Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na lenne gy érdekes bajom:
Anno elsőre egy 160as winyóra raktam a vistát, aztán mikor vettem az 500ast, a következő install-nál, már arra. Most meg jött a win7, és azt is az 500asra, de! ha lehúzom a 160ast, akkor nem indul a winMagyarán valamit még mindig arra pakol, holott nem kéne
Az azon lévő partíció format áldozata lett, mikor a másik winyóra tettem a wint, és ott is egy frissen formatált partícióra ment, akkor ez most mi? Hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen neki az a 160as?
Érdekes volt egyébként az is, hogy mikor a w7-et tettem fel, akkor lehúztam azt a 160ast, de így is csinált boot menüt vista-win7 választással, pedig vista nem voltMost meg egy mentést akartam csinálni a rendszerről, de csak ugy tudok, hogy a rendszerpartíciót mindenképp kell, ez nem is gond, de beleveszi a 160as winyón lévő partíciót is(kötelezően, nem engedi kivenni a pipát), amin már rég nincs win, viszont van 50giga adat, így meg egy kicsikét sok lenne a mentés
Tud valaki valami értelmeset erre?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest