Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
-
Regirck
senior tag
válasz
fagylalt #37285 üzenetére
Próbáld meg másik böngészővel.
Nézd meg a böngésződ a weblapokat milyen kód alapján jeleníti meg a betűket. Elvileg ASCI vagy Közép-Európai legyen beállítva.
Betűtípusnál a Times New Románra állítsd be, ha nem úgy lenne.
Vezérlőpultban nézd meg milyen nyelvi beállításaid vannak.
Fixer92: ezt melyikre válaszoltad?
Helyedben újra tenném a Wint, hátha alapon. Hibát csak próbálkozással lehet kiszűrni.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz
fagylalt #37090 üzenetére
Firefoxot nem ismerem annyira, de ott is biztosan van valami betűméret beállítási lehetőség. Vagy pedig CTRL+SHIFT+DELETE és ott talán van valami olyan Webhelybeállítások. Nah azt jelöld ki és törlés. Talán megoldja. Ha nem akkor majd valaki nálam okosabb kitalál valamit
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36215 üzenetére
Én személy szerint még várok vele mert még drágák és belegondolva ahogy megjelennek a dolgok tuti hogy a nagy tárhelyeseket még tartogatják, csak előbb vegyenek kicsiket, majd berobban a nagy és akkor jobban kaszálnak
Van aki azt mondja csúcs viszont van akinek hamar tönkrement, adattárolásra nem használnám, de rendszervinyónak tökéletes feltéve ha tönkremegy van tartalék amire rá lehet tolni rendszert amíg az ssd-t újjávarázsolják.
Meg ez lehet hülyeség, de pl néztem párat összehasonlítva vinyókkal, az jó hogy sokkal gyorsabban akár 4x gyorsabban olvas viszont az írás az valami halál lassú volt. Ez nem mindegyikre igaz. Hozzáteszem teszteken láttam ezeket és olvastam, nem személyes tapasztalat mielőtt valaki engem kezd leugatni!
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36210 üzenetére
Ezt értem
De igazából nincs nagy különbség Sata2 és 3 között nagyon kicsi sebességeltérés. Alapból nekem 6 db Sata2es van és 2 db sata3as csati amihez marvell van ezen nem tudok RAID kötetet létrehozni. Ezért sata2esbe kellett dugnom alapból ahol Intel Matrix controller vezérli és az tudja a Raidet is
-
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36203 üzenetére
Nekem két narancssárga sata kábelem is rossz, nem egy időben lettek vásárolva nem ugyanott és mindkettőnél csinált ilyet, mivel nem rendszer vinyó volt ezért csak azt láttam hogy eltűnt a meghajtó aztán visszajött
kábelcsere és kész.
A vinyó tápkábelét is cseréld le ha tudod...
[ Szerkesztve ]
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36199 üzenetére
Nekem olyannak tűnik mintha a vinyó csatija laza lenne és mozogna, az okozhat ilyet, nem jut folyamatosan adat át a kábelen, érintkezéshiba, cseréld ki a kábelt. De általában a legeyszerűbb a Szedd szét teljesen, és tedd össze újra a gépet a legjobb
Erősen arra gyanakszom hogy a vinyó érintkezéshibás legalábbis olyan gépnél ahol ugyanazt csinálta ott ez volt a gond kábelcsere sem oldotta meg, régi patás vinyóval. A merevlemezre gyanakodtunk de miután cseréltünk egy alaplapot nem csinálja ezt. Lehet az alaplap csatija volt hibás. Ha van kompresszor fújd ki azzal, sűrített levegő nem elég....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...