Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
-
válasz
Xarina #32349 üzenetére
A megoldás nagyon egyszerű. Az eszközökben azt a csatornát távolítsd el, amelyik ezeket az eszközöket használja. Tehát például ahogy a képen is látszik. Annyi, hogy nálad azt, amelyiken a te eszközeid vannak.
Majd reboot, újra MAGÁTÓL felrakja és voila..
.
Az XP-nek ez az egyik gyengesége.
.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
stm_
tag
válasz
Xarina #32052 üzenetére
Akkor az más lesz..amire én gondoltam ott egyszerre max 1ikon körül lehetne keret.
Próbálj csinálni egy képet ,hogy fest az asztal,hátha közelebb visz a megoldáshoz.Egyébként az ikon vagy az ikon szövege körül van keret? Mert akkor Xarina -le is írta a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Xarina #23221 üzenetére
Első, ami kell egy faxmodem (belső vagy külső, sok pc-ben alapból létezik). Kell egy telefonvonal, amire a modem kötődik. Utoljára egy fax program (WinFax, FaxTalk, Delrina stb), ami az egészet gondozza.
Más megoldás: léteznek fizetős Mail to Fax szolgáltatások, most példám nincs.[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
-
fastleslie
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Xarina #18617 üzenetére
A HDMI digitális, szóval nincs olyan fokozatos minőségromlás mint analóg jelnél.
Valószínűbb, hogy vagy megy tökéletesen vagy egyáltalán nem.Aranyozott csati inkább parasztvakítás szerintem, de a jó minőségű/márkás kábel ajánlott, főleg ilyen hossznál.
De mint mondtam, lehet, hogy menne olcsó kábellel is, és akkor nem lenne semmi különbség a képminőségben. -
TAKÍÍ
tag
válasz
Xarina #18143 üzenetére
Nah hát ez az. Erre én is rájöttem. Más mondta hogy csak azért ilyen olcsó mert nincs kokrét boltjuk csak netes és bérleti díj meg anyám kinnya.....de nem.
valszeg kint Szlovákiában megveszed olcsón olcsó jogdíjjal de itt Magyarországon magánszemélynek nem adhatnád el, mert ahhoz meg kéne fizetni a magyart is....de ez van benne a szövegben is....
"Azok a magánszemélyek, akik magáncélú felhasználásra, külföldi forrásból vásárolnak adathordozót mentesülnek a díj megfizetése alól!"
Tehát ez az jelenti hogy ez az "e bolt" Szlovákiában van bejegyeztetve........ és így külföldi forrásnak számít vagy mi????
Csak érdekesség képpen.......kiváncsi vagyok ........most kéne magyarázatot adnom arra a beadnadómba hogy mégis miért ilyen olcsóak az internetes cd k és miért olyan drágák máshol.......boltokban
-
moha21
veterán
válasz
Xarina #18133 üzenetére
Virtual Dub azt hiszem ezzel lehet, próbáld meg.
-
törölt tag
válasz
Xarina #11243 üzenetére
húzz le mindent fölös dolgot (odd, hdd), és ha ram és vga csere után sem indul, akkor még 3 dolog jöhet szóba: táp, alaplap processzor. kell egy ismerős akinek ugyanolyan foglalatú gépe van, és egyesével tesztelni kell az alkatrészeket. máshogy nem lehet leszűkíteni a kört. első látásra azt mondanám, h alaplap, de a proci is meghalhatott. a táp a legritkább statisztikai alapon, de az sem kizárható, annak ellenére, h elindulnak a ventik(ahogy te írtad, zúg).
szerk.: 1 valami kimaradt, a biost próbáld meg resetelni, ha nem találod a jumpert az elem környékén, akkor vedd ki az elemet, húzd ki a tápból a kábelt (vagy kapcsold ki a tápot, ha van rajta gomb), majd nyomkodd meg párszor a bekapcs gombot (h a maradék kraft is kimenjen belőle), és 2 percig várj. majd vissza az elem, és bekapcs.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával