- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz _Smooth #10698 üzenetére
Akkor több ötletem nincs, szerezni kell próba tápot és videokártyát, majd egyenként tesztelni vele.
Esetleg ha érintőgomb van a billentyűzeten akkor próbáld ki azt is másikkal, nekem az rendetlenkedett, BIOS-t törölt meg hasonlók, és hónapok kellettek mire rájöttem hogy miatta van.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
_Smooth
senior tag
válasz Lézerparaszt #10696 üzenetére
[link]
Ugyanez a problémám. És tele van a blizzard (vagy battle.net vagy akárkihez tartozik) fóruma is hasonló esetekkel (Heroes of the Storm, Diablo 3, SC2... szinte mindet említik) már legalább 2014 óta. De vagy megoldja nekik (nekünk ugyanaz nem), vagy olyan opció itt nem létezik, vagy semmi visszajelzés a kérdésekre esetleg javaslatokra.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
Hát... ez gond nélkül megy neki. Végén még háttérben futtatva ott is hagytam a videot. Fura, hogy ettől a játék átment diavetítésbe, de a proci nem ment 80% fölé - 100% csak a játék betöltésekor volt, de azután nulláztam a számlálót.
Váltogatással se volt gond, lejátszással se, játék (Doom ultra beállításokkal FHD felbontáson) és szimultán üzem is ment neki.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
Rendicsek, mindjárt nyomok egy ilyen tesztet is.
Most addig próbáltam olyat, hogy starcraft ablakban (nem fullscreen)... így nem volt gond. Közben mögötte figyeltem a hőmérsékletet/terhelést HWmonitorral. Proci a program indulásakor 15-20, majd a menü betöltésekore 20-25% és 30-35C volt. Aztán ez szép lassan feljebb ment idővel, de 52C volt a max, amúgy jellemzően 40-45 volt az aktuális.
VGA meg menüben állva (multiplayer módban, másokra várva) folyamatosan ment fel az alap 35-ről... 60 volt a max, majd a játék indulásakor elkezdett csökkenni és 57 környékén stagnált. Közben proci a játék betöltésekor ment 70-80%-on és ekkor érhette el a maxot is, de a pillanatnyin sose volt igazán 45 fölött.
Majd kiléptem a játékból (nem örültek nekem, azt se tudom, h kell játszani ), menüben állva fogtam és kitettem nagyobb méretben, de még mindig ablak módban. Na itt elkezdett jobban dolgozni, de 62C volt ekkor is a max VGA-ra, és proci ekkor se ment feljebb. Aztán váltogattam HWmonitor és játék között, nyilván, mikor a játék háttérbe kerül, csökkent a terhelés. Átrendeztem kicsit az ablakokat, hogy jobban lássam az adatokat, visszakattintottam SC-re, és meg se nyitotta az ablakot, leállt a gép.
És mondom, hőmérsékletek rendben voltak. (MSI kártyán bitang hűtő van, gyakran be se kapcsol a venti, és úgy is elvan 45-50C-on).
De kipróbálom most egy Steames játékkal, amit írtál.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Lézerparaszt
őstag
-
_Smooth
senior tag
válasz Lézerparaszt #10694 üzenetére
Na hát ez az! Ismerem én is a jelenséget, épp ezért pont ez a 3 opció ugrott be nekem is kapásból. De azért furcsa nekem ez az egész, mert először MK:X és Doom esetén is jelentkezett, majd egy win reinstall után már csak SC2 és Diablo. És direkt a fenti okok miatt teszteltem és engedtem hevülni a gépet... de nem dobja el egyszer se. És az újratelepítés óta más játékokkal simán fut a dolog. Paladins, Doom, meg mittommén még mikkel játszik, egyik se csinál ilyet. Most néztem Paladins alatt is, 60C-nál ott se ment feljebb a cpu. SC2 alatt még a 60at se érte el.
De ez, amit írsz, hogy a menü csűrhet neki oda, már ad némi értelmet az egésznek, és így akár lehet tényleg megint hardveres problémára is gyanakodni (csak akkor prime alatt miért nem vágta le? vagy 3Dmark alatt). Most nV GeF Exp-ben a játékra optimalizáltattam... erre belőtt FHD monitor esetén UHD felbontást neki és mindent feltolt ultrára meg extreme-re. Levettem FHD-ra és kicsit visszább vettem a többi beállításból is. Így menüben 1-2p helyett 5-7percre nőtt az idő, majd azután vágta le.
1.5éves gép esetén a cpu újrapasztázása már amúgy és érett lenne, meg egy rendszeresebb (egyáltalán bármikor elvégzett) takarítás - de szerencsére a burkolaton lévő szűrőknek köszönhetően bent gyak. semmi por nincs. Teljesen tiszta a gép (és a táp is). De amennyiben tényleg overheating a gond, akkor játék alatti 55-60... talán nagyon max 65C esetén miért vágja le, míg prime 95C alatt meg nem?
Illetve táp és vga esetén is ugyanez a kérdés. Tesztek alatt ugyanúgy terhelve volt VGA is, tápnak is ugyanúgy kellett teljesíteni (vagy még jobban), mint játékok alatt. De sehol máshol nem csinálja, csak blizzard játékoknál.
Sajna tápot itt nem egyszerű kölcsönbe szerezni, de megpróbáltatom vele azt is. Illetve megkapja a friss pasztát. De ettől még baromira idegesít a gondolat, hogy csak ezeknél a játékoknál csinálja.
Nincs ezekben a játékokban valami alacsonyabb limittel beállított overheating védelem? Nem lehet azt valahol módosítani vagy kikapcsolni? BIOS úgyis védi a szokásos módon.Szerk:
Közben megnéztem dxdiag-ot is, 12-es dx van fent.
Megnéztem a játék log file-ját és az alábbit találtam:GFX 15:34:05.618 DirectX call m_device->TestCooperativeLevel() failed with error code -2005530519
GFX 15:34:05.618 DirectX call failed with error code -2005530519
GFX 15:34:05.618 Lost D3D9 device
GFX 15:34:05.880
GFX 15:34:05.880 D3D9 Device Reset from ::OnRender returned e_errorKindGfx(0)
Bár mondana ez nekem egy kicsivel is többet[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz _Smooth #10690 üzenetére
Ezt a fajta leállást én nem sokszor tapasztaltam, de amikor igen, akkor ezek voltak az okok: CPU vagy videokártya túlmelegedés, proci húzás utáni automatikus kikapcsolás (de ez normális), hibás vagy alacsony teljesítményű táp. Ja és a menükkel vigyázni kell, anno ha jól emlékszem pont a Starcraft valamelyik részével volt olyan, hogy a menüben nem korlátozták az FPS-t és sok hardver tönkrement tőle. Elvileg anno javították is gyorsan, de ki tudja...
Diablo 3-ban is volt (vagy még lehet hogy mindig van) olyan bug, hogy egyes embereknél furcsa dolgot művelt ha a hangminőséget mediumra vagy highra rakták. Újraindulás, fagyás stb.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
szami777
addikt
válasz _Smooth #10692 üzenetére
Kölcsöntáp esetleg? Valakitől próbáljon meg fél napra kölcsönkérni.
Nyilván új táp csak akkor kéne, ha tényleg az a ludas.Illetve tedd fel itt is a kérdésedet, ott biztos, hogy segítenek. [link]
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
_Smooth
senior tag
válasz szami777 #10691 üzenetére
Jogos, mea culpa
csak amikor rápillantottam, árlistának tűnt, be is zártam.Így külön köszönet érte. De addig nem fog új tápot vásárolni (pláne UK-ben, ahol gyak. Ł45 alatt nem kapsz semmit, nemhogy használhatót/ajánlottat), amíg nincs logikus magyarázat rá... csak egy költséges próbálkozásnak tűnik. Miért csak b.netes játékok esetén csinálja? Miért nem terhelés alatt (miközben más, a gépet jobban terhelő játék alatt nem jön ki)?
OS reinstall megvolt, csere is. Pasztázást is megejtjük, aztán visszatérek az eredményével.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz _Smooth #10690 üzenetére
Mi az hogy reklám?
Én is azt mondanám, hogy kipróbálnám más táppal, ő csak a prohardver ajánlott tápok listáját linkelte neked, hogy ne valami Akyga táppal próbálkozzatok. Ebben mi a reklámHa ez se, akkor meg Os újrapakolás, pasztázás, portalanítás.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
_Smooth
senior tag
válasz Lézerparaszt #10688 üzenetére
Nem újraindul (és kattanás nem rémlik) egyszerűen csak leáll, mintha áramtalanítaná valaki. Aztán kisvártatva elindul újra.
Játék közben nem megy fel 95C-ra... én túráztattam addig, míg ezt elérte, de még ott sem vágta le. Játékok közben is figyeltük (még SC2 alatt is) 60 volt a max. Amúgy természetesen nem gyári hűtő van rajta, hanem egy CM Hyper T4 (és most megnéztem, rosszul emlékeztem, nem Corsair, hanem CM G450M a táp).
De mint említettem, nem terhelés alatt csinálja. Más játéknál se forul elő, és 15-20p prime95 közben se jön elő (játék közben meglepne, ha ennyi ideig lenne képes 100%-on futni). Mellesleg prime kilövése után szinte azonnal 40-45C környékére esett vissza a cpu hőmérséklete (még 95-ről is). De persze, ettől még a hűtőpaszta jogos, de nem ez lesz a probléma forrása. Amikor levágja a gépet, akkor játék menüjében vagyunk, multi módot választunk és kb 14-15% körül pörög a proci. VGA meg gyak. használaton kívül van. Tápot meg ilyenkor mi más terhelné?
Illetve, korábban csinálta Doom alatt is (már nagyon az elején, a pálya betöltése után nem sokkal)... újratelepítés után se single, se multi módban nem problémázik az a játék. Pedig változatlanul kéne terhelje a gépet.
Csak szoftveres problémára tudok gondolni. És valszeg a battle.net akadhat össze valamivel... directX, nV driver vagy egyéb szolgáltatása... de persze ezeket is próbáltuk már szűrni. Szelektív rendszerindítás, háttérfolyamatok kilövöldözése stb. Semmi eredménye.
Diablo 3 esetén írt a support a srácnak valamit (pont ugyanez a probléma, csak 2évvel korábban és másik játék esetén, egy nV gtx275-tel, ha jól emlékszem), az egyik txt fileban kellett átírnia értéket... de ez a játék nam tartalmaz ilyen filet, amit meg ott találtunk, abban nincs ilyen érték(#10689) Devas
Köszönöm, de az inkább reklám, mint segítség[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz _Smooth #10687 üzenetére
Kattan is a gép mikor kikapcsol vagy csak szép csendben újraindul? A Blizzard játékok inkább CPU igényesek, én a melegedésre gondolok. Nekem a proci 65 fokra ment fel 2 órányi folyamatos stressz teszt alatt. Az a 95 fokos CPU elég meredek. Milyen hűtő van rajta? Remélem nem a gyári. A proci és a hűtő közötti hűtőzsír is "használódik" egy idő után. Javaslom hogy szedjétek le, tisztítsátok meg a procit és a hűtőt is és kenjetek rá új pasztát. Ha nem is ez a baja, ezt mindenképp orvosolni kell. Első körben ennyi, ha a probléma továbbra is fenn áll akkor gyere vissza. Várjuk a fejleményeket. UI: ne a legolcsóbbal kenjétek be
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítség kéne, hátha közületek valaki futott már ebbe bele. (talán nem ide való, de nem igazán találtam battle.net-es topicot)
Ismerősöm (alábbi configon) kb egy hónapja küzd a battle.net-es játékai esetén egy elég idegesítő problémával.
Asrock z97 mITX lap, i5-4690, msi gtx970 oc, 8GB hyperx, 250gb samsung ssd, 1TB WD black, corsair 450W táp.
Korábban semmi gondja nem volt, és nem is változtatott HW elemen, nem telepített újra OS-t, semmi változás, leszámítva egy játékot. Először akkor jelent meg ez a hiba, mikor Steamről felkerült a MortalK X. Játszottunk vele, majd egyszer csak puff levágta a gépet. Mint egy áramszünet (zéro figyelmeztetés vagy hibaüzenet). Majd pár másodperc és újra elindult. Na ezután csinálta neki már a starcraft2, diablo3 és Doom is (utóbbi ugye szintén steames). De más játéknál órák alatt se jött ki, illetve ezeknél is változó volt. Pl. SC2 single player modeban semmi. Aztán multiban lenyomott 1 vagy akár 2 meccset, majd a menüben bogarászás közben durr. Stresszteszt (prime95 -> cpu 95C max hőig terhelve, nincs reboot. VGA 3Dmark alatt full terhelés, semmi. Az egész gép nincs 2éves, tiszta, nem poros, bazinagy hűtő mindenre, nincs tuning, szellőzik a ház rendesen). Újratelepítettük az egészet. Nagyszerű, minden rendben, Doom, ahol a leghamarabb jött ez elő, megszűnt a probléma. De SC2 multinál továbbra is megvan... rengeteg külföldi fórum átbogarászása, blizzardosokkal való levelezgetés után teljes w8.1 frissítés, legfrissebb driverek, de semmi haszna, majd w10 feltelepítése, újra próba. Na szuper, most már legalább 2perc után, már a menüben előjön. Nem terhelésre csinálta eddig se. Ellenben Steam játékoknál semmi gond. Blizzard széttárta a karját, steamre mutogatnak. (mondanom se kell, azon 105 megvásárolt játéka van, míg battle.net alatt 3-4cím... tehát blizz bekaphatja, nyilván nem fogja a steamet törölni).Találkozott már itt ezzel a hibával bárki? Van esetleg ötletetek? Sok panaszt találtunk már d3, heartstones, heroes of magic kapcsán, de vagy nem találtunk olyan opcót, amik ott megoldották, vagy a végigpróbált javaslatok nem oldották meg (egyébként ezen esetekben is szinte mindnek nV kártyája volt...)
Ja amúgy SC2 SSD-ről fut (ahonnan amúgy a paladins is steam alól, de annak sincs nyűgje), míg kb minden más a merevlemezről.Köszi előre is.
-
VoidXs
nagyúr
válasz core i7 #10685 üzenetére
Pont hogy a FEAR megy a félelemre. Az egyetlen olyan játék, amitől valóban lehet félni, és van, hogy egy órán keresztül meg sem ijeszt, mégis félve mész végig a pályákon, benézve minden sarkon, szép lassan.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
core i7
addikt
Sziasztok ilyesmi horror játékot tudnátok ajánlani (többet is ha lehet)?
FPS-nézet
Magyar szöveg
Ne ilyen kaszabólós legyen mint például FEAR hanem a félelem elemeker menjen ráNE legyene
PENUMBRA
Outlast
CondamnedMert ezeket már ismerem
-
Speeedfire
félisten
válasz szami777 #10683 üzenetére
A rival szerintem jó lesz, úgyis a mafia 3 lesz a porondon nálam a következő hónapokban.
Bár elnézve a videókat az új need for speed hozza a régi underground feelinget.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
szami777
addikt
válasz Speeedfire #10682 üzenetére
Ea acces keretén belul elérheto mindkettő, ráadásul nem is alap verziok, 1 havit befizetsz(1200huf) kipróbálod melyik a jobb, aztán vagy lemondod, vagy nem.
-
Speeedfire
félisten
válasz 30z.Samu #10680 üzenetére
Az nekem is nagy kedvenc volt.
laceszgamer: Tesztek alapján a rivals jobbnak tűnik, árban is elég jó.
Kinézetre viszont az új nagyon adja. Szerintem rápróbálok a rivals-ra. Aztán lesz ami lesz.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
laceszgamer
addikt
Szerintem a legutolsó NFS sem lett rossz, legalábbis az előtte levő részekhez képest mindenképp és és föld, ha úgy van érdemes azt is megpróbálni, ha jól tudom az EA-s havidíjas cuccban is benn van, meg már elég olcsón beszerezhető am is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
30z.Samu
félisten
válasz Speeedfire #10679 üzenetére
Most Wanted-ból a 2005-ös viszi a prímet nálam. Az megunhatatlan, évente legalább egyszer kijátszom.
Sic Parvis Magna
-
-
szami777
addikt
válasz Speeedfire #10673 üzenetére
Ingyenes a Crew, tehát kipróbálhatod és akkor el tudod dönteni, nem kell mások véleményére hagyatkozzál.
NFS Rivals-ra nézz rá, az is open world és elég jó lett szerintem. Vagy az új Most wantedra.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Speeedfire
félisten
válasz 30z.Samu #10674 üzenetére
Jobb volt, de mégis a TDU2 fogott meg inkább. Sokáig nem is tudtam vele játszani, mert akkor még csak 6600gt-m volt, amivel nem volt túl jó az fps.
Később lett 3850, amivel már ment szépen.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
30z.Samu
félisten
-
Speeedfire
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan autós játék az utóbbi években, mint a need for speed: most wanted (régi)? A grid 2-vel szoktam néha játszani, de eléggé unalmas. Kellene valami nagyobb tér. Ez a forza horizon 3 elég jónak tűnik, de 18k.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #10668 üzenetére
Hát ja, én is ezt látom, de a haver már a haját tépi, amiért kiröhögöm
Azért tettem fel itt a kérdést, mert hátha tényleg, és ha így van, akkor megyek, és megszaggatom a ruháimat, meg hamut szórok a fejemre, de szerintem hülyeségja, amúgy az új Forza-ról van szó. Holnap lesz vakteszt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv
Meztelen a király témakörben lenne egy kérdésem, illetve hát, majd Ti megmondjátok.Adott egy gamer PC konfig, FullHD megjelenítővel. Érdemes e rajta a játékokat (ahol a hardver bírja) 4k-ban futtatni, merthogy ettől futás közben szebb, vagy ez így csak parasztvakítás?
Köszi
-
30z.Samu
félisten
válasz Gomez86 #10665 üzenetére
De, az APU levesz a RAM-ból. Akkor viszont lehet ez lesz a gond. A linket megnéztem, felmentem a Youtube oldalra, alatta a kommentek azt írják, hogy ezzel nem oldotta meg a gondot. Mindegy, hamarosan úgy is bővítem a ramot, meglátom azzal mit fog csinálni. Ha azzal sem fog menni, akkor legfeljebb marad a Project Cars.
Mondjuk az a legérdekesebb, hogy kb mindegyik alkalmazással ezt csinálja, hébe hóba 1-1, ha elindul. Ez engem nem is érdekelne, ha nem ott lenne a Forza.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Gomez86
őstag
válasz 30z.Samu #10664 üzenetére
Szia,
keresgélem neked hogy mi lehet, eddig két dolgot találtam:
1. A játék minimuma 8GB ram ami neked megvan, de leeszik belőle az APU, nem?
2. Több helyen írják hogy a 0xc000005 RAM hibára is utalhat. (memtesztet futtass szerintem)Emellett itt találtam olyat hogy windows update okoz(hatja):
http://howfix.net/computer/0xc0000005/
Ezeket próbáld meg
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az Áruházból a Forza Motorsport Apex-et, de a játék kilép minden hibakód nélkül. A játék topikjában írták, hogy nézzem meg az Eseménynaplót. Ezt most nyitottam meg először. Az lenne a kérdésem, hogy mit nézzek meg, hogy több mindent tudjak meg arról miért nem megy a játék. Válaszotok előre is köszönöm szépen!
Sic Parvis Magna
-
laceszgamer
addikt
Új Bioshockokat próbálta v ki már? Van értelme feltenni, látható különbség rendesen vagy csak amolyan épp hogy?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
hitvanyalak
senior tag
Ez a Flock nagyon rossz lett végül?
[link]A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
laceszgamer
addikt
Nem úgy volt hogy a Bioshock széria feljavított kiadása ma jelenik meg?
Nálam még se a Steam játékaim között nem találtam semmi újat, se a store-ban nem találtam még.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Lézerparaszt
őstag
Nagyon nagy kedvencem volt az 1, ahol egyszemélyes hadseregként is lehetett vonulni. Mindent felgyújtottam amit találtam és jóval előbb felfejlődtem max szintűre mint a többiek, aztán mentem egyedül és ütöttem le a hadseregeket Sajnos a többi részében már nem lehet ilyet ='(
-
válasz freelanced #10653 üzenetére
Age of Wonders III
Sokkal egyszerűbb, mint a Civilization sorozat, és nagyon jó játék. Még a korábbi részei is jók annak ellenére, hogy már nagyon régiek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Devas
őstag
válasz freelanced #10653 üzenetére
Hali!
Faster than Light (Advanced Edition)
Master of Orion (2016-os remake)
Civilization V (bár most érkezik a 6. rész október végén)
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
freelanced
addikt
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni !
Stratégiai játékot keresek, nincs konkrét elképzelés egyelőre.
Tehát a lényeg annyi lenne, hogy valami összetettebb játékot keresek viszont nem szeretnék túl bonyolultat. Régen nagyon bírtam a Settlers sorozatot például vagy a Popolust ha emlékszik rá még valaki
Viszont lehet, hogy jobban járnék egy 4X játékkal, hiszen ott több lehetőség, opció kerül általában a játékba mint a sima " építkezős " stratégiáknál.
Ami fontos lenne, hogy legyen benne potenciál, sok játékóra, viszont ne kelljen heteket ölnöm bele, hogy élvezhető legyen.
Elég sok stratégia játék van a piacon, ezért reméltem, hogy tudtok ajánlani pár jobbat.
Köszönöm előre is !
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
feri1
aktív tag
válasz Lézerparaszt #10651 üzenetére
-
feri1
aktív tag
Valaki tudna válaszolni erre: [link]
Közben feltettem a hiányzó dll fájlokat,de kiírja a játék,hogy telepítsem fel,de ezt már megtettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sn4k388
tag
Sziasztok a helyzet az hogy van egy gyengébb CPU egy erősebb GPU hoz
a célom az hogy a GTA V t játszak esetleg van valami ötletetek hogy melyik beállítás kíméli a CPU-t
CPU q8400 3,3 ghz
GPU: GTX 760 -
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésem,de nem találtam aktív topicot erről.
Far Cry 3 gyári játék telepítés után a játék indításakor dll fájlokat kér.Ez normális?
Mit lehet ez ellen tenni,hogy elinduljon a játék.Üdv: feri 1
-
flash-
veterán
van egy logitech g25-öm.
milyen autós játékot tudnátok ajánlani ami élvezetes kormánnyal de azért a könnyebbek közé tartozik?(asszony játszana vele
Project cars megvan, de lehet hogy neki az nehéz lesz..
azért gondolkodtam valami "könnyebben"GRID Autosport?
NFS: Rivals?
vagy mégis inkább a project cars?
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok! Az ezer éves Roger nyúl a pácban játékot szeretném elindítani win7-en, de a neten sehogy sem találok megfelelő megoldást erre. A DOSBOX nem vált be. Esetleg nincs valakinek egy jó kis tippje, hogy hogyan tudnám életre kelteni ezt a jó kis játékot?
Köszi
Zoli -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az alábbi konfig esetén mitől fordulhat elő a Watch Dog alatt laggolás?
Alaplap: ASROCK H97M PRO4
Proci: INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ
Memória: Corsair 8 GB 1600 MHz
Hdd: WD Caviar Blue 1 TB
Videókártya: ASUS R9270X-DC2-2GD5 R9 270X
Táp: FSP RAIDER 550A játék követelményei alapján elégnek tűnik a gép.
SSD, esetleg új videókártya ([link]) megoldaná a problémát, előrelépés lenne?Üdv,
GBoy -
Runner_fxr
Ármester
Egyre jobban idegesít, hogy a legtöbb játékot érinti ez a mikro laggolás. GTX 1070-el. Régebben ilyen soha nem volt, most meg minden második játék akadozik, holott az fps nem esik le. Most konkrétan a Max Payne 3-al játszom, és idegesítő akadások vannak néha. Más nem találkozott ilyennel? Van esetleg valami megoldás erre? Köszi.
-
Gomez86
őstag
válasz Lézerparaszt #10635 üzenetére
Újraindíás után mi van eventviewerben? mi volt az utolsó dolog amit csinált?
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
core i7
addikt
Sziasztok Akimbo a kiskungfu harcosnak van több része is?
Vagy csak ez?
Ja és az üveg szörnyet a 4-edik Boss-t lelehet benne győzni csak mert mindíg rádobom a bombát kis időre összeroskad majd ujjáéled
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy bármilyen játékot elindítok, pár perc alatt úgy lefagy, hogy csak resettel lehet újraindítani a gépet. A poén az egészben, hogy a No Man's Sky nem csinálja, és 3dmark, cpuz, memteszt is végigmegy, hiba nélkül. Van valakinek ötlete hogy mi lehet ez?
-
Benir8
senior tag
válasz ViharVadász #10630 üzenetére
A fenébe, gondoltam én!
Steam-en meg el lehet adni meg cserélni...
Köszönöm a választ. -
Readi
tag
valaki megmondaná hogy tudok a war for the overworldben multizni? manuálisan kell beállítani h lássák a gamémat de nem sikerül help plz!
g751jy
-
ViharVadász
őstag
válasz Benir8 #10629 üzenetére
Szia!
Sajnos a szabályok szerint így már nem lehet eladni, ugyanis a profilod a Tiéd, pénzért átadni nem volna szabályszerű. Maximum úgy lehetne ha a játék doboza mellett a profilt is adod. De ezt a szabályzat tiltja."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide való a kérdés.
Elszeretném adni az Uplay-os Tom Clancy's The Division™ játékot eredeti dvd dobozával. Nem tudom, hogyan lehetséges eladni a kulcsot vagy nem is lehet? Tudtok segíteni? -
válasz Runner_fxr #10626 üzenetére
Mi a konfigod?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Runner_fxr
Ármester
Mafia 2-ben tapasztalható fps ingadozásokra tudtok esetleg valami gyógymódot? A konfigom sokkal erősebb mint a játék gépigénye, de még is bezuhan az fps 30-ra időnként.
-
wolfman
veterán
Létezik hogy a profilomban leírt géppel szaggat a firewatch? A grafikát elnézve nem inokolja, pedig nekem nem kicsit ugrál az FPS 30-60 között!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
HoTaZo
addikt
válasz jonnyjoker01 #10623 üzenetére
Köszönöm, hogy utánanéztél!
Én csak nézem gyermekem, hogyan ügyeskedik vele.
Nekem nem menne, majdhogy Rage game lenne belőle.[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz HoTaZo #10622 üzenetére
A keresés szerint te vagy aki először megemlíted ezt a játékot itt a topikban és még nincs topikja.
De el kell mondanom hogy egy zseniális játék. Egyszer sem játszottam végig, mert mobilon játszottam és ott nagyon nehéz irányítani, a főbosst nem tudtam legyőzni. De addig eljutottam és király volt. Nagyon vicces egy játék
Üdv. Johnny
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van topikja az Undertale játéknak? Vagy valahol már szóba került ez a játék?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
TheProb
veterán
válasz Brenor #10612 üzenetére
Pródáld meg adminként futtatni az installert, próbálj másik installert futtatni. Ahogy látom avast le van lőve, így azt nem már nem írom le..
(#10619) Ry0K3N: Magyarul akkor egyik se túl jó...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Ry0K3N
senior tag
válasz TheProb #10618 üzenetére
Hawken állítólag pay to winbe ment át és szinte senki nem játszik vele. Az MWO meg egy gyenge World of Tanks klón csak mechekkel, túlárazott store-el és grindfesttel.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
MechWarrior Online és Hawken-t is aki próbálta már az megosztaná, hogy mi a különbség a kettő közt, melyik a jobb, stb.?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
iceQ!
addikt
válasz laceszgamer #10616 üzenetére
Adatlapján feltüntette.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
dzsamana
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.WinXP-ről váltottam Win7-re.Azóta nem tudok a régi játékaimmal játszani.Lenne valaki, aki feltelepítene nekem 5 játékot elfogadható áron? Bármikor ráérek,nyugdíjas vagyok.
Előre is köszönöm!
-
laceszgamer
addikt
válasz wjbhbdux #10610 üzenetére
Tudtam, hogy kb lesz aki bedob egy iylet, ki is akartam írni, hogy jöhet.
De érdemes ettől független belegondolni...
-
laceszgamer
addikt
válasz #65675776 #10607 üzenetére
Pont erre írtam.
Könnyen lehet, hogy onnan jön a dolog, hogy mondd ezt vagy azt. Biztosra úgy is csak az érintettek tudják, de simán elképzelhető, hogy azért nyilatkozzák ezt, mert Steam-tól, GoG-tól stb " megkérték ".Mert jelenleg ennek a dolognak a legnagyobb vesztesei a hivatalos online boltok és a kiadók, nem mindegy, hogy valamit 60 euroért adnak el, vagy épp 2000 rubel ( kb 30 euro ). Szóval érthető ha minden módszerrel igyekeznek befeketíteni az ilyen keyseller oldalakat.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz laceszgamer #10606 üzenetére
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
törölt tag
válasz laceszgamer #10606 üzenetére
Ott van nekik korrekt platformként a Steam és GoG. A G2A nem platform, csak egy kereskedőoldal.
-
laceszgamer
addikt
válasz Ry0K3N #10605 üzenetére
Hm, indie fejlesztő... ugye nekik sem árt ha van platform ahol kiadhatják a játékot... innen meg jöhet az " Hé mondd már ezt meg azt, legyen egy kis dráma, cserébe ezt vagy azt kapsz "
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Speeedfire #10597 üzenetére
Amikor egy indie fejlesztő már azt mondja hogy inkább torrentezd le a játékát mintsem megvedd g2a-ról az kicsit már sokatmondó az oldallal kapcsolatban.
-
melega
őstag
Orichalos:
Tudom hogy megjelent ebből 2 de:November 15-én jön a Watch Dogs 2 playstation 4-re 19990 Ft, ha csúszik hónapokat a megjelenés UNcharted 4-et veszek.
Addig a Witcher 3 Wild Hunttal elvagyok.
Enne függvényében jövőre az összes Xbox 360-as játékom árát beszámítattom a Watch Dogs 2-be, vagy Uncharted 4-be (14 000 Ft-12 000 Ft) Kecskeméten a Hoffman János utca 3-ban a Konzolkirálynál, belefér mégegy a Bloodborne lesz.
és: a Cyberpunk 2077 fejlesztésébe be is szálnák, ha lenne pénzem, és lehetőségem rá.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest