Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz total90 #48393 üzenetére
Répalét igyak, ha nincs ráírva, hogy meddig kell tölteni... esetleg írd ide a pontos típusát és én majd megkeresem neked a neten.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Újabb kérdés. Tegnap tettem fel a win7 et, és nem tudom honnan szedjek le valami progit amivel lehet húzni a vga -t (9600gt). ami a gyári cd-n van az nem kompatibilis win7-el
Előre is kösziAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
total90
veterán
Hi!
Veszek új digitális fényképezőgépet a napokban és ma megvettem hozzá a tölthető elemeket és a töltőt. Kaptam a töltőhöz 4 darab 2300 mAh-os AA és 2 darab 860 mAh-os AAA elemet. Az érdekelne, hogy melyiket meddig kell tölteni?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz poffsoft #48383 üzenetére
Várj, szerintem valamit félreértettél. Vagy én értek félre valamit abból, amit mondasz:
"Ha nem látja, besípol, ha berakod, kiakad a memóknál."
Akkor sípol be, amikor NINCS benne egy darab RAM se.
Amikor bent van a RAM, akkor nem sipákol. És NEM akad ki a memóriánál.
A memóriavezérlőnek jelen esetben mi köze az egészhez?A VGA hiányát viszont egyáltalán nem jelzi sipákolással, amit Lenry szerint mindenképp kellene.
Tehát akár van bent VGA, akár nincs, nem sípol.
A hibajelenség: egyszerűen nem ad képet."Amúgy a táphibára pedig annyit, attól, hogy az 5v/12v áron rendben van az ellátás(ami a perifériáknak kell, és tekeri a ventiket,hdd-t), attól még a többi ágon lehet hiba..."
Mint említettem, tápcserével is próbálkoztunk. Méghozzá FSP-350PNF-fel, ami az én gépemben atomstabil.Sk8erPeter
-
moha21
veterán
válasz adatfalo #48381 üzenetére
Lehet RAM hiba is próbáld meg ha 2 van egyiket kiveszed másikat benne hagyod majd fordítva. Az is lehet alaplap kezdte megadni magát. ha teheted az egész géped vidd vissza nézzék meg hol van hiba, nehogy hdd,odd temető legyen belőle. ( mert attól normálisabb táp az is elromolhat ,mint bármi a világon)
poffsoft : csatlakozom az előttem hozzám szólóhoz, én anno rövidzár után( +5v gnd-vel csak vga halt meg) beraktam a VGA-t gépembe annyi volt csak nem ment azonban csinálhat kárt is a gépbe, ha ott valamelyik FET zárlatos rajta. Én kipróbálnám, de másnak nem tudom ajánlani
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
poffsoft
veterán
válasz Sk8erPeter #48291 üzenetére
Nem kizárt, hogy a memória mégis a hunyó...
Ha nem látja, besípol, ha berakod, kiakad a memóknál.
Rosszabb esetben a memóvezérlő hunyt el.
Amúgy a táphibára pedig annyit, attól, hogy az 5v/12v áron rendben van az ellátás(ami a perifériáknak kell, és tekeri a ventiket,hdd-t), attól még a többi ágon lehet hiba...[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
válasz fastleslie #48376 üzenetére
Látom aktív vagy...
Igen! és több csatornán vezérel, alacsonyabb fényerő mellett is magasabb kontrasztot ad
Részleteznéd?primus inter pares
-
adatfalo
senior tag
válasz fastleslie #48375 üzenetére
Eddig felismerte az alaplap mind a két winchestert,megnéztem másig gépen és ott se ismerte most fel... csak melegedett mind kettő de mást nem csinált. Viszont áthoztam a másik gépből egy vinyót az meg ment is(igaz ide), megakartam próbálni a sata driver telepítést, de annak ellenére hogy látja és kiírja a dvd írót, nem reagál a kiadás gombra.
holnap megyek visszaviszem a vinyót, még garanciális, de félek, hogy itt még más bajok is vannak... csak tudnám hogylehetne helyrehozni...[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
moha21
veterán
válasz fastleslie #48375 üzenetére
Eddig képes volt látni most már nem? Ha fel sem pörög neki akkor, hogy lássa akármi is?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Tompo92
senior tag
válasz fastleslie #48376 üzenetére
áhám..köszönöm akkor elötúrom a kábelt csak elöbb gondoltam megkérdezem..feleslegesen nem állok fel a gép elöl..IGEN "ki....szott lusta vagyok"
-
fastleslie
senior tag
válasz Tompo92 #48362 üzenetére
Igen! és több csatornán vezérel, alacsonyabb fényerő mellett is magasabb kontrasztot ad
-> kevesebb fogyasztás, hosszabb várható élettartam! nem véletlen találták ki...
(nincs kettős jelkonverziós veszteség: digitális-analóg-digitális helyett csak digitális átalakítás nélkül...) -
fastleslie
senior tag
válasz nova001 #48338 üzenetére
Olyan nincs! CSAK a 4-es szériától vannak támogatva a 3D gyorsítós karik az újabb driverekben, 3-as szériához kizárólag XP alá létezik! azt sem a hivatalos oldalról kell letölteni (mert ott már nincs semmi GF3 driver...) a GF3 és a Win7 amúgy sem illenek össze már koruk miatt sem. Egy jó kis retrogépet építhetsz köré, és mazsolázgathatsz a 2001-es játékokból! mondjuk 2003-ig... de ne erőltesd a Win7 alá szegényt! még feljelent valaki hardverkínzás miatt!
(XP alá nekem van driverem hozzá, ha kell, megsugom, milyen verziószámú!) -
Sk8erPeter
nagyúr
-
Opa
tag
Sziasztok!
Lehet kapni külön a rádiós egerekhez, ill. billentyűzetekhez használt 2,4ghz-es mini usb receivert? Mert elveszett és így nem tudom használni őket...
Előre is köszi!
-Opa
-
moha21
veterán
válasz Tompo92 #48362 üzenetére
Szerintem te kevered az RGB-t a D-SUB-al egyébként igen elvileg szebb képet ad a DVI.
adatfalo Ha csak áramot kap a vinyó ( sata kábel lehúz) akkor sem ad hangot?
SzalaiG: milyen lemezre gondolsz?Cd, floppy?
[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
válasz adatfalo #48353 üzenetére
Nah, bocsi emberek, hogy ennyit írok ide, újra osztottam a tápból jövő kábeleket, és így már bekapcsol mindaddig amíg el nem kezdene bootolni, viszont egyik sata-s vinyómat se látja és aztírja ki helyezzem be meg ilyenek... Biosba se lát semmit... Viszont minden mást, procit, ramot szépen mutatja, ahogy eddig, valamint már a dvd írót is. Félek, hogy a sok balfaszoskodásból azlett, hogy elromlott mind két vinyó? Elméletben túlfeszültségkor alapból lekapcsol a táp, és nem is tapasztaltam ilyesmit... De akkor miért nem jó egyik vinyó se? Próbáltam már több helyre is bedugni, de semmi... Van valakinek valami ötlete?
www.adatfalodesign.hu
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Az igaz LCD-monitoroknál..
hogy a DVI szebb képet ad mint az RGB "analóg"?? -
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet Xp-s indítólemezt csinálni?
-
Kérdeznék
csendes tag
Sziasztok !
Pár oldallal korábban írtam a halott gépemről, talán páran emlékeztek is rá. Nos, azóta kiderült, hogy a VGA a hibás, a többi alkatrész rendben van, az pedig már úton is van Pestre, remélhetőleg érvényesíteni is tudom rá a garanciát.
7 hónapja az akkori gépem tápja megvadult, és a túlfeszültség elég sok dolgot tönkretett benne. Ebben a gépben volt egy VGA, amit szeretnék kipróbálni a mostaniban, hátha működik.
A kérdésem : Okozhatok ezzel (egy túlfeszültséget megjárt VGA berakásával) bármiféle kárt a jelenlegi gépnek, vagy legrosszabb esetben is csak egyszerűen nem fog rendesen működni vele ? (inkább ezt használnám, mint az alaplapra integrált megoldást, egy 7800-as PCI Express foglalatú Nvidia kártyáról van szó, 1 tápcsatlakozóval, már ha számít ez valamit)
Elnézést, ha fárasztóak a kérdéseim Válaszaitokat előre is köszönöm !
-
moha21
veterán
válasz vlcsko82 #48358 üzenetére
elvben lehetséges (sőt a gyakorlatban is hiszen ha nem lenne az nem készülne új bios), de igazi hardcore feladat az összes I/O alakatrészek programozása gépi nyelven( na jó asm-ben).+ nem árt egy égető ami ha "valamit elírtál" könnyen életre lehessen kelteni. 386-os gépek BIOS-aival kezdeném a tanulgatást. elég IDE LBA nélküli korszakra gondolni amikor a fejek és cilinderek 0-val a szektorok 1-el kezdődtek, 4 bit jutott a fejre, 6 bit a szektorra, 10 bit a cilinderre ez 16 fej,63 sector és 1024 cilinder ez 1 032 192 sector összesen ez kb 528mb és ha nagyobb vinyót rakott bele az ember az op rendszer nem tudta kezelni a régi BIOS hivatkozásokkal.
-
psyho777
tag
válasz Rover623 #48355 üzenetére
??? biztos... de már megkaptam a választ a kérdésemre azért koszi
Kib4: szinte mind2 ik videőszerkesztőnél máshol.. szej le egy vegast és a youtubeon találsz 1millió videót hogy hogyan kell beállitani rajta az ilyen cuccokat..
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Rover623
félisten
válasz fastleslie #48336 üzenetére
Nem kell ám mindenhez hozzászólni...főleg nem zöldeket...
Ha ez egy 3000+-os Sempron, annak az órajele 1,8 GHz, tehát normálisan működik! valószínű ezt 5x szorzóval és 366(183) MHz-en éri el.
Jó lesz az 9x200-nak is...
- 5x366 = 1830 <> 1800
- 366(183) Mi ez, DDR proci?
- sem a 366, sem a 183MHz nem volt szabványos az AMD prociknál (se)primus inter pares
-
Kib4
csendes tag
Láttam már elég sok videót és vannak benne olyanok hogy közbe zoomolnak pl cam studió-nál. Valaki megmondaná hogy azt hol lehet beállítani ? Mert még videót se láttam róla hogy ezt hogy kel .... előre is kösz
-
adatfalo
senior tag
válasz moha21 #48352 üzenetére
NitroX 600W táp, elméletileg díjnyertes tápcsoka, mostmár eljutottam odáig, hogy bejön a képernyő, de elég lassan, aztán meg annyi hogy detect drivers please wait... aztán ez van több percig és utána kiírja hogy álítsak be valami meghajtót.
Az érdekes az, hogy nemreagál semmire a gép. Nemhogy a billetnyűzetet nemtudom használni de még a bekötött dvd lejátszó eject je se működik, pedig már a videókari leszabályoz...www.adatfalodesign.hu
-
moha21
veterán
válasz vlcsko82 #48337 üzenetére
BIOS-t írni nem egyszerű feladat assembly-ben nem árt tudni programozni ( és ismerni az architektúrát stb..)
ha a BIOS írás közben halt meg nézelődj ugyanilyen tipusú rossz alaplapot( kondihibás vagy valami baja van..) abból BIOS tároló IC-t át lehet rakni ez a legegyszerűbb otthoni szinten.
[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
Most vettem egy gigabyte 5870 es videókártyát, beteszem a gépbe rákötöttem a két 6pines csatit, mikor bekapcsolom a gépet a képernyő nem jön be és a vga ventije maxon zúg. Mi a fenét lehetne tenni? 600Wos tápom elég rá, az alaplap P5Bdeluxe a 9550es proci miatt frissítettem még annó a biosát. Megöl az ideg, mi a fene lehet?
www.adatfalodesign.hu
-
Mian
aktív tag
Hello!
Az mitől van, hogy ha bekapcsolom a gépet pittyeg mintha nem lenne valami benne rendesen csatlakoztatva, kép az egyátalán nincsen, és ha kihúzom a tápkábelt és visszadugom minden jó? (tegnap még minden rendben volt és azóta nem babráltam a gépben szóval nem értem) Már nem mostani a probléma, néha rosszalkodott a vinyóm és sokat babráltam a satakábelével, és olyankor is sokszor volt, hogy visszadugtam mindent, visszatettem a gépet, és pittyegett, nem volt jó, aztán megint kiszedtem, kihúztam meg visszadugtam mindent és jó volt, azóta már rájöttem, hogy nem kell kihúzni meg visszadugni megint mindent, csak a tápkábelt kell ki be dugdosni... de nem értem miért van ez, kikészült volna a tápom? vagy az alaplapom?
Konfig:
lap: msi k9n neo-f v2
proc.: amd athlon64 X2 6400+
kari: radeon hd4830
táp: fsp 400w pnf -
ToBeY
nagyúr
Milyen gép vagy lejátszó progi vagy codec kéne ahoz, hogy ha beletekerek full hd filmbe ne álljon meg pár mp-re a ké?
-
vlcsko82
senior tag
válasz Sk8erPeter #48339 üzenetére
Nem manuálra gondoltam én nem is tudnám megírni csak érdeklődök,hogy egyáltalán lehetséges
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Nem vagyok biztos benne,de a videókártya hibára gondolok a lányom gépénél.A hiba a következő.
Bekapcsolásnál csíkozódik a kép.Eddig nem mindig csinálta,ujraindítás megoldotta.Most nv4 hiba miatt a windows kilép és a gép újraindul.A logikában semmi sem véletlen!
-
nova001
senior tag
helo
geforc 3 TI 200 win 7 drivert keresek...probálgattam de nem nagyon akarnak menni a gamék ??? -
vlcsko82
senior tag
válasz fastleslie #48334 üzenetére
Nem a BIOSZ frissítéssel van gondom,mert a legújabb van rajta a lap tökéletes hibátlan a BIOSZ íráson azt értem,hogy egy teljesen új program (BIOSZ).
-
fastleslie
senior tag
válasz psyho777 #48305 üzenetére
Ha ez egy 3000+-os Sempron, annak az órajele 1,8 GHz, tehát normálisan működik! valószínű ezt 5x szorzóval és 366(183) MHz-en éri el. A szorzó több mint valószínű lockos, az buszsebességet emelheted DDR400-as ramok esetén, de ez már tuningnak számít! Akkor csak a procit húzod és 2GHz-en fog futni. Amúgy nagy a káosz AMD fronton, van 2GHz-es 3000+-os is...
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
Ha van másik géped, tedd át abba 2. vinyónak, ügyelve rá, nehogy arról akarjon indulni. Ott egy partition magic vagy más hasonló progival már simán menni fog. Működik akkor is, ha a működő rendszer alatt indítod el, és újraindítás után hozza létre a particiókat, de ez időben sem semmi! Hamarabb megy egy format és a kívánt particiók létrehozása utáni újratelepítés. További kellemetlenségek elkerülése miatt minden partición hozd létre a particiós táblát, ellenben az oprendszer nem fogja látni a nem particionált területet.
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz vlcsko82 #48332 üzenetére
Mit jelent, hogy írni rá egy új BIOS-t?
BIOS frissítés nem lehet gond, azt a gyártó honlapjáról a legjobb leszedni. BIOST írni (programozni) elég necces, egyáltalán nem biztos, hogy bejön!
Ha teljesen halott a lap egy BIOS hiba miatt, még vannak trükök az életrekeltésre, de azt inkább szakemberre bíznám, ha megéri! -
fastleslie
senior tag
Thinkpad (T60) ban jelenleg egy 1,73 Ghz-es celeron processzor dolgozik. Megéri fejleszteni egy kétmagosra? Csere kb. 5k lenne. Megtérül a beruházás, vagy teljesen felesleges?
-
vlcsko82
senior tag
Olyan kérdésem lenne,hogy adott egy alaplap Dell 0WF810 lehet rá írni egy teljesen új BIOSZT
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #65675776 #48299 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, köszi a választ. Akkor azt hiszem, marad a PCI-os VGA kipróbálása, ha már semmit nem lehet vele tenni (legalábbis nekem nagyon úgy tűnik, hogy már minden lehetséges kombinációt végigjátszottunk).
Ha megvolt a PCI-os VGA kipróbálása (moha21 felajánlásával ), majd visszajelzek.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
joe2005
senior tag
válasz Bj Brooklyn #48327 üzenetére
Konkrétum nélkül, próbálgass még esetleg, a SUPER.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz moha21 #48326 üzenetére
Videofájlokat: MP3, MP4, Mpeg, AVI mert a normál formátumot nem veszi be, de bármilyen konverterrel próbáltam nem sikerült. MPEG4 (AVI) lenne a lejátszó alapértelmezett kiterjesztése, de ilyet nem találok, ami meg tudta ( a CHIP oldaláról töltöttem le ) annál meg azt írta ki, hogy formátum hiba.
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
moha21
veterán
[link]
itt nézz körül meg a related videók közt én nem ismerem így nehéz keresniBj Brooklyn:pontosan mit szeretnél konvertálni?
STC speed: csak próbáltad resetelni vagy resetelted is? húzd ki reset fél órát várj vele vissza az adapter
SMC-re írtak már előttem jelzőt sajnos tapasztalatból írom igaz! Linksys-t ajánlok helyette megbízható minőség[ Szerkesztve ]
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek!
ConCorde X-913 kapcsolatban lenne egy két kérdésem, de nem tudom, hova forduljak, mert nem találtam MP3-al foglalkozó topikot. Tudna valaki segíteni, valami "használható" konvertert tudna valaki mondani? Előre is köfike
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
adyh
tag
Tudja valaki annak a számnak a címét ami az Igen emberben van, mikor a vége felé egy pizsomában motorozik Jim Carrey?
[ Szerkesztve ]
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
G4ga
őstag
válasz Goatman #48320 üzenetére
ezt akár a freeimailben is betudod állitani.
nekem is ugy van hogy amutomatokusan továbitja egy másik cimre.Létrehozol egy ujat, és arra a cimre irányitod át amire akarod.
De használhatcc gmail-is. az olyan mint egy levelezösrendszer, csak online.
ott betudod állitani azt hogy melyik levelezö oldalról röltse le a leveleket. ezt apos használja.
Van gmail cime, és oda futnak be a freemailre kapot levelei is!
Ami a gmail esetében fontos, csak angol nyelven van olyan opcio, hogy a leveleket átirányitása. ha megvan beállithatod magyar nyelvre az oldalt, müködni fog! -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy létre lehet-e hozni olyan email-postafiókot, amelynek egyetlen feladata az lenne, hogy az oda érkező küldeményeket automatikusan továbbítja egy másik címre? Ha ez lehetséges, akkor milyen beállításokra lenne szükségem az új fiók esetében? Levelezőprogramot nem használok, böngészős megoldás érdekel csak. A választ előre is köszi..
Remélem érhető a kérdés, állásügy miatt kéne a dolog, ugyanis egynémely munkáltató túlságosan "komolytalan"-nak bélyegezte a jelenlegi címemet, de feladni nem szeretném.
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Következő a probléma:
Felraktam a win7 -et, és most a monitorom ( Samsung 931 BF ) ha megnyomom az auto adjustment gombot rajta a következő hibaüzit dobja:
Auto adjustment not avaliable
Előtte xp-n működött.
Plíz help
Előre is kösziAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
STC Speed
őstag
Sziasztok
!Egy nagy problémám van.SMC WBR14-G2 routerem van.
Eddig a Fibernet szolgáltatónál voltam működött minden,viszont amint bekötötték a Rubicomot nem tudom egyszerűen működésre bírni.
Összekötöm a routert a géppel,előhívom a 192.168.2.1-t.De amint bedugom a WAN portba a netkábelt egyből kifagy az egész,így nemhogy internet nincs de állítani se tudok semmit.Próbáltam resetelni,minden félét átállítani,tűzfalat kikapcsolni,firmware-t frissiteni,de semmi sem segített.Mihez kezdjek?
Aki tud segíteni valamiben,mit írjak át,mi lehet a baj,az ne habozzon -
Olcsi
senior tag
válasz psyho777 #48314 üzenetére
Most próbálkozom a win 7 lemezkezelő programjával... Már csak arra szeretnék rájönni, hogy a zsugorítandó lemezterület, az melyik? Mármint nekem csak az a lényeg, hogy el legyen különítve kb 30Gb a win 7-hez, ami már telepítva van. Tehát, ha beállítom neki, hogy 30gb legyen a zsugorítandó terület, akkor azon lesz a win 7?
-
psyho777
tag
akkor gogliz ki egy másik particionáló programot.. ami elfut win7 alatt.. bár nekem a partition magic jön be a legjobban.. viszont szerintem egyszerübb újrahúzni a rendszert.. mivel most csináltad még nincs tele fileokkal amik mentésre várnak...
daa-raa köszi a linket nagoyn sokat segitett és eléggé megnyugtatott.. még 1 szer köszönöm fáradalmadat.. minden jót.. üdv: Balázs
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Olcsi
senior tag
Egy eléggé amatőr kérdésem lenne: most jutottam hozzá egy 250Gb-os vinyóhoz, rögtön rá is nyomtam a win 7-et, fut is szépen minden. A probléma az, hogy szeretném elkülöníteni a rendszerpartíciót, tehát szükségem lenne még 1 vagy 2 partícióra, hogy úgy legyen minden, ahogyan azt már megszoktam.
A régi vinyómon is 3 partíció volt amióta megvettem, szóval azóta sem foglalkoztam ilyennel. A win 7 a telepítés során nem ajánlotta fel az új partíció létrehozását, így ez is kiesett.
A partition magic-kel nem tudtam valami miatt ezt megcsinálni, így a kérdésem az, hogy mivel lehet a legkönnyebben egy már működő vinyót partícionálni biztonságosan és egyszerűen?
Nem szeretném újratelepíteni most, úgyhogy a legegyszerűbb megoldásra lenne szükségem!Köszönöm előre is a segítséget!
-
psyho777
tag
válasz #65675776 #48310 üzenetére
köszönöm a válaszodat.. még annyit hogy kb mien intel procinak felelne meg ez a 3000+ os proci?? válaszod előre is köszönöm...
-
törölt tag
válasz psyho777 #48309 üzenetére
Mert amikor megjelent, akkor intel fronton a P4 dühöngött (meglehetősen visszafogottan persze). Az meg rommá volt órajelezve. A K8 architektúra viszont messze hatékonyabban üzemelt, az emberek viszont ennek felfogására kissé alulvezéreltek, szóval a számozást kellett az AMD-nek az intel procikhoz igazítani.
Az eredeti magyarázat persze továbbra is az volt, hogy a K7 magos Thunderbird 1400-hoz viszonyított teljesítményt mutatja, szóval egy Athlon 64 3000+ teljesítményben egy 3000MHz-es Thunderbird-nek felelne meg. Ez mondjuk nem igaz, annál erősebb lenne nem is kevéssel.
-
-
psyho777
tag
asus alaplapom van
és benne egy athlon 64 es 3000+ os proci
és csak 1800 on megy?? ez hogy lehet? mi az oka ennek?? biosban nem tudom húzni.. ötletek?Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Daunt
csendes tag
válasz Dr. Romano #48298 üzenetére
IDE-s a vinyó
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest