-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv ismet,
asztali gepem (adatlapon) a semmibol, nyugodt allapotban egyszer csak elkezdte az alabbi zajt kiadni magabol. semmire nem hagyja abba, csak ha kikapcsolom a gepet. nem tul hangos, de zavaro. ventillator vagy csapagyzajnak tippelem.
csekkoltam/megallitottam kezzel mindegyik ventillatort, h megprobaljam kideriteni, melyik lehet a bunos. egyiknel sem hagyta abba. egyedul a tapegyseget nem neztem meg, ha jol hallom, onnan jon. szerintem o lesz a ludas.van valakinek otlete, h ez milyen zaj, illetve mit lehet vele kezdeni? ha a tap a hunyo, akkor ez kuka?
szerk.: igy visszahallgatva valamelyik dizelmozdonyra emlekeztet a hangja, meg ha nyilvan nem is olyan hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest