Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
Sziasztok, huawei 9 lite. Gond, nem jönnek meg a push üzenetek okos eszközről, vagy pl. időkép riasztás stb.
Valamint a ha kicsit halkabban beszélek a zajzár miatt szakadozok. -
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Van egy iphone 6 plus telefon, aminek a belso hangszoroja nagyon elhalkult.
Rendeltem hozza, kicsereltem, de mind a 3 ugyanolyan halk.
Mi lehet a problemaja?
A telefont mar gyarira allitottam, ugyanaz a helyzet.
Nem latok szennyezodest a beszedhangszoro burkolatanal. -
Harambee
tag
Erre vki [link]
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani Dual sim-es mobilt, aminek az akkuja jobb teljesítményű?
Most egy p8 lite van, sajnos ez nem Dual simes, így cserélnem kell, az akkut leszámítva elégedett vagyok vele. max. 80k körül. -
flash-
veterán
van valami bevállt cég-hely ahova vihetem a telefont ha karcos a kijelző?
(hely budapesten ahova esetleg elvhietem és szépen kijavítják-feltöltés,polír vagy stb..)?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Ismerősnek van egy ilyen csodatelefonja Evolve Gladiator RG250 dual sim-es
A gond az hogy a telefonon belül nincs lehetőség a hívószám kijelzés beállítására és most rakott bele egy második kártyát és akkor derült ki , hogy a 2.sim-en nem jelzi ki a számot.. Megcseréltük a kártyákat és ugyanúgy a 2. foglalatban lévő kártyának nem küldi el a számát. Így gondolom csak a kettes foglalaton van letiltva a hívószám kijelzés. Erre van valami megoldás ? Szolgáltatónál mind a kettő kártya számküldése engedélyezve van így telefonhiba lesz... bár a *31# kóddal elküldi a számot de ez még sem megoldás mert ahhoz több száz telefonszámot kellene átírni ... mi lehet rá a megoldás ?Bár ahogy nézem nem csak ő van így ezzel.
-
Ili
csendes tag
Sziasztok!
Segìtségeteket kérném, mivel teljesen tanácstalan vagyok az üggyel kapcsolatban.
Van egy Ilike X5 Pro mobiltelefonom, ami a következő hibaüzenetet ìrja, ha be akarok jelentkezni a google fiókba: "Sikertelen bejelentkezés, hiba történt a Google szervereivel való kommunikáció során, Próbálja újra később".
Nem is engedi az e-mail cìmemet beìrni, folyton ezt a hibaüzenetet adja.
Gyári beállìtások visszaállítása, újraindìtás nem segìtett, nincs más szoftver, amit lehetne frissìteni.
Lenovohoz tarzozó segédlet nem segìtett.
Várom a segìtséget ide és privát üzenetben is akár....
Köszönöm előre is! -
rokendrol
senior tag
sziasztok:egy rádió adót hogyan rögzítek a mobilom kezdő oldalára hogy egy kettintással induljon a rádió
-
quailstorm
félisten
válasz
southernsun #42582 üzenetére
OTG nincs, úgyhogy a könnyű megoldás ugrott. Vadhajtás ötlet lenne a recovery, főleg ha van hozzá olyan recovery, amiben van mount USB opció.
Ezen kívül kénytelen leszel szerezni egy érintőt. -
southernsun
tag
Sziasztok!
Barátnőm Huawei P8 Lite telefonja kb. 15-20 percre víz alá került. A kijelző érintésre érzéketlen lett, viszont ezen kívül talán nincs semmi baja. Kérdésem az lenne, hogy az adatokat hogyan tudnám legegyszerűbben leszedni róla? Számítógépre való csatlakoztatásakor, a telefon oldalról engedélyezni kellene az adatkapcsolatot, de ezt nem tudom megtenni...
Köszi -
Hosssszu
őstag
válasz
Black_Raven #42580 üzenetére
Végre egy témába vágó hozzászólás.
Köszönöm szépen! -
Harambee
tag
Sziasztok a multhéten lettem egy OnePlus 3t tulajdonosa.
Maga a készülék kártyfüggetlen de én a vodánál vagyok.
Most vettem először életemben mobilnetet mivel a suliba járáshoz szükségem lesz rá.
Minden frankón működik viszont messengerben nem talál hálózatot.
Folyamatosan keresi , néha egy pillantatra kiirja hogy csatlakozás de semmi keresi a hálózatot tovább.
Minden már működik, viszont ez lenne az elsődleges ami miatt a netet alapjáraton megvettem.
Mi lehet a baj? -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Átfutott az agyamon hogy lecserélem a telefonom Samsung J5 2015. Egyedül a tárhely miatt vagyok vele bajban (8GB, és alig lehet valamit ROOT nélkül átpakolni az SD kártyára), más gondom nincs vele.
Telenornál láttam egy árban megfelelőt Sony Xperia XA1 (egyedül ezt találtam, ami árban és speckóban is tetszik nekem).
Kérdés 1: Valahol van róla magyar nyelvű teszt? Én nem találtam csak angolt. Nagyjából értem, de nem vagyok perfekt, emiatt jobb lenne egy magyar, de azt meg nem találok.
Kérdés 2: A Samsung telefonomban OLED kijelző van. Nem kísértem figyelemmel az LCD kijelzők fejlődését. Nagy visszalépés lenne a Sony kijelzője a Samsunghoz képest, vagy már az LCD kijelzők sem jönnek zavarba a napfénytől?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van édesanyámnak egy Galaxy J5 2016os telefonja. Eddig megjelentek a képek a névjegyeknél, de most nem. FB-val kellene szinkronizálnom, de...nem találom. Messengerbe megtaláltam, elvileg ott szinkronizálta, viszont a képek még mindig nem jelennek meg. Ötlet esetleg?
-
Bozek
nagyúr
válasz
dvdbackuper #42569 üzenetére
Igen. És ha berakok egy 3 perc hosszú MP3-at, akkor csengőhang lesz belőle? Ez Android-on kb. ennyi, iOS-en meg még mindig trükközni kell, mert ugyebár ki kell vágni belőle azt a 40 másodperces részt. Annál hosszabbat már nem fogad el az iOS...
-
Bozek
nagyúr
válasz
dvdbackuper #42566 üzenetére
Na, akkor meséld el, hogy hogyan lehet saját csengőhangot felrakni a telefonra, mondjuk iTunes nélkül.
-
kutga
félisten
válasz
dvdbackuper #42566 üzenetére
Nem kell ios buzinak lenni hogy használd. Nekem a legnagyobb bajom az volt vele hogy nem volt kompatibilis a média lejátszómmal. Meg pár apróságot még fel tudnék sorolni, a legjobb talán ha elkér egyet a havertól és megnézi magának.
-
dvdbackuper
őstag
ezt a csengőhangos dolgot még az ios 3-nál el lehetett sütni... használtad már a 10.3.1-et? ki kellene először próbálni, utána mondogatni, h ingyen se kéne... nem vagyok ios buzi, évekig androidon voltam, de sok a nyűg vele mostanság, a bizonytalan fórumtársnak ajánlom a 6s jó kis telefon, nem fogsz csalódni, de ha teheted, akkor inkább 7
-
Bozek
nagyúr
válasz
Harambee #42559 üzenetére
"ami kb 1 év után adta fel a szolgálatot is az volt igy nem tudom bemerjek e vállalni még egy android oprendszerü telefont"
Mi köze az Androidnak ahhoz, hogy tönkremegy egy telefon? Szoftveres probléma volt? Mert azt ha olyan a telefon, még meg is lehet javítani otthon is.
A másik, hogy neked kell választanod. Nekem mondjuk akkor se kellene iOS rendszer, ha fizetnének érte. Túl zárt, és még ahhoz is trükközni kell, hogy saját csengőhangot használj, ne csak a beépítetteket.
-
fgabor87
tag
válasz
varmi2 #42562 üzenetére
Időnként újra van indítva, úgy heti, kétheti 1x.
Típushiba biztosan nem, mert ismerősnek ugyan ilyen telója van, és soha nem csinálta neki ezt.Csak jó lenne tudni, hogy szoftverhiba, és egy gyári reset segítene rajta, vagy hardver... írtam egy Samsung szerviznek, de semmi érdemi infót nem mondtak, csak hogy vigyem be bevizsgálásra.
-
kutga
félisten
-
varmi2
nagyúr
válasz
Harambee #42559 üzenetére
Az utóbbi 6 évben nekem is androidos telóim vannak, de nekem egyik sem adta meg magát. A hat év alatt ez a második, amit használok. Tehát fejenként 3 év(Htc evo 3D, Lg G3), és egyik sem ment tönkre. Neked milyen telód ment tökre? A Oneplus-ról csak jókat hallottam. Személyszerint sosem kellene ios, ha ingyen adnák akkor sem.
(#42561) fgabor87
Én találkoztam, illetve nem én, hanem a tesóm. Neki vodafonos saját márkás telója van. És időnként pont így viselkedik. HA újra indítja, akkor pár hónapig jól működik. -
fgabor87
tag
Sziasztok.
Van egy Samsung Galaxy A5-ösöm, és néha azt csinálja, hogy van térerő, a SIM kártya állapotánál kiírja a jelerősséget is, szolgáltatás állapota üzemben, tehát minden ok, csak éppenséggel nem lehet felhívni. A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Ha hívást próbálok indítani róla, akkor talán egy picit több idő alatt, de sikerül. Ilyenkor egyből jönnek is a nem fogadott hívás értesítő sms-ek.
Valaki találkozott már ilyennel? GSM modul hiba lehet? Vagy mi? -
Harambee
tag
Sziasztok két mobil közt vacilálok, eddig csak android telefonjaim voltak. A legutolsó ami kb 1 év után adta fel a szolgálatot is az volt igy nem tudom bemerjek e vállalni még egy android oprendszerü telefont.
Igy a választásom igen az iphone 6s felé huz. Viszont nagyon szemezek a Oneplus 3T-vel ami elég b@szó telónak tűnik.
Ez érdekelne hogy van-e valaki akinek volt mindkét fajta telója (mmint android és IOS) és hogy érdemes e inkább az iphonet váalsztanom vagy inkább spóroljak össze a one plus 3t re?Előre is köszönöm
-
piki24
csendes tag
Okos telefonrol szeretnék váltani "gombos" telefonra +tabra.
A kártyámhoz tartozok 500mb net de tabon ugy nemtudom lehasználni mert kevés (buta)telefonon van hotspot.
Melyik buta telefonokkal tudnám ezt megoldani?
Találtam két poros telefont ez megfelelne mint telefon csak nemtudom hogy jol müködik e hotspotnak?
Evolveo StrongPhone X2
Evolveo StrongPhone X3
Melyiket javasoljátok illetve másik milyen van még? -
Black_Raven
veterán
válasz
Gaaabeeesz #42544 üzenetére
Igen, állitsd be hogy mit szeretnél.
-
kutga
félisten
válasz
Vadernagyúr #42553 üzenetére
Szvsz router nélkül nem fog menni. Usb sticked van?
Ebbe pl. bele lehet dugni, onnantól pedig már rá tudsz csatlakozni vezeték nélkül.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Vadernagyúr #42553 üzenetére
Hát sajnos ezt passzolom. Én kb. 6-8 évvel ezelőtt használtam utoljára windows 7 rendszeren. Akkor még működött.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Vadernagyúr #42551 üzenetére
Elvileg annak is mennie kell.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Vadernagyúr #42547 üzenetére
Nekem régen így nézett ki a konfig:
USB mobilnet stick be a laptopba, szépen felcsatlakozik a netre, program elindít, (wifi jelszó, stb. beállít) és ossza a netet a laptop wifi kártyáján át. Értelemszerűen ilyenkor a laptop wifi kártyája csak hotspot ként funkcionál és a laptopnak be kell lenni kapcsolva.
Röviden: nem kell hozzá külön router. -
kutga
félisten
válasz
Vadernagyúr #42545 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Vannak ún. Mifi routerek, amik a mobilnetet osztják.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Vadernagyúr #42545 üzenetére
http://www.connectify.me/
Nekem ez régen bevált mobilnet usb modem net szórására laptop wifijén át.
Régen ingyenes volt, utána fizetős lett, most nem tudom hogy melyik. (De ha fizetős is, gondolom megoldható okosba is.) -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Black_Raven #42542 üzenetére
sajnos így is ugyanaz, bár nem tudom kellene-e állítani valamit benne?
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Black_Raven #42542 üzenetére
okés mindjárt megnézem mi az.
köszi
-
Black_Raven
veterán
válasz
Gaaabeeesz #42540 üzenetére
Próbáld ki a SoundAbout nevű appot, hátha segít.
-
kutga
félisten
válasz
Vadernagyúr #42539 üzenetére
Milyen net? Wifi router nem jó?
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #42521 üzenetére
Valaki esetleg erre?
[link] -
Vadernagyúr
senior tag
Olyanról esetleg tud valaki valamit,hogy ami a gépemen van net,azt USB-n valahogy megosszam az iPhone-omra?
-
Doky586
félisten
válasz
kamikaze14 #42529 üzenetére
A sim csere ellen védő biztonsági jelszót kéri. Lopás ellen nagyon hatásos lett volna ha mindenki használja (mert nem lett volna értelme ellopni).. a leszedéséhez tudni kell a jelszót. Talán halott telefon módban újra-flasheléssel is törölhető, ha azon gyártónál létezett ilyen.
-
kamikaze14
újonc
válasz
anonymus89 #42532 üzenetére
független a teló! t mobilos kártya volt benne és arra is cseréltem!
-
anonymus89
addikt
válasz
kamikaze14 #42529 üzenetére
Pü
-
válasz
Black_Raven #42530 üzenetére
köszi, ez jó lesz
-
kamikaze14
újonc
Hali. Van egy régi típusú samsung e 2600 telefonom, volt benne régen egy sim, le akartam cserélni egy másikra, de nem tudtam kér valami jelszót, de nem a pint! Semmilyen más kártyát nem enged! volt már hard reset is, de az se segített! MI lehet a baj?
-
Sziasztok
Vodafone-nál vagyok 1 gigás mobilnet csomagban, de előző hónapban is csak 300 megát használtam le belőle, persze van olyan is, hogy épp beleférek. A kérdésem, hogy van e olyan mobilnet szolgáltatás, amelyik úgymond feltöltős, nem havidíjat fizetek, hanem veszek mondjuk 5 gigát, aztán ha elfogy újratöltöm. Lehet más szolgáltató is, dualsimes telefonom van. -
ph2012
senior tag
AKAI PHA-2890 telefonról van valakinek tapasztalata? Mennyire elromlós fajta? Elég hangos a csengőhangja és a bejövő hívás hangja? jó lehet hallani?
Köszi.
-
kutga
félisten
válasz
maxika2004 #42525 üzenetére
A kábeles györstöltést a menüben kell engedélyezni (s7-nél legalábbis így van). Talán jobban jársz ha a topikjaikban rákérdezel a töltőre, én nem használok gyorstöltést.
-
kutga
félisten
válasz
maxika2004 #42523 üzenetére
Az egyik Quickcharge 2.0, a másik 3.0 kompatibilis.
Az S5 szvsz nem tudja a QC töltést, az S6-hoz jó lehet.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Igaz egyszer már feltettem a kérdést, de nem kaptam választ.
Szóval ismét:
Adott egy LG G Flex 2 típusú telefon.
A mikrofonja "rakoncátlankodik"
Tünet: Kihangosítva és videó felvételnél teljesen jól működik, viszont telefonhívásnál kihangosítás nélkül nem.
Magamat hallom vissza a beszédhangszórón.Kicseréltem az alsó panelt, amin a mikrofon, a jack és társai vannak, de ugyanaz.
Néztem másik hátlapi panellel, és a hangszórós panellel, ugyanez.Ez valami alaplaphiba, szoftveres vagy mi a fene?
Vagy van a házon még valami ami érzékelne, és kapcsolná a mikrofont?A telefont már gyárira állítottam, akkor is ugyanez a helyzet.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Nexus S-em már vagy 4 éve a dokkolójában csücsül és óra/ébresztőként funkcionál.
Nemrég olvastam, hogy a sok töltéstől kipukkanhatnak a teló akksik.
Most megnéztem és mintha egy kicsit púpos lenne az akku.Mi a véleményetek?
Eddig mákom volt, ne használjam így.
Ha eddig bírta, már mindegy, mehet.
Totál lutri, lehet 100 évig megy, lehet holnap kidurran. -
Tukolp
aktív tag
válasz
Black_Raven #42513 üzenetére
Csak a kijelző halott, megszolgálta a korát.
Felraktam apróba 1Ft-ért, valaki majdcsak ír. -
mhn
tag
Sziasztok!
Vettem egy qualcom 3.0 kompatibilis gyorstöltőt.
2 kérdésem lenne:1. Ha olyan tfont töltök vele ami ezt nem támogatja, akkor a tfon károsodhat?
2. Bármilyen kábelt használhatok?
Csak töltőfejet vettem, nem volt hozzá kábel.Azért kérdezem, mert volt pár hónapja téma, hogy egyes usb c kábelek milyen rossz minőségűek.
Vagy ez sima usb2 káblek esetén nem probléma? -
Tukolp
aktív tag
Üdv,
Van egy törött kijelzős, épp gorilla glassal rendelkező Xperia SP-m.
Szerintetek érdemes feltenni és árulni alkatrésznek vagy dobjam ki ? -
flash-
veterán
eredeti Nilkin kijelző üveget honnan érdemes -lehet venni-rendelni?
linket valaki? -
GeGexx
aktív tag
válasz
Black_Raven #42505 üzenetére
Külön-külön appokon belül nem ellenőriztem. Este megpróbálom, köszi a tippet.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Van egy Nomu S10-es telóm 6.0.1-es rendszerrel. A problémám, hogy nincs magyar helyesírás ellenőrző. Jelenleg a beállításokban androidos helyesírás-ellenőrző szerepel csak, nyelvként pedig a rendszer nyelvének használata van kiválasztva. A listában viszont nincs magyar. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Köszi a tippet
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Black_Raven #42500 üzenetére
Teljesen ki van kapcsolva a helymeghatározás...
-
Lordpaduc
csendes tag
Sziasztok! Lehet kicsit off,de csak ezt a topicot találtam. Szóval telefonomon alul a töltő csatlakozó el van ferdülve, így nehézkesen,vagy csak egy adott pozícióban veszi fel a töltést. Tudnátok ajánlani egy szervízt BP-n amelyik gyorsan, és korrekt áron tudná javítani?(neten kicsit utánna olvasva 2-4k körüli összeget dobott ki költségnek)
-
azaleericks
tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy beszereztem egy virust, kijelzo feloldasakor megnyilik a Chrome, es reklamom ugranak fel. Hogyan tudnam orvosolni a hibat ? Kaspersky nem talalt semmit.
Galaxy S6, Android 7.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest