- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #14192 üzenetére
Már találtam
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van valami megbízható forrás ahonnan le lehet tölteni CS 1.6-nak olyan valtozatat amiz nem kell installalni tehát rendszergazda jelszó nélkül játszható ? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Volna 1 igen idegesítő probléma, amire egyszerűen nem sikerül megoldást találnom.2 játékkal játszom most (CoD MW3 és Metro LL) és mindkettőben felfedeztem 1 idegesítő bugot. Mégpedig azt, hogy ha mozgok, akkor "remegnek" a textúrák.
Nem minden esetben fordul elő, de eléggé észrevehető. CoD MW3 esetében pl jobban látszok, ha mozgás közben picit mozgatom az egeret is, Metro esetében az egér mozgatása nélkül is tökéletesen látszik.
Metro esetében a "Revolution" pályánál ahogy kijövünk a szellőzőből már észrevehető, mivel ha mozgolódok akkor a padlón és pl az asztalon levő dobozon is látható, hogy olyan, mintha "beremegne" a kép.
Próbáltam már mindent, Win7, Win 8.1, több driver is, de semmi nem segített. G-syncet engedélyező alpha drivernél picit jobb, de ott is még simán látszik.
i7-es CPU 70-80C körül mozog a Metro alatt a GTX980M VGA meg még ennél is hűvősebb. Legjobban akkor látszik a dolog, ha 60 FPS-el megy a játék, tehát pl Metro esetében kint a felszínen kevésbé látszódik.
Próbáltam kikapcsolni a V-Syncet+Tripla pufferelést és Vsyncet NVidia kontroll panelben kényszeríteni, de nem volt így se tökéletesen sima 60 FPS-nél pl a Metro ...
Valami ötlet, hogy mit tudnék tenni? Nagyon idegesít, hogy 60 FPS-nél nem folyamatos a kép és a kép "remeg" / mikroszaggatás van (nem is tudom, hogy pontosan minek nevezzem).
Próbáltam pagefile-t is kikapcsolni (16 GB Ram van), de az se oldotta meg...
u.i.: Lehet rosszul emlékszem, de AC Rogue esetében nem láttam ilyen problémát (vagy csak nem volt ennyire feltünő), lehet csak Steames játékokkal van baj ? (Windows újratelepítésnél Steam is újra lett telepítve)
2 napja kínlódok, hogy megoldjam a problémát és végre minden játék 60 FPS-nél is folyamatosnak tűnjön...
Jah es probaltam a core parking es steam overlay kikapcsolasat is...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Adott egy játék, az Euro Truck Simulator 2 és olyan probléma van vele, hogy hiába tekerek mindent maxra és Anti Alliansingot is adok neki, a háttérben elég darabosak a telefon/áram vezetéket...jól sejtem, hogy ez a felbontás (1280x1024) miatt van vagy driver probléma ? -
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy amikor szeretnék valamilyen multi játékhoz szervert keresni, akkor a GameSpy miért írja ezt ki: hiba. Az oprendszer Windows Vista 32bit.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy régebbi játékok (pl HL2,Doom3,Far Cry,BF 2142) produkálnak-e nagy FPS növekedést,ha 1 magos processzor helyett 2 magos processzor alatt futnak? Vagy mivel nem mai játékok,ezért a 2 magos CPU-t csak 1nek látnák,tehát nem is lenne igazán jelentős FPS növekedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest