Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
sityupityu #34099 üzenetére
Esetleg próbáld meg itt: Nagy Symbian topic. A 6700 topikok kihaltak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sityupityu #34097 üzenetére
NSS? Az pontosan mi? És milyen oprendszerre?
-
sityupityu
veterán
Sziasztok.
Melyik az a topic ahol az NSS program használatával kapcsolatban kérdezhetek? Ja, és persze néha oda is látogat valaki. Köszönöm.
-
Gutenberger
tag
Sziasztok!
Huawei Ascend Mate-en hogyan lehet beállítani az egyéb androidos telókon meglévő:
Hálózat üzemmódja/
Preferált hálózati mód: GSM/WCDMA stb.Ez pl a samu telókon megvan, a mate-en nem találom
(vagy esetleg valami progival oldható meg?)
Köszönöm a választ!
-
-
whiskeys
őstag
sziasztok. ez milyen tok? a telefon előlapját is védi vagy csak hátlapos?
-
Morpheus
tag
Sziasztok
Nekem egy nagyon extra gyors válasz kellene a kérdésemre
Samsung Galaxy s3 t999-re tehát az amerikai változatra lehet magyar nyelvű rendszert frissíteni?
4.2 vagy 4.3-as JB rámegy? azokból van magyar verzió?tök hülye vagyok a dologhoz és sajnos nincs most nagyon időm utánaolvasni
kérlek segítsetek nekemelőre is köszönöm
üdv
andris -
meroly
veterán
válasz
jilian #34086 üzenetére
Szerintem inkább itt kérdezd: Nagy Telekom (volt T-mobile) topik
-
jilian
addikt
Helló!
A barátnőmnek szeretném a "Domino Aktív" díjcsomagját "Domino Nap" -ra váltani.
Ezt csak személyesen lehet a T. -nél, vagy lerendezhetem a telefonon is?
Jár-e költségekkel? -
dvdbackuper
őstag
válasz
anonymus89 #34078 üzenetére
köszi, sikerült
-
Sick Boy
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Haverom Google Nexus S i9023 telója betérdelt, normál használat mellett
Stock 4.0.3 vagy 4.0.4 volt rajta, mókolatlan, full gyári teló, ugye OTA-n jönnek a frissítések rá.Namost a teló teljesen lehalt
Fastboot bejön, de pl. először még át tudtam lépni a recoverybe, de most már az sem jön be
USB-n nem látja a gép, illetve látja, mert az eszközkezelőben megjelenik, fut a java, fel van telepítve az SDK, de az ADB nem látja a telót
több driverrel is próbáltam, arra azt írja ki, hogy nem tartalmaz az eszközzel kapcsolatos illesztőprogramotNa most ott tartok, hogy se menteni nem tudok róla, sem egy factory resetet nem tudok csinálni a telefonnal
Ja igen, azért megnéztem, az ODIN sem látja a telefont egyik porton sem
Win7 64 bit van mindkét gépemen
mi lehet a baj szerintetek?Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Üdv.
Péter -
MurdR
veterán
30-35-ért inkább Lumia 520-at vegyél, szerintem jobban jársz vele. Vagy ragaszkodsz a droidhoz?
-
gery dee
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget mobil vásárlás témakörben.
30 ezer forintért max 35 ért milyen telefont tudnék venni ami jó is.
Nézegettem az iphone 3gs-t de az már kicsit régebbi. A többi apple telefon drágább sajnos :/.
Tehát valamilyen androidos telefont szeretnék találni ami nem lassú és tud is azért valamit
Tudom nem sok a 35 csodát nem várhatok de hátha . ( az galaxy s2 nem volna rossz ha valakinek volna)
Köszönöm a segítséget előre is
.
Üdv.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
létezik GPS és GSM jelerősítő egyben, melyet a telefonhoz lehet kapcsolni mUSB formájában?Ha igen tudnátok linkelni párat, előre is köszönöm!
(Kerestem, de egybe sehol nem találtam ilyet...)
-
anonymus89
addikt
válasz
dvdbackuper #34074 üzenetére
5230 RM-588
0587884: CTR EURO3 BLACK_RED
0587835: CTR EURO3 WHITE_BLACK
0585610: EURO3 BLACK-BLACK
0585944: EURO3 WHITE_BLUE
0587761: EURO3 WHITE_PINK
0584947: EURO3 WHITE_RED
0589701: EURO3 WHITE_SILVER
0585609: RUSSIAN BLACK-BLACK HUNGARY
0585941: RUSSIAN WHITE_BLUE HUNGARY
0587760: RUSSIAN WHITE_PINK HUNGARY
0584946: RUSSIAN WHITE_RED HUNGARY
0589700: RUSSIAN WHITE_SILVER HUNGARY -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Iphon-ra van egy olyan távirányítós program, hogy Jumi. A pc képét is átviszi a telóra. Ilyen van androidra? Köszi
Mert ahogy nézem van jumi androidra, de az nem visz át képet.
-
dvdbackuper
őstag
tudnátok adni Nokia 5230-hoz egy magyar product kódot? RM-588
vagy a legfrisebb független szoftver is jó -
light0416
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy megbízható GSM boltot HTC ONE vásárlására?
Köszönöm -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Xperia J(ST26i) szervízkönyv kellene nekem akár .pdf-ben.
Hangszórót szeretnék cserélni benne. -
Putyi bácsi
csendes tag
válasz
meroly #34066 üzenetére
ott meg azt irja, hogy nincs ilyen telefonszám vagy micsoda...
mert ezt a számot egy készülékhez kaptam ajándékba és elvileg 1évig küldtek rá nem tudom miket és most "járt" le ugymond, de már volt feltöltve is, szoval a kártya érvényes...nemhiszem, hogy azért nem engedne fel netre..de etől függetlenül a telefonon be kell állitani a wapot ujra. -
meroly
veterán
válasz
Putyi bácsi #34065 üzenetére
A gyorsbeállítós linken se megy?
-
Putyi bácsi
csendes tag
válasz
anonymus89 #34063 üzenetére
elvileg megcsináltam de olyn, hogy DNS, olyat nem találtam és azt irja hogy szolgáltatás nem elérhető
-
anonymus89
addikt
válasz
Putyi bácsi #34061 üzenetére
Neked ebből az "internet beállításai"-ra van szükséged 2. táblázat létrehozol egy új profilt.
meroly: no igen így még egyszerűbb... -
meroly
veterán
válasz
Putyi bácsi #34052 üzenetére
-
Putyi bácsi
csendes tag
válasz
anonymus89 #34055 üzenetére
nekem ez kinai
-
meroly
veterán
válasz
gyáliSanyi #34059 üzenetére
Srácok, szerintem ezek a ti topikjaitok:
Melyik okostelefont vegyem?
Android OS-t használók szakmai topicjaAz alkalmazás pedig: http://www.endomondo.com/
Nagyon trendi mert egyből posztol a facebookra -
meroly
veterán
válasz
gyáliSanyi #34056 üzenetére
A GPS-el rendelkező mobilok szerintem képesek rá, főleg amiben van gyalogos navigáció is.
Ismerős andoridos kütyüjén van ilyen bicikli szoftver, ott tizedesre kiírja pontosan a megtett távolságot, időt, sebességet, gondolom a GPS műholdakat használja. -
gyáliSanyi
őstag
Hali!
Létezik olyan mobil, amivel pontos haladási sebességet tudnák mérni? Mondjuk 4,3km/h.
-
anonymus89
addikt
válasz
Putyi bácsi #34054 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
Putyi bácsi #34052 üzenetére
Azért azt nem ártana tudni hogy melyik szolgáltatónál vagy a beállítások miatt...
De ha felhívod a szolgáltatódat, akkor az ügyfélszolgálatos ki tudja szerintem küldeni a telefonodra. -
Putyi bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG s3350-es telefonom.
Az a problémám, hogy magától kitörlődött belőle a wap meg ezek és nem tudok felmenni semmilyen netes oldalra.
Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám visszaállítani?
A telefon gyári visszaállítása nem megy, mert telefon jelszót kér a kis okos és azt nem tudom, pedig már megpróbáltam mindent. Manuálisan meg nem tudom mit kell hogy..proxy meg stb.Köszönöm a segítséget!!
-
janos1988
addikt
A Samsung Keystone 2 ébreszt és riaszt kikapcsolt állapotban?
-
MurdR
veterán
válasz
wakond83 #34039 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha Te otthon megcsinálod. egy telefonos szerintem elkér érte 2-3000 forintot, maga a telefon lt meg már 5000 körül lehet kapni. Elég normális az sw frissítős progija a motoroláéknak. Szerintem otthon is menni fog egy kis utánaolvasgatással. Nem olyan könnyű elrontani a dolgokat, ha csak swt frissítesz. Akku legyen fullon, és ha akarmi közbejönne, akkor újra lehet tenni a softot. Ha valami nem megy, akkor kérdezd meg Lasy nevű felhasználónkat, ő konyít ezekhez a dolgokhoz. És ahogy kivettem a forum hszeiből, jobban otthon van a régi telefonok terén mint sokan mások....
-
dragonfx
veterán
hi
ha a telommini hdmi csatiján keresztül összekötöm egy ledmonitorral fogom tudni ugy hazsnálni netezésre 3G.n keresztül de hogy a monitor legyen a kijelző? -
Melack
veterán
válasz
meroly #34045 üzenetére
Meg a T-mobile Eco
-
meroly
veterán
Csak ezt a telenor limit-et találtam.
-
Tv
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek. Besétálok majd megérdeklődni, az lesz a legegyszerűbb.
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Valamelyik szolgáltatónál van olyan opció, hogy lehet számlás csomagra limitet kérni? Tehát pl. 10e Ft-nál ne tudjon továbbmenni. Létezik ilyen?
-
wakond83
tag
Üdv.
az is a tervem, hogy hivatalos mobiloshoz vinném, mert rizikós az ilyen korú telefon piszkálása.
mindösszesen csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e olyan szerviz ami foglalkozik is az ilyen
régebbi készülékekkel, és tényleg értenek hozzá. esetleg van-e valakinek jó, rossz tapasztalata
valamelyik céggel kapcsolatban.Üdv,
Balázs -
wakond83
tag
Sziasztok.
motorola V3XX mobilomat leporolnám softverileg.
tud valaki segíteni magyarosításban?
és ha kellene a sw frissítésben?
és mindezt úgy, hogy garanciálisan, gondolok arra,
hogy ha a frissítés után bekrepál a teló, kapok egy másikat.Budapest 3-13-10.kerületben mozgok naponta.
köszönöm!
Balázs
-
mulatosdj
aktív tag
Hello! Kellene egy kis segítség! Koliba vagyok és internetezéshez át kell állítani a proxit meg hasonlókat! Egy sony ericsson live with walkmanem van! Ezen hol tudom megtenni vagy milyen program kell hozzá! Eredeti minden rajta,nem nyúltam bele a telefonba!
-
tonyrulez
őstag
Feltettem Androidra a Google Keepet, mindent szépen beirogattam, de a netes/asztali alkalmazásban nem jelennek meg. Telefonon azt mondja a Keep, hogy a szinkronizálás nem elérhető. Rákattintva előjönnek a szinkronizált fiókjaim, de mindenhol ott a pipa, Keepet nem találom sehol. Mi ilyenkor a teendőm hogy szinkronizáljon?
-
Noxy
veterán
válasz
harry3 #34027 üzenetére
Azért tedd hozzá, hogy néha elmegy a térerő.
Ha nem kamuzol 4e kérnek érte.
Nekem is öreg, volt nem lehetett megvágni (iPhone 4S-be)
Mondja a csaj, hogy 4e a csere.
Na ne. Mondom eldobálja a térerőt.
Erre adott másikat, de kiba..ásbol persze nem olyant adott ami már perforálva van. -
harry3
őstag
Megtudná valaki mondani, hogy a Telekom cseréli ingyen a SIM kártyát (több, mint 6 éves)?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
valaki meg tudja mondani hogy egy nokia 5230-as mobilról hogyan tudnám lementeni a memóriakártyára mentett sms-eket?
köszi
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Az előbb vásároltam meg a Plants vs Zombies nevű játékot Google Playen 267 Ft-ért. Le is vonta szépen a kártyámról, de előtte még levont egy 300 Ft-os tételt is. Ez a 300 Ft-os tétel mi lehet? Sms-ben semmit nem ír hogy pontosan mi lenne. Az első vásárlásnál levesz valami plusz díjat?
-
zombinyul
addikt
válasz
Coccolino_O #34018 üzenetére
Cegleden van egy hely ahol ARANYLAG korrekt aron vesznek be, de mint ahogy a kollega mondta, erdemesebb magad eladni, mert mindenki profit orientalt.
-
albiosz
őstag
válasz
Coccolino_O #34018 üzenetére
Inkább passzold el aprón! Piaci áron sose számítják be (ők is nyerni akarnak rajta). Aprón ugyan lassabb a folyamat, de többet kapsz érte.
-
Coccolino_O
őstag
Hali! Érdeklődnék, hogy tudtok valami jó gsm boltot ahol "normális" áron veszik be a telefonokat? Köszi előre is.
-
meroly
veterán
válasz
petike777 #34015 üzenetére
Igen, ennyi a hátrány. De ha rendszeresen szinkronizálsz, mondjuk havonta lemented róla az adatokat, akkor max egy havit veszítesz el.
(#34013) RetepNyaraB: azt nem írtad milyen telefonod van, de ha azon micro usb és ezen az eszközön meg mini usb, akkor nem lesz gond.
-
petike777
újonc
Szia!
Milyen előnye/hátránya lehet a microSD kártyával NEM bővíthető telefonoknak?
LG G2 - 32Gb telefont szeretnék vásárolni, ha piacra kerül..
A telefon egy bizonyos szintig személyes adatokat fog tartalmazni...képek, videók...családról,különböző eseményekről! Ha meghibásodik nem tudom lementeni adataimat...elküldöm javításra...amennyiben ott szoftverfrissítésre kerülne sor, akkor a beépített SD kártya tartalma is törlődne minden személyes adattal együtt?
HTC One, Nexus 4, LG G2 - egyik sem bővíthető..ez lesz a trend?Minden ötletért köszönet!
-
RetepNyaraB
veterán
Figyuzzatok el vagyok veszve:
egy mobil micro usb csatija az dugó, vagy aljzat
Konkrétan szeretném összedugni a telefonom a FiiO E17 dacamppal és előbbi micro, utóbbi mini usb. De nyilván nem mindegy milyen csatlakozót veszek és nem értem ezt az usb A - usb B variánsolást
Tehát: a jel a telóból jön az erősítőbe.
köszi
edit:
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
van valakinek infója arról, hogy mi a legerősebb akku a Blade1-be? kevés a gyári 1250mAh-s :| -
quailstorm
félisten
Ha az összes névjegy küldésére gondolsz, akkor elfogadja, de lehet csak egyet lát majd belőle, ha becsomagolva és egy fájlként megy majd.
Nokia suite-->export--->vcard splitter--->sd-re másol--->importál, az bevált
Vagy rááldozol egy kis mobilnetet és symbianból syncel google-vel.
-
Sonja
nagyúr
Első Androidos telefonom vétele előtt állok (HTC Desire 500), és lenne egy fontos kérdésem!
A bluetooth-on kapott mobilszámokat, amiket a Nokia 5230 telefonomról küldenék, azokat gond nélkül kezelni tudja a telefon, és elmenti szépen?
Egy névhez több telefonszám, és e-mail cím is szerepel. Köszi!
-
-
Z0mbi
senior tag
Breaking.... a legujabb vivmanya a droidnak:
veletlen hozzamereszeltem adni a home screen hez egy uj ures oldalt. Nem tudom torolni. Akarhanyszor rahuzom a szemetesre annyirszor fagy a touchwiz UI.
Lehet kellene egy blogot inditani Why Droid SUCKS cimmel. Orulet. Es szegyenlem magam hogy az elmult 3 evben akarki megkerdezett azt mondtam hogy ezt a hulladekot vegye. Elnezest kell kerjek mindtol...UI: persze googli utan tudtam torolni: touchwiz cache -t es data -t torlom. Majd minden eltunik ugye. Ujrainditok, ujra beallitom az ikonjaim/widget-eket majd naivan azt gondolom hogy a problema megszunt. De nem. Ettol meg a google nel/samu nal nem kezdtek el komolyabban foglalkozni a minosegbiztositas intezmenyevel
-
Nigér
őstag
Üdv!
Néhanapján használnék a telón torrentklienst.
Az a kérdésem hogy ez mennyire viseli meg a teló flashmemóriáját, vagy a memóriakártyát?
Letöltés és feltöltés viszonylatában is.
Lehet nem idevaló a kérdés de nem jutott eszembe jobb hely...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia