Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#07538176 #43499 üzenetére
Kicsit böngészgettem az ebay-t, és ezt találtam. Ez a 70%-os akció valószínűleg csak beetetés, de egész tetszetős darab, és nekem fontos lenne, hogy a szélvédőre lehessen tapasztani, nem akarom szétdurrantani a szellőzőt.
Amit linkelsz, az is jópofa, de attól tartok, a több csuklón annyi rezgés gyűlik össze, hogy fel-le fog mozogni, jobban szeretnék valami fix darabot.
Nekem S6 Edge-m van, talán azzal is működik, ha az attól újabbakkal igen.
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #43498 üzenetére
Jah, értem. Utánajártam a tegnap linkelt cucc márkájának a neve ROCK, Amazon-on is lehet venni (jelenleg nincs raktáron), eBay-en is találtam, valamint Bangood-on is megvásárolható.
Az ilyen is megfelel, vagy másik típusúra lenne szükséged?
-
-
-
dugynok
senior tag
válasz
quailstorm #43495 üzenetére
Köszi
-
dugynok
senior tag
válasz
quailstorm #43493 üzenetére
Segíts màr nekem... Ez a watchdog micsoda?
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #43486 üzenetére
YouTube-on találtam egy nem is olyan régi videót egy ilyen kütyüről. :)
-
totron
addikt
csabyka666, quailstorm, köszönöm, egy akksi ki-be megoldotta. Mitől lehetett ez?
-
E.Kaufmann
veterán
Androidon hogy lehet számformátumot beállítani, mint a Windows területi beállításai? Kellene tizedespont meg ezres elválasztó vessző.
-
törölt tag
Akkor szerintem az aksival van probléma, valószínűleg hibásat küldtek. Mint mondtad, a telefonodon a vírusirtók szerint nincs vírus, nem melegszik a telefon, az akkumulátor-használatnál nincs semmi gyanús, tehát nagyon nagy az esélye, hogy az akkuval van valami baj.
A jelenlegi aksid mikor vásároltad? Ha 30 napon belül akkor van esély, h visszakérheted az árát, vagy esetleg rendelj újat. -
OccsE
aktív tag
válasz
#07538176 #43487 üzenetére
Koszi elore is Ez lenne az
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #43486 üzenetére
Nincs mit.
(#43476) OccsE: Hol vásároltad az aksit a telefonodhoz? Ha neten vetted, akkor esetleg tudsz adni egy linket? Vetnék rá egy pillantást.
-
-
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #43481 üzenetére
Én ezt találtam. Mondhatjuk márkásnak, elég jól néz ki, úgy látom hogy gyorstöltésre is képes.
(A linkért bocsi, telefonról vagyok fent.)
-
Bozek
nagyúr
válasz
csabyka666 #43480 üzenetére
"Recovery sem indul?"
És melyik Xperia telefonon van gyárilag recovery? Megsúgom, egyiken se.
-
No, én is kérdezek egyet.
Keresek olyan autós tartót, ami tud vezetéknélküli töltést. Tudom, hogy van ilyen, egyik ismerős is használja, de ebayről származik, aztán ha lehet, valami márkásabbat vennék. S6 Edge-hez kellene.
Jöhetnek linkek, vagy akinek van eladó, keressen meg privátban. -
válasz
totron #43478 üzenetére
Hagyd töltőn 1 óráig. Melegszik a telefon / töltőfej közben? Ha totál hideg, akkor nem tölt a készülék.
Recovery sem indul? Elvileg így éred el:
# kapcsold ki a telefont
# egyidőben nyomd a power és a hang le gombot, amíg a telefon elkezd vibrálni
# ezt követően gyorsan engedd fel a power gombot, de tartsd nyomva a hang le gombot
# amikor látod a droid figurát, engedd fel a hang le gombotA menüben a hang le / fel gombokkal tudsz navigálni, és ha jól rémlik, a power gombbal fogadod el a kiválasztott menüt. Menj rá a restartra.
-
válasz
Storms #43477 üzenetére
Pont nem jó a cipős példa. Az, hogy néha van ilyen, nem jelenti, hogy az összes ilyen. Mindegy, mindenki maga gazdálkodik a pénzével, én inkább vettem volna használtat, felvállalva a rizikót, akár még egy több éves, anno flagship mobillal, mert ég és föld még az is.
Csak jótanács volt a részemről, hogy ennyiért ne vegyél. Meglátjuk, hogyan válik be, reméljük, szerencséd lesz vele. Az általános tapasztalat az, hogy egy idő után az Android annyira felemészti a hardvert, hogy az alap telefon funkciók is döcögni fognak, mert nincs tartalék, amihez nyúlhatna a szoftver. Jelenleg - szerintem - ott tart a telefonpiac droid-szinten, hogy 3 giga RAM nagyon alapnak számít. Persze, ha csak egy Messenger Lite megy, elég lehet a 2GB, de elkezdesz böngészni, Viberezel, WhatsApp-ozol, netán navigálsz is, aztán kiég a processzor a helyéről. Nem beszélve a szoftveres támogatásról, azt írtad, Lollipop van rajta, az se mai rendszer, és itt meg is állt a fejlesztés, gyakorlatilag ahogy eladták az első ilyen mobilt, be is fagyasztották.
Ha kompromisszumot kellene vállalni új telefonnal, Xiaomi-t vennék.
-
totron
addikt
Mai napra is akad szépség: Xperia telefon megadta magát(?), se kép, se hang. Lemerülés közelében volt, nem tudom im történt pontosan. Mélymerülés esetén pirosan villog, most még azt sem, nem tér magához rendes (1A) töltéssel sem, pedig már eltelt az ahhoz elegendő idő. Laptopra volt téve USB-s netmegosztás/töltés célzatjából. Túláramot, zárlatot kaphatott? Egyéb ötlet? :/
-
Storms
őstag
válasz
csabyka666 #43465 üzenetére
Majd ha nyerek a lottón veszek egy S9-et
Egyébként szerintem meg a márkát fizeti meg az ember, meg a marketinget. De például ott van a Nokia 5 , abban is 2GB RAM van, és azt a Nokia gyártja, és még sorolhatnánk a neves gyártók 2GB RAM-os mobiljait. Ez olyan mint aki vesz egy Adidas cipőt és tönkre megy neki 1 hét után , míg a másik vesz egy kínai cipőt és eljár benne hónapokig. Hallottam rá példákat.
-
OccsE
aktív tag
válasz
#07538176 #43474 üzenetére
Probáltam mindent... a Kasperskytól kezdve az Avast-on át mindennel ami elérhető volt a Play áruházban.. nem találtak semmi virust... az lesz hogy szépen kilövöm az eddig használt progikat ls megnézem hátha az használ vmit..
Bár az eredeti akksiijával nem voltak ilyen gondok amikor még rendesen működött
Ezért is gondoltam, hogy valami akksi hiba lehet ez.... -
törölt tag
válasz
#07538176 #43473 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, így újabb hsz-be írok.
Vírusírtók alatt az Avastot, AVG-t értem, nem Clean Mastert, és társait. A jelenlegi aksid hol vetted? Lehet, hogy magával az aksival van probléma, tehát hibás darabot vettél, stb.
totron: Nem nagyon van ötletem, hogy mitől lehet ez, de személyes tapasztalataim szerint a Samsungok nem szeretik a Google Play Szolgáltatásokat.
Ja, és tényleg respect neki!
