Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz napoleon2323 #11997 üzenetére
hát nem igazán... ez teljesen olyan szagu, mint ha 32 bites oprendszered lenne... az lát 3,2 gigát... a teljes 4096 kéne legyen szerintem... fent van frankón minden chipset driver stb...? Alaplapi driverek stb... én ilyesmikre gondolnék hirtelen.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
zsolti1902
aktív tag
válasz napoleon2323 #11997 üzenetére
Nekem is 4 GB a gépben. 1 db modul. A rendszer 4et is lát, mint ITT
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
napoleon2323
tag
válasz vilmaboy #11993 üzenetére
Összes: 3070
Gyorsítótárazott: 1330 körül ugrál
Elérhető: 1270
Szabad: 7 körül ugrálEzek normális értékek?
spista222: Köszönöm a válaszod neked is. Elvileg az alaplap "Manual-jában" 4GB a maximum (ahogy te is írtad) és 2GB per slot-t ír.
[ Szerkesztve ]
With every conflict I grow stronger!
-
spista222
addikt
válasz napoleon2323 #11989 üzenetére
Sajnos nincs a laphoz rendes kézikönyv MSI oldalán az olcsóbb alaplapokhoz nem készítenek megfelelőt.
4GB elvileg a maximum amit bele lehet préselni lapba. Érdekes hogy a támogatottak között viszont csak 1GB-os a maximum.
Szerintem chipset korlátozás lesz.
Annyit tehetsz hogy bemész a BIOS-ban és ADVANCED fül chipset-en belül keresel valamit ami erre vonatkozhat. Asus-nál Pl olyan szokott lenni hogy memery remap.
Ha nincs ilyen akkor nem hiszem hogy használni tudod majd mind a 4 GB-ot.
Az intelnél is van ilyen korlátozás hogy a 945 Chipset bár támogatja a 4GB maximális memória méretet mégsem tudja lekezelni az összeset. Amitől már biztos viszi korlát nélkül az a 965 ös chipset. -
vilmaboy
őstag
lehet tévedek, de mint ha a fox-ban lenne valami beépített tartalmi szűrő. Ha jól emléxem a barátom azt használja éspedig úgy, h külön acc van a kölköknek és mellette csoportos házirendeket is beállít. de lehet rosszul emléxem.
-
hvb
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, szükségem lenne egy jól használható web tartalomszűrőre, amivel a
gyerekeim szeretném megvédeni. A content advisor nem jött be nekem egyenlőre. Van más ezen kívül?[ Szerkesztve ]
zs.
-
vilmaboy
őstag
válasz napoleon2323 #11992 üzenetére
feladatkezelő - teljesítmény mit mond?
Fizikai memória (K)
Összesen - Rendelkezésre álló - Rendszergyorsítótár... Milyen értékek vannak?
Lefoglalt memórai értéke menyi?
-
napoleon2323
tag
válasz zsolti1902 #11990 üzenetére
Igen ott is, illetve ha a Vezérlőpult > Rendszer és biztonság > Rendszer-en (Számítógép-re jobb gomb) belül nézem meg ott is úgy írja, hogy "Telepített memória (RAM): 4GB (3GB használható)". Ezt nem értem, hogy miért. :S
Vilmaboy: 2X2 GB van benne.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
3GB van szabadon vagy 3GB az összes elérhető memória? A 4GB hogy áll össze a gépedben? 2*2GB vagy 4*1GB?
-
zsolti1902
aktív tag
Azt hogy érted, hogy 3 GB-ot mutat használhatónak? A Feladatkezelőre gondolsz?
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
napoleon2323
tag
Sziasztok
A következő miatt kérném a segítségeteket.
Mai nap telepítettem egy 64bit-es Windows 7 Operációs rendszert a régi Win Xp helyett.
Legfőképpen azért mert 4 GB Ram van a gépben és, hogy a 64 bit-es már ki tudja használni.
De amikor megnézem a memória méretét, csak 3 GB-t mutat használhatónak, de mind a 4 GB Ram-ot látja.Ennek mi lehet az oka?
Köszönöm előre is a válaszotokat.
-
-
vilmaboy
őstag
válasz Thrawn #11982 üzenetére
na igen. jogos... ezt elfeledtem, h itt írja...
És arra van mód, ha még nem vagyok "beengedve" a rooterbe, de rajta vagyok kábellel, akkor is megtudjam az ip-jét. ha még nem használom, csak csatlakoztattam...?
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #11976 üzenetére
De attól az SMS-eket kéne fogadnia , nem?
Szóval nem értem...másnál simán működik és fogadja SMS-t ,akikkel beszéltem.•°o.OO.o°•
-
Sziasztok!
van egy pdf file-om, amit google docsról tölttem le, mégpedig úgy, hogy a nyomatásra kattintva behozza a readert, a nyomtatási ablakot, de ezt kikapcsolva már a readerben van a file, amit el lehet menteni. Viszont amikor megnyitom, akkor mindig feldobja a nyomtatási ablakot. Ezt hogy lehet kiszedni, hogy ne ezzel kezdjen?[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
vilmaboy
őstag
ha hozzá vagyok csatlakoztatva egy rooterhez és a rooter ip címét konfigoláskor megváltoztatták... honnét tudom meg, hogy mi per pill az ip címe? nem akarom leresetelni a rootert, mert egy fél élet újrakonfigolni az userek miatt. millió user, millió szűrővel... tartalmakat és időbeni engedélyeket is kell szűrni, mac adresseket, mindenfélét. nam akarom újra könfigolni persze az ip-t elfelejtette aki konfigolta, hogy mire változtatta meg. ipconfigban vagy máshol kiírja valahogy magának a rooternek a címét?
-
vilmaboy
őstag
elvileg igen, ha mégsem akkor vegyél egy monitor elosztó dobozt. belekötöd mindkét moncsit a dobozba és a dobozt a monitorba. Amikor kell, akkor meg átkapcsolod A-ról B-re... Monitor függő is a kérdésed...
[ Szerkesztve ]
-
Tv
senior tag
Sziasztok!
Lennne egy primitív kérdésem. 2 gépet szeretnék használni 1 monitorral. Tft monitorról van szó, az egyik gép d-sub (vga), a másik dvi-on csatlakozna. Ez így minden tovvábi nélkül használható? Úgyértem ha pl. megy egyszerre mindkét gép akkor csak a monitoron kell inputot váltanom és gond nélkül fog menni?
-
-
AndrisBoy
aktív tag
jah, és a PIN kódot is kivettem h ne kérje.
•°o.OO.o°•
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #11971 üzenetére
Nem kéne tán ordibálnia a TAB-nek, hogy "hoppá,van bennem egy sim kártya" ?
Valamit csak kéne csinálnia, mert a natúr menüben a "Beállítások/Vezetéknélkülis és hálózatok/Mobilhálózatoknál is csak annyit ír h nincs a készülékben Sim kártya...•°o.OO.o°•
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Vettem anno egy Galaxy Tab 10.1 GT-P7500-ast (3G-s verzió)
Mindig csak WIFI-n keresztül neteztem rajta.
Most próbálnék rajta 3G-netezni, de nem jön össze.
Telenornál vásárolt, Telenor-os sim-el probálkozok.
Jól van beletéve a SIM
Nincs kikapcsolva a SIM kártya (nem járt le)
Próbáltam sokféleképpen beletenni,de csak 1 féle képpen megy beleMégcsak annyit sem ír ki hogy "van bennem sim kártya" megsem nyikkan, semmit nem reagál rá.
Ha mobilhálózathoz megyek a Beállításoknál, azt irja ki helyezzem be a sim kártyát.
Valaki HELP ?
•°o.OO.o°•
-
pockhome
senior tag
válasz Realradical #11966 üzenetére
na van itt egy csomó hülye fájl ami nem tudom hogy minek van ott...
ittvan: van olyan ami 13,8GB-os[link]
a System Volume Information mappában van...
az esetleg megoldás lehetne hogy lementem az adatokat és formázom?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz Sub-ZeRo #11961 üzenetére
ennyire nem vagyok amatőr, ezeket megtettem, szóval nem rejtett mappában van a hunyó.
a hibersys nem tudom micsoda, rendszer visszaállítási pontom nincs :/de nem rendszerpartíció tehát nem ezen van a rendszer
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Olyan problémám lenne hogy egy laptopnál mikor bekapcsolom azt írja eszköztelepítési hiba! A windows nem tudja betölteni a Battery telepítőprogramját. Segítséget a hardver gyártójától kaphat Mi lehet a gond??
Battletag: hojszi#2983
-
inkubator
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
-
nagyúr
válasz pockhome #11958 üzenetére
Akkor TC és a rejtett fájlok bekapcsolása majd megnézed mi foglal olyan sokat. Ha nem találod, akkor vagy lapozófájl, vagy a hibersys fájl foglal olyan sokat. Vagy a rendszer visszaállítási pontok is ehetik a gépet ha nincs jól beállítva.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Megmaradt a gépemben minden!! Szerencsére! Új táp pörög már:-DD
Üdv
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
wrox
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy lehet javítani a ventilátor túlvezérlés hibát PS3-on?
Realradical: kár
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hernor02 #11953 üzenetére
Programokban kellene keresni a kérdést, esetleg vírusban.
(#11954) pockhome:Rosszul tudod. 4 giga mellett is ajánlott a lapozófájl. Már csak azért is ha olyan játékba, vagy programba futsz bele, ami követeli akkor simán hibaüzenettel kivágja mi a baja. Elég 1-2 gigát adni neki és akkor már nem szól. De a legjobb az ha nem is piszkálod, hagyod hogy a rendszer kezelje.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pockhome
senior tag
-
-
hernor02
tag
válasz Sub-ZeRo #11949 üzenetére
Ultimate 64 bites van fent, nem csak én, hanem 3 másik cimbotám is küzd hasonló problémákkal. Eszik eszik, de nemtzudjuk mit. Temp mappa rendszeresen ürítve, de valamit mindig zabál.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
nagyúr
válasz hernor02 #11948 üzenetére
Az gáz. Mert a win7 ok nélkül nem használja el a helyeket. Ott valami más gondod lesz, mert nekem 3 hónapja 74,4 gigán áll a szabad helyem a 200-ból. Szokott ingadozni, de az a hibernálás miatt van. De azt ne nézzük.
-
pockhome
senior tag
egy gyors kérdés a szakikhoz:
van egy 64GB-os partícióm, és egyre kevesebb rajta a hely.
amit ténylegesen lefoglalok az max 25GB, kb 1.5 órája 5gb szabad hely volt, a mostani bekapcsolásnál 1.9GB van rajta szabadon...
Sentinel szerint 100/94, 4 hibás szektor és 387 nap 4 órája megy, azt írja még több mint 1000 nap van hátra, hát szerintem nemvalaki valami ötlet esetleg?
köszi előre is!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
wrox
őstag
válasz Truckdriver #11945 üzenetére
Azt szeretnéd, hogy fixen UDMA 100-ra legyen állítva, vagy az a kérdés, hogy tud -e ilyen sebességen dolgozni a vinyó?
-
Truckdriver
tag
Mert ha biztos lennék a dologban akkor nem kérdeztem volna.Egyébként Megköszönöm Szépen a Segítséget!
[ Szerkesztve ]
El vagy magad!!
-
wrox
őstag
válasz Truckdriver #11943 üzenetére
Miért ne tudnád?
-
Truckdriver
tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy PATA Winchester-em,egy WD320 Gigás vinyó.Tudom-e működtetni UDMA 100-ban?
El vagy magad!!
-
agoka07
senior tag
válasz Winner_hun #11933 üzenetére
Sajnos nem tudom.. Egy 1000 éves gép az alaplap egy ilyen : [link] .
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
wrox
őstag
válasz Realradical #11931 üzenetére
És a cuccot is megtarthattad?
-
Winner_hun
titán
válasz agoka07 #11932 üzenetére
Milyen bios? A sípolásokra figyelj mert az megmondja hogy mi a hiba oka.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
mzso
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Jó napot!
Nekem az a problémám, hogy a csatlakoztatott mikrofon hangja jelentős késéssel hallható. (1-2 tized másodpercet tippelek) Ha az ember hallja a saját hangját fejhallgatóval, akkor gyakorlatilag lehetetlen beszélni. (hangkártya egy egyébként Xonar D1 (uni-xonar driverrel))
-
-
Badb0y
addikt
Egy érdekes kérdésem lenne valaki szakihoz.
Adott egy rohadt drága laptop. Win 7 pro 64 bit van rajta, és természetesen minden jogtiszta.
A cd meghajtó helyére be van téve egy hdd caddy, és van a kis leválasztó ikon jobb alul ugye, hogy biztonságosan le szeretnénk választani egy sata vagy usb-s eszközt.No itt nincs, és nem értem miért, mikor más gépen van. Jelenleg a biztonságos leválasztás a következő módon történik:
Számítógép jobb klikk, tulajdonságok, eszközkezelő, winchesterek, eltávolítás. Mondanom sem kell, hogy ez macera.
Amit kérdeznék, hogy lehetne előcsalogatni az oda alulra ?
Illetve ha senkinek semmi ötlete, akkor valaki win guru tudna abban segíteni, hogy mint linuxon van az umount parancs, egy bat fájlt kreálni az asztalra, ami lecsatolja a meghajtót valami umount szerű paranccsal.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Melack
veterán
válasz Rabbitf_24 #11923 üzenetére
Akkor azt esetleg meg is osztod pmben?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Blue@X
senior tag
válasz Rabbitf_24 #11921 üzenetére
Nincs rá lehetőség hogy készpénzre váltsd.
-
Melack
veterán
válasz Rabbitf_24 #11921 üzenetére
Sehogy. Épp emiatt lett kitalálva ez a rendszer.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Rabbitf_24
addikt
Vki tudja, hogy hogyan lehetne kp-ra váltani a SZÉP kártya szállás zsebében található összeget?
Előre is köszi... -
Mr.Csizmás
titán
vezérlőpult - billentyűzet - itt tetszés szerint tudsz hozzáadni, elvenni nyelveket, listában.
egy időben én is így használtam, de aztán rájöttem, hogy egyszerűbb a magyar kiosztás + kombóval a német spec karakterek
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csyo
senior tag
válasz dudika10 #11908 üzenetére
na jo, ne viccelj:-)
Ezen tul vagyunk már:-)Es az ALT + SHIFT csak akkor mukodik ha fel van telepitve tobb, mint 1 nyelv...
szoval a kerdes még él...
Ismerosomnél rendszertelepites kozben a billentyu kiosztasa be lett allitva.
Viszont meg szeretnék változtatni a kiosztást angolra.
A vezerlopultban nem talalni nyelv atallitast...
Valahogy le let torolve biztos, talan aki feltette nekik a rendszert az torolte le valahogy(?) ... mindegy...
A lényeg, hogy szeretnék angolra állitani.
Hogy segitsek nekik?
Hogy oldhatom meg nekik a problémát?Legyen szép a napod!
-
inkubator
aktív tag
XP csökkentett módos parancssorából megcsinálta de csak a működő vinyó checkdisk-jét. A rossz vinyónak, mivel csak amikor indítom a gépet akkor látja secondari masterbe a "rosszat", viszont se windowsban se parancssorba nincs betűjele a rosszvinyónak, így nem tudtam átváltani rá és nem tudtam checkdisket futtatni rajta.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
wrox
őstag
válasz Realradical #11916 üzenetére
Szerencsére nem. De azt továbbra is fent tartom, hogy ami komolyabban sérült, azt a GDB sem hozza vissza.
Ha mindenképpen menteni akarnám előtte, mert államtitkok vannak rajta. , akkor leghostolnám előtte az egész lemezt.(most néztem a blogod, mi lett az Iponos történet vége? a hsz-eket nem olvastam még végig)
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Komolyabban sérült diszket nem fog a chkdsk rendberakni, ellenben majd jól megindexel egy pár dolgot, javítja a fájlrendszer inkonzisztenciáit és utána ott állsz egy rahedli korrupt file headerrel. Az alapján amit írsz te még nem jártál így.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
wrox
őstag
válasz Realradical #11914 üzenetére
Adatokhoz hozzá sem fog nyúlni, a partíciós tábla sérült csak. Ha meg hozzányúl adathoz, akkor annak úgyis mindegy, mert azt vissza nem fogod szedni otthonról még GDB NTFS-el sem, mert sérült. (nem 1, nem 10 vinyót hozták már, hogy nem indul, mindegyiknek ez volt a megoldása adatvesztés nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
-
inkubator
aktív tag
HELP! Bekapcsoltam a gépemet és nem bootol be a vinyó, hanem kiírja hogy "Verify DMI Pool Data DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" Eddig 1 éven át ment tökéletesen a rendszer és most ezt írja ki és ettől nem lép tovább. Számomra fontos adatok vannak a vinyón és szeretném őket lemententeni, vagy ha lehet akkor az eredeti rendszert feléleszteni. Mit tegyek? Elvileg 2 partíció van, de sajna mindkettőn fontos dolgok vannak. Másik vinyót beraktam rendszernek az működött. Amikor mellé slave-be tettem a "hibásat" nem ismerte fel. Gondoltam akkor vesszen a "hibás" vinyó rendszer partíciója, elindítottam az XP telepítőt erre látom hogy a gép szerint nincs partícionálva
Szerintetek mit csináljak?Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
zsolti1902
aktív tag
válasz Rico45 #11900 üzenetére
Nekem anno az M-Tech tápom egy picit pukkant és egy kis füsttel kiszállt belőle a lélek. Szerencsére nem rántott magával semmit.
Hardverapró-n lehet venni 400-as FSP-t 4000 Ft-ért, ha olcsón jót akarsz venni.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
csyo
senior tag
sziasztok!
Ismerosomnél rendszertelepites kozben a billentyu kiosztasa be lett allitva.
Viszont meg szeretnék változtatni a kiosztást angolra.A vezerlopultban nem talalni nyelv atallitast...
Valahogy le let torolve biztos, talan aki feltette nekik a rendszert az torolte le valahogy(?) ... mindegy...
A lényeg, hogy szeretnék angolra állitani.
Hogy segitsek nekik?Hogy oldhatom meg nekik a problémát?
Legyen szép a napod!
-
Rico45
őstag
válasz fatallerror #11905 üzenetére
Igen tuti hogy a táp!
Csak egy miatt vagyok para ,hogy villant amikor leállt!De köszönöm mindenkinek a választ,és majd megírom mi a helyzet!!
Üdv és jóccaka!
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
válasz fatallerror #11902 üzenetére
Hát,hogy éreztem a szagot és közben ment a gép!Szép lassan felfedeztem hogy a táp a gáz!
Bele néztem és a táp belsejében műanyag olvadást találtam!
Most persze nem arról a gépről írok ! ! !
Amúgy ez már elég régi és gyengusz táp volt FSP Group INC 350-60THA-p
[ Szerkesztve ]
-
Gyuszi 78
tag
válasz Rico45 #11900 üzenetére
Szia!
Ez csupán szerencse kérdése. Rokon gépe is hasonlóan leadta a "füstjeleket" nála csak a táp adta meg magát. Rosszabb esetben más hardvert is magával ránthat egy gagyi táp.
Tápegységen nem érdemes spórolni, minőségit kell venni belőle!
Szurkolok, hogy nálad is "csak" ennyi legyen a probléma.(Idegességre azért minden okod meglehet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest