást. Mit tudtok ajánlani?
Az iPhone árak borzasztóak, így elengedtem őket sajnos, pedig a szívemhez nőtt a dolog.
Ami nekem fontos lenne, hogy mobilnet állandó működése miatt(mondjuk waze vagy egyéb alkalmazás használata), ne merüljön le 3 óra alatt csontra, hanem azért bírja szusszal, és olyan 120 lenne a lélektani felső határ jelenleg. A másik pedig a lehetőleg ne lassuljunk be, sajnos androidnál ezért szerettem ki a dologból, mert a középkategóriás telefonoknál amik nekem voltak régen, fél évente kellett egy visszaállítás, mert már a telefont sem bírtam felvenni.Köszönöm a segítséget.
-
schlaci
csendes tag
Milyen okostelefont tudnátok ajánlani, amelynél a színtelítettség (nem a színhőmérséklet!) is állítható, akár fekete fehérig csökkentve? Minél olcsóbb legyen - nem százezer forint feletti telefonokban gondolkodom. A Xiaomi Redmi 6-osom sajnos nem ilyen. Esetleg egy megfelelő alkalmazás letöltésével a Redmi 6-nál is megoldható lenne az állítás? Két órán át kerestem ilyen alkalmazást az áruházban, de egyet sem találtam.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Okostelefonban az Optical image stabilization még mindig jobb minőséget ad mint a Digital image stabilization?
-
Rebekacska
tag
válasz
quailstorm #44740 üzenetére
Koszi, akkor veszem ami éppen szembe jön
-
quailstorm
félisten
válasz
Rebekacska #44739 üzenetére
microUSB esetén nincs különbség. Type-C-nél már számít mit veszel.
-
Rebekacska
tag
válasz
Viktor0610 #44738 üzenetére
Pontosan ezt gondoltam, de írtam egy számtech cégnek, és ők azt mondták, hogy nem garantálják a kompatibilitást mindhárom telefonhoz. Úgy értelmeztem válaszukat, hogy vannak különbségek a kábelek között.
-
válasz
Rebekacska #44737 üzenetére
Nem értem a kérdést.
Bemész egy mobilboltba, számítástechnika üzletbe vagy egy műszaki áruházba, az első micro USB-kábelt leveszed. Kész. -
Rebekacska
tag
Sziasztok! 3 telcsinkhez (Meizu M6, Nokia Lumia 630, Xiaomi Redmi4A) keresek univerzális micro usb-s adatkábelt. Egy ősrégi sony ericsson xperia x10 mini pro adatkábelt használtunk régebben, de sajnos feladta a harcot.
Árban 1000-2000 ft.- közöttit keresek. Méretben 40 cm-is megfelel,csak bírja a normál tempót másoláskor. -
-
P.mini
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44733 üzenetére
Akkor bocsi,hogy ide írtam, de nem egy konkrét telefonra vonatkozott a kérdés, hanem úgy általánosan. Köszönöm a választ.
-
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Hozzáértőktől kérdezném: ha átállítom a telefonom régióját (Xiaomi, arcalapú miatt), akkor az mivel jár? Remélem értitek mire gondolok. Csak annyi, hogy szabad-e ilyet csinálni? Érdekli-e ezt a szolgáltató,wifi, vagy egyáltalán van-e valami lényege, vagy hátrányom származhat-e belőle? Köszönöm szépen.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Samsung s8 menyiért tudnám eladni?
Mert OTG nem olvas, pc nem ismeri fel, csak tölti!
A többi funkció hibátlan!
Alaplap hibás ami usb-ért felelős -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani azt, hogy a CAT B35 telefonnál mindegyik dupla SIM-es, vagy pedig létezik egy, és van külön kétkártyás változat is?
A leírásokban össze-vissza említik meg e funkciót, és olyat is olvastam, hogy a memóriakártya helyére lehet betenni a második SIM-et, és ez esetben kettő kártyát kezel, természetesen így akkor nem bővíthetően.
Éppen készülök egyet megvenni a Vodafone-tól új előfizetéssel.
Ők azt írják, hogy benne nincsen memóriakártya hely, vagyis nem bővíthető (!?)
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv. Gyula -
baro32
aktív tag
Na küldöm vissza a boltnak
nem lett jó pedig má az 5.-sim kártyát próbáltuk bele.
Olyan mintha a kártyát nem érzékelné mindíg mert párszor kéri a PIN-kódot , és hol van hol nincs hálózat pedig jelzi hogy T-mobil a kártya és mikor bent küldtek rá a sms-t azonnal megjött rá már nem értem ezt.
A bolt mondta 4-napon belül küldjem vissza és mellékeljek egy leírást a hibáról/hibákról és majd akkor küld egy másik készüléket. -
baro32
aktív tag
Szevasztok
Abban kérném a segítséget mi lehet a probléma?
Tegnap megjött a DOOGEE S80Lite Strapatelefonom be raktam a T-Mobile SIM-kártyát és ingadozik a térerő konkrétan nem tudnak hívni és én sem tudok hívást kezdeményezni.
Gyárilag ANDROID 8.1-el jött nincs is rá most újabb frissítés.
A Sim-kártya kb. 3éves visszarakom a régi Lumina 550-be és ott hibátlanul működik.
Reménykedem benne hogy nem a telefon szar szerintetek megér egy Sim-kártya cserét hátha?
Amúgy felvettem már a kapcsolatot a boltal de még nem jött válasz. -
INMOTEP
őstag
Rájöttem ,megoldódott ....
-
INMOTEP
őstag
Segitsetek légyszives ,most vásároltam egy Dell Latitude 6430 as notebookot .A drivereknek csak egy részét tudtam telepiteni ,mert azt irja amikor telepiteni szeretném a legtöbbet hogy az Eljárás belépési pontja ((AddDLLDirectory) Nem található a DLL-ben .(Kernel32.dll) .a Dell magyarország honlapjáról töltöttem a drivereket ,egy része felment de elég sokat nem enged e miatt .Usb portól pendrive ról telepiteném ,de ha ráhuzom az asztalra akkor is ez van ! Nod 32 virusirtó is van a gépen .A Legfontosabb driverekkel szenvedek igy ,mint a videkártya ,hálózati vezérlő,sm buszvezérlő stb ....
-
Baryka007
addikt
válasz
Baryka007 #44709 üzenetére
Valaki ajánl erre a kérdésemre egy másik fórumot ? Nem szemtelenségből kérek ilyet, de ez már 2 és fél hetes kérdés. De még nem jött rá egy db. válasz sem. És ha nem itt, akkor nem tudom hol tegyem fel... Feltöltök pár képet mert, bízok bennetek. Hogy valaki tud erre mondani valamit amit én nem tudok. Szóval nagy vonalakban, volt egy képernyőcsere RNE-L21 típusú Huawei Mate 10 lite okostelefonon. Aliexpressen jött az új. És olyan mintha nem lenne háttérvilágítása, vagy nem kap jelet se. Nem tudom. A régi képernyőt meg ha rádugom menet közben, azon azonnal látszódnak foltok ( ugye már amennyi kitelik egy ennyire törött képernyőtől ami le lett nyúzva már a fémházhoz ragasztott testéről ... ) Szóval a készüléknek biztosra mondom, hogy nincs semmi baja. A notifaction LED is világít, rezeg is. Sőt ha a gépet rádugom felismeri, és látom a fájlokat is benne.
-
flash-
veterán
üdv
azt kérdezném hogy xiaomi (redmi note 6 pro és 4x) telefonokra melyik üvegfólia a jobb?
a 9H+ vagy a CP-CP+ ?
mindegy? a különbség csak az hogy a cp-nek fekete a széle? vagy ajánlottabb amugy is?
-
kutga
félisten
válasz
RetepNyaraB #44715 üzenetére
Én is rendszeresen keverem, hogy most melyik vagy milyen.
Tedd be a kedvencek közé.
-
kutga
félisten
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, van most "milyen mobilt vegyek" topik? Én nem találtam, de kérdéseim meg lennének
Köszi!
-
pube111
senior tag
válasz
Viktor0610 #44711 üzenetére
Megnéztem, de nem találtam egyikben sem. Csak kírja, hogy kérdőjel.
-
-
pube111
senior tag
A beszédfelismerővel írt üzenetben hogy lehet használni kérdőjelet, pontot, stb...?
-
Baryka007
addikt
Üdv, ismerősömnek cseréltem képernyőt egy Huawei mate 10 lite telefonon. A telefont összeraktam, bekapcsol rezeg LED is világít és az oprendszer is elindul mert ha gépre dugom felismeri és tudok a fájljaiban turkálni. És amikor merül kiadja a merülő hangját amit már a Huaweitől megszokhattunk. Szóval biztosan elindul és megy a telefon csak épp nincs rajta kép. Semmi korom fekete képernyő vár. Amint menet közben rádugom a másikat ( a régit ) azon van.
Ötlet ? RNE-L21 es verziójú a telefon, és ehhez a verzióhoz is rendeltem képernyőt ...
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Tegnap vásároltam egy Redmi Note 7 készüléket. S szeretnék vásárolni aliról hozzá Quick Charge 4-es töltőt. Milyen típust ajánlotok ami jó áron is van s megbízható s tényleg hozza a + teljesítményt?
-
vasszarvas
tag
Köszönöm.
-
quailstorm
félisten
válasz
vasszarvas #44704 üzenetére
Valószínűtlen, hogy egy nem belevaló kijelző ilyet tenne. Inkább beszerelésnél tönkretették az alaplapot.
OTG-s megoldás az, mikor rádugsz egy egeret a telefonra és azzal irányítod.
-
vasszarvas
tag
Sziasztok,
Ismerősöm leejtette a telóját és betört a kijelző. Rendelt egy új kijelzőt kínából, és belerakatta a szervízben. Valami nem sikerült, mert a teló azóta tégla. Azt mondták neki, nem tudják mi lehet a baj. Átvettem tőle a telót, én is rendeljek kínából egy kijelzőt, ez az állapot lehet a kijelző hibája, vagy valami más lehet a baj? Tehát a kérdésem az, hogy lehet-e a kijelző hibája, ha a telefon semmire nem reagál? Se töltés, se fények, se rezgés?
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Munkatársnőm pofára ejtette az S8-át és befolyt a kijelző. Nem érzékel semmit.
A képeket ofkorsz belső memórián tárolta. Gépre ugye ha rádugja nem tud váltani, hogy lementse róla a dolgokat. Van erre valami megoldás? Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest