- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Tudtok nekem olyan ingyenes programot mondani amivel játékok alatt ki tudom jelezni a képernyő valamelyik sarkában a hőmérsékleti adatokat? Esetleg még FPS és egyéb infót is.
-
Dave567
addikt
Üdv Mesterek!!
A topicjában már kérdeztem, de itt is kíváncsi vagyok hátha tudtok megoldást a problémámra.
Battlefield3 Multi [link]
Folyton ezt csinálja, valakinek ötlete?
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Milyen jó couch (2fős local) coop játékokat tudnátok ajánlani, amit lehetne játszani barátnővel? Nem hardcore játékokra gondolok elsősorban Valami ki vicces ketten játszható játékokra leginkább. De bármi érdekel lényegében Ki mit szokott játszani a párjával?
Van két xbox gamepad-em pc-re úgyhogy ebből a szempontból kényelmes
Előre is köszönöm a választ
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FehérHolló #10992 üzenetére
Ha van lehetőséged, valamilyen nagyobb áruházban a kiállított kontrollereket nézd meg melyik kényelmesebb, de én személy szerint PS4 vagy Xbox One kontrollert ajánlok. (esetleg Xbox 360 kontrollert, ha az Xbox One-é nem jön be) Nyilván lehetséges még egyéb választás is, akinek van tapasztalata más cuccal, úgyis jelzi majd szerintem.
Live-Die-Respawn
-
FehérHolló
veterán
Milyen kontrollert ajánlanátok PC-hez legfeljebb 15k jómagyarforintért?
Ilyen mászkálósabb kaland+szerep játékokat játszanék vele, esetleg néha rocket league-et.Nézegettem a PS4-et, Xboxot, logitech-eket, de teljesen sügér vagyok hozzá.
Skynet is real. It's called Google.
-
milkabrams
őstag
válasz Lézerparaszt #10988 üzenetére
megvan, csak 115 mega ez nem okozhat droppokat
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz milkabrams #10985 üzenetére
Biztos hogy a dokumentumokban nézted? Nem hülyeségből írtam le végig a címet.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
válasz milkabrams #10985 üzenetére
Pedig kell lennie. Ugye nem tört verziót használsz?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok!
A Ride 2 nevű motoros játékkal játszom épp, maga a játék szerintem szuper lett, nekem nagyon tetszik, talán az egyik legjobb motoros játék amivel eddig játszottam.
Viszont itt is jelentkezik az idegesítő mikro lagg, nem jelentős, de előfordul. Próbáltam már a vsync-et driverből bekapcsolni, nem a játékból, az sem segített. Van esetleg valami ötlet? Köszi!
Konfigom az adataimnál, amúgy maxon szalad a játék, atomstabil a 60fps.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz Lézerparaszt #10984 üzenetére
nincs a skyrim mappában, semmiféle mentés mappa, magyarítást használok
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz milkabrams #10982 üzenetére
Dokumentumok\my games\skyrim\saves vagy ha SE van akkor értelem szerűen abban. Én egyébként szinte mindig a gyors mentést használom, de így is 600 megás a mappám.
-
De4d
őstag
válasz #74018560 #10980 üzenetére
Eltér az ízlésünk, én fantasy párti vagyok
A Fallout 1-2 után én is félve kezdtem bele a 3-ba, anno néztem is hogy, ez az év játéka lett?
Aztán beszippantott, nagyon jó a hangulata, jó-érdekes küldetések.
Mindössze két gondom volt a játékkal (számomra a grafika már akkor is gyengécske volt-de a grafika másodlagos) ami viszont sokkal jobban zavart a szintkorlát, még kb a jéték felénél elértem a maximum szintet (mert minden mellékküldetést megcsináltam addig) de GOTY-al +10 szóval kitolódott.
Stalker CS sztorija már nem olyan, de hangulatilag ugyanaz, emiatt ugyanúgy érdemes belevágni és CoP-ba is (nem bugosabb mint anno az alap) ezek a kiegek is kaptak rengeteg patchet, teljesen játszhatóak.Minden jó, ha a vége jó!
-
milkabrams
őstag
válasz Lézerparaszt #10953 üzenetére
hogy tudom törölni a felesleges mentéseket?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Volna egy már kicsit korosodó laptopom (FHD, i7-3630qm, 8GB ram, GT650m gddr5 2GB), és olyan stratégiai/tycoon játékokat keresnék amik nem krumpli grafikán elfutnának a gépemen natív felbontáson, illetve nem túlságosan micro heavy, mint starcraft.
Hasonló élményt keresek, mint a kövekező játékok valamelyike:
- Chris Sawyer's Locomotion (változatos lehetőségek, kifejezetten nehéz játékmenet, nyugis építgetés)
- c&c Red Alert 1-2 (ez lenne úgy micro téren a felső korlát)Nézelődtem már steam-en, de itt csak a legújabb játékok vannak előtérben, és a Planet Coaster-nek már nem érem el a minimális követelményét. :|
A segítséget előre is megköszönném!
-
törölt tag
Falloutoktól kicsit az tart vissza, hogy túl meseszerű, nem pont olyan poszt-apokaliptikus mint az 1-2.
Stalker első része nem volt rossz, Clear Sky nem kapott jó értékelést, ezért fel se rakom Call of Pripyatnal is a bugosságtól tartok. De egy esélyt lehet adok neki
Witcher is túl meseszerű, Elder Scrolls III-IV-el játszottam, tetszettek, de nem igazán fog meg az ilyen jellegű fantasy világ.Egyet kihagytam: Medal of Honor Airborne, ezt végig fogom vinni mégegyszer...
Amúgy utóbbi években amit játszottam és legjobban tetszett, az a Wolfenstein volt. Visszaadta az eredeti hangulatát
-
br.rak
őstag
Egy kis mini Retro kérdés:
Torchlight I (GOG kiadás) teljes képernyőn olyan, mintha 16-256 szín között futna a játék, ablakban nincs ilyen hiba, néha egy egy textura glitch, de annyi belefér ( egy retro gépen fut 2,66Ghz P4, FX 5600, 1 giga ram, Win XP)
Valami ötlet? vagy marad az ablakos móka... -
törölt tag
Hello! A napokban áll össze a gamer PC-m és kicsit le vagyok maradva, játékok terén, ötleteket szeretnék kérni mit érdemes kipróbálni
Amiket végigvittem (és tetszett):
- Tomb Raider 2013
- Wolfenstein 2 új része
- FarCry 3-4
- Bioshock Infinite
- Battlefield 2Amit tuti kipróbálok:
- Rise of Tomb Raider
- DOOM
- Battlefield 1Amit talán:
- Bioshock remastered 1-2
- Metro 2033 Redux
- Stalker: Call of Pripyat
- Battlefield 3-4
- Fallout 3-4Witcher 3-at ajálották nagyon sokan, de nem érdekel valahogy a fantazi
-
K10PA
csendes tag
válasz Lézerparaszt #10973 üzenetére
Már csak amiatt sem lepődök meg rajta, mert a játékborítón is szerepel mint támogatott operációs rendszer.
Csak az a baj, hogy maga a játék nem találkozik az op. rendszerrel, hanem az a közé ékelt Origin akar fontoskodni. -
K10PA
csendes tag
Ellátogattam az Origin oldalára: "Looks like your computer is running Windows XP or Windows Vista. We no longer support these operating systems, but you can still download and play your games using an older version of Origin."
Letöltöttem az általa kínált XP-s változatot, "hátha frissebb mint amit tegnap frissített 92 MB letöltését követően", de sajnálatomra nem, ugyan ez a helyzet.
-
szami777
addikt
-
K10PA
csendes tag
válasz Lézerparaszt #10966 üzenetére
Rendben van jobb gomb, Rendszergazdaként, de kéri a jelszót, amit nem tudok és jelszó nélkül sem megy.
-
K10PA
csendes tag
válasz Lézerparaszt #10964 üzenetére
Kipróbáltam az offline módot, ugyanez. Rákattintok a telepítésre, kiírja, hogy "Telepítés...", kiírja, hogy "Offline módban nem lehet letölteni." Eltelik néhány másodperc és a már ismert képernyő fogad.
Rendszergazda módban nem tudom elindítani, elvileg nem adtam meg telepítéskor jelszót, de a lehetséges jelszavakkal sem engedi futtatni az Origint.
Nem is értem, miért van az, hogy egy borneói feltört játékot, amelyhez burkina fasoi dialektusban tollba mondott kétsoros telepítési útmutató adnak, azt is könnyebb feltennie egy átlagos félkegyelműnek, mint egy ellenőrzött, magyar nyelvű segédletekkel felvértezett legális kiadvány tartalmát?!
[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
válasz Lézerparaszt #10962 üzenetére
A letöltéssel már talán megvagyok, a telepítés meg nem csinál semmit. Alul látod azt az egy kékkel kiírt sort, aszerint telepítve. Hiába nyomok a narancs színű Telepítésre" vagy bármelyik ugyanilyen feliratú gombra, nem okoz örömet.
A tűzfal nem szólt, hogy szeretné valami használni a vírusirtó sem.
Nem mehetne ez a folyamat a telepítőlemezről, ahogyan az útmutatója is írja?
-
-
K10PA
csendes tag
Rákattintok, kiírja, hogy telepítés, majd alul, hogy "1/1 - Telepítés kész. (SimCity TM)"
Oda rá tudok kattintani, beugrik egy kis ablak, amelyben van két sor.
A felső sor "Teljesítve" mellette távolabb "Törlés" (ide lehet kattintani)
alatta "SimCityTM"
ennyi.Ha a SimCity képre csak ráállok az egérrel, akkor egy kis párbeszéd ablak nyílik meg amiben van egy "i" information gomb és egy "Telepítés" gomb.
[ Szerkesztve ]
-
K10PA
csendes tag
Sziasztok!
Gyerekember SimCity (2013) PC játékot kapott.
Hogyan lehet elindítani?
Van ez az Origin nevű szemét, létesítettem benne fiókot, de a játékot nem tudom feltelepíteni. Csak azt kínálja fel az origin, hogy majd letölti - de nekem ott van a lemezen, ezért lett megvéve.
Jó, akkor töltsd le!
Letöltötte, mondtam neki, hogy Telepítés, kértem, hogy csináljon mindenféle ikont.
Nem csinált, de ezt írja, hogy telepítésre készen. Rákattintottam, végigfutott valami és kész, változás nem történt.
Semmi mást nem enged, csak azt, hogy "Letöltés", "Telepítés", már százhetvenötször letöltöttem telepítettem, de a világon nem találok egy indítófájlt a játékhoz.... bezzeg a lemezen van, de azt nagy ívben elkerüli a telepítés.Hogyan lehet elindítani a játékot!
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
far cry primal-t szeretném megvenni. Láttam a g2a-n hogy van steam verzió is meg uplay is. Mi a különbség? -
Lézerparaszt
őstag
válasz milkabrams #10950 üzenetére
Használj gyors mentést a sima mentések helyett, mert sima mentésnél mindig létrehoz egy nagyobb fájlt. Anno én is pórul jártam vele, több gigát foglalt a mentések mappa.
-
Devas
őstag
válasz milkabrams #10950 üzenetére
Nalam a Fallout 4 okozott problemakat ha tul sok mentesem volt. Valami lassulas vagy stabilitasi gond volt, mar nem emlekszek de a torolgetes megoldotta.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
2-3 játékos által játszható fps/rpg-t keresek, ami lan-on is játszató co-op módban. Nem baj ha régebbi, mert notin menne (gt755m és 8XX mobil vga-kon).
köszi és kellemes ünnepeket, jó játékot!
-
milkabrams
őstag
Üdv! Mostanában megszaporodtak az fps droppok a Skyrimben, mi okozhatja ezeket? Talán a sok mentési fájl? Modokat használok, de ezek leginkább újabb területek a játékhoz.
-
De4d
őstag
Elvileg mennie kéne a SWOTOR-nak win 7-en.
De sajnos nem indul, és tudom sokan másoknak sem. Azóta sincs semmi mókolás rá, hogy futtatható legyen?
Win 7 64 bit, steames játék.Minden jó, ha a vége jó!
-
MageRG
addikt
-
KisBundi
őstag
válasz Lézerparaszt #10946 üzenetére
Köszönöm! Meg is találtam!
-
Lézerparaszt
őstag
-
KisBundi
őstag
válasz FehérHolló #10943 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy az meg végképp nincs
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Tudtok olyan játékokat mondani amik kifejezetten havas pályákon játszódnak?
-
mad1
veterán
Hali az miert van hogy uj win nel allandoan mindenfele dll filet hianyol a gep es nem indulnak a jatekok?
Mivel lehet ezt orvosollni?
Meg nem talalkoztem ilyennel pedig 15 eve pc zek es havernak nem tok mit mondani.Ne szemetelj ! = Steam
-
őstag
Üdv all!
Két bosszantó probléma következik, amiből bár az utóbbi megoldódott de érdekelne hogy miért van ez.
Első: Gondoltam felteszem a békebeli Aliens vs Predatort, ami talán még az ezredforduló előtti. Limitált mentés bármely nehézségen ha ez segít behatárolni. Windows 7en természetesen se kép se hang, sehogyan se. Na akkor go Steam, 5€ kiperkál és elindul. WQHD is van, tiszta "Hawaii" egészen a marine kampány vélhetően az utolsó küldetés előttig ahol töltés előtt egyszerűen kitesz az asztalra minden kommentár nélkül. Itt instant uninstall lett mert egyébként is felbaszott már a 200al röpködő xenomorphokkal. Mi a megoldás erre a problémára ha egyszer újra fel akarom baszni az agyam ezzel a játékkal?
Második: vélhetően közismertebb folytatása, az Aliens vs Predator 2, ahol minden szépen és jól is alakult (bár nem tudom megvenni Steamen pedig akartam - érdekes ez főleg hogy csak ez hiányzik így már az AVP szériából) aztán eljött az első hegesztés ideje, de nincs hegesztőpisztoly. LOL mondom már minden beállítást megnéztem, átraktam másik billentyűre, stb. és nem. Erre fogtam egy 10éves fullra kijátszott mentést, köszöni szépen szarik rá, mert nemhogy nem működik, hegesztő sincs. Ilyenkor WTF van? Nem emlékszek rá hogy valahol külön fel kellett volna szedni egy hegesztőt, pedig kitoltam vagy 20x.
Erre utolsó lehetőségként próbáltam csalással előidézni: "összes fegyver + lőszer" és beadta. Ez azért érdekes mert a büdös életbe nem működött a csalás a játékban, most meg igen. Na ilyenkor mi van?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz entoni1989 #10934 üzenetére
-
entoni1989
tag
válasz bobalazs #10933 üzenetére
Huh, ezt hogyan tudom megoldani? De igaz én az egész lezárás okát nem értem, mindösszesen annyi történt, hogy egy ideig nem játszottam vele és miután szerettem volna már nem tudtam. Nem értem az EA miért spirázza így túl a dolgokat és így a végén az sül ki belőle, hogy aki fizetett is a játékért, nem tudja használni saját hibáján kívűl.. és akkor így vásároljon az ember online játékokat
Abban tudsz segíteni akkor hogy ezt hogyan tudom? Esetleg nincs nekik valami magyarországi képviseletük ahova írhatnék?
Köszönöm -
bobalazs
nagyúr
válasz entoni1989 #10932 üzenetére
Eh, akkor csak a customer support oldhatja fel talán.
-
szami777
addikt
válasz Timyyy #10928 üzenetére
A town portal/expert earth magic kombót elég nehéz összehozni minden menetben, sok szerencse kell hozzá, hogy valahol hozzád vágják ezt a varázslatot, sok várat kell elfoglaljál és sok-sok mage guild-et kell építsél, hogy megtanulhasd, ami szintén egy vagyon. A hős lánccal azért lehet spórolni, bár tény, hogy macerás.
"Fene se gondolta hogy rajtam kívül más ilyen elvetemült is van, aki ezzel játszik a mai napig. "
Hát pedig ami régen jó volt, az most is az.
Nagyon kevés játékban van 1000+ órám, a heroes 3 az egyik ilyen.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Timyyy
őstag
válasz szami777 #10926 üzenetére
Igen de utálom azt hogy felesleges hősöket vásárolgatok és utaztatok állandóan azért, hogy a sereget növeljem egy másiknál....
Nekiálltam játszani az előbb, hát így azért sokkal könnyebb, na
Fene se gondolta hogy rajtam kívül más ilyen elvetemült is van, aki ezzel játszik a mai napig.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
szami777
addikt
válasz #65675776 #10924 üzenetére
"Azt elteleportálás alatt gondolom a Castle Gate nevű varázslat értendő. Ezt meg kell tanulnod."
Innen az jött le, hogy nem épületre gondolsz, hanem varázslatra.
Az világos, hogy ilyen épület van.(#10925) Timyyy
Igen az utánpótlás elég macerás, én rengetegszer azt csinálom, hogy veszek pár hőst, akikkel láncot csinálok és így pár kör alatt ott van a főhösömnél az utánpótlás. Amíg a town portal nincs meg, ez a leggyorsabb opció.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Timyyy
őstag
válasz szami777 #10923 üzenetére
Húúú köszönöm, ez még hasznosabb lenne, ha nem függ vártípustól a teleportálás utánajárok ennek is.
Pont én is a sereg utánpótláson vagyok kiakadva, amikor egy XL-es pályán kilométerekre van a 2 váram, és nem tudom egyesíteni a seregeket, külön meg gyengék.Életmentő segítséget adtatok!!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
szami777
addikt
válasz Timyyy #10922 üzenetére
Egy kis kiegészítő még:
Nekem ez a Castle Gate nem hangzik ismerősen, szerintem a kolléga a Town Portal varázslatra gondolt.
Azzal tudsz várról várra menni, frakciótól teljesen függetlenül, ahogy daa-raa is írta ha kimaxolod, akkor te döntheted el melyik várba mész. Az egyik leghasznosabb varázslat a játékban, ha feltűnik az ellen, egyből haza lehet menni, valamint sokkal egyszerűbb a sereg utánpótlását így megoldani.
A másik teleportálós varászlat a dimension door, ezzel a képernyőn megjelenő területre tudsz átteleportálni.
Nagyon hasznos, ha pl kergetsz valakit/menekülsz , vagy ha akadály van a pályán, illetve kerülnöd kellene.Arra figyelj, hogy ezen varázslatok használatakor a lépésed mindig csökken egy picit és csak addig tudod csinálni, amíg van lépésed, illetve spell pointod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Timyyy #10920 üzenetére
Varázslatból ugye alapvetően kétféle van: adventure és combat. Utóbbiakat használod a csatákban. Előbbieket pedig a kalandozás közben. Nem kell hozzá a hősöd ablakát megnyitni, mert van neki gomb a többi között. Fehérrel keretezve:
Persze a SpellBookban is tudsz lapozgatni a különféle típusok között.
Nem lett a legjobb a feliratozás, de remélem így is érthető. Az összes varázslat értelemszerűen az adott csoporton belül igaz. Tehát vagy az összes harci, vagy az összes kalandozó varázslatot mutatja. Ha nem fér ki mind a két oldalon, akkor ugye lehet lapozni a lapok felső sarkaival, amelyek ilyenkor visszahajlanak.
-
Timyyy
őstag
válasz #65675776 #10919 üzenetére
Hohóóó te vagy az én emberem!!
Még kiscsíra voltam amikor ez a játék megjelent, és vannak fehér foltok a tudásomban azóta is.
Infernoval nem játszottam mostanában mert nem szeretem, de akkor arra emlékeztem... bakker, tudtam hogy nem vagyok hülye, csak a vártípust nem találtam el.És a teleportos spelleket amúgy hogyan tudom használni? Megnyitom a spell book-ot a hősnél és ott majd aktív lesz valahol egy gomb hozzá?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
törölt tag
válasz Timyyy #10918 üzenetére
Nem, az Escape Tunnel arra szolgál, hogy várcsatában védőként el tudsz menekülni. Más várakban erre nincs lehetőséged.
Amivel várak közt tudsz mozogni, az az Inferno Demon Gate-je.
Mind a két fentebbi várspecifikus. Előbbi csak a Strongholdban van, utóbbi csak Inferno-kban, ergo csak Inferno-k között tudsz mozogni vele, de csak akkor, ha mind a kettőben meg van építve a Demon Gate.
Azt elteleportálás alatt gondolom a Castle Gate nevű varázslat értendő. Ezt meg kell tanulnod. Kell hozzá Advanced Wisdom, mivel Level 4 varázslat, illetve Earth Magic. Ha utóbbi Expert szinten van, akkor kiválaszthatod, hogy melyik várba szeretnél teleportálni. Basic és Advanced Earth Magic esetén minden esetben a legközelebbi várba teleportálja a hőst. (Earth Megic ugye azért kell hozzá, mert anélkül csak maximum level 2-es Earth Magic Spelleket tudsz megtanulni.
-
Timyyy
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik régen (vagy akár még most is, mint én) nyomták a Heroes of might and magic III-at. (mert azóta is ez a kedvenc játékom)
Szóval vannak ilyen extra funkciók némelyik várban, pl Stronghold, egy pici kis fekete lyuk, valami escape tunnel féleség a neve, így fejből hirtelen nem tudom, elvileg az ugyanilyen váraim közt tudnék teleportálni hőssel együtt, nem? Úgy tudom erre hivatott, de nem jövök rá hogyan kell használni.
Ill. van olyan is, amikor a gépi ellenfelek a pálya legkülönbözőbb pontjairól elteleportálnak tök máshova csak úgy... ilyet az én hősöm is tudna? Milyen spell kell hozzá és hogy lehet használni?Remélem van még valaki aki heroes függő
-
bobalazs
nagyúr
válasz entoni1989 #10916 üzenetére
Azt írja hogy csinálj egy biztonsági kérdést a fiókodban, hogy a zárolást törölhesd.
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Kérlek segítsetek!
FIFA 15 Ultimate Team belépésnél a következő kép fogad:Megvettem a játékot online, szóval hivatalos, eleinte tökéletesen használtam, eltelt egy idő míg nem játszottam vele, most újra szerettem volna, de már nem sikerült mert ezt bedobja mikor az ultimate-ra megyek és nem is enged tovább. Nem értem mi lehet, az accountom ugyan olyan jó vagyis be tudok lépni vele meg stb meg én nem zároltam benne semmit, szóval nem buheráltam, de ezt írja és nem enged be. Tudtok valami ötletet, megoldást, hogy mi lehet a baj és ezt hogyan kell orvosolni?
Köszönöm
-
OddMan
őstag
A 2017-ben illetve a 2018-ban megjelenô játékok fogják még támogatni a DX11-et?
Használtan vennék egy régebbi csak DX11 kompatibilis kártyát, de ha a DX11 már nem lesz támogatott a jövôben, akkor inkább egy új generációs kártyát vennék, ami már támogatja a DX12-ôt is.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
BMS
őstag
hali
aki játszik/ott az elder scrolls online-nal annak szól inkább a kérdés:
van egy gold edition ami 4 dlc-t tartalmaz..de van még 2 dlc pluszba azokat hogy lehet beszerezni? az egyik ugye a one tamriel a másik a shadow of the hist
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
törölt tag
válasz AkosAkos #10908 üzenetére
Többiek megelőztek, de egyetértek velük. Tavaly az én konfigomat elég jó árban meg tudtam venni, a ház + táp volt pluszban (~130e), HDD-k már voltak és egyéb eszközök, és később vettem másik VGA kártyát.
Szóval ha van már meglévő géped, akkor alaplap + proci + RAM, ahogy előttem is írták, és kicsivel később egy videokártya. -
szami777
addikt
válasz AkosAkos #10909 üzenetére
Tudom, hogy sokkal egyszerűbb egybe megvenni, mint egy kicsi időt rászánni, de hidd el, ennyi pénzért apróról sokkal jobb gépet raksz össze.
Boltba összerakottat pláne nem vennék, baromi nagy árréssel dolgoznak.
Itt egyedül a proci és a ram az, ami oké.
250gb hdd manapság kb 4 játékra elég meg az op .rendszerre és csókolom.
750ti az 2 éve jó lett volna, nem rossz kari, nekem is volt olyan, de az 1050ti megeszi reggelire.
gtx950/270x alá ne adj semmiképp.[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Még erről mit gondoltok?
-
szami777
addikt
válasz AkosAkos #10904 üzenetére
Azt frissítsd az elején, ami tényleg fontos.
használt i5+egy 1050ti kombó az most kijöhet ebből, és azzal jól járnálHáz gondolom ráér, használod azt, amid van.
Fsp hexa 400w maradhat nyugodtan, ha egy i5-nvidia kombót választasz, ahhoz bőven elég.
Hdd-t nem látok az adatlapodon, de gondolom az is van, ráérsz azzal is, de 10k alatt van 1 terrás wd hdd aprón.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
törölt tag
válasz AkosAkos #10897 üzenetére
Szerintem felejtsd el ezeket, főleg a másodikat. Aki leírja, hogy a legújabb játékok is futnak, az hazudik, pláne a brutál erős és gamer pc hirdetéseket kerülném. Az a proci több éves, nem jó semmire. A kimásolt szöveg is tele van helyesírási hibákkal és 60 bites processzor sincsen.
A sok technikai adat meg csak arra van, hogy összezavarjon.
Ne vegyél használt gépet, inkább rakd össze magadnak, ennyi pénzért újat is kapsz ha már néhány dolog megvan.[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
válasz FehérHolló #10900 üzenetére
Jaja, jól benéztem!
Kérdezz rá a linken!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest