Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
SimS
senior tag
Köszönöm, így már jobb az eredmény, egy dolgot leszámítva:
csak VLC tudja átváltani a hangot, pl. a bsplayer nem (ill. más alkalmazásokban a divx filterrel sem megy a dolog).p.s.: elvileg mindent jól csináltam, ha nincs ötlet jó lesz így is, csak ne felejtsem el, hogy csupán VLC-vel működik
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
SimS
senior tag
Üdv
Keresgéltem itt is és gugliztam is (ami dobott egy megoldást, csak az nem vált be) arra hogy, milyen módon lehet már létező avi fájlhoz hozzáadni még egy hangsávot? pl egy audio kommentárt, vagy magyar / angol hangot, úgy hogy ez alkalmazásból váltható legyen
Köszi
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
SimS
senior tag
válasz joe2005 #42072 üzenetére
Üdv, köszi a segítséget, megcsináltam jól elvileg, de ugyanúgy hiányolja. Majd telepítem újra, ha megint hozzájutok ahhoz a géphez (csinálhatnék egy ghost image-et is akkor...)
Szép estét
SimS
-
SimS
senior tag
üdv
Valóban elnézést a hibás infóért, kicsit szar a telefon hangátvitele ebből a szempontból. ugyanis tőlem 160 km-re van most az a gépem aminek baja van
Igen, ez a dll hiányzik. ötlet? (a javítást a chkdsk-val megcsináltam, még mindig nem jó)
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Van egy viszonylag friss (3 napos) XP-m telepítve, a mai napon viszont bootolás után megáll, miszerint hiányzik neki a halt.dll. Erre a gugli azt mondta, hogy Known malware - az érdekesség, hogy sem az Avira sem a Spyware Terminator nem jelezte, pedig ezek voltak az elsők közt amit felraktam. No mindegy.
Az volna kérdéses, hogyan tudom javítani a hibát, anélkül, hogy megint installálnom kelljen?SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem tudom van-e már valaki ébren így év elején, azt szeretném megtudni, hogy már telepített frissítést (a windows sajátját) lehet-e visszavonni, illetve egyet / összeset és aztán újra fel amit szeretnék. Történt egy sajnálatos baleset, még megy a gépem, de nagyon zavaró. XP SP3-ról van szó.
Köszi
p.s.: kérdeztem a Windows-os kérdezős topikban is, ahonnan hamarabb jön válasz azzal élek, sajnos hamar kell
SimS
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest