Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Valahogy sikerült szerintem elindítani, mert hallottam az üdvözlő hangot amikor a szoftver elsőként indul el. Most ennyit csinál a kijelző csak:
videoMintha a kijelző beállítás nem tetszene neki.
-
zsolti_20
senior tag
Egy youtube videó alapján próbáltam telepíteni a legújavv lineageOS-t. Először is kinyitottam a SONY weboldalon található program segítségével a bootloadert. Aztán a Minimal ADB és Flashtool CMD segítségével a "fastboot boot <valami>.img"-vel indítottam recovery módot a telefonomon a "twrp-3.2.3-1-pioneer" file segítségével amit a hivatalos oldaláról töltöttem le. Amikor elindult a recovery, ott rámentem a wipe-ra, ekkor már az SD kártya a telefonomban volt, amin megtalálható volt a "lineage-16.0-20190812-nightly-pioneer-signed.zip " custom ROM amit innen töltöttem le. Majd szerettem volna telepíteni az OpenGAPPS.ot mi innen származik, a recovery modból az install részből kiválasztva, de ekkor hibát írt ki, hogy az androidom 8.1-es és nem 9.0-ás. Ekkor rámentem a rebootra gondoltam bekell fejeznie a custom ROM telepítését és ezután ez a kép fogadott amit láthattatok linkelve. A fostboot mod továbbra is működik és úgy néz ki hogy a newflasherrel feltudom tölteni a stock ROM-ot amit a XperiFirm-el töltöttem le, de ugyan az a hiba van továbbra is.
quailstorm: Igen szerintem teljesen rávaló a ROM amit letöltöttem, de a linkek alapján tudtok majd egyeztetni. Xperia companion szóba se áll velem a kinyitott bootloader miatt, a flashtool meg nem akarja valamiért írni a stock ROM-ot. Elvielg valami script kellene neki, ezért próbáltam a new flasherrel.
Remélem minden infót sikerült leírnom.
-
crok
nagyúr
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával, hogy bootloader nyitás, rootolás és custom ROM telepítés után szét esett a kép? Tegnap telepíteni szerettem volna a lineage-16.0-20190812-nightly-pioneer custom ROM-ot a a SONY Xperia XA 2 H3113 telefonomra, minden rendben is volt, feltelepült SD kártyáról recovery módban, de amint rányomtam a rebootra ez a szét esett kép fogadott:
Sajnos csak így sikerült elkapnom, de van hogy durvábban néz ki. Sajnos nem is látok semmit rajta. De innen lesz szép nyerni.
Nem hinném, hogy hardveres hiba mert hibátlanul ment minden, egészen a reboot gomb lenyomásáig. Esetleg van valakinek tippje, alaplap csere nélkül hogyan lehetne megoldani?
-
icemad
nagyúr
válasz
Enigma1945 #45193 üzenetére
Első körben a csatlakozót takarítsd ki. Új puha sörtés fogkefe vagy fogpiszkáló jó lesz hozzá.
-
válasz
Enigma1945 #45193 üzenetére
Valószínű, a töltő/kábel/akku valamelyike bedöglött, de legalábbis n működik tökéletesen.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Adott egy s6 edge mobil. Olyan gondom van, hogy lassan tolt, holott gyorstolto van hozza, es eddig szuperul is mukodott. Semmit sem csinaltam, es megis nagyon lassan tolti. Mar megneztem a toltot, nem volt leejtve sem semmi. A mobilt sem erte semmilyen utodes. Toltes kozben a telo kiirja, hogy gyorstoltes, de semmit sem erek vele. Valami otlet esetleg? Udv: Tibi
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freddycom #45187 üzenetére
Ha a retró érdekel, akkor – bár nem videó – ajánlom az IDDQD oldalát, ahol megtalálod a Chechpoint podcast összes adását is.
-
crok
nagyúr
-
Sziasztok!
Keresek egy youtube videót, amiben régi, nosztalgikus játékok voltak végigmutatva, kicsit beszélve róluk (pl prince of persia, vmi varázslós sidescroller, jazz jackrabit, stb), és vmi olyasmivel zárta le a videót, hogy 'és végül felnőttünk'. Semmi másra nem emlékszem belőle, hátha esetleg vki tud benne segíteni.
Köszi előre is!
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45183 üzenetére
Gondolom a következő töltésnél majd kiigazodik.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #45181 üzenetére
Viktor, ÉN VAGYOK a riasztósom :-)
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45178 üzenetére
Igen akkumulátor csere után mikor rá dugtam a gépre adatmentés végett,Nem tudom ismétlődő e majd a tulajdonosa beszámol róla tartósabb használat után.
-
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok
Van egy j5(2017)-m, az lenne a probléma, hogy egyik nap leesett és azóta "gerjed " a hangszóró és nincs rajt hang , gondolom meghalt a hangszóró, mennyi lehet ennek a cseréje? -
localhost
Közösségépítő
localhost segítséget várPraktikussági szempontból, ha egy GSM-kompatibilis riasztóba SIM-kártyát szeretnék, azt melyik szolgáltató milyen csudatarifájú SIM-kártyájával érdemes felszerelni?
Rendelkezésre állási idő, feltöltési összeg, SMS Ft/darab és egyéb hasznos, gyakorlati válaszokat várok.
Jó a "Csak adatkártya" is? Vagy beszélgetős legyen? -
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Anyukám nem tudja felhívni a telefonjáról apukámat.Illetve kicseng,viszont ezzel egyidőben a fater telefonján rezeg egyet és megszakad a vonal.Mi a francot sikerült elállítaniuk?Mindenki mást gond nélkül lehet hívni a telefonról.Köszi -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45174 üzenetére
De ez már az ujj akkumulátorral volt
-
Pityu.
nagyúr
Az mitől lehet,hogy kb 34% volt az aksiban és fel raktam a gépre a Hsuitot bedugtam a telót usb-re és már csak 4%-ot mutatott,lehúztam az usb-ről és azt írta mindjárt kikapcsol a készülék.Mitől eshetett hirtelen ennyit a töltöttség?
-
crok
nagyúr
válasz
Pityu. #45166 üzenetére
Ha elkezdte csinálni és mikor készen van szólni szokott róla a rendszer egy értesítésben (ha böködöd de nem szólt róla hogy elkezdte csinálni akkor nem is csinálja). De annak nézz utána hogy neked Huawei-n hogy kell bugreportot készíteni, lehet simán a fejlesztői menüben lesz olyan menüpont hogy bugreport. Ha máshogy nem akkor ADB-vel ki lehet húzni belőle.. (ott van az is a logout blogban) Ja igen, természetesen minden Android-on lehet bugreportot készíteni, max a módja más, de az adb mindegyiken megy.
-
Pityu.
nagyúr
Ja a képet most csináltam, egy másik telefonban van most a sim kártya bár elméletileg a másik telefon is gyorsan merül.Csak egy ismerősé ő mondta valami nagyon szívja az aksiját én meg meg néztem a fogyasztási adatokat és a képen láthatót találtam.
A bugreport sim kártya nélkül is visszamenőleg meg mutatja miért nem aludt a telefon?
-
crok
nagyúr
válasz
Pityu. #45162 üzenetére
Pl. mert az egyes engedélyezett mobiltechnológiák közt ugrál a térerő SNR miatt, ha egyáltalán van értelmezhető jel vagy egyáltalán felismeri-e a SIM-ed a készülék. Ha generálsz egy bugreport-ot akkor talán többet is tudok mondani (keresd itt hogy "akinek nem alszik a telefonja") bár ahogy nézem van egy SIM ikonod egy felkiáltójellel ami nem sok jót jelent, van egyáltalán mobiljel vagy felismeri egyáltalán a SIM kártyát? Mert ha folyamatosan ez az ikon van akkor folyamatosan próbálkozik vagyis az a telefon nem alszik így merül mint nyeletlen balta a Balatonban.
-
válasz
quailstorm #45160 üzenetére
Koszi
-
quailstorm
félisten
válasz
detroitrw #45159 üzenetére
Olyan li-po, li-ion töltővel, amit nem zavar, hogy le van merülve, vagy labortáppal kézzel monitorozva a feszt és áramerősséget.
Én Gophert táppal hoztam vissza iPhone 5s akkut így.Csak annyira töltsd fel, hogy a teló beinduljon, utána a telóval töltsd.
Kézi töltésnél 4.0V 600-900mA-ról indítani elég. -
Sziasztok!
Adott egy hibas s7 edge telo, ami nem lett legalabb fel evig megjavitva ...
Annak az akku-jat ha kimerem es nagyon alacsony erteku akkor mivel tudok bele toltest pumpalni?Csak annyi a lenyeg, hogy egy akarmilyen li-ion toltore (18650; okosora; ...) rakotom a megfelelo "labakat"?
Esetleg kell valamire figyelni? A felvett v,a monitorozva lesz
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45155 üzenetére
Köszi
-
-
core i7
addikt
Sziasztok szeretnék egy Bloototh (USB-s) adaptert Nokia Lumia 930-hoz ,hogy a számítógépre adatott udjak rajta átvinni milyet ajánlotok?
Láttam árukeresőn 1000Ft osakat de írnak bloototh verziókat és nem tudom melyik lenne jó
-
Pityu.
nagyúr
Van valami jobb módszer a kaparáson kívül,hogy el tudjam takarítani a régi ragasztót az üveghátlapról meg a keretről?
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy alap, kínai okosórám, ami fogad hívásokat is.
Ha BT-on összekapcsolom a Mate-val, akkor az óra az alapértelmezett, hiába a telón veszem fel a bejövő hívást, az órán jön a hang.
Van a Huaweiben olyan lehetőség, hogy ha a fülemhez emelem a telót, akkor átteszi oda a bejövő hangot. De ez 1-2 mp és kis gondot okoz, a hívó fél nem jól, nem úgy hall addig.Van vmi ötlet arra, hogy az alapértelmezett eszközt változtatni tudjam?
-
flash-
veterán
üdv
találtak itt a városban egy iphone-t, telefonosba elvinnék valahogy ő tud vmit mókolni hogy kiderüljön a tulaj, esetleg a számok, vagy simbe belépni,stb?
(rendőrségbe nem bizok)
esetleg egyéb mód ?
apple ugytudom leszarja ilyenkor.. -
Whysperer
addikt
válasz
BLUE TORNADO #45148 üzenetére
Igen elvittük és 15.000 Ft-ért cserélnek kijelzőt rajta .. érdekes,mert semmi sérülés nem volt a kijelzőn.
-
Whysperer
addikt
Jó reggelt.
Srácok a párom leejtette az iPhone 5s telefonját. Semmi kinézetű hiba nincsen se karc se töres semmi. De a kijelzoje nem reagál az erintesre. Kérdés fektueom venni a telefont valahogy? Rebootoltam már de akkor sem veszi fel
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Adott egy Sony Xperi L1 ami egy Budapesti Auchanban lett vasarolva 2 ev garanciával. A telo meghibásodott sajnos. Hozzáteszem én használtan vásároltam, de megvan minden papir számla garipapir. Csak személyesen lehetne ezt elvinni javitásra ? Elég messze lakom több száz kilométerre, itt nálunk nincs Auchan sajnos. Vagy a Sonyval kellene felvennem a kapcsolatot és postán el lehetne küldeni ? Van valakinek hasonló ügyben tapasztalata?
Köszönöm előre is!
-
válasz
Enigma1945 #45133 üzenetére
A gyártó szervize megoldja (talán külön díj ellenében), más legális megoldás nemigen van.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Enigma1945 #45141 üzenetére
Szerintem ilyenkor azt lehet tenni,hogy agyalsz az email címen
#atesz117
Látom te sem értetted a problémáját,nem emlékszik az emailcímre ami a fiókhoz tartozik így esélytelen a dolog mert jelszó emlékeztetőt sem tud kérni a fiókhoz.Nincs email cím akkor pc-n sem tud bejelentkezni.
-
válasz
Próbáld meg PC-n a Google-fiókban a biztonság fülön a saját eszközök > eszközök kezelése között eltávolítani
-
icemad
nagyúr
válasz
Odinnal csak az a szoftver megy rá, ami rajta volt. De az email jelszó páros akkor is kell.
Esetleg gsm boltokban meglehet kérdezni. Ott jobban vágják ezt a témát. -
pube111
senior tag
Akkor odinnal flashelni.
-
pube111
senior tag
válasz
Kikapcsolod, hangerő fel+home+bekapcsoló gombbal bekapcsolod. Recovery menü bejön, factory reset.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fura,sokan inkább a jelszót szokták elfelejteni
Email cím nélkül nehéz lesz a dolog,fel kéne írni mindig valahova a jelszót meg a címet ha nem tudod megjegyezni,a telót így még csak a fiókról sem tudod leválasztani. Gépről sem léptél be sosem a fiókodba? -
Enigma1945
őstag
Sziasztok!
Bajban vagyok, kérlek segítsetek!
Az a helyzet, hogy másodlagos telefonnak használok egy Galaxy J3 2017 mobilt.
Hívásra első osztályú, nagyon szeretem.
A telefon nagyon be volt lassulva, gondoltam resetálom a szoftvert, de előtte lementettem mindent róla.
Akksit feltöltöttem 80%-ig, de ki volt kapcsolva a teló úgy töltöttem.
Hard Resetáltam, aztán mikor végzett meglepődve vettem észre, hogy a telefon azt írja:" Illetéktelen kísérlet történt az eszköz gyári beállításánainak visszaállítására. Személyazonosság igazolásához csatlakozzon Wi-Fi vagy mobilhálózatra"
A gond az, hogy nem tudom az e-mail címet ami a google fióké volt!
Próbáltam párat, de egyik sem jó neki, mert az kell, ami volt még resetálás előtt..
Most mit tegyek? Nem tudom az e-mail címet!Köszönöm a segítséget!
Üdv: Tibi -
Tamas69
újonc
Sziasztok
Van egy Samsung Galaxy A70 telefonom.
Telefonálás közben többen is jelezték,hogy alig hallanak,recseg,vagy robot szerű hang hallatszódik.Van valami a mikrofonnal.
Az lenne a kérdésem,hogy mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45130 üzenetére
Oké,köszi sikerült a telepítés.
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
DHL-t nézegettem én is, de lehet, hogy személyes szállítás lesz belőle. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45127 üzenetére
Pont ez az,hogy a telepítés erejéig állítottam vissza de a telepítés megkezdése előtt írja ki amit írtam és telepítés nincs is.
-
quailstorm
félisten
válasz
Pityu. #45126 üzenetére
Nyilván csak a telepítés befejezéséig állítsd vissza, utána ne...
Hát, tempót szerintem a minitől fogsz csak kapni. Gyári az semmire se jó már szerintem.
m.operán ott kéne legyen a 12 Mobile, De ez elvileg mirror link
Viszont tippre kevés a vas hozzá, E52 is kevés volt. Minimum N95 8GB kéne neki (azon meg pont nem fut a network improvements, szóval tök jó). -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45125 üzenetére
oké vissza állítom.De attól függetlenül az opera mint használjam,vagy a gyári böngészőt,vagy van még valami más sima opera?Mikorra állítsam vissza a dátumot mert azt írja még nem érvényes vagy lejárt.
-
quailstorm
félisten
válasz
Pityu. #45123 üzenetére
Igen, mivel Opera Mini nem egy böngésző, csak egy proxy. (egy távoli szerveren megy a böngésző, te csak egy tömörített megjeleníthető cuccot kapsz belőle) De ha lelövik a szervereket, akkor nem fog működni.
Lejárt tanúsítványhoz meg állítsd vissza a dátumot, egyszer majd elfogadja.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45121 üzenetére
Na opera minit felraktam,és minden oldalra be tudok lépni ahova eddig akartam
Igaz nem egy okostelefon
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #45121 üzenetére
Nem tudom jól emlékszem e de mintha régen opera lett volna fent a nokiákon,nem?Most meg néztem,nokia 5310-esen opera mini van fent gyárilag.Ezt a Network improvements át rakom E72 őre és ott elindítom a telepítést?
Na próbáltam telepíteni a Network improvements de azt írja lejárt tanúsítvány
-
-
Pityu.
nagyúr
Nokia E72 beállítottam,hogy tudjak netezni tehát wifi meg minden,beépített keresőjében bármit beírok meg jelennek az oldalak de has rájuk kattintok nem nyílnak meg,ezt a hiba üzenetet kapom " A web művelet nem végezhető el"
Valahogy be lehet állítani,hogy tudjak rajta böngészni,vagyis meg nyissa az oldalakat? -
pube111
senior tag
Posta, vagy foxpost olcsóbb, ha a vaterafutar.hu oldalon rendeled. Nem csak vaterás eladáshoz jó.
Egy időben sokat postáztam, akkor szerződtem a gls el. Már csak ritkán használom, de nagyon jó rendszer.
Kell hozzá nyomtató, adnak egy csomó matricát amit rá kell ragasztani a csomagra. Webes felületen rendelem a szállítást, háztól viszi el a futár. Havidíj nincs, havonta küldenek egy mailt, hogy mennyit utaljak a szállításokért (ha volt). -
-
Fancy-boy
addikt
válasz
MasterDeeJay #45115 üzenetére
Köszi!
Szép kis árak vannak! -
-
Fancy-boy
addikt
válasz
MasterDeeJay #45113 üzenetére
"Webes felületen lehet kérni"
Konkrét elérhetőséget tudnál küldeni ehhez a felülethez?
Köszönöm
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
MasterDeeJay #45111 üzenetére
DHL szállítást hogyan rendelsz? Gondolom nem közvetlenül a DHL oldalán kéred a futárt.
-
Ha van foxpost a környéken akkor szerintem az jó áron van autómatából autómatába. Komplett 20 kilós munkaállomás is ment ezresért.
Magyar posta eleve kizárt, törnek, zúznak, lopnak, elhagyják... volt vele dolgom. De persze függ attól is hol laksz és hova postázod mert mordor felé haladva esélyesebb hogy eltűnik.
Aztán még DHL-t szoktam ha 25kg felett van a cucc.
Mobilt kb vele kétszer akkora kartondobozba kibélelve nem túl erősen de nem lötyögősen buborékos fóliával. Majd széles nagyméretű ragasztószallagal minden oldalát körberagasztani. Kicsit talán overkill és nehéz kibontatni de bevált. -
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Postázásban kérek segítséget: sosem postáztam mobilt, mostanában aktuális lehet, utánvétes verzióban.Ti melyik futárcéget javasoljátok?
Van vmi buktató?U.i.: ha a hsz-em nem ide illő, kérek egy témát, ahol erről értekezhetek!
Előre is köszi!
-
cirkus
aktív tag
most lettem UPC előfizető és ahogy telefonnal a wifire csatlakozom akkor azt az üzenetet kapom, hogy ez a hálózat internetet nem tud biztosítani, majd mindig mégis rá tud csatlakozni a telefon a hálózatra. mi lehet ez ?
-
pube111
senior tag
Hogy lehet az nfc mobilfizetést bekapcsolni? Simple telepítve, simple virtual card aktív, feltöltve. Android beállításban nfc és fizetés be. Ugyan ott érintéses fizetés, simple bejelölve.
Pos terminál érzékelte a telefont, azt írta, hogy használjon chip kártyát.
A terminál jó, mert aztán a paypass kártyát elfogadta.
Samu j5 2017 -
hyperspace
őstag
válasz
Viktor0610 #45102 üzenetére
Köszönöm szépen, az lesz szerintem is a legegyszerűbb, sokáig bírja az akksi.
-
válasz
hyperspace #45101 üzenetére
Jah!
Akkor én egy butatelefont javasolnék. Ha gyorshívásra beprogramozod a nyitó számot, akkor pikk-pakk indul a hívás.
-
hyperspace
őstag
válasz
Viktor0610 #45100 üzenetére
Egy telefonszámot lehet leadni, és azt szeretném, hogy mindig az autóban legyen, hogy bárki, aki az autót vezetni, tudjon ott parkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest