- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
necrobin
tag
válasz
philoxenia #91497 üzenetére
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az PC néha lefagy (azaz megáll a kép, nem mozog az egér, és semmi nem történik), ha az FX8350-es processzor 8 magra van állítva (standard). Ha 6 magra leveszem, akkor ritkábban csinálja, 4 magon egyáltalán.
Az alaplapom egy ASRock 990FX Extreme 3, ez egy jó minőségű alapap,elvileg és gyakorlatilag is vinnie kellene szépen. Nem hinném, hogy a tápommal van a probléma, az egy 650W-os XFX táp, az aláírásomban láthatjátok a hardvereket.
Valaki, amikor megvettem, azt mondta, hogy talán azért lehet, mert az alaplap déli hídja túlmelegszik, de nem tudom, hogyan tudnék ellene tenni, ha egyáltalán valóban ez a probléma.
Segítséget kérnék, fontos!
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest