Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shipfolt

kezdő

Kemkedes vagy valami mas?

Egy ismerosom latta, ahogy bekapcsolom a a gepem es azonnal ramszolt, hogy talan weben at valaki kemkedik a gepemen.

Ami tortent:
    Bekapcsoltam a gepet, win11 elindult.
    Amikor minden indulo program felallt, elinditottam a Brave bongeszot.
    Amikor keszen volt, bedugtam az internetes kabelt, majd megnyitottam egy szovegfajlt, amiben eltaroltam a linkeket, amiket a sracnak meg akartam mutatni.
    Kozben villant a kepernyo es az ikonok eltuntek, meg ujra megjelentek az asztalon, erre mondta a srac, hogy ez annak a jele, hogy webrol valaki betort a gepemre.

Az egesz talan negy percig tartott, azonnal kihuztam az internetes kabelt es megneztem az esemenynaplot, de ott csak par bejegyzes volt, hogy loggolasok rendben mennek es nehany informacio volt, hogy valami nem indult el, vagy nem sikerult a csatlakozas.
    Utana vagy husz percen mutattam a sracnak a harom weboldalt, kozben eroforrasfigyelo ment, nem volt webes forgalom a webes csatlakozasokon kivul.

Hogyan lehet kideriteni, hogy miert villantak az ikonok az asztalon?

Ha fontos, Brave 174.50 verziot hasznalok, nincs engedve, hogy automatikusan frissitse magat, es az esemenynaploban nem volt vele kapcsolatos bejegyzes.

Új hozzászólás Aktív témák