ott van a leírásban: First few songs: Royalty-free from iMovie 09 by Apple Comuters.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
pro70
(senior tag)
Hi!
Kéne a címe [link] ...meg még itt lenne ezis-e [link] ezutóbbi még mindig nagyon kell...gondolom már pénzes lesz
...Mindegy, kerül amibe kerül, küldj számlaszámot, de nemér átbszni..megtorlom 
[ Szerkesztve ]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

b4sxe
(lelkes újonc)
Az első az Rui Da Silva (druida szilva) Feat. Cassandra - Touch Me, második pedig ismerős, de most nem tudom megmondani.
Ajánlom belőle a Saffron Mix-et, az hosszabb is, meg ha jól emlékszem rádióban is ennek a vágott verzióját játszották.
b4sxe: Nem az, a két szám (Tim Deluxe - It Just Won't Do és a Funk Phenomena) között szólal meg kétszer, egy-egy másodpercben.
[ Szerkesztve ]
sálálé

pro70
(senior tag)
Ennyi
...mindig is te voltál a kedvenc modim 
[ Szerkesztve ]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

98patrik
(újonc)
Sziasztok.. keresek egy számot a music fm en hallottam dance stílusú. és a refrénben van két mondat.. 1. vatch in the..( vagy valami ilyesmi) meg még utána egy szó... a 2. where are you.. vagy hasonló.. előre is köszi
Korán keltem!Hol az arany???

gordonfreemN
(őstag)
Sziasztok általam nagyon kedvelt topiklakók!
Már megannyiszor tudtatok itt nekem segíteni és mindig úgy örültem neki, ezért bátorkodtam ismét idefáradni. Van az a film aminek a címe a: félelem és reszketés Las Vegas-ban.
Van az a rész, amikor Jonny Depp egy villanykörtéből heroint szív, majd egy 60-70's évekbeli buliba képzeli magát. Megy a buliba egy szám. Engem annak a dalnak a címe érdekelne.
Előre is köszönet!!! 

gordonfreemN
(őstag)
Mekkora kemény vagy.
Ha tudnád meddig kerestem. Még a filmnek a betétdalait megszerezve sem volt meg... 
A legtöbb film soundtrack albumán nincs rajta a filmben elhangzó összes szám. Mivel nem láttam a filmet, meg kellett keresnem az adott jelenetet ([link], igaz, német, de nem gond), aztán szöveg alapján már könnyen azonosítottam a számot.
sálálé
Üdv emberek!
[link] ennek a zenének tudja vki a címét?
Köszönöm előre is! 
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Köszönöm szépen ! :-)
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Üdv!
Ebben a kis teaserben melyik zene szól?
Előre is köszi! 
Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r
Üdv
Hallgatom most a rádiót és megtetszett egy magyar dal, ám nem találom a szövegrészekből a google-n keresztül az előadót.
Hátha valaki felismeri.
Pár sor megmaradt bennem.
...ez mégis csak a vég, és vissza nem is fordít....
...nagy durranás lesz, helló itt a vég...mond mi kell még...
nagyjából ennyit tudtam kimazsolázni.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Hátha valaki...[link]
[ Szerkesztve ]
Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D
közben megtaláltam
larry hangman aszteroida
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Sziasztok,
ennek a videonak szeretném megtudni az előadó, és szám címét.
már írtam a mobilarena facebookjára, hogy jó ideje miért nem tüntetik fel a zene adatait, de még nem írták meg mi megy a video alatt.
köszi.

GrandeP
(PH! addikt)
Sziasztok!
Keresek egy számot, olyasmi mint a lion sleeps tonight... szép, lassú szám, valamikor a 90-es évek végén dolgozták fel, de egyébként sztem idősebb...
A feldolgozásról rémlik h, Dj White vagy Dj Moon vagy maga a moon vagy a white volt a szám címében...
Remélem ennyiről beugrik valakinek....
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

GrandeP
(PH! addikt)
Meg van.... a Stand By me volt az.... csak valami remixben...
Azért köszi..
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

chungee
(őstag)
Hellósztok!
A trailer videó alatt milyen zene szól

Donvit078
(tag)
Sajnos csak ez a kis részlet van meg belőle de reménykedek hogy valaki ismeri 
ez a dallama 
főleg a vége felé lehet jobban kivenni
[ Szerkesztve ]
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

nmilan
(lelkes újonc)
csak kb hallottam a szövegét, de az alapján semmi hasonlót nem találtam neten, úgyhogy amennyit elkaptam szöveg, vagy hasonló hangzású szavak:
livin' in a way is my big success
you gonna shoot shoot you gonna shoot me down
bárki tudja szóljon kérem

nmilan
(lelkes újonc)
több mint két éve hallottam és azóta se tudtam
elmondhatatlanul hálás vagyok
1000 köszönet!!!!!!!

Dylen
(senior tag)
sziasztok!
http://www.ustream.tv/recorded/22821347
2:00 percnél kezdődik egy zene, aminek az előadójára és a címére is kíváncsi lennék! Tudja valaki?
köszi
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
Sziasztok
Valakinek megvan a The 25th. anniversary rock and roll hall koncert? A világ legnagyobb zenéi vannak benne és az érdekelne,hogy a 3:56:00 körül kezdődő gitárszóló alkalmával megszólaló dalamok valamilyen zenével azonosíthatók-e? 
MIndenkinek javaslom egyébként. Az HBO adta egy 2 órás, vágott verzióját, de meg lehet szerezni a teljes, több, mint 4 órás anyagot is. Hát az nagyon kemény. Képtelen vagyok végignézni, mert állandóan vannak részek, amiket újra és újra visszatekerek. 
U.I. - A végén ez a Bruce Springsteen(is) hogy mekkora egy zenét tol, hát az valami Isten király.

[ Szerkesztve ]
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Kobak76
(újonc)
Üdv!
Van egy régebbi szám.
Az elején egy (szerintem) macskaköves úton megy egy hintó és egy zenélő dobozt húznak fel. Majd kinyitják a dobozt elkezdődik a Hattyúk tava, közben egy emberke mond el egy történetet.
Esetleg valakinek ötlete?

Viktor77
(MODERÁTOR)
Meg is van, ha valaki esetleg keresné. [link]
Bazinga!

goodboy007
(tag)
Hali!
Most csütörtökön 21:00-kor ezzel a számmal kezdődött a Disco's Hit a Rádió 1-en (ahol csak igazi mai sláger megy
).
Emlékeim szerint Lauer tolta, valamilyen Bootleg mix és trombitaszerű elemeket is tartalmazó, talán progresszív számról van szó.
Nagyon tetszett, de sehol egy tracklist, face-en meg szarnak az emberre.
There is a thin line between what is good and what is evil.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ahogy látom, ide rendszeresen kikerülnek a tracklistek. Szerintem pár nap és a csütörtöki is kint lesz.
Bazinga!

elistvan
(senior tag)
Szerintem: The Soundlovers - Abracadabra (nem lelem a klippet hozzá youtubeon.)
Ha röhögnél egy jót nézd meg ezt: http://href.hu/x/djn2

G@ben
(őstag)
Egy nő énekel egy dalt, amiről nem tudok semmit, csak hogy a refrénjében szerepel a danse danse. Remélem, jól írom, hallásra dansz dansz.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

reload.
(újonc)
valaki nem tudja a szam cimet ebben a videoban a 8. perctol? shazam nem talalt semmit.

pakfong
(lelkes újonc)
Friday 34 instru / SSN
A videoban a 10. percnél írva vannak a zennék 
"Mondtam, hogy félrehúz..."

reload.
(újonc)
koszi.
Egy olyan rock számot keresek, amiben többször is elhangzik a hejj-hejj kiálltás, de se az előadóját nem tudom, se a számcímét, egy rock buliban hallottam, de azóta sem találom sehol ezt a számot. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket 
"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"
Nickelback - Rockstar, szerintem...
sálálé

Dealer
(kvázi-tag)
Üdv! Az Ozone rádióban hallottam múltkor egy számot, elektronikus zene ( így pontosan had ne mondjam meg milyen irányzat) és a Tavaszi szél vizet áraszt dallamára énekelt benne a csaj angolul. Van valakinek tippje melyik ez a szám és hol találom?