Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Két problémám lenne:
1.) Adatátmentés. Régi gépről ( Hitachi HDS728080PLAT20 ATA Device (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133 IDE-s) + Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 + Win 7 64bit) -> újra (WD Blue 1TB EZEX + Gigabyte B75M D3H + Win 8.1 pro). Egyetlen tápom van (Chieftec GPA iArena 400W). Hogyan lehetne esetleg kivitelezni egy full kezdőnek, aki még BIOS-t sem látott soha? Annyi választ kaptam, hogy a táp és a merevlemez megy át a régi gépbe és sima ügy....
2.) Van egy NEC ND-4550A ODD-m. 9 éves darab kb, de tökéletesen teszi a dolgát. IDE-s csatlakozós (elvileg), viszont szeretném az új gépbe kötni, mivel voltam olyan balga és nem vettem ODD-t a géphez. Annyira nem is szeretnék rá költeni.... Nekem csak annyira kéne, hogy betudja akár lassan is, de olvasni a lemezeket... Még írni sem akarok vele!
Nagyon hálás lennék, ha valaki ki tudná nekem ezeket olyan szinten fejteni, hogy meg tudjam magamnak csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Fűnyíró topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest