-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó topikot találtam a kérdésemnek. Az a problémám, hogy egyszercsak elment a hang az "Nvidia High Definition Audio Device"-omból, azaz HDMI-ről. A legutóbbi bekapcsolásnál még gond nélkül néztem filmet a gépen, és a hangot szokás szerint HDMI-n küldtem ki a hangprojektornak, erre ma újra bekapcsolom a gépet (Windows 10 Pro 2004), és nincs hang HDMI-n semmilyen beállítással, semmilyen hangforrással. Próbáltam már:
- újratelepíteni a VGA drivert (többször, Game Ready és Studio driverrel próbálkoztam, teljes újratelepítéssel is)
- frissíteni/visszaállítani a hangeszköz driverét
- törölni a hangeszközt eszközkezelőben
- letiltottam az alaplapi hangkártyát
- kipróbáltam más forrással (TV) a hangprojektort, van hangja
- frissítettem a BIOS-tÉs továbbra sincs hang HDMI-n. Emlékeim szerint semmit sem változtattam a gépen azután, hogy utoljára működött, addig, amíg már nem, így fogalmam sincs, mi idézhette elő. Naponta többször váltogatom a hangkimenetet HDMI és külső hangkártya között, és mindig tökéletesen működött. Még az Atmos is ment HDMI-n.
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest