ATTTAAAKUUUVVVVAAA!!!
Sikerült!! Köszönöm Segítséged!
5 napja vagyok rajta de semmi!!!!!
Ezer köszönet!!!
ASUS M2N DH , AMD Athlon 64 X2 6000+ , Gainward 4850 GS , 4x1Gb Kingmax 800MHz , Gigabyte Superb 550W ,

ATTTAAAKUUUVVVVAAA!!!
Sikerült!! Köszönöm Segítséged!
5 napja vagyok rajta de semmi!!!!!
Ezer köszönet!!!
ASUS M2N DH , AMD Athlon 64 X2 6000+ , Gainward 4850 GS , 4x1Gb Kingmax 800MHz , Gigabyte Superb 550W ,

melyik segített?

A cleaner! (link)

Csak, hogy ne csak én fo..am le a bokámat! 1 igazi gyöngyszem!!!! 
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74 CoD4: Nyugdíjas Elit Veteránok =NYEV=S!pi A dicséret olyan mint a bor. Az erős ember még erősebb lesz tőle, a gyenge pedig megrészegül.

Nekem senki sem tud segíteni ebben?

Van olyan demo player amivel visszatekerni is lehet? 

Elvileg amit leírtál szvsz nem lehetséges, ill. ilyennel még nem találkoztunk!
Anélkül, hogy megharagudnál... szerintem user hiba lesz. Vagy nem mentetted el jól vagy nem ODA!!! Totalcommanderrel keress rá a file névre (alt+F7), hátha véletlen egy másik könyvtárba került a legutolsó mentésed! 
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74 CoD4: Nyugdíjas Elit Veteránok =NYEV=S!pi A dicséret olyan mint a bor. Az erős ember még erősebb lesz tőle, a gyenge pedig megrészegül.

Nem haragszom meg, hidd el én is először az én hülyeségemre gondoltam! Szóval: Új vinyó, Win 7 fel, szükséges cuccok, COD 4, patchek, profile! A régi vinyón meg van minden, nem bántottam. Nem jött össze először, én is erre gondoltam, amire Te ezért újra lement (vagyis kimásol!) a profil, vissza másol, nem jó! Ezt még 3x eljátszottam! WTF????

Értelemszerűen ha azt másolod ki és vissza, ami a most a játékban rossz, akkor marad is az. Nem hiszem, hogy programhiba van.
Én arra gondoltam, hogy a régi vinyódon nézz körbe és keress más könyvtárban, esetleg partíción ilyen nevű file-t.
Régóta látogatom a topicot, ilyenről még azt hiszem sosem olvastam. Egyébként meg a stattól skilled nem lesz.
Szvsz ha belenyugszol, akkor jót tudsz anélkül is játszani! 
[ Szerkesztve ]

A Vistás vinyón lévő profile jó, azon játszom most is! Közvetlen onnan másolom át a Win 7-es vinyón lévő játékba és AKKOR MÁR NEM JÓ!!!!
Sok challenge készen van már, sajnálnám, ha újra kellene kezdenem őket...

Hehe... ez így vicces!
Én kérek elnézést! 
Csak egy tipp: futtasd vista vagy xp-s környezetben a win 7 alatt a cod4et, hátha magához tér! De lehet blőd baromságot mondtam. Ilyet még tényleg nem olvastunk itt! De a jó hír, hogy így rólad "betegséget" neveznek el. 

Megtörtént az is már, de az eredmény ugyan az... 
És mi lesz a neve? Havi? Ilyen már létezik 

A rendszerleíró a széria számon kívül ment valamit, amihez lehet köze a profilnak?

CSÁ 1 kérdés
Mért van az hogy E6750 + 9800gtx+ 3.2 gb ram produkált 95 átlag fpst maxon
most van egy ilyenem
q6600 + 275 gtx GS 4 gb ram és itt 35-40 fps a
mindenhol minden alapon volt és van
különbség hogy a gyengébb konfigomnál XP volt fenn sp 3 mostmeg win7 64 bit van fenn nem tom számít e vmit

Hali mindenkinek!
Fent van a COD 4, felraktam hozzá az 1.6 utána pedig az 1.7-es patchet, azt írják ezeket kell felrakni ha multizni szeretnék de nem indul, csökkentett módba akarja indítani a multiplayert majd kidob az asztalra... Mit kell még csinálni, hogy multizni tudjak?
Előre is köszi a segítséget!
Vágd ki a win7 64bitet, és tegyél fel egy xp-t (32biteset), ha az nem jó akkor rángasd meg a quad-ot és ha lesz fps emelkedés akkor a proci a hibás, bár én egyértelműen az op rendszerre gyanakszom
http://www.xfire.com/video/208235/ <--- DiRT 2 kis videó :)

nem vágom ki mert a a 4 gb ramot az xp nem kezeli
és igen valszleg op rendszer lessz mert bf bad compani 2 meg 70 átlag fps el megy
Call of Duty 4 Multiplayer Tutorial (Magyar)
: DDDDDD
Ingyen Apple cuccok: http://tinyurl.com/ylb4c7r -|- Régi eredeti játékaim http://tinyurl.com/yljaw3g
Hát ez ezt szerintem már sokan ismerik, de nagyon nagy lol 
Valami hangtorzítót azért bekapcsoltam volna mellé 
http://www.xfire.com/video/208235/ <--- DiRT 2 kis videó :)

Nem ismertem...
......először nevettem... majd később már nem.... végül kénytelen voltam bezárni.

Na most mindezt kb 20 mp-n belül! 

Sziasztok!
Lehet még valahol kapni az eredeti játékot? Boltban már csak a MW2-őt láttam, viszont ezt inkább kipróbálnám.
Let's get it started

Közben megtaláltam, már csak rendelni lehet.
Let's get it started

nekem van CoD4 CD kulcsaim 3DB és nincsenek bannolva, akinek kellessz érdeklőggyön és tárgyalunk
.. Xfire: konwix1
Szervereink: 84.2.39.205:28982
80.249.166.32:28982
jook
Weboldalunk: triplexclan.ucoz.hu

pm
http://www.hackthat.net/df/ddos/30347/index.hack
Üdv. Kéne csinálni egy listát az első hozzászólásban azokról a szerverekről, amelyeket ajánlott messze elkerülni az önkényes adminok miatt.
Én most tapasztaltam egy ilyet.
Szóval, a <|HK|> clan Pub szervere Tilos: MD LS GL Camp!! szervert messze kerüljétek el.
Nem csak azért, mivel maguk a tagok és az adminok is csalnak, de önkéntesen előzetes figyelmeztetés miatt rúgtak ki.
Név szerint RockerLord, mivel spectator módban írtam a többeiknek hol rejtőzött, lévén WH-zott.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonX2 4400+ G2 Brisbane-2300Mhz, Samsung HD250HJ, FSP BlueStorm II 400W, CoolerMaster Elite331 ház, 2x1giga/800Mhz DDR2 Kingmax Mars, Galaxy 8800GT 512MB