-
törölt tag
Ha bányászprogramok futnak a telefonodon, akkor gyorsan merül, esetleg melegszik - te is ilyen jelenségeket tapasztaltál, szóval ténlyeg nem kizárt a bányászprogramok futása a háttérben. Durvább esetekben olyanról is hallottam, hogy a telefon "szétvált" az ilyen programtól. Először tölts le valami vírusírtót, ellenőrizd a telefonod vele, ha valami mocskot talál, akkor próbáld meg vele leírtani. Ha utána sikerül, és nem tapasztalod a melegedést és a merülést, akkor nincs gond.
Most, hogy újra olvasom a hsz-ed, lehetséges, hogy csak egy kisebb vírus, de mindenképp ellenőrizd le néhány vírusírtóval a telefonod.
Esetleg még az aksiddal is probléma lehet, mondjuk hibás darab, etc. -
Tyű, pedig ez bivaly, a 3000mAh akksival sokáig kellene mennie. A programokat nézd végig, de az ilyen bányászósakat úgyse látod ott. Az akksihasználatra nézz rá, ott felsorolja, melyik program hány százalékot vesz ki az akksiból. Ha minden kötél szakad, vissza kell rakni gyáriba, lehet a telefon szoftvere bolondult meg, azért ír ilyen össze-visszaságokat.
Ja még valami. Az ilyen Cleaner, Booster, Turbo és egyéb ökörségeket el kell felejteni, szóval ha töltöttél is le, töröld!
-
totron
addikt
Samsung J3, "Google Play szolgáltatás leállt" ablak, 3 másodpercenként. A "tedd újra a rendszert" nem opció, anyám telója. (2 hete így használja, riszpekt
)
-
OccsE
aktív tag
válasz
csabyka666 #43438 üzenetére
Egy Jayu S3-as a kicsike.. banyasz programot honnan lehet kideríteni, hogy van-e rajta?
Van esetleg vmi progi hozzá??
Esetleg nézzem meg, hogy milyen programok fogyasztják az akksijt?Elvileg csak a szoásos progrmaok maiket eddis is használtam.... Talán ha csak úúgy letenném a atelefont magam mellé és megnézném, hogy mennyire merül le???
Bár ez nem zárja ki az eetlegesen máshol futó programot!!Nem szívesen formattálnám le... egy fél "élet" munkája van benne
ja és nem szokott melegedni.... -
Atis0099
csendes újonc
Iphone 8 plus tiszta uj sosem ejtettem el de olyat vettem észre h ha a kamera korul epp h megkopogtatom nem olyan tompa hanem valami fura hangot hallok mintha valami le lenne benne vállva de ha megrázom ugy semmi elől is de csak felül
-
-
hulkobb
tag
válasz
Sectoyd #43454 üzenetére
Sziasztok javítás után ismét behalt telefonom a kijelzője ,nem reagál az érintésre, de már nem szeretnék vele újra foglalkozni, eladom így ahogy van. Hogy lenne a legegyszerűbb törölni róla minden fájlt? Fontos dolgok nem voltak rajta szóval mentegetni nem akarnék róla semmit, azonban azért mielőtt továbbadnám a törlést fontosnak tartanám, Köszi
-
-
válasz
Storms #43460 üzenetére
Ha az olcsó hardveres olcsó telefonok olyan jók lennének, a nagy gyártók bezárhatnának. Biztos meg kell fizetni a márkát meg a wow faktort egy telefonban, de nem véletlenül kerül az S8 280.000 forintba...
Mindegy, legyen hozzá szerencséd, de a 2 giga RAM hamar el fog fogyni, aztán kidobhatod, és vehetsz egy másik telefont...stb...így lesz az olcsó mobil drága végül.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra apám nem tud hívni, mert az én számom az ő irányába folyamatosan foglalt. Én továbbra is tudom őt hívni és mindketten mindenki mást tudunk hívni és mindenki más tud minket hívni. Egyikünk sem állított be tiltást, vagy korlátozást egyik hívószámhoz sem a készülékeken. Mindketten töröltük egymás telefonszámát a mobiljainkból és kézzel tárcsázva sem tud hívni. Hibabejelentés, ügyfélszolgálat a sim kártyáknál nem lát rendelleneset. Azt tanácsolták, hogy apám sim kártyáját egy másik telefonba téve próbáljon engem hívni, de az sem használt.
Hol lehet a baj? Gyanítom, hogy az én oldalamon van valami, de nem tudom, mit kellene ellenőriznem.
Köszönöm a tanácsokat! -
Storms
őstag
válasz
quailstorm #43461 üzenetére
Elvileg 5.1 van rá gyárilag. Persze cfw-ből biztos van frissebb is.
-
Storms
őstag
válasz
csabyka666 #43459 üzenetére
Ez már olyan hardverrel van ellátva mint amit írtatok, hogy minimum az legyen: [link] Vagyis amit quailstorm tag írt.
-
-
Davos73
csendes tag
válasz
quailstorm #43455 üzenetére
OK. Esetleg tudtok itt a Prohardveren Mhl-es fórumot, mert én nem nagyon látok.
-
quailstorm
félisten
válasz
Davos73 #43453 üzenetére
De a telefonból alapvetően TV-s jel jön ki, ami a saját kijelzőjének a tükrözése. Beállítási lehetőséged nulla.
TV boxot se fogadja minden DVI-os monitor.Ahogy olvasom van még ilyen 5PIN meg 11PIN dolog is. Én nem mentem bele mert nem érint, BB Z10-emen meg még microHDMI volt. De amúgy nem használom, szóval nincs tapasztalatom MHL-el.
-
Sectoyd
csendes tag
válasz
quailstorm #43452 üzenetére
Köszi quailstorm a gyors választ.
-
Davos73
csendes tag
válasz
quailstorm #43452 üzenetére
Itt micro usb-n jön ki a jel és konkrétan Dvi csatolós eszközhöz (azaz monitorhoz ) való az MHL adapter csatlakozója is. Tehát a hdmi csatlakozó nem játszik.
Ez az adapter konkrétan telefonok micro usb aljzaton keresztüli csatolásához van kialakítva Dvi eszközökhöz. Szabvány szerint mennie kéne a jelnek a két eszköz között.
de azért köszi a választ
-
Davos73
csendes tag
Sziasztok
Két mobilt meg egy tabletet rá akartam csatlakoztatni MHL kábelen ( DeLock (DVI csatolós) monitorra, de egyik eszköz sem reagál, nem jelenik meg a kép a monitoron. Kell valami konkrét beállítást piszkálnom a telefonokon, hogy működjön a kapcsolat? Vagy simán menni kellene csatlakozás után a képátvitelnek??
Köszi L.
-
Sectoyd
csendes tag
válasz
quailstorm #43449 üzenetére
Értem.
Nos azóta az történt,hogy konkrétan addig csesztettem amíg nem sikerült olvasnia a kártyát.
A sim vágva van de gyárilag,naon,micro,normál.
A simet a tokban,tehát abban a tokban ami micro-vá teszi a nano simet,kijjebb nyomtam.Hogy felül érintkezzen jobban.Mert bele nézve láttam hogy felül vannak a fogak.
Behelyezésnél éreztem hogy nehezebb be tenni,mert eredetileg szinte be csusszant a sim.
Újraindult,és látta is a kártyát egyből.Kérte a pin kódot,és most jó.-illetve nem,mivel ezek szerint nem érintkezik rendesen.Tehát nem mindegy hogyan tesszük bele a sim kártyát.Kikophatott úgymond. -
Sectoyd
csendes tag
válasz
quailstorm #43446 üzenetére
Tehát arra gondolsz hogy valamit én szúrhattam el?De mindent rendeltetés szerűen csináltam.Nem volt olyan hogy mondjuk fordítva tettem volna be a kártyát.Direkt gondosan oda figyeltem erre.
A sim kártya olvasóra gondolsz ezek szerint? -
válasz
Storms #43426 üzenetére
Üdv!
Nem is kell érteni a telefonokhoz különösebben, elég ha az ember megnézi az árát. Nem akarlak elkeseríteni, de ennyiért nem szabad telefont vásárolni. Tovább megyek, dupla ennyiért sem. A droid hiába javul, még mindig nagyon nagy a hardverigénye, és alap dolgokra se lesz elég. Ne szívasd vele magad. Nézz körül a használtpiacon, de mindenekelőtt tegyél még hozzá egy 3-szoros szorzót, annyiért ha szerencséd van, kifogsz használható telefonokat használtban. Samsung S6 és az S6 Edge nem mai telefonok, de még mindig megállják a helyüket, 50 körül ki lehet fogni. Persze rizikó, de tizenpárezerért csak idegességet veszel magadnak.
Mindenkinek mást jelent az akadásmentes rendszer, de engem megőrjít, ha csak kicsit is megröccen. Nem hiszem, hogy ezek a 10-20-30...ezres új készülékek hozzák az akadásmentes szintet.
-
Sectoyd
csendes tag
válasz
quailstorm #43444 üzenetére
Nem tudom,én úgy gondolom minden rendben,nem látok rajta semmi rendelleneset,mondjuk előtte nem is igazán nézegettem.
Nem értem mi lehet ez,és mért most?Köze lenne ahhoz hogy megpróbáltam egy Vodafone sim kártyával?Érthetetlen. -
Sectoyd
csendes tag
Sziasztok.Problémám adódott.
Van egy Sony z2 típusú készülékem.T-mobil kártyával használtam.Kipróbálás képen beraktam egy vodafone sim kártyát be ütöttem a pin kódot működött.Kezdeményeztem egy hívást róla,minden rendben volt.Tehát független.
A gond akkor kezdődött mikor vissza tettem a T-mobil kártyámat.Nem látja a sim kártyát a telefon.Tehát nem kér pin kódot,és azt írja, - nincs sim kártya -Csak segély hívás.
Újból betettem a Vodafone kártyát,már azzal sem,és próbálkoztam más kártyákkal is,semelyiket sem jó,egyiket sem látja már.
Mi történhetett.? -
törölt tag
válasz
Storms #43440 üzenetére
Sajnos az Y5 II-től jobb telefont ebben az árkategóriában nem nagyon találsz, a választék kb. csak ennyi.
-
quailstorm
félisten
válasz
Storms #43440 üzenetére
Akkor viszont ne kérdezz, hanem vásárolj. Ha neked pár ezer Ft megéri, hogy nagyságrendekkel rosszabb valamit vegyél, akkor csak rajta, senki nem áll elébed.
Leginkább az a baj az 1GB RAM-mal, hogy elfogy, főleg 4.x-es droid fölött. Még a 4.x-ek el vannak annyival beosztva.
-
Storms
őstag
válasz
quailstorm #43439 üzenetére
Nem értem mi a gond az 1GB rammal. Most is egy Huawei Y3 II és egy Y5 II-m van . És a youtube is megy laggolás nélkül, és mellette van feltelepítve még 1-2 app is, semmi akadást nem tapasztaltam eddig.
Az Y3 II kijelzője sz@rabb bármelyik telefonnál, a színek oldalról nézve nem állapíthatók meg, olvashatatlan. 1 liter tejet nem ér az a telefon.Használtat nem akarok venni telefonból. A keret 20 ezer max.
-
quailstorm
félisten
válasz
Storms #43435 üzenetére
Alap dolgok.
Szóval no1 erőforrászabáló net.
No2 erőforrászabáló youtube.
De alap dolgok. Mint a sulinetes gép, hogy csak a gyereknek kell játszani.Az a teló arra elég, hogy kis számú, jól megválasztott és többnyire offline appokat használj telefonálás mellett.
Ulefone még mindig MT6580, hiába raksz mellé 2GB RAM-ot. Főleg 720p mellé. 2013-as belépőszintű chipset. Felejtsd már el.
Amúgy legalább tárhely van benne, az már valami. Sajnos régen még divat volt a 4GB is, az tényleg halálos volt.MT6737 + 2GB RAM alatt ne foglalkozz telefonnal. De akkor már inkább Qualcomm.
-
Ha nincsenek fontos dolgaid a telefonon, vagy ami van, gyorsan lementhető, én nyomnék egy gyári visszaállítást. Lehet valami vírus, vagy netán bányászprogram dolgoztatja. Nem szokott melegedni? Milyen telefon ez amúgy? Az új akksi magában nem garancia semmire, anno a Lumiába vettem (utángyártottat), a használt eredeti, amit lecseréltem, tovább bírta...
-
válasz
csabyka666 #43432 üzenetére
Saját magamnak válaszoltam.
Ide akart menni.
-
Storms
őstag
válasz
quailstorm #43428 üzenetére
Alap dolgokra kellene csak ( net, néha zene, youtube). Néha 1-2 kép készítése. Arra se elég?
Akkor gondolom ez se valami jó: Ulefone S7 2GB/16GB [link]
-
OccsE
aktív tag
sry.. 2x ment a kerdes ide..
-
OccsE
aktív tag
válasz
csabyka666 #43425 üzenetére
Android...
-
válasz
csabyka666 #43431 üzenetére
Üdv!
Lehet a készülék topicjában többre mész, vagy ha az nincs, akkor az androidos topicban tudnak talán segíteni.
-
válasz
weres00 #43427 üzenetére
Flottás vagyok én is, igaz, Telekomnál, de ilyen beállításokhoz nem kellett soha meghatalmazást kérnem. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, addig nyomkodd a gombokat, amíg élő emberrel nem tudsz beszélni. Ha valahol előfizetői jelszót kér, és azt nem tudod, akkor keress másik melléket, pl hibabejelentő, csak emberrel tudj beszélni, majd ő továbbít a kívánt helyre.
-
fess
őstag
sziasztok
Erre valaki? -
-
weres00
csendes tag
válasz
csabyka666 #43423 üzenetére
Flottás a mobilnetem van,de nem tudták èrdemben segíteni . A telenort kerestem meg leg elösször ők kültek a flota szolgáltazohoz
-
Storms
őstag
Üdv
A Maxcom mennyire megbízható márka? Konkrétan ezt a telefont venném: [link] Gondolom azért a Homtom , Ulefone stb..-nél jobb telefonokat gyártanak.
-
-
OccsE
aktív tag
Hi!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy mobilom,a mi igen csak furán viselkedik!
Először is elég hamar lemerül.... Azután mikor már majdnem tlejesen lemerítem.. Ezek utána rövid töltés után (kb-10 perc) felugrik töltöttségi szintem 45 %... és nem azért hogy utána egyből lemerüljöm, hanem utána erről a 45%-ról merül tovább! Bár ez sem tart olyan sokáig, mint azt egy "rendes" aksi csinálna.Formattálni kéne? Vagy mit kéne csinálni vele??
Ja és mellesleg egy tök új aksiról van szó!!
Köszi a válaszokat!!
-
-
weres00
csendes tag
Sziasztok
nem annyira ide tartozik de nem találtam mifi vel foglalkozo topikot.
Sikerült függetleniteni a vodafonos mifimet (zte r209z) . Telenoros adat kártyát raktam bele . Mobil ,és a pc fel ismeri a mifit a de internet nem küldi tovább . Van térerő kiirta az adatkártya telefon számát a mifi alkalmazása
viszont az állapot bontva van . Találtam leírást a mifiről de arra nem tért ki hogyha nem kapcsolodik az miért van.
Szerintetek mi miatt nem jött létre a kapcsolodás? Köszönöm a válaszokat. -
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #43418 üzenetére
Ha gyorsan kell, akkor a Tescoban vásárolj kártyát. 500 forintért megkapod, ha minden igaz akkor azonnal használhatod.
-
@ (#43416) Hosssszu, @ (#43417) abflc: Köszi mindkettőtöknek!
Holnap járok "városon", bemegyek, megkérdezem személyesen. Fontos lenne még a héten, mert le akarom tesztelni a telefonokat. -
törölt tag
válasz
csabyka666 #43411 üzenetére
Én már egyszer vettem onnan 0 forintért kártyát.
Kb. 1-2 hét, amíg aktiválják, bár már nem emlékszem, hogy az enyém mikor aktiválták. De
működik(azóta már lejárt a kártya), és ingyenes is.
-
Hosssszu
őstag
válasz
csabyka666 #43415 üzenetére
Elvileg a "További csomagok" opcióban lehet feltöltőst is rendelni.
-
-
Hosssszu
őstag
válasz
csabyka666 #43413 üzenetére
Szívesen!
Így gépről, már linket is tudok tenni: [link]
-
-
Hosssszu
őstag
válasz
csabyka666 #43411 üzenetére
Azt hiszem hogy a Telenornál 0 forint, ha online rendeled.
-
Üdv mindenki!
Szeretnék venni SIM kártyát, mert összegyűlt egy doboznyi telefon a családban, ki kellene próbálni őket.
2 szempont van: olcsó legyen, és minél több ideig álljon rendelkezésre. A Vodánál volt valami 500 forintos SIM, de nem tudom, meddig érvényes...talán ti tudtok pontosabb infót.Köszi a segítséget előre is!
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
El akarom adni a telom . Valaki tudna linkelni 1 mobil adasveteli mintat?
Koszonom!
-
olivera88
veterán
Vettem új akksit az LG Spiritembe, csak az a baja h nem tölt.
Felrakom a töltöre és 0 % on áll.
Ez volt régi akkuval is , azért vettem másikat. Akkora töltő nem lehet jó gondolom,vagy telefon esetleg?
dinersgala Memoria megtelt esetleg
-
dinersgala
tag
Helo, van egy Nokia 150 em, és az a baja hogy ha jön egy új üzenet az előzőt kitörli
Mi lehet a baja?
-
quailstorm
félisten
válasz
mefistofeles #43406 üzenetére
Ami támogat felhős mentést, azt azzal tegye át.
Ami nem, ott meg kell keresni. Szerencsés esetben az SD-s datán lesz, rosszabb esetben a /data/data-ban, amihez root kell mindkét készüléken.Vagy vannak még ilyen appok, mint a Helium.
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Nem vagyok egy telefon guru és az a szitu adódott, hogy a kissebbik fiam új telefont vett magának. Na most a kérdés. Mivel szinte csak játékra használja és van pár game amit szeretne átvinni az új készülékre, hogy lehet a leg egyszerűbben a játékokat (vagy inkább csak a mentéseit) átvinni az új cuccra? A játékot letölti újra, hisz megvette de ne kelljen előröl kezdenie......
Előre is köszi... -
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Anyósomnak van egy HOMTOM HT16 szuper mobilja... igazából nincs is vele semmi gond mint telefon.
Megy működik ...stb-Viszont olyan kérdésem volna, hogy:
Valamiért állandóan rámegy neki valami hülyeség.. van, hogy több is. Képernyő zárak stb... app-ok.
Nem nagyon tudok rájönni, hogy honnan vagy miért kerülnek rá és behülyítik az egész telefont.
Gyári visszaállítás ... ideiglenesen segít... de pár nap és megint jönnek a lancherek... takarító cleaner appok , meg minden xar.Le lehet valahogy tiltani, hogy bármit is fel lehessen telepíteni a telefonra..... vagy valami hasonló.
A 3 éves lányom nem telepít fel semmi hülyeséget a tabletre a mama meg igen...
De már nem bírom ... adjatok valami ötlete.... könyörgöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest