Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#28451) pr1mzejEE válasza f.bator (#28448) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Cb-n kézzel kell beírni a guidodat.
Nem lett megváltoztatva CB-n semmi, csak a cod2 key lett kicserélve.

Amúgy Global Punkbuster guid bann, szóval valaki fogta magát és cheatel-t egy jót a keyemmel, majd jól lebannolták.

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game ..

(#28452) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a játék profitál vmit a 4 magból vagy inkább egy magasabb órajelű 2 magos jobb hozzá?

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#28453) Vanir válasza csucsbicep (#28452) üzenetére

Vanir
(fanatikus tag)

Elvileg nem támogatja a négy magot. De attól még a 4 magos, jobb proci jobban kipörgeti a kártyát, bár ebben annyira nem vagyok otthon.

[ Szerkesztve ]

(#28454) f.bator válasza csucsbicep (#28452) üzenetére

f.bator
(tag)

Szerintem nem gyártanak olyan 2 vagy 4-magos procit, ami nem vinné el a játékot fullosan. SZóval ha kapsz 2.8G-s bármilyet, az már elég neki. Inteleket nem ismerem, de AMD-re ez igaz.

(#28455) pr1mzejEE válasza csucsbicep (#28452) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Ennél a játéknál inkább a vga dominál, szóval, ha a CPU-d kipörgeti a VGA-t, akkor nincs gáz.

(#28456) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, köszönöm. Öcsémnek kéne összedobjak egy gépet és 1680x1050 felbontás lenne valószínűleg és multira kell

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#28457) Viktor18

Viktor18
(újonc)

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. A szerver beállításokon belül, a HQ beállításnál, ez a kettő mit jelent?: set koth_delayPlayer
set koth_spawnDelay
Illetve aktiváltam új mapokat, de nem tudom betölteni, mert errort ír. Nem találja őket. Valakinek valami ötlet?

(#28458) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

losing key packets 9005 miatt folyton kickel ! mért?:S

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#28460) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Arra gondoltam csinálok valami fragvideó féleséget és érdekelne, hogy szerintetek ezek a fragek "videó képesek-é-e" ?

(#28461) MarcZ

MarcZ
(senior tag)

A quality az alrighty, de szerintem egy kis editet kell még bele csiszolnod. CFG is úgy rendben van, de picit változtatnék rajta, hogy jobban csillogjon, mint a legtöbb ilyen movie-ban. Félre ne érts, nem azt akarom, hogy ilyen divathülyeség "sameshit" legyen, csak azok inkább adják a "film" hangulatot.
Majd megint kellene picit játszanunk. :D

[Eladó ASRock H61DE/S3 - 10k] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC - 83k] █ [Eladó Chieftec CTG-600-80P - 10k] █ [Eladó Intel Core i5 2500 - 43k]

(#28462) f.bator válasza pr1mzejEE (#28460) üzenetére

f.bator
(tag)

BaaaaaZ! Nagyon harapós shotok!

(#28463) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.

MarcZ, jók az észrevételek és köszönöm őket, de tisztában vagyok vele :) , amúgy csak és kizárólag a shotok minőségére vagyok/voltam kíváncsi (bár ezt nem írtam oda, így az én hibám). Semmi zenére vágás vagy egyéb munka nem folyt a renderelésen és a fraps-al való kivágáson kívül.

(#28464) Valek81 válasza pr1mzejEE (#28463) üzenetére

Valek81
(lelkes újonc)

Szerintem ha megkéred Vanir-t és van ideje megcsinálni, biztos tuti vidit rakna össze ezekből a szép lövésekből.

"to punish and enslave..."

(#28465) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs PH! s promod clan?

Vagy szerver? vagy nem akar valaki csinálni (klánt)?

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#28466) MarcZ válasza pr1mzejEE (#28463) üzenetére

MarcZ
(senior tag)

Ja, hát akkor awesome.

[Eladó ASRock H61DE/S3 - 10k] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC - 83k] █ [Eladó Chieftec CTG-600-80P - 10k] █ [Eladó Intel Core i5 2500 - 43k]

(#28467) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

xFirén nem tudok castlakozni semmilyen szerverre mert nemtörténik semmi ha rákattintok a szerverre , se akkor ha jobb klikk belépés :S

(#28468) pr1mzejEE válasza Valek81 (#28464) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Vanir munkáit láttam és nagyon tetszettek, de szeretném ezt magamnak megcsinálni, nekem az úgy jobb érzés :)

(#28469) f.bator válasza tankagogy (#28467) üzenetére

f.bator
(tag)

Az X-fire-t is tedd át rendszergazda módba :)

(#28470) G4ula84

G4ula84
(senior tag)

ma toltunk egy war-t a lényeg mixerek lowok és van egy med,
feljönnek ledobja egyiket a pb filewhitlisttel mondom tuti az lesz a med megkérdezem és valóban, azért vártunk 2 kört, majd kidobtuk

ha jól tudom ez egy gyors ellenőrző a nem kívánatos mappákra a cod4 mappán belül :U

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#28471) f.bator válasza G4ula84 (#28470) üzenetére

f.bator
(tag)

Tegnap este majdnem hasonló volt a szitu nálunk is. Team ellen mentünk, egy volt köztük a beugró, akinek egyúttal a legjobban ment. Diszkréten meg is jegyeztem mapváltásnál, hogy megérne egy misét a demója. Talán a véletlen műve, de ez a megjegyzés rossz hatással volt a skilljére, a meccs vége felé pedig a modorára :DDD (1 körrel nyertünk).

(#28472) Viktor18

Viktor18
(újonc)

Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy milyen egy hardcore szerver? Ott mik vannak beállítva? :)

(#28473) Skillerz válasza Viktor18 (#28472) üzenetére

Skillerz
(lelkes újonc)

Hello! Többnyire 1 lövésbe halsz, nincs térkép, nincs célkereszt, perkek vannak, és a szint lépös része is meg van.

Xfire: oranoxx

(#28474) Vanir válasza pr1mzejEE (#28468) üzenetére

Vanir
(fanatikus tag)

:C
Amúgy hajrá, ugyanígy kezdtem a moviezást.

(#28475) pr1mzejEE válasza Vanir (#28474) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi :D

Amúgy, esetleg ha van kedved leírhatnád nekem privátban vagy akár ide is, hogy te hogy csinálod a dolgokat.
Gondolok itt arra, hogy avidemo vagy fraps, aztán ha avidemo, akkor mivel tömöríted össze a fájlokat (virtualdub?) és azt milyen codeck-el, amit aztán vegas-ba rakok és megszerkesztek.
Amúgy egyéb szerkesztőprogramot használsz? Sony Sound Forge vagy egyéb?

:R

(#28476) G4ula84 válasza pr1mzejEE (#28475) üzenetére

G4ula84
(senior tag)

hát én pl még kódolatlanul vágtam meg és szerkesztettem a vegasban, majd a vegassal is kódoltam a végén aztán lehet hülyeség :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#28477) pr1mzejEE válasza G4ula84 (#28476) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Az én problémám igazából az, hogy ha jó minőségben csinálom, akkor 1 perc kb 1gb, ami irreálisan nagy, ha pedig kisebb a méret, szarabb a minőség :W
Ezért lenne jó, ha egy profi kioktatna :D

(#28478) Korcsii

Korcsii
(őstag)

War, csipával lő, hangja mint a hangtompítós kp, radaron semmi. wrf?

azt mondja fix 250 fps...

(#28479) pr1mzejEE válasza Korcsii (#28478) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg csak akkor nem hallod, ha fix 250-nel sprintel (nem pedig lő).
Viszont ez csak akkor van, ha demot nézel vagy killspecezel, mert az enemynek hallania kell.

(#28480) Korcsii válasza pr1mzejEE (#28479) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Spectben voltunk, mi nem hallottuk. Hogy az egyetlen állva maradt csapattárs hallotta-e, azt már nem tudom...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.