Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ezt szedd le. Nekem panaszkodott kodek hibára ezért még ezt le kellett szednem.
Utána:
1. File/Open video file... --> és keresd ki a kíván filmet.
2. Streams/Stream list --> a kis ablakban: Add --> keresd ki a hangsávodat--> OK
3. Video/Direct stream copy
4. File/Save as --> válaszd ki a mentés helyét és nevét.Ezzel így minimum 5 sávot rá tudsz tenni. Működik, a hsz előtt tettem rá próbaképp egy zenét egy sample-re. A vlc playerrel szépen ki is tudtam választani, le is tudtam játszani.
-
Zefír
őstag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám, hogy a Sapphire HD4850-em rosszalkodik.
Konkrétan 96fokot ír IDLE a GPU-ra, márpedig, egy Accelero S1-el és egy 12es noctua ventivel hűtöm. Tegnap este is 96fokot írt. Ma reggel bekapcsoltam és 20fok alatt mozgott pár fokkal 17-19 IDLE. Kikapcosltam a gépet, lementem reggelizni, kis idő eltelt visszakapcosltam és most megint 96fokot írNemtudjárok, hogy mi lehet a gond?
Már kérdeztem a kari topikjában de lese sz@rták..elvoltak foglalva a win7-tel... -
SimS
senior tag
Üdv
Keresgéltem itt is és gugliztam is (ami dobott egy megoldást, csak az nem vált be) arra hogy, milyen módon lehet már létező avi fájlhoz hozzáadni még egy hangsávot? pl egy audio kommentárt, vagy magyar / angol hangot, úgy hogy ez alkalmazásból váltható legyen
Köszi
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
kbalazsa
senior tag
válasz fokukac #50041 üzenetére
Működik a dolog, de nem minden game ismeri meg Win7/Vista alatt. Van amin segít ilyenkor az Creative Alchemy program amit elvileg eleve tartalmaz a fenti/lenti (a megfelelő rész aláhúzandó) driver.
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Lenry
félisten
válasz runner 125 #50044 üzenetére
sajátgépre jobb klikk -> kezelés - lemezkezelés
itt látszik?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #49993 üzenetére
Senki?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lenry
félisten
válasz fokukac #50041 üzenetére
van hozzá driver, úgyhogy nyugodtan használhatod
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
sziasztok!
egy Audigy 2 ZS hangkártya és a windows7 vajon mennyire szeretik egymást?
Próbálkozzak, vagy inkább használjam az alaplapra integrált izét?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Lenne egy olyan gondom hogy vettem egy új lapot win7 oprendszer és most olyanokat csinál hogy eltűnnek a merevlemezeim a saját gépről.Először a ide csatlakozós újraindítás megint van, 5óra üzem most meg az egyik satás.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
rii
nagyúr
hello
budapest egy adott helyén hogy lehet megtudni ki szolgáltat nagy upload-dal rendelkező internetet? senki? ))))-:
nekem elég lenne egy 2 mbit /2 mbit -es is
most 2/0,5 van, dehát a 0,5 az nem elég p2p-re (persze pont ez a cél)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Egy hülye kérdésem lenne:
Lehet ps/2-es egér portra bill-t dugni, tehát ha 2 billt akarok és 2 bill-em van (már nem fizikailag, hanem hogy működik e a kettő így egyszerre)?
-
killergyuszi
tag
sziasztok!
van egy gépem...
nemrég lett bele véve új videókari (asus ah3450 256mb) de mióta bennevan rosszabból mennek a grafikai dolgok mint ezelőtt (mielőtt egy gforce fx5200 volt benne)
pl. az fx 5200 idején fel volt rakva a fifa08 semmi gond nem volt, most a 3450-el akadozik...
az alaplap p4i65g proci celeron d 320 2,4ghz 768mb ram
ötletek?
előre is köszi üdv."Pain is temporary Victory is forever"
-
joe2005
senior tag
válasz petrelli86 #50031 üzenetére
pl. Movie Maker, ha windows.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
petrelli86
aktív tag
sziasztok!
egy videomegosztó oldalra szeretnék fotókból összeállított klipet feltenni, milyen progival tudok ilyen videót szerkeszteni?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
vamzi
senior tag
Sziasztok.
Ilyen kábelt magyar honban hol lehet kapni? Tudja valaki? Vagy hasonlót. A lényeg, hogy sata hdd - usb+esata dugóba.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet egy mobil net (Usb Stic)Jelét fel erősíteni? Milyen antennával lehetne ezt megoldani? Notiba van használva stick.[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Az 50013 ra valaki nem tudja a valaszt?
-
Mobi28
tag
A kérdés: mi a különbség a sideport és a sideport nélküli 780G alaplapok között játék teljesítményben? Miben és mennyivel jobb az amin van saját memória integrálva külön a 3D -nek? Melyiket érdemes venni? Amin van vagy amin nincs?
Nem tudtam melyik topikban kérdezzem meg.
Köszi
-
törölt tag
válasz INMOTEP #50017 üzenetére
Ha elérnéd az ESET vagy bármely más vírusirtót fejlesztő cég oldalát, akkor onnan le tudnál tölteni egy Conficker remover-t. Nincs más választásod, mint egy olyan gépen, ahol nincs fent a kártevő letölteni, majd a saját gépeden lefuttatni. Utána reboot.
Egyébként a Conficker által kihasznált biztonsági résre évek óta létezik patch, csak gondolom nem telepítetted. Mert ugye a Windows Update csak dísznek van.
-
INMOTEP
őstag
Üdv remélem itt is tuttok segíteni remélem van rá megoldás ! Nos a gépem virusos ! Eset Nod 32 Business edition-t használok a probléma gyökere C:\WINDOWS\system32\ylooxede.dll Win32/Conficker worm mit lehet ezzel tenni ?
-
S*Tom*
aktív tag
válasz historic #50015 üzenetére
Az a táp simán okozhat neked nagyobb problémát is. [Olvasd át] és nézd meg a: Nem ajánlott, veszélyes tápoknál. [Itt] tudsz kérdezni is, vele vagy más tápokkal kapcsolatban. Az adatlapodba írd be a konfigod, hogy milyen géped van, akkor jobban tudnak segíteni.
-
historic
csendes tag
válasz S*Tom* #50010 üzenetére
Beszerelés után nem volt mozgatva.
Áramszünet, ingadozás nem valószínű. Túlfeszvédő nincs.
A tápot lehet cserélnem kéne már: Codegen 350W.
Az előfordult már hogy indítás után 13 fok körüli a hőmérséklete (bár 20 fokos szobában érdekes), igaz elölről megy rá ventilátor, de így volt ez a Seagate-tel is és az nem produkált ilyet. -
Mach5
aktív tag
-
konas
senior tag
Nem tudom megnyitni a CatalystControlCentert-tegnep raktam fel a Win 7 et..9.11 es driver.
Ezt irja kiLI.Implementation fajl vagy szerelveny illetve annakeggyik fuggosege nem toltheto be.A rendszer nem talalja a megadott fajl-t.
Segitsetek legyszi..[ Szerkesztve ]
-
S*Tom*
aktív tag
-
nagyúr
válasz SzalaiG #50001 üzenetére
hát, ha lehetett volna kapni valahol így szombat délután, akkor maradtam volna...
Közben vettem egy NEC-et.Újabb kérdésem van: különbözik egy 4-5 éves SATA-kábel egy mai kábeltől?
Lassíthatja az adatátvitelt a kábel?
(SATAI vs. SATAII)Köszi
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Hacker75
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépét szeretném eladni, de nem tudom mennyit lehetne érte kérni.
Ez lenne nagyjából a konfig:AsRock K7VT4A+ lap
AMD Sempron 2800+
512 Ram
NVidia GeForce FX5600
120 GB HDD
Nokia CRT monitor
+vadiúj sz.gép asztalMennyit lehet ezért cakk-pakk kapni?
A válaszolónak előre is köszönöm!Üdv!
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
historic
csendes tag
válasz S*Tom* #50004 üzenetére
Köszi.
Amúgy a másik hdd csak ideiglenesen volt rárakva. A nagyot használom rendszernek is meg adatokhoz is. Terhelve van rendesen (torrent).
Remélem nem jön elő többet, bár fontos adatokat ezután nem fogok rajta tárolni.
Amúgy a saját tesztprogramja sem mond hibát, de akkor jó volna tudni mi volt ez. -
Simon02
tag
üdv mindenkinek!
A következő problémám lenne: eladtam egy Q6600 cpu-t, amit 775-s alaplap híján nem volt módom tesztelni. Nos a srác szólt, hogy akármilyen beállításokkal instabil a rendszere. Terhelve pl Prime-el kékhalálokat dobál (érdekes, de csak egy maggal, a többit letiltva, mind a 4 esetén nincs probléma). Próbálta különböző feszültséggel, fsb/szórzó beállítással, de ugyanez. A javaslatomra megnézte egy erősebb táppal (Corsair HX650), de semmi változás. Próbálta 3 különböző (chipsetben is eltérő) lappal. Ha esetleg valakinek van valami ötlete, amit még meg lehetne próbálni, az megköszönném ha leírná privátban. Vagy biztosan rossz a proci?!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
S*Tom*
aktív tag
válasz historic #50000 üzenetére
A kép alapján nincs semmilyen nagy hiba. Ezzel nem fogják neked cserélni, hacsak nem produkálja újra a hibákat, vagy nem romlik folyamatosan az állapota. Gondolom ezt a HDD-t használod adatra, érdemes volna kicsit terhelned és pár naponta ránézni a smartra változik e valamit.
-
akos90
tag
Sziasztok! Lenne egy routerem (Tp-link TL-R460) és szeretném frisíteni a frimware-t. és az lenne a kérdésem ha én most frisítem a frimware-t akkor a beállításaim meg maradnak szóval engedélyezet portok adsl internet felhasználó neve jelszava benne marad-e és stbstb? szóval ha frisítem a routert akkor utána kell még a beállításokkal szenvednem avagy nem ?
vagy ha csinálok a router beállításairól egy biztonsági mentést abba benne marad a net kapcsolatom felhasználó neve és jelszava?
válaszotok előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest