Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, NewEgg-ről rendelt már valaki innen M.O-ról? Mennyi a szállítás hazánkba? üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Levi121212 #49513 üzenetére
Szerintem a merevlemez lesz az, nekem is volt ilyen lemezem, tenyleg idegesito, szerintem azt ellenorizd eloszor. Udv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. A plazakon kivul hol erdemes pesten ruhat venni? Hol lehet ertelmes darabokat venni normalis aron? Udv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, valaki tudna nekem segiteni abban, hogy ha pentek delutan megrendeltem valamit az iponbol, akkor azert ma mar mehetek? Sms-t emailt meg nem kaptam:/ udv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Drfaust #48728 üzenetére
Ezt már semmiképp se ved meg, főleg nem annyiért, jó kárty, de eljárt felette az idő, nagyon melegedik, és max használtan van értelme megvenni. 20.000-ért HD6750-et, vagy GTS450-et ajánlanék. Hogy pontosan milyet? Én a Sapphire-t szeretem mint márkát, bennük még nem csalódtam, Sapphire HD6750 1GB. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, win7 alatt hol lehet azt beállítani, hogy mennyi tétlenségi idő múlva kapcsoljon le a merevlemez (tároló)? üdv
nem az energiagazdálkodásra gondolok ..[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, letöltöttem egy msdnaa-s win7 language packet, azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám ezt használni/telepíteni? iso, elég emulálni vagy írjam ki dvd-re? üdv
-
Jim-Y
veterán
Koszi mindkettotoknek, ez jo hir
akkor meg annyi, hogy outlookban hogy lehet beallitani a gmailes postafiokomat? Megj: az outlookos reszet tudom, csak azt nem hogy a gamil pop3, vagy mi? Mi a szervercime, stb. Ha ez megvan, outloooban mar fel tudom venni, koszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, win7-re fel lehet meg rakni az outlook 2003-at? Gondolom igen
udv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kezdő vagyok #48086 üzenetére
Kirúgták aki írta, és kijavították a hibát
-
Jim-Y
veterán
válasz
ch003067 #47896 üzenetére
Egy HD4850 512mb, kék nyákos, szóval a nagyobb ventivel szerelt változat (Sapphire). Terveztem, hogy a ventijét lecserélem egy Accelero S1-re, szerinted még érdemes azt eljátszani vagy ennek már lőttek? Még kipróbálom majd egy másik gépben is, ha ott megy, akkor kipróbálom a hűtőcserét...
-
Jim-Y
veterán
válasz
ch003067 #47889 üzenetére
Közben itthon nálam is lett probléma, alaplapot és cpu-t cseréltem a gépemben, amit eladtam az egy Asus AM3+ lap és egy PHIIX4 955BE volt, ezekkel gond nélkül ment a vga-m, csak egy kicsit már döglődött a ventije, de azt terveztem lecserélni. Megtörtént a csere, vga betesz a gépbe, venti jól megy, pöccre indul, képet is ad, de a windowslogon után, még az opsys tényleges betöltődése előtt újraindul mindig a rendszer:/ Friss oprendszer van rajta, a kártya eddig (AMD-vel) működött, most vagy nem jut el a windowsig a boot, vagy eljut, de ott 1 percen belül újraindul. Más vga-val nincs probléma, és az integrálttal is jól megy. Szerintetek?:S
-
Jim-Y
veterán
válasz
Cucuska2 #47868 üzenetére
Most beszéltem vele, annyit jelent, hogy megnyomja a bekapcsológombot, és nem történik semmi, állítólag ha kicseréli az alaplapot egy asus-ra akkor azzal már felpörögnek a ventik.
Holnap este átjön és megpróbálunk utánajárni a problémának..
nem tudom, hogy mi lehet... ami a két konfig között lényeges különbslg, az a proci
E4400 - E8400
a vga:
Sapphire Radeon x1950 - GT440
és a ram:
1GB DDR2 kingmax 1066mhz - 2x1 gb 667mhz valami
illetve a táp, de azt nem tudom, hogy neki milyen van:S -
Jim-Y
veterán
válasz
ch003067 #47859 üzenetére
Értem, én felajánlottam neki, hogy jöjjön át, megvan még az a merevlemez amivel ment, csak a processzort és a memória hiányzik.. bár, sajnos ez így megint csak bukta, mert lehet pont ezekben lenne a hiba.. hát nem tudom, elképzelhető, hogy a táp rossz? vagy a memória? na mindegy, majd ide irányítom első körben.
köszi a választ
-
Jim-Y
veterán
Üdv, szerintetek az mitől lehet, hogy
-eladtam egy GIGABYTE :: GA-P35-DS3L (rev. 1.0) alaplapot amiben előzőleg hiba nélkül ment egy e4400 egy Radeon x1950 társaságában, nem volt semmi probléma. Most a vevőm hívott, hogy nem megy a gépe, be se kapcsol, mintha nem kapna tápot az alaplap, neki egy E8400-a van egy GT440-el. Azt nem tudom, hogy milyen lehet a tápegysége, szerintetek mi lehet a gond, az alaplap szerintem hibátlan, mert az előző konfigot csont nélkül vitte :/ üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Cristofel #47691 üzenetére
Seasonic, Enermax, FSP, Corsair,
XFX, Chieftec, CoolerMaster bizonyos modelljei, de itt vannak ajánlott tápok konkrétan: jotapok.atw.hu -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ha kuldtem valakinek privat uzenetet, de rossz embernek kuldtem, ezt utana eyzrevettem igy toroltem. O meg valoszinuleg nem olvasta mert nem valaszolt. Ha toroltem akkor nala is toroltem, vagy csak sajat magamnal? Udv
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kezdő vagyok #47098 üzenetére
Attól függ, hogy milyen 350W-os?!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, szerintetek mit csináljak, ha a laposom nem tud kapcsolódni a wireless hálózatomra, elakad az "acquiring network address"-nél, nem sikerül megfrissítenie az IP címét :/
-
Jim-Y
veterán
Hali, valaki lenne olyan kedves, és belinkelné a "Hogyan osszunk pirospontot" bejegyzést? köszi
-
Jim-Y
veterán
válasz
Intel fan11 #46877 üzenetére
Letöltöd a programot, memtest86, és ki kell írni egy CD/DVD-re és arról kell bebootolni, rég volt már, de emlékeim szerint isoban kell kiírni, gondolom csak úgy lesz bootolható
-
Jim-Y
veterán
válasz
FireKeeper #46625 üzenetére
Honnan veszitek a százat? tényleg érdekel, nem az egész ország lakosságához kéne viszonyítani?! egyébként igazatok van azt már felfogtam, csak nem értem, hogy miért a 100-hoz kell viszonyítani^^
Lenry: én antitálentum vagyok a valszámhoz
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz
Realradical #46017 üzenetére
Nekem nem a product id kell, hanem a cd-key, nem ugyanaz a kettő :/ Azért köszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, win reinstall miatt szeretném kinyerni az eredeti win7-em termék kulcsát, próbáltam a Magical Jelly Bean keyfinderrel, és a Winkeyfinder nevű ingyenes programokkal is, de nem találták meg, hogyan lehetne mégis kinyerni? üdv
-
Jim-Y
veterán
Köszi a válaszokat, az MK300 már nagyon drága, Geniusról pedig rosszakat olvastam a billzetes topikban:/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, 5-7K-em lenne egy usb-s billentyűzetre, játékra és alapfelhasználásra használnám, jó lenne ha a wasd gombok meg lennének erősítve, milyet vegyek szerintetek? üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, Accelero S1 PLUS-t lehet már valaol kapni? üdv
-
Jim-Y
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy prime95-öt és furmarkot hogyan futtassak egyszerre? Csak simán mindkettőnél indít?! Azért kérdezem, mert míg a Furmark fut sokáig, addig a prime nekem úgy tűnik mintha 2 pillanat alatt lefutna:/
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kezdő vagyok #44328 üzenetére
-
Jim-Y
veterán
Szia, ha minél jobb betekintési szögeket szeretnél, akkor semmiképp se vegyél TN paneles monitort, neked az IPS lesz a nyerő, ilyenből elfogadható áron az LG és a DELL gyárt tipusokat, igaz most felmentek az árak, így egy ilyen belépőszintű monitorért 50.000 fölött kéne picivel fizetned, de ha a minőséget nézzük, akkor megtérülne a plusz költség. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, van egy OEM Office Basic 2007 CD-m, amiben ugye nincs telepíthető média, csak egy termékkulcs, érdekelne, hogy honnan tudnám letölteni a jogtiszta Microsoft Office Basic 2007 -et? :/ üdv és köszi
-
Jim-Y
veterán
Még egy kérdés, és többet nem szemetelek, sajnos az nem tiszta még számomra, hogy a BOX és az OEM verziók között mik a különbségek? A Microsoft oldalán már elolvastam mindent, de erre még nem találtam választ. A BOX kiadást 3x újra lehet telepíteni az OEM-et pedig ha egyszer felteszek akkor újratelepítésnél már nem használhatom?!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Van olyan jogtiszta Windows 7 szoftver verzió, ami ha megveszek akkor azt két gépre egymással párhuzamosan fel tudok tenni és használni? Vagy csak olyan van, amit ha megveszek akkor az 1 gépre szóló licenszet ad?! üdv és köszi
mod: ja és még annyi, hogy nagy vonalakban össze tudná valaki foglalni a Professional és a Home közötti különbségeket?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Ma ilyen kérdezős napom van, bocsi.
Nem tudja valaki, hogy openofficeban (Calc ~ Excel), hogy tudok egy táblát úgy exportálni pdf-be, hogy az a pdf-ben landscape-ként jelenjen meg? Mert jelenleg exportálja, de álló helyzetben, így egy olyan táblázat, ami amúgy elférne egy fekvő oldalon az most 3 oldalnyit foglal el tördelve, olvashatatlanul :/mod: megvan
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz
Realradical #43734 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, hogy rám is ez a sors vár
Vagy egy irodai pécébe beleteszek egy bitfenix sleved-et xD Kár, hogy nem látnak majd belőle semmit -.-
-
Jim-Y
veterán
Tudna nekem valaki linkelni egy megbízható webshopból, vagy boltból CPU hosszabbító kábelt? előre is köszi, iponon veszek konfigot, már nézem egy ideje, de nem találok :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
boby13friend #43665 üzenetére
Szerintem túlmelegedés, nekem az alaplapim csinálta ezt, ugye azon kis szirszar hűtőborda van, és mikor az átmelegedik akkor FPS droppom lesz.. Lehet nincs jól megoldva a ház szellőztetése. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, a systemini nevezetű bolt mennyire megbízható? Van valakinek tapasztalata velük? üdv
-
Jim-Y
veterán
A BIOSban amit benyomtam, az állította el, visszaraktam a sys defaultsokat és mostmár jó minden
Köszi a segítséget, majd egyszer jobban beleásom magam a témába, de jelenleg nincs szükségem tuningra^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kezdő vagyok #43464 üzenetére
Vagy az amit mardel mond, vagy ha el is indul, akkor is csak 2 gigát látna a bios/win.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Kezdő vagyok #43460 üzenetére
Igen, de azért nem számottevően, mármint ha a 2 tányéros alatt ebből az 1 TB-os verziót érted. 500gb 1 tányéros az biztos, hogy gyorsabb mint az 500gb 2 tányéros (ha van ilyen).
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, egy irodai PC-t kell összehoznom on budget.
1: Nyilván jogtiszta Win7-et kell telepítenem rá, de érdekelne, hogy ha megveszem a 37K-es win7-et, akkor azt 1 PC-re tudom csak feltenni? Mármint... csak egy termékkulcsot kapok hozzá. Igazából 2-3 gépről lenne szó, akkor az 2-3x 37.000?
2: szerintetek megéri a drágább i3-as SB proci az erősebb HD3000-es igp miatt?!
üdv
-
Jim-Y
veterán
Igen, a kisebbik vége az a 20 pines usb3-as alaplapi csatlakozó, csak sajnos az emberi árú alaplapokon még nincs ilyen, csak hátul egy kisebb usb3, ami kék szinű és úgy néz ki mint egy usb2.0-a.
Ha jól értettem a kérdezőt, akkor neki is olyan kéne, ami egy bővítőkártya, és ilyen alaplapi 20 pines usb3-at ad, mert sok olyan ház van a piacon, ahol ugyan van előlepi usb3-as bemenet, de az ilyen 20 pines csatlakozóval csatlakozna az alaplapra, ami ugye nincs az olcsóbb motherboardokon. Ha bővítőkártya formájában ezt lehetne pótolni, akkor sok számítógépházon effektíve ki lehetne használni az usb3-at, mert jelenleg nem mindegyiken lehet..
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz
mpierre #43044 üzenetére
Szerintem amit Regirck írt, nem azt keresed, mert ami ilyen bővítőkártyát láttam eddig, az a normális "usb2.0 kékben" style csatlakozót adott pluszban, és nem a komolyabb alaplapokon lévő 20 pinest
Pedig egy ilyennek még értelme is lenne, ha találsz légyszi oszd meg velem/velünk is, nagyon sokak hasznára válna
üdv
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...