Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vapor
aktív tag
@Sipi16: Azt tudom, hogy nem törlődnek, csak sürgős lenne, hogy meglegyenek az adatok nem ér rá addig amíg kicseréltetem a kijelzőt.
@N4r4ncs: Van adatkábel, mindjárt meg is próbálom.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
N4r4ncs
aktív tag
Ha van adatkábeled akkor egyszerű,van a Nokia PC Suite nevezetű telefon menedzser program kifejezetten Nokiákhoz,ingyen letölthető,utána pedig azonnal felismeri a program a telefonod mikor csatlakoztatod,utána a fájlátvitel már egyértelműen megoldható.
legalábbis én így szoktam lementem a sajátom adatiat. -
Vapor
aktív tag
Van egy Nokia 5300, aminek sajnálatos módon betört a kijelzője, ez még nem is annyira nagy probléma, mert tudtommal ki lehet cserélni az lcd-t, de vannak rajta olyan jegyezetek amikre szükségem lenne. A telefon teljesen jól müködik csak éppen a kijelzőén nem látni semmit. Megoldható hogy adatkábellel a géphez kötve leszedjem a rajta lévő jegyezeteket? Ha igen akkor hogyan?
Előre is köszi! -
Scoobyka
addikt
múgy szerintettek érdems u600 telót venni vagy inkább a d900i-t érdemesebb....nekem régebben volt u600am elég sok gond is volt vele,de megszerettem a hibáival....a d900i nem tud doksikat kezelni,képet csak kisméretben lehet nézegetni,mp3 lejátszó felület meg régebbi típusú,de a csuszkája atomstabil.....a kettő között 7 a külömbség.
melyiket szerintettek?
-
levipadre
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy kell egy Motorola w490 telefont a PC-mhez csatlakoztatni? Adatkábel (USB - microUSB) van.
A Motorola Phone Tools 4.5-ös verziójával próbálkoztam, de a telepítés során azt írja ki, hogy "A Motorola Phone Tools nem ismerte fel a telefont", felajánlja a telefonlista frissítését, amit el is fogadtam, de a legfisebb volt fent. Innen már nem tudtam tovább haladni a dologgal.Kérem írjatok tippeket, vagy ha valaki találkotozz ilyennel, instrukciókat!
Előre is köszönöm Nektek!
-
N4r4ncs
aktív tag
sziasztok,
Amióta frissítettem a 6233-asom szoftverjét egy jóval újabbra(4.30 ról 5.60-ra) azóta mintha az akkuja kevesebb ideig birná mint eredetileg volt,nem tudom lehetséges-e meg végülis nem is nagyon érdekel de helyén van ez így? -
No-kia
addikt
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Ilyen velem is előfordilt a napokban ,csak T-mobil-lal -én sem értem
-
public73
senior tag
válasz
South Velen #4086 üzenetére
szia!
nem, nincs rajta -
public73
senior tag
sziasztok!
lámaállat kérdésem lenne, mert kib@szottul felizgatott ez:
vettem minap egy pannonos samsung sgh e210-es telót. (samsungom még soha életbe nem volt, most megtetszett).
mivel gyárilag beletettek kemény 17MB-t elhatároztam ma, hogy veszek bele egy 1GB-os micro cardot + bluetooth usb adaptert. mert megérdemlem!
node:
ha egy 17-18MB-os fájlt (tehát a teló szabad memóriánál nagyobbat akarok átküldeni számítógépről, rögtön megjelenik, hogy memó megtelet és megszakítja a másolást.
opciókba nincs utalás, hogy választhatnék, hogy melyik memóra másolhatnék, hanem a teló autómatice "kitalálja", hogy csak a teló saját memóriájába lehet!
ez nagyon gáz szerintem!
de hátha van megoldás!!!
ezeket várnám valami GURU-tól!!!!
köszi! -
cledi
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy LG KU800as és azt szeretném megtudni, hogy hogyan tölthetek rá java alkalmazásokat???? Sony E-nél igen egyszerű volt a telepítés
KÖSZI
-
blueMerle
veterán
válasz
D347HBR1NG3R #4082 üzenetére
Egész biztosan nem, ez annyira minimális fogyasztás.
-
Sipi16
őstag
válasz
D347HBR1NG3R #4080 üzenetére
Aksi állapotától függ. Meg attól, hogy mennyit telefonálsz/szórakozol vele. Ha elmegy 3-4 napot akkor az nem rossz.
-
D347HBR1NG3R
tag
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mennyit fogyaszt egy középkategóriás mobil egyszeri feltöltése?
Előre is köszi. -
hzcs
senior tag
Van egy nokia 1208-as telóm. Van rajta microusb csatlakozó, de állítólag a pc suite nem ismeri fel. A csengőhangoknál van pár üres hely, oda hogy tudok feltölteni? Ugye nem csak wapról letöltötteket lehet? Bár nem hinném, hogy ez a teló tud wapot
-
eddie17
addikt
Üdv mindenki.
Lenne egy Samsung Z560 mobiltelefon, és bele 2gigás kártya. Papíron kezelnie kellene, de ahogy beleteszem, folyton újraindul a telefon, és nem lehet vele semmit csinálni, de amint kiveszem egyből normálisan működik a telefon. Na most az lenne a kérdésem, hogy ennél a samsungnál is megvan az a válogatosság mint egyes más tipusoknál. A kártya Nokia márkájú. -
Hydra SR
addikt
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e de nemigen találtam mobiltelefon kiegészítős topicot:
SonyEriccson MBS-100-as bluetooth-os hangszórót keresek, viszont nem nagyon ismerem a boltokat. Jó lenne olyan bolt, akik szombaton nyitva vannak vagy nagyon közel van a III. ker. Kolosy térhez és lehet ilyet kapni. Hol találhatok boltok listáját szerintetek ahol ennek utánanézhetek? Esetleg tudja valaki fejből, hogy hol esélyes, hogy van raktáron? A fő bibi az, hogy ma is és holnap is dolgozom negyed 6-ig, de ide a közelbe ki tudok ugrani érte, csak fogalmam sincs, hol van olyan bolt ahova érdemes benézni ilyesmiért. -
sbazsi
veterán
Meddig birja egy Nokia 1600 akksija? Nemrég vettünk, és kb 1 nap alatt lemerül.
Vigyem vissza? -
Sipi16
őstag
válasz
Rolll15 #4068 üzenetére
Vodafon 715 nem tudom. A tudása nem tűnik rossnak de a minőség az passz. V630i "mp-s kamera de AF nincs benne vagyis nem nagy durranás. A Nokia az Nokia... nem írja, hogy lenne benne AF. A 6234-em hangjától nem kell elájulni. Akkor szerintem ettől sem. Ha a videó a fontosabb vegyél kamerát... Ha a zene akkor meg walkman...
-
Rolll15
csendes tag
Nagyon megköszönném ha segitenétek! Telefont szeretnék karácsonyra de egyszerüen nem tudom eldönteni 3 telefon közül h.melyiket válasszam! a 3 telefon : Vodafon 715, Nokia 3500
Sony Ericcson V630i
Elsősorban a zene és a képminőség illetve videó a fontosabb.. :-)
Előre is köszönöm! -
Ignite
csendes tag
Hello!
wan nekem 1 nokia 6120 Clasic-om és az a nagy baj wele h témát eddig egyáltalán nem tudtam rátenni(elméletileg jok rá)több hejről is probáltam(ownskin,zedge,nokiaprogramok)Az alkalmazás telepités is kicst furcsán nyomja mert tettem rá wolna(smart movie(3.42 frisebbet nem találtam)Lcg juke box)mind 2 ő felment de nem lehet őket hazsnálni a témákal is ez a hejzet!Wiszont a játékokat amiket rátettem gond nélkül felttette és menek is szépen!Az alkalmazás telepitésnélmind és ki-n wan! walakinek wami ötlet??? -
hanka
tag
Mi az a Cyber Shot a SE telóknál???
-
Rolll15
csendes tag
Nagyon megköszönném ha segitenétek! Telefont szeretnék karácsonyra de egyszerüen nem tudom eldönteni 3 telefon közül h.melyiket válasszam! a 3 telefon : Vodafon 715, Nokia 3500
Sony Ericcson V630i
Elsősorban a zene és a képminőség illetve videó a fontosabb.. :-)
Előre is köszönöm! -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #4063 üzenetére
Ezért.
-
-
AMD Power
titán
A sima V8-nál most akkor van +-ban egy 2GB rész is a 420MB felűl?
Illetve a Motorola V8 luxus "arany" kiadás valóban 18 karátos arany?
-
Koxy
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudnám azt megoldani, hogy a Motorola w490-hez, aminek mini usb csatlakozója van a headszethez, a SE gumigyűrűs headszetjét tudjam csatlakoztatni, ami meg jagdugós. Létezik ilyen átalakító, ami nem csak a sztereo hangot viszi, hanem a mikrofont is? Mert olyan állítólag van, amivel csak a zenét tudnám hallgatni, de ha közben hívás jön, nem tudnék beszélni, mert nincs kábel a mikrofonnak.
Tudtok valami megoldást?
(így hiába van benne a 2 GB memória...
)
Köszi
-
blueMerle
veterán
válasz
molngab #4049 üzenetére
Nem értem, hogy egy sima SW hibán mit kell ennyire görcsölni. Mert ez evidens. Jézus ereje, és akkor ilyennel rohangálni szolgáltatóhoz.
Még ha ez pénzbe kerult volna, értsd: számlázott valós hívás....nade így? Pfff....
A legeslegegyszerübb dolog, az SW frissítés mint olyan, még véletlenül sem villant átt az agyadon?
-
Kabooom
tag
válasz
REDeath #4056 üzenetére
www.xxlgsm.hu
ÉN itt találtam nemtudom neked megfelel e. -
REDeath
őstag
hello!
Samsung e200-at hol lehet kapni? használtan is csak egy helyen láttam -
-
-
StevieWonder
tag
Üdv!
Óriási problémám van
Unokaöcsém SE z520i-jét frissítettem a seus-al és automatikusan fel is töltötte rá a legújabb szoftot
Azóta csak angolul és oroszul tud....HEEELP!!
Előre is köszi....
-
takos
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával találom magam szemben, hogy a telefonom rácsaklaztatom a gépre Bluetooth-al, minden rendben csatlakozik, ki is írja, hogy a kimenő com13, bemenő com14 port.
Azonban amikor a programot akarom hozzá használni nem akar csatlakozni. folyamatosan kapcsolódik, de semmi.
Mi lehet a hiba?
D500-as telefonom van és a contacts-okat akarom átmenteni egy sgh-j750-re.
2 programot használok:
1, Cell phone manager
2, Samsung contacts copier
Üdvözlettel:
Takos -
trassher
addikt
sziasztok
sikerült hozzájutnom 2 nokia 8850-hez. az egyiket pluszba adták mivel hibás. ez annyiban mutatkozik meg hogy néha mikor telefonálok vele egyszerűen kikapcsol a teló. a másik tökéletes, azt használom jelenleg. mivel nincs topikja a telónak ezért gondoltam hátha valaki itt tud mondani valamit.
a válaszokat, ötletek előre is köszönöm -
student
őstag
van már olyan mobil amivel lehet szélesvásznú 16:9-es képet csinálni?
-
-
riszter
senior tag
Hello!
Segítsetek légszives, SE w850i-m van és azt szeretném megtudni, hogy lehet, hogy telepítem a sync station-t és azt írja ki csatlakozásnál, hogy hiba lépett fel telepítés során és valszeg nem fog müködni és nem is sikerül a csatlakozás a telefonnal. Biztonsági mentést (kontaktokét) szeretnék outlook-ba! (Ha esetleg más márkát választanék köv. telefonnak, ne kelljen egyenként átírni a 300 kontaktot!) Probáltam a saját cd-vel és letöltött sync station-nel is, de u.a írja ki - nem megy!Segítséget előre is megköszönöm!!!
-
plaschil
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4040 üzenetére
Esetleg valami ajánlat? (tudod olcsó, jó, szép, használható...)
-
-
plaschil
aktív tag
előzmény: #4029.... most már elvittem szervízbe a telót, mondták hogy volt benne ez-az, kitisztították, viszont még rosszabb mint volt. tegnap délután feltöltöttem, rögtön ahogy kihoztam a szervízből, és ma reggel már töltenem kellett. Mit kéne még tennem? Visszavinni a szervízbe? Mit tudnak még vele csinálni?
-
kovsol
titán
válasz
Viktor0610 #4037 üzenetére
hát ezt pár napja kezdte el elötte ment rendesen a készülék
-
Tommy7:
A Nokia oldalán a legfrissebb valószínűleg már kezelni fogja a Bluetooth-csatlakozókat is, de azt hiszem, nem minden Bluetooth-adapterrel kompatibilis ez a verzió sem.nemma:
A Motorola beállításokat innen tudod letölteni.kovsol:
Sz.tem azért van ez, mert letiltott/nem magyarországi szolgáltató hálózatától függő készüléket próbálsz.
Amennyiben a fentiek közül egyik sem, hibás a készülék -szerviz. -
Tommy7
tag
Hali, Én azt szeretném tudni, hogy van-e olyna Nokia PC Suite amin Bluetooth-al is tudok kapcsolatot létesíteni a mobilommal???
Előre is köszi. -
nemma
addikt
Hahó!
Vacak Pannonos Motorola telcsire honnan lehet SMS beállítást szerezni? Pannon oldalán nincs, csak wap van, Motorolán meg az Istenért sem találok semmit
Valaki, pls help! -
kovsol
titán
hali
telefonomba több sim kártyát is probáltam azt írja ki, hogy nem regisztrált sim
mi okozhatja a problémát? több szolgáltató simjével is probáltam -
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan szoftvert javasolni, amivel memóriakártyák (mondjuk MMC) paramétereit lehet megbízhatóan megállapítani? Elsőre az Everesttel próbálkoztam, de az csak annyit mond, amennyit már eddig is tudok: Fat16, meg a kapacitás. Olyan kellene, ami megmondja nekem, hogy pl. milyen gyártmányú chip van benne, írási/olvasási sebesség (ne adj Isten le is teszteli), stb. Tudtok ilyet?
Üdv.:
G -
fazekasg
csendes tag
válasz
plaschil #4029 üzenetére
Szedd szét, amennyire csak tudod, és nagyon alaposan tisztítsd ki. Jó esetben a lerakódott dzsuva lekaparásához egy használaton kívüli fogkefe is elég.
De azért óvatosan. Lehet, hogy valami lerakódott retek rövidre zár benne valamit, ami nagy gondot nem okoz, ezért nem veszed észre, viszont szívja az akksit. De ez csak tipp.
Üdv.:
G -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Véletlenül beleesett a telóm a vízbe (nem drága cucc, Sagem myv-55, de meg szeretném javíttatni.). Kiszárítottam be is kapcsol, viszont azóta 2-3 nap alatt lemerül az akksija, eddig még 3 évesen is kibírta majd 2 hétig. Meg néha nem reagál ha nyomogatom a gombokat (főleg ha már lemerülőben van), csak másodpercekkel később. Próbáltam másik akksival, azzal is ugyanez a hiba előjött. Mi lehet a baja? Meg lehet még ezt javíttatni? -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Siemens SL65-ös telefonon cseréltem átvezető szalagkábelt. A kábel kijelző felőli oldalán mivel lehet házilag "ráolvasztani" a kábelt?
Érdeklődtem szervízben de ott horribilis összegért végzik el csak a ráolvasztást. Házilag is megoldható lehet? Esetleg ha valaki már csinált ilyet akkor segítsen hogyan lehet otthon is ezt a műveletet kivitelezni. -
gaboka1
csendes tag
sziasztok.
segítség kéne ! voda 715. telefon 2 napja van. most vagy én vagyok hülye hozzá, de nem találok benne csengőhangot, lehet hogy szoftverhibás, vagy csak nagyon eldugták -
válasz
HoReSz1975 #4025 üzenetére
na akkor mégsem annyira nehéz...
amúgy 3 verzió - 3 product code (nem 5), az RM-133 mindegyiknél azonos, az első kettő Standard Edition, a harmadik pedig Music Edition. a Met Red és a Deep Plum pedig a hátlap színét jelöli. -
HoReSz1975
őstag
megcsináltam ME -s szoftver lett és magyar
Köszi
Amúgy mi a különbség az 5 verzió között
N73 - RM-133 Standart Edition = sima gondolom
0529799 RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red) =
0529780 RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum) =
N73 RM-133 EURO Music Edition = ME gondolom
0539289 Hungary = ezt raktam fel codenak ME -s ez is -
válasz
HoReSz1975 #4023 üzenetére
N73 - RM-133 Standart Edition
0529799 RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)
0529780 RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)
N73 RM-133 EURO Music Edition
0539289 Hungarya fenti három product code valamelyikére átírandó telcsiden jelenleg lévő, a Nemesis Service Suite segítségével - a program elérhetőségét és a product code átírásának a menetét Pompi nagyszerűen leírta a korábban linkelt hozzászólásban - és ha eztán (az új product code alapján) frissíted a telcsid szoftverét, akkor utána már magyar nyelven fog hozzád szólni!
-
válasz
HoReSz1975 #4021 üzenetére
megfelelő product code birtokában; otthoni_telefonszoftver-frissites #1
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Vettem egy N73 -at. Frissítettem firmware-t és kibaszott angolt rakott fel a magyar nokia honlapról
Hogyan tudnák magyar nyelvet esetleg ME firmware -t rávarázsolni
-
Khaal
őstag
válasz
Viktor0610 #4017 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy most ugye vezetékes telefont is lehet bevinni, erre milyen megkötések vannak? Bevihetem a kb 30 éves tekerős telefont is, az is 10 ezer minusz?
-
Huron
tag
válasz
Viktor0610 #4017 üzenetére
Köszi, holnap már megyek is a bótba
-
-
Huron
tag
Üdv!
Van a Pannonnak ez az új akciója, h 10k-ért beszámít régi mobilt. Az a kikötése, hogy "a telefon IMEI szám alapján beazonosítható legyen". Kérdem én: ha van egy itthon függetlenített telefonom, annak a becseréltetése már beleütközik ebbe a passzusba?
-
1010
őstag
nokia e51hez hol lehet kapni olyan 3,5mm es átalkítót ami működik is és valki már használta és szó
mert nekem azt írja hogy nem támogatott -
gpatrik
tag
Sziasztok!
Egy E51 zenei teljesítménye milyen lehet egy sennheiser cx-300as fülessel? -
pok.tom
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4008 üzenetére
jól elbeszélgettek
-
pok.tom
aktív tag
hali van 1 bh501 es bluetoothot os fülhallgatom nokia 5700 hoz és pl mikor megyek az utcan akkor néha beaakad a zene? mondjuk nincs olyan nagyon hideg a fülhallgatónak sem ugye 1-2 fok körül lehet. ez természetes?
-
-
mark75
senior tag
válasz
Viktor0610 #4005 üzenetére
már észre vettem mi a különbség.a s710 az gsm 850,1800,1900-on megy.akkor elméletben itthon is jo.nem?
-
mark75
senior tag
válasz
Viktor0610 #4005 üzenetére
akkor a függetlenitös részt töröld.kösz.és bocs.
-
-
mark75
senior tag
sziasztok.
lenne egy sony s710 telo,amit megtudnék venni,külföldröl valo,tehát kinti függö.az a kérdésem hogy mi a különbség a s700 és a s710 között?(a függetlenitésre gondolok).szoftverileg van különbség? -
pajav8
tag
hol tudok 6233ra témát,játékot letölteni??( a neten) az amia 6131-re jó az a 6233 ra is?
-
takos
tag
Sziasztok!
Egy cellink BTA-3000 modelt(bluetooth kulcs) szeretnék futtatni windows 2000 alatt, de nem ismeri fel az eszközt, nem tudjátok hol találok drivert hozzá?
Köszi,
takos
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD