-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudna segíteni valaki?
Win 10 alatt a gyerekem gépén be lett kapcsolva a OneDrive szinkronizáció, ami egész kényelmes volt, amíg átköltözött egyik gépről a másikra, de egy ideje állandóan panaszkodik, hogy megtelt, 5G tárhelyen 5,5G adat vanmert ez a hülye OneDrive az összes játékállást meg mindent ész nélkül szinkronizál. Szeretném az egész szinkront kikapcsolni en bloc, úgy, hogy a szinkronizált mappa tartalma (documents, pictures stb.) úgymond egy kattintással visszakerüljön a gépre, és a OneDrive-ról tudjak mindent törölni, de nem találok erre opciót sehol.
Van erre lehetőség, vagy mindent nekem kell kézzel átmásolni a megfelelő mappába?
A beállítások közt vannak kapcsolók, amik inaktívak, azzal a felkiáltással, hogy megtelt a tárhely, se ki, se be nem tudom kapcsolni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Motoros topic
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest