Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
PH-User
addikt
válasz
localhost #43379 üzenetére
Hiába a szép megfogalmazást, rajtam ez nem segít, mert ezen kell futtathatóvá tennem.
Azért köszönöm.moha21 - Bonyolultabb ez annál, hogy monitort kössek rá.
bogyo112 - Ha jól tudom, N145 az eszköz. Köszi, átnézem majd!
DJ WOKKY - Gyárilag csak 1 felbontás állítható. De azért neked is köszönöm.
Üdv.
-
gban
veterán
válasz
localhost #30426 üzenetére
Ezt nem fogod elhinni, Picasa futtat, scanner kijelöl, és ami történt azt én sem hiszem el, BEJÖTT A SCANNER GYÁRI SZOFTVERE!
Feladatkezelőben megnéztem mi a neve (UI.exe), szoftverben ott van hogy a Mustek programja!
Már csak meg kell fejtenem hogy hol leledzik és melyik installal került föl a sok közül.
Mert az egyértelmű helyekre nem került semmi ilyesmi...mod: megvan, ide tette, 2x is, tehát több telepítő is jó:
Windows\twain_32\1200UB
Meg nem találtam volna, a program files alá meg a start menübe bezzeg semmi értelmeset nem pakol...[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz
localhost #22579 üzenetére
&Peetry: Kipróbáltuk filmlejátszásnál, ott is ezt csinálta... több idő volt, de ugyanez a probléma jött elő... Illetve kipróbáltuk egy régebbi játéknál, a videónál ott is ezt csinálta, pedig ennek tényleg nincs nagy rendszerigénye...
RAMból 4giga van, és még beállítottunk lapozófájlnak is 2gigát :S. Néztünk ugye mindent, a vinyó 100%on pörgött, a proci pedig néha felugrált, de általában alacsony kihasználtságon ment. RAMot viszont messze nem használta, 0,8giga körül mozgott...Amire én még tippelek az az lenne, hogy a ramvezérlővel van valami probléma. Hiszen amiknél beakad, azok a memóriaigényes feladatok (játékok videói, winrar tömörítés). Beajánlok neki egy memtest-et, de valami más tipp?
(egyébként melyik a legjobb erőforrás monitorozó program? vagy legjobb periféria tesztelő? Everest-et próbáltam, de vagy nem tudom, hol írta ki az infókat, vagy pedig számomra nem volt elég
)
-
-
arckiraly
csendes tag
válasz
localhost #14806 üzenetére
"Figyejjé már" a te szavaiddal élve ...kurvára nem mondtam olyat h titeket okoltalak volna ha netán nálam megadja magát örökre....1 kérdést tettem fel h ESETLEG valaki tudna-e rá választ adni nem pedig oltogatni mert arra kibaszottul nem vagyok kiváncsi h mit tanitanak az oviba mostanság
jah meg még annyi h nem sirtam semmi miatt szimplán leirtam a problémám mint sokan mások! lehet h te ennyi miatt sirni szoktál de akkor menjé el orvoshoz
nah pá -
netboy
senior tag
válasz
localhost #14547 üzenetére
hmm...
Erre gondoltam én is de az embereknek általában nem ezt az értéket adják meg, hisz ez nem érdekel ugye egy átlag felhasználót.Az internet átviteli sebességet nem tudom hogy adják meg, de az általában megvan és ugye ott is van "sallang"
de mi van a 108g-nél? Az nem megy dubpa olyan gyorsan.
-
rigo88
aktív tag
válasz
localhost #14547 üzenetére
nem egészen ez miatt, de a lényeg, hogy az 54mbit az a "marketing sebessége" a 802.11g szabványnak. mint pl a hdd-nél az 1024-1000 váltásnál komoly mbájtokat nyerhetnek (LOL) a gyártók azzal, hogy 1000el váltanak nem 1024-el. ennek ellenére az 54 az nem számolási hiba.. de ne menjünk bele, nem fog menni ennyivel egy irányba a tényleges adat másolása, még ha 0cm-re is van egymástól a két antenna.
az elméleti dolgok messze vannak a gyakorlati dolgoktól ez a lényeg.
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
localhost #13332 üzenetére
Szia! Teljesen másról van szó, amit itt nem szeretnék mindenkivel megosztani, de ha érdekel téged, vagy valakit aki segít privátban elmondom. Csak érdekeltek ezek a dolgok, gondoltam biztosan tudtok segíteni.. Nem kell rögtön leharapni a másik fejét, hiszen sosem tudod milyen indokkal kér segítséget.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
localhost #13260 üzenetére
Én nem is azt mondtam, hogy nem lehet kapni lézernyomtatóhoz fotópapírt, csak ugye a "sima" az általában nem jó a lézerhez, csak a tintasugarashoz, ezért írtam a "spec." jelzőt.
Bár ez a Xerox phaser 3117 nem igazán fotónyomtatásra van (600x600dpi, fekete-fehér), valószínű ezért is nincs a nyomtatási profilok között fotónyomtatási lehetőség. Bár egy igazolványképnek szerintem nem is nagyon kell több.Szóval Teasüti, ahogyan localhost kolléga írta, a speciális fotópapír az a kifejezetten lézernyomtatóhoz gyártott fotópapírt takarja, ebből kell beszerezned. Viszont itt jön a képbe, hogy nem-e olcsóbb csináltatni akkor igazolványképet egy fotósnál (~ 800Ft).
-
vanek
tag
válasz
localhost #11270 üzenetére
Igen mindent. Mondjuk ezt a problémát kizártam már az elején, mivel pont azért raktam újra, mert ezt csinálta az XP kb 2-3 hónap használat után. Mivel olyan nagy zseni nem vagyok, azért zártam ki olyan biztosan de attól még fenn állhat ez a dolog, de tuti, hogy felraktam minden drivert. Szerencsére megvan az alaplapi cd-m, azon meg megvan minden..
személy szerint valami alaplap bajra gondolok, esetleg az elem merülőben van?
vagy ez hülyeség?vagy proci?
-
törölt tag
válasz
localhost #8274 üzenetére
Pl a Media Center. Illetve a Total Media. Feltéve ha valaki Frontend-re vágyik.
PVR/DVR témában ott a Presto! PVR, DVB Viewer, DVB Dream...
Az akadozó vagy nem is megjelenő kép lehet akár a gyenge jelminőség miatt is.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
localhost #6864 üzenetére
Így van.
Főleg Word-nél tud nagy kalamajkát okozni, mivel ott bekezdésenként rak sorba. Ha a fogalom neve és leírása is külön sorban van, akkor valószínűleg el fogja keverni egymástól.
Ezt az ún. "lágy enterezéssel" elkerülheted (SHIFT+Enter-t nyomsz a fogalom neve után nem sima entert, így együtt kezeli a leírásával). Ez arra jó, hogy a szövegben új sort kezd, de egy bekezdésnek számít az előzővel.Szerk.:
Természetesen Excelnél könnyebb a helyzet, mert ott kijelölsz minden rendezni kívánt oszlopot és utána rendezed sorba.[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz
localhost #6028 üzenetére
helo!p4 3.06 os gepban, 1gb 533 as ram a vaganyabb vagy ha ehez hozzadobok meg 512 400 as, p3200 ast?szal 1.5 gb ram ,de lassabba valva?vagy az 1 gb de 533 on?!? valaszt koszi!
Köbükiből fordítva:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik konfiguráció az optimálisabb? 1 GB memória 533 MHz-en, vagy 1,5 GB 400 MHz-en? A gépemben egy 3.06 GHz-es P IV processzor van.
Köszönöm!
Tudom, hogy te is érted, csak gondoltam hátha más nem
[ Szerkesztve ]
-
-
dudika10
veterán
válasz
localhost #5587 üzenetére
Egyet volt már szerencsém kipróbálni és USB-n keresztül működött monitorként, csak az a baj, hogy az 25k. Reméltem, hogy olcsóbban is megúszhatom mert annyiért már teljes értékű monitort kapni. Az eszköztárakat, email-t meg még 1-2 apróságot szeretném kitenni a képből, de akkor nézek valami használt kisebb méretű monitort.
köszönöm a segítséget!
-
DreaD88
tag
válasz
localhost #5074 üzenetére
A liveCD-ről próbálkozás nekem is tetszik, ne mtudtam, hogy így is lehet kivitelezni.
A legnagyobb problémám, hogyan telepítem fel a letöltött programokat... :/#P100
És hogyan telepítem?
Mert még netbean-s akartam pendrive-on rárakni egy (internetkapcsolat nélküli) gépre és nem tudtam telepíteni. -
nova001
senior tag
válasz
localhost #4170 üzenetére
gondolom felkerült valami szar progi ami lehúzza a memoriát...mit tudom én nem vagyok programozó...csak egy ötlet volt
igen eredeti biztosalapba menyit kéne ennie ennek az alkalmazásnak ?
hfrankee:
tudom h ezekeért felel csak miért huzza le ennyire a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
localhost #3683 üzenetére
Nem kötekedni akartam.
De térjünk a témára: Most már engem is érdekelne,hogy az idézett Microsoft vélemény szerint a 64bites rendszeren azok az alkalmazások is jobban futnak, amelyek 32bites rendszerre lettek írva? Mert ugye kevés olyan pl. játék van, amelyiknek van 64bites módja is. (lásd Crysis)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
localhost #3680 üzenetére
Az adataiból ítélve 64 bitest használ. De akkor sincs sok értelme. Amikor értelme lesz, akkor már szvsz ő is ddr3-ra fog váltani és majd abból talán lesz értelme. DDR2-ből tényleg nincs. Nálam 4 giga van, aztán szerintem 3-nál többet még nem használtam ki Grid alatt sem.
-
válasz
localhost #3544 üzenetére
Ez így van. A doksniknál a nyomtatáskor a legördülő menüből ki is választható a nyomtató(k) közül, mint kimenet. Ezért lehet már rég szövegszerkesztőből is direkt faxolni.
Vaze:
Nem, mert a disszipáció a kupak teljes felületén működik, nem a lyukon. A Coller felületére fekszik fel. Véleményem szerint semmi jelentősége a hűtés szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
localhost #3539 üzenetére
Ennyi?
Az tök jó.
Mi van akkor, ha a fax küldésekor a gép ki van kapcsolva? Gondolom ilyenkor el sem tudják küldeni mivel nem lesz faxhang?
Na, ekkor ezt át kell gondolni.
Vaze: Oda ha beszúrsz egy tűt, akkor tök jól lehet pörgetni a procit és a pörgetés hevében tök jól hűtjük is.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Linux kezdőknek
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...