Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Kezdő vagyok #45996 üzenetére
ha nem okoz gondot, akkor fölösleges vele foglalkozni.
-
C0d3r
addikt
És ha szüksége van/lesz a wifire? Ez minden, csak nem jó ötlet. R860 tudtommal amúgy is régebbi típus, gyorsabb nethez kevésbé ajánlott.
Eredeti kérdésre válaszolva: Nyugodtan használhatod a switch-et, épp azért lett kitalálva. Rosszabbul járnál az említett router cserével...
[ Szerkesztve ]
-
-
Üdv mindenki!
Milyen távolság van az alaplap tartó lemez,és a ház oldala között?(magyarul mennyi hely kell a hátul elvezetett kábeleknek)? -
kerlac
őstag
Vettem új gépet, szépen összeszarkva (i5200k, AsusP67 alaplap, GTX560Ti, 8gb ram, OCZ SSD, CM Storm E.), letesztelve, SSD benne, hazaviszem, win 7 64-es be, majd kis feket képernyő fogad:
BOOTMGR is missing.
Lemez nélkül is ez ugrik be. Hardveres a hiba, vigyem vissza boltba vagy vmi egyéb baj lehet?
Valakinek van erre ötlete?
köszönöm!
-
Dr. Akula
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
GrandeP #45901 üzenetére
Részemről 2k felett csak a betegek vesznek fülest...
Ez egy füles, vagy doboz hangja van, vagy csak kicsit nincs...Probaltal mar valaha is egy normalis fulest?
Nem ugy nez ki...20k-ért már 2,1-es szettet veszek normálisat, vagy 5,1-esből valami legalját...
20k-ert meg egy tizeneves hasznalt AV erositot sem kapsz, nem hogy 5.1 hangfalat melle.
[ Szerkesztve ]
-
Mito594
csendes tag
válasz
Winner_hun #45975 üzenetére
Dehogy is .
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy CM Storm Enforcer házam és muzsikál benne egy Corsair H60 2db 12cm-es CM ventibe fogatva. Továbbá 2 db 20cm-es CM venti egy felül és egy elől.
És az lenne a kérdésem hogy hogy állítsam be a ventiket, melyík szívjon és melyik fújon hogy jó hűtést érjek el?
Köszönöm ha segíttek!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Winner_hun #45975 üzenetére
csak nem
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Mito594 #45970 üzenetére
hangot sem kapsz a speakertől ?? Ha kiveszed mondjuk a vga-t ? Mert akkor arra várhatunk...
Winner_hun: ez igaz, benéztem
(#45972) Mito594: akkor első körben egy másik táppal kellene majd megnézni. Ha azzal sincs semmi, akkor jöhetnek a hardverek: vga, cpu, ram.
Több ram van benne, esetleg még azt megpróbálhatod, hogy egyet hagysz benne, azt is nézd végig a slot-okba.[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A router mellé vennem kell egy switch-et, mert több UTP portra van szükségem. Az összekötésével kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni.
Ha a számítógép a switch-en keresztül kapja az Internetet és nem közvetlenül a router-ről, akkor észre fogok venni sebességcsökkenést? A legfontosabb számomra, hogy a számítógép minél gyorsabb, stabilabb Internet kapcsolatot kapjon.
Köszi.
-
Mito594
csendes tag
Hello!
Újra hozzátok fordulnék segítségért , bekapcsolom a gépet , pár mp-ig megy, aztán újrandul és megy tovább , de kép semikor nincs.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz
FoxiestFox #45953 üzenetére
7500-ban volt igen. Viszont a Max Payne 2 az első vertex & pixel shadert támogató játékok közt volt.
/ hw.DX8/
-
-
pisty6666
csendes tag
Sziasztok! Élelmiszer és vegyi árú bolt nyitása előtt vagyok.Tud valaki ajánlani nagykereket?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Winner_hun #45949 üzenetére
Köszönöm.
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
FoxiestFox #45944 üzenetére
Ez nem egészen így van, ugyanis van egy ATI 9250 VGA, ami csak DX 8 támogat gyárilag.
-
moha21
veterán
válasz
FoxiestFox #45944 üzenetére
Kár, hogy a 7000-es ATI-ban nem volt hardveres T&L mégis dx7-esként reklámozták..
-
-
aproo
tag
válasz
RootRulez #45939 üzenetére
Kösz a választ.
Kezdem érteni miért lehet gyorsabb az ati 4850,az 5650-nél.
Közben találtam 1 összehasonlítást[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Atiknál 3850 óta az "50" a régi "Pro", míg a "70" az "XT" tán.
Hopp, megtaláltam,a honnan ezt szedtem
"...Az AMD-ATI a HD3000-es széria óta új számozási rendszert használ, melynél az első szám a PCI-Express generációt jelöli, a második szám a generációban elfoglalt helyét, a 3-4. pedig átvette a PRO, XT, GT, LE jelölés szerepét( 30 - GT ; 50 - PRO ; 70 - XT ; 90 - XTX..." forrás
[ Szerkesztve ]
-
aproo
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy valamelyik fórumban valaki leírta a videokarik számozását.
Ati-Nvidia kariknál a számok mit is jelentenek (első szám-generáció 2. szám- ...)
Erre kellene 1 link (oda). Köszi a segítséget. -
tajati
aktív tag
sziasztok ebben valaki tud segíteni ?
Köszi üdv tajati
-
whited
addikt
Tudom hogy off de ez a jel mit jelent?
" ^^ "
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Adott egy P4 gép, amelyben van egy ASRock P4VM800 benne egy 4 Processor 2.80 GHz, 512K Cache, 533 MHz .
Kicseréltem egy P4 HT Technology 2.80 GHz, 512K Cache, 800 MHz és lassabb lett a gépem, sőt az eddig 166 dual RAM (756 Mb) már csak 160 Single megy. Miért van ez, mikor elvileg gyorsabb kéne hogy legyen. Mit állítsak át BIOSban, ahol egyébként a RAMot is 400 nak látja.
Everest Gyorsító és memória teszt is lényegesen lassabb mint az 533 FSB. Ki érti ezt?
Köszi! -
fagylalt
senior tag
válasz
FoxiestFox #45931 üzenetére
Kipróbálom.
-
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy WoTozik valaki közületek, de megkérdezem: Nekem van egy ATI Radeon HD6970-es VGAm + egy 1600x1050-es felbontású monitorom. Tudtom szerint nincs olyan játék még, ami meg akasztaná ez a videokarit. Szóval nekem a WoT 1600x1050-es felbontáson max grafikán átlagosan 58-62 fpst ír ki. Ha több tank van a képben/tűzharc van akkor leesik 34 fpsre és szaggatni kezd, de ez nem csak egy pillanatig.
/volt már olyan esetem is, amikor 25 fps volt, de ez is csak akkor állt vissza, ha már vége volt az akciónak/Ez videokártya probléma?
-
f1gamer
csendes tag
Sziasztok !
Pc-t szeretnék vásárolni és segítségetek kérném abban valaki rendelt már a http://www.pc-outlet.hu/ oldalról?
Mindent rendben leszállítanak ? -
doc
nagyúr
válasz
FireKeeper #45921 üzenetére
jezusom, milyen kornyeken elsz Te, hogy az emberek fakarddal rohangalnak?
vagy csak gyakran van feletek Live RPG -
tomgabor
senior tag
Sziasztok. Fa kardal ki lehet menni kovetkezmenyek nelkul az utcara?
-
rii
nagyúr
USB-s hálókártya létezik?
(#45917) kenwood3: nagyon köszi ... nme bírtam google-al iylet találni
[ Szerkesztve ]
-
naszvalo
tag
válasz
DJ WOKKY #45897 üzenetére
köszönöm a válaszokat.most az 1TB samu 2 felé van osztva.300GB-én van a 64bites win7 ,és a fenn maradó 700GB van adatnak.Most akkor ha mellé szeretném telepíteni a 32bites win7-et,akkor a 300-ra telepítsem,vagy a 700-ra?És biosból , vagy csak simán a 64bites rendszerből inditsam a 32bites telepítését?légyszi segítsetek.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
szimcsi #45906 üzenetére
Általánosságban elmondható, hogy ezek az 5.1-es vackok jóval rosszabb hangminőséggel bírnak, mint egy azonos árú márkás, sztereó fejhallgató, így én még játékra sem ajánlom őket. annyi térélményt úgysem adnak, mint egy rendes 5.1, arra meg, hogy balra fordulj, vagy jobbra, egy sztereó is elég
cserébe a hangminőség kárpótol.
[link] -
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Toshiba mobil (2,5") HDD-k mennyire megbízhatóak? Konkrétan egy 250GB-os 7200RPM-es SATA2-es 16MB winyóra gondolok.
-
szimcsi
senior tag
válasz
FireKeeper #45904 üzenetére
Főleg játékra lesz, csak mivel lehet nem lesz normális hangfalam erre az időre, gondolom hallgatnék zenét is meg néznék filmet
De elsődlegesen játékra.
-
szimcsi
senior tag
Köszi.
Most mivel elköltözök ideiglenesen, nem viszem magammal a hangfalaimat
Így vmi normális fejhallgató kéne, tehát nem 3ezer ft.os.
És ezek az usb-s 5.1es fejhallgatók, jók csak simán filmnézésre, zenehallgatásra is? És tényleg függetlenek a hangkártyától vagy integrálttól? -
Realradical
őstag
-
GrandeP
addikt
Részemről 2k felett csak a betegek vesznek fülest...
Ez egy füles, vagy doboz hangja van, vagy csak kicsit nincs...
20k-ért már 2,1-es szettet veszek normálisat, vagy 5,1-esből valami legalját...
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar