Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv ismet,
asztali gepem (adatlapon) a semmibol, nyugodt allapotban egyszer csak elkezdte az alabbi zajt kiadni magabol. semmire nem hagyja abba, csak ha kikapcsolom a gepet. nem tul hangos, de zavaro. ventillator vagy csapagyzajnak tippelem.
csekkoltam/megallitottam kezzel mindegyik ventillatort, h megprobaljam kideriteni, melyik lehet a bunos. egyiknel sem hagyta abba. egyedul a tapegyseget nem neztem meg, ha jol hallom, onnan jon. szerintem o lesz a ludas.van valakinek otlete, h ez milyen zaj, illetve mit lehet vele kezdeni? ha a tap a hunyo, akkor ez kuka?
szerk.: igy visszahallgatva valamelyik dizelmozdonyra emlekeztet a hangja, meg ha nyilvan nem is olyan hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest