Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
DJ WOKKY #48991 üzenetére
No nem cikizni akartalak...
En speciel minden nap megkerdezem,hogy ma mennyi a cigi./Igaz,hogy a boltba mar q*vara unjak,de mindig tudnak ujat mondani/
Persze az ebado sem piskota!
De eleg trehany munka folyik a parlamentben,mert meg sem fustado,sem kapuado nincs megszavazva. -
degu
senior tag
Az angoloknal mennyi a szabvanyos halozati feszko,meg a freki??
Annyi,mint nalunk?
Ha kivisz valaki egy gepet,akkor siman bedugja,oszt hadszojjon? -
degu
senior tag
Az uj alaplapomon nincs IDE-csatlakozo.
Erdemes/lehet -e atmeneti megoldaskent egy IDE/SATA atalakitoval beepiteni a /nem reg vasarolt/nagy vinyomat,vagy felejtsem el,es vegyek egy uj SATA-s vinyot? -
degu
senior tag
válasz
huntermati #40457 üzenetére
Csak ennyi?
Egy kicsit karcsunak tetszik ez az elony! -
degu
senior tag
válasz
DJ WOKKY #40389 üzenetére
Koszi a valaszokat,de csak azert merult fel bennem a kerdes,mert munka kozben egyszer csak futtyentett egyet a gep,es kikaccsolt!
A win7-et nem merem felrakni,mert eddig azt hallottam,hogy nincs meg minden ,gyakran hasznalt hw-hez driver.Nekem egy radios,belso halozatom van egy dwl 122-es stick,egy Szolgaltato altal adott ZTE modemmel/routerrel,es mar a win98-ra sem talaltam hozza drivert.
Igy a gyengebb,regebbi lapimra fel sem tudtam csatlakozni.
Meg merjem kockaztatni igy a win7-et? -
degu
senior tag
Van egy AMD 5000+ ketmagos proci.
A Lavays szerint az 1 mag 33 fokos,a 2.-43 fokos.
Hogy lehet ez? A ket mag nem egyszerre/parhuzamosan kap terhelest?
Vagy valami gaz van a procival? /Az oprencer XP/2.rev/ -
degu
senior tag
válasz
Aaron14 #36649 üzenetére
Tegyel melle egy sima asztali ventillatort,es nezd meg,hogy van -e eleg hely a lapi szelloztetojenek/akarhol is van/
Ha megfujatod,es akkor is csinalja,akkor nem melegedes a gond.Egyebkent,ha a postolasnal tuljut a proci-ellenorzesen,akkor valamilyen memo-gond lehet,mert ott akad el.A szunetmentes tappal meg az lehet a gond,hogy nincs feltoltve,vagy nem eleg a kapacitasa.
Es ha nagyon hosszu a madzag,ami a szunetmentestol jon,akkor lehet az is a problema,hogy tul hosszu a madzag,nagy az ellenallasa,es igy nincs meg a kello feszko.[ Szerkesztve ]
-
degu
senior tag
Van egy -tobbfele ceruzaakksi toltesere alkalmas-toltom,ami ugy van kikepezve,hogy csak kettesevel lehet beletenni a ceruzaakksikat.
Vagy egy mini-ceruza? akksim,ami 1000mAh-s,es van egy sima ceruzaakksi,ami 2100mAh-s.
Mindketto 1,2 V-os.
Betehetem oket egymas melle tolteni? -
degu
senior tag
Elolvasv az ajanlott cikket,meg tobb a kerdojel!
Ha a PWM egy szabalyozasi metodika,akkor a biosban miert hofok-parameterrel jelenik meg?[ Szerkesztve ]
-
degu
senior tag
Athlon X2 5000+felhuzva 3,0Ghz-re,2x1Gb Corsair memo,9800GT/512-es,2db.IDE WD-vinyo,1db. SATA DVD olvaso,Philips hangkari. A tap 400-as Corsair. Op.winXP/SP2
Nyomattam egy utos jatekot high fokozaton.2-3 szirena utan lekapcsolt a gep.Bekapcsolas utan a PWM 63 fok volt./A procihofok 50 korul szokott ballagni/
Mi vaghatta ki a gepet?Mi az a PWM? -
degu
senior tag
A Szolgaltato a netbekoteskor egy ZTE zxv10w300B tipusu modemet telepitett,ami egyben router is.Szamomra ismeretlen a tipus,es a hw is.Tud valaki magyar linket manualra,es speckora?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel