Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
verb003 #16693 üzenetére
Szerintem egy xbox az csak xbox... jatekra jo, 1-2 plusz szolgaltatast tud... de egy pc az pc... azzal tudsz jatszani meg kicsivel több mindent mint egy xbox..
Arrol nem is beszelve h az xboxhoz ugye "venni kell" a jatekot, de ha mas nem akkor a lemezt, ami szinten nem olcso, plane ha elrontja a "gyar" az irast!
-
siebener
aktív tag
válasz
mercenaire #16694 üzenetére
Arra gondoltam én is, meg lett mozgatva, de semmi. Persze ez nem zárja ki, hogy az rossz... Csak nincs másik monitor, ráadásul a videókártya is alaplapi, másik meg nincs.
-
verb003
tag
válasz
mercenaire #16696 üzenetére
esetleg egy miért?-et írnál?
-
verb003
tag
sziasztok!
szigorúan játékra kéne valami. nem tudok dönteni, hogy vegyek egy jó aszatli gépet (1440x900as felbontásra), vagy egy xbox 360at játszani? mindkettőt szeretem, az utóbbinál az a gond, hogy akkor normális tv-t kéne vennem mellé, mert a mostani már elég régi.
szerintetek? -
siebener
aktív tag
Sziasztok.
Ha egyszer csak elment a monitor képe, az szerintetek is videókártya hiba? A számítógép megy, a monitor kap áramot, csak nem kapcsol be...
-
darvak
senior tag
SzeVasztok!
Nem teljesen témába vágó, de nem is tudnám pontosan hová való, megpróbálnám ide bedobni:
Ilyen polarizált lemezeket hol lehetne venni? Pontosan milyen név alatt futnak?
üdv
-
vilmaboy
őstag
nini... mik nincsenek
-
GrandeP
addikt
-
Csabee.
nagyúr
Ha szeretnék készíteni egy olyan PDF_et ami űrlap, tehát kilehet tölteni szépen, esetleg választható x-elős opciók is lennének, akkor melyik programot kéne használnom?
Elsősorban ingyenes érdekelne, másodsorban fizetős! (Acrobatot ismerem)
-
vilmaboy
őstag
válasz
nyunyu #16682 üzenetére
+1...
lacibacsi: valóban érdemes akár csak egy alap rootert venni. plána ha a wifit nem használlod. Ezért kérdeztem rögtön hogy van e rooter... Mert már jártam úgy, hogy a rotterben rossz eszköz címe eltt leklónozva. nem azé amelyik kellett volna és érthetően nem ette meg a központ... Amúgy ha kihúzod a modemet, akkor el kell felejtse 10-20 perc alatt a mac címet a központ. és máris használhatod a másikkal... amint bekapcsolod, már azt jelgyzi meg. Persze nem ez a végleges megoldás, hanem inkább a rooter, ha több eszközt használsz. A rooternél figyelj a sávszélességedre, ha 15 feletti, akkor (B)N(/B)-es rootert vegyél, ha használlod a wifit... Márpedig laptopnál az a logikus.. Persze csak ha a laptop maga is tudja a b/g/(B)n(/B) szabványt...
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Van egy PC-m, kábelmodemes internetre kapcsolva, LAN kábellel. Szeretném erre a LAN kábelre rádugni a laptopomat, de a Digi a hálókártya MAC címe alapján azonosítja a gépet, márpedig a laptopé más. Néhány éve már volt ilyen gondom.
Akkor úgy lett megoldva, hogy a PC-n lekérdeztem a MAC címet és a laptopon valahol át kellett írni valamit erre a címre és már működött is. lehet, hogy öregszem, de nem emlékezem, hogy hogyan is csináltam anno.
A PC-n le tudom kérdezni a címet, tehát eddig azért eljutottam, de a laptopon (Win7 Ultimate 64 bit) nem jövök rá a nyilvánvalóan egyszerű megoldásra.
Valaki tegye meg legyen szíves, hogy elmondja. Köszönöm.
-
GrandeP
addikt
válasz
crysis 2011 #16678 üzenetére
Fogod es elinditasz egyet... nyilvan ahhoz kell egy cd/dvd amire ki van irva egy liveoprendszer...
HA meg a csökkentett modot kerdezted, hhoz az F8-at kell nyomogatni...
-
crysis 2011
aktív tag
és azt hogy csináljam?
-
GrandeP
addikt
válasz
crysis 2011 #16675 üzenetére
En ilyeneket mindig liveoprendszerrel csinalok...
-
mercenaire
tag
válasz
crysis 2011 #16675 üzenetére
Csökkentett mód esetleg?
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
Segitség kellene!
Az unokatesom elhozta a laptopját hogy rakjam ujra a gépet(win7),de elötte a képeket lekkelene mentenem de amikor belépek a d mappába azt irja ki hogy A számitógép érdekében a Windows bezárta ezt a programot!
Mit csináljak hogy lebirjam szedni a képeket?
A virusirtot kikapcsoltam!
Segitségeteket előre is köszönöm -
Vesztor87
senior tag
válasz
mercenaire #16667 üzenetére
-
vilmaboy
őstag
-
föccer
nagyúr
Kuka. Táp csere egy normálisra, mielőtt tönkre tesz mindent!
Minimum Chieftech, de nézz el a tápos topik első hozzászólásába.
üdv, föccer
-
aveos
tag
Ma este ki cseréltem a VGA-t egy Nvidia 9600GT (passzív hűtés), azt érzem, hogy stabilabban fut, de még várok vele 1-2 napot.
-
brd
nagyúr
Arra, hogy szar a tápegység. Nem kevés, erre a gépre bőven elég lenne valós 580W-os teljesítményű táp, hanem rossz minőségű (esetleg már elfáradtak benne a kondenzátorok, ha régebbi, de gondolom, az is a géppel együtt lett vásárolva). Lehet még az érzékelő is rossz az alaplapon, de arra kicsi az esély, hogy így legyen rossz.
-
aveos
tag
Sziasztok!
Ez szerintetek mire [utal]?
Ja, és többször kikapcsol a gép!
Lehet, hogy kevés a táp 580 W...?Konf.: OCZ SSD+1 TB+ 400 GB+i7 940+6 GB RAM+ Gainward GTX 470+ Gelid Icy Vision VGA hűtő+ 9cm+3X12cm Fan+14cm fan+20cm; ja, és 580 W....?
HELP!
-
cashback
őstag
válasz
föccer #16652 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan programmal ami a GPU venti valós fordulatát jelezte volna ki.
Illetve, ha van is ilyen akkor nem volt olyan vga-m ami kiírta volna. (X1950Pro, 4850 /3fajta is/, 6770, 9800GT /2fajta is/... stb)Százalékos értéket szokott megadni minden program... amikkel én találkoztam: Aida64, Gpu-z, System Info... stb
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Van egy Asus P5KPL-AM SE alaplap, amiben van egy Sapphire Radeon HD 4850-es VGA.
Milyen programmal tudnám megmérni a GPU hűtőventilátorának a fordulatszámát?
SpeedFAN nem ismeri fel, RivaTuner-ben nem is találtam ilyen részt. A CCC overclocked módban sem volt hajlandó kiírni nekem. A FurMarkba épített GPU Shark csak százalékosan hajlandó kiírni nekem az aktuális fordulatszámot.
Lassan ott tartok hogy benyomok 6 redbullt és megszámolom.
ps: az is elég, ha valaki meg tudja mondani ezeknek a kártyáknak a maximális fordulatszámát.
Köszi,
üdv, föccer
-
vilmaboy
őstag
válasz
kerlac #16649 üzenetére
dehogynem. én is azt hittem. itt az oldala megy stabilan x32 x64 alatt is. a home ingyenes
-
kerlac
őstag
Tudtok ajánlani vmi egyszerű, ingyenes vagy elérhető partícionáló programot? Eddig PArtition magicet használtam, de a win7-et nem szereti sajnos....
-
localhost
Közösségépítő
-
Tauren45
aktív tag
válasz
mercenaire #16643 üzenetére
Üdv.
Nem, találtam rakat trackert, piratebay és stb de ezekkel nem működik, nem indul el, meglesem ezt. Btw, ha a ezt a trackert megadom, akkor a videó maga felkerül a szerverükre is, nem?
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, torrent ügyben. Mielött elküldenétek, ez egy nem illegális téma. Arról lenne szó, hogy van egy 2gigás videóm, családi felvétel és el szeretném valakinek küldeni, és úgy egyeztünk meg, hogy akkor torrenten felseedelem neki.
Na most addig oké, hogy létrehozom a filet, de a trackert meg ezeket honnan szedek hozzá?
Köszönöm a segítségeteket.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
mercenaire #16635 üzenetére
directX nem hiszem. Játékkal esetleg PhysX mehetett fel, ami ilyesmit okozhat...
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Aki volt már az Aquaworld-be az megtenné hogy leírja hogy a csúszdáknál illetve többi dolognál milyen az érkező medence vízmélysége? Tervezünk menni a hétvégén vagy jövhéten, de úszástudás nélkül nemszívesen megyek be 3 méteres vízbe
köszönöm.
Inkább megkérdem most nehogy ott érjen meglepetés
-
törölt tag
válasz
altare #16630 üzenetére
A 2GB nál nagyobb file-k kiírása csak UDF formában lehetséges, de a DVD minősége voltaképp valóban mindegy.
Nyugodtan írd UDF-be, a legtöbb olvasó vinni is fogja, az asztali lejátszók is. De azért tégy egy próbát előtte, a biztonság kedvéért.
Gondolom ezt akartad kérdezni valójában.altare:
mivaaaan??
Mindenképp adatként írja, ez nyilvánvaló, hogy nem pl. audio. De attól még hogy adat, (majdnem) minden lejátszó lekezeli.
-
mercenaire
tag
válasz
lakatosturbo #16623 üzenetére
Nekem is hasonló konfig van és gond nélkül megy rajta.
-
altare
tag
hali .mkv kiterjesztésű fájlokat milyen dvd-re tudok kíírni?
-
Littledrake
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám vagyon, hogy 2010-es powerpointban van egy hiperhivatkozás, ami egy pdf-re mutat, és ha azt mondom neki, hogy hivatkozás megnyitása, a következő üzenetet kapom:
"Ennek a fájlnak a megnyitásához nincs program bejegyezve"
Viszont az alapértelmezett programoknál a pdf fájlokhoz az adobe reader van kijelölve, és mindenhonnan máshonnan örömmel megnyitja, csak a a powerpointos hivatkozást nem akarja...Adobe reader, office reinstall is volt, és még mindig nem, sajnos ötletem nincs, mivel nem találkoztam még ilyen makacssággalHa valakinek van valami ötlete, tippje, megköszönném ha megosztaná
Üdv: Rómeó
-
vilmaboy
őstag
válasz
Még egy giga ram elől nem zárkózna el a konfig, de menni fog vele így is. konfigold be ahogy azt illik és ne futtass mindenféle feles dolgot. akkor nem lesz öszvér sebessége.
-
GrandeP
addikt
válasz
Elkene meg egy giga ram, de egyebkent jol megy rajta, nyugodtan tedd fel... plane ha letiltasz feles dolgokat... akkor olyan 400 mbra le lehet szoritani a felhasznalt ram mennyiseget...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Persze, próbáld ki, aztán majd meglátod, hogy hogyan fog futni rajta.
Szerintem, nem lesz vele gondod, persze azért csodákat ne várj. -
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Szerintetek erre a konfigra érdemes windows 7-et rakni?
Intel Bay Field D865GBF
Intel Pentum 4 Prescott HT 3 GHz
A-DATA 1GB DDR400
CompuStocx CompuStocx(CSX) 1GB DDR 400,
Nvidia 7600GS 256MB,
LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H44N DVD író
Western Digital 750GB SATA2 -
GrandeP
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16620 üzenetére
-
Arlekim
aktív tag
Segítség!
Vállalati (ingyenes) google levelezést használunk. A már meglévő domainhoz lett társítva, beállításra kerültek az mx rekordok is. Eleinte minden jól működött, aztán egyszer csak a kolléga nem kapott több e-mailt, helyette én megkaptam az övéit.
Nincs bekapcsolt átirányítás vagy pop/imap letöltés ezen címek között, így ez biztosan nem megoldás.Segítene valaki hogy mi lehet az oka, illetve a megoldása?
-
SlAy3r
tag
válasz
Csontoshun #16606 üzenetére
Csontoshun:
Az tényleg fura..
Májusban került fel friss driver az NVidia oldalára Win7-hez 301.42 - WHQL
Próbált meg azt feltenni, persze ha nem Win7-et használsz, akkor szedd le a neked megfelelőt a VGA-hoz.
GeForce 300M Series (Notebooks)Üdv,
SlAy3r -
GrandeP
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16614 üzenetére
[Ezt] tetted fel?
-
freaghill
őstag
Hali!
Az miért van, hogy bátyám laptopján néztük az aida64-et, és a cpu throttling 0-án ment és villogott néha pirosan.
-
GrandeP
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16611 üzenetére
Csak a wdm driver van fent... aazaz a windows gyári ami nem tudja a "3D"...
Telepits fel egy vga drivert a vgakartyadnak megfelelöen...
ui: azt ami hozzatartozik.. nem csak egy valamit amit talaltal.
-
GrandeP
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16609 üzenetére
Mennyire akarsz redikalis lenni?
Legegyszerübb ököllel
Fogod a tenyered es kivülröl befele belegörgeted az ujjaid, vegül a hüvelykujjadat, (amivel stoppolunk) beforditjuk a mar becsukott 4 masik ujj ele... majd megsorozod nehany alkalommalDe ha gyengebb a testfelepites, iggenybe vehetsz segedeszközt, pl nem tudom, mik vannak az a asztalon, kalapacs, vibri, vaza (korlatozott a felhasznalasa) telefon stb...
ha majd ertelmesen megirod a kerdest, "kiütöm" neked a valaszt.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Kellene egy gyors válasz: [link]
A gép HP Compaq dc7100 sff ha számít. -
vilmaboy
őstag
válasz
bradam #16600 üzenetére
usb fleshhez nem kell feltétlen iso. létre tudod hozni dvdről is, de szinte minden cd író szofver tud isoba írni... nero-tól elkezdve még a legócskábbak is
de gugliba beleírod, hogy iso file készítés és lehetőségek tárháza tárul eléd
Ha elakadnál akkor írj csak... bárki segít szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest