- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Crysis 2-nél lehet a célzási érzékenységet állítani? Idegesítő hogy célzásnál ugyanannyi mint sima nézelődésnél, csípőből tüzelésnél.
No Sana No Life
-
mexel
veterán
Sziasztok!
Létezik pc-n olyasmi játék (offline) mint a Forge of Empires? Valami hasonló érdekelne. Ha jól tudom ezt hívják körökre osztott stratégiának
Milyen jó játék van még ami ilyen körökre osztott? Más korból lévő is jó, vagy háborús, stb. Nem vagyok ezekben otthon nagyon még, eddig ilyenekkel nem játszottam.
Előre is köszönöm a segítséget! -
CJ4567
nagyúr
Far Cry 3-ban az SSAO-t ki lehet kapcsolni?
Nem a gép nem bírja[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
De4d
őstag
Üdv.
A krater akció"rpg"-hez patchben kijött a magyar felirat, nem nagyon ismertem a játékot, videók, képek alapján egész kellemes, kis laza, de hosszú játék. Gondoltam olvasok róla pár tesztet, (nem nagyon vannak)
De valaki világosítson már fel hogy ez mi akar lenni?-->"minden egyes leölt szörnyért, ellenfélért Xp-jár, aminek következtében szintet lépnek. Elosztható pont nincs, viszont valamennyivel növekszenek a karakterek értékei" (Egy teszt féleségben olvastam)
Autó szintlépés van? Annak mi értelme? Egy rpg-ben pont az a lényeg hogy testre szabhatod a karaktereket, még egy akció HnS-ben is.Minden jó, ha a vége jó!
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Van-e olyan program mint az Nvidia Shadowplay, abból is legfontosabb a visszajátszás lenne, tehát mondjuk az utolsó 1 percet el tudnám menteni.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Amióta AMD-re váltottam, árnyékok néha bugzódnak(eltünnek visszajönnek), ez Metro 2033-ban látható legjobban amikor a lámpás picit dőlöngél, ez mitől lehet? Néha textúrákat úgy tölt be ahogy nézek oda, BF3-ban feltűnő ez néha nagyon, de ez ritka.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Már azóta felraktam, viszont valahogy lehet custom beállítást használni? Mert van amit szeretnék a High beállításból használni viszont Mediumon több az FPS, élsimítás meg (ilyet még nem láttam) mindegy hogy 4x vagy ki, ugyanannyi az fps, viszont működik az aa.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Metro 2033-hoz még ATI-nál is kell a Physix?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Először a 10-et kell aktiválni, újraindítás után 10.1 majd újraindítás (játék persze ), egy moddolt preset(better fps and depth of field) + dx10.1 = priceless visuals
Most már csak az a kérdésem, hogy a Catalyst élsimítása a Stalker Clear Skyon miért nem megy?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. DX10.1-es VGA-val miért nem tudom a Stalker Clear Skyban aktiválni a 10.1-et?
No Sana No Life
-
addikt
Steamen fönt volt a Platinum Edition, ha még akkor megvetted volna akkor meglenne (nekem is megmaradt). Most már leszedték (jó egy éve, de lehet hogy több is). Dobozos nem volt és nem is lesz Steames.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
sptkyle
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8570 üzenetére
jogos... a kapkodásban kicsit rosszul fogalmaztam.
Szóval annyi van, hogy a játék fejlesztőcsapata szétszéledt, különböző projecteken dolgoznak, így igérni nem igérnek SEMMIT. De 2014 szeptemberétől a jogok ismét náluk vannak, így nem lehetetlen, hogy VALAMIKOR valamilyen formában ismét elérhető lesz a game.
Akár ingyenessé teszik, akár csak újra elkezdik értékesíteni (nyilván valami jelképes áron)... de az is lehet, hogy csak csendben elhal. (bár ennek sokan nem örülnének)"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
Ez így erős sarkítás/félreértelmezés.
Arrol volt szó, hogy a játék jogai 2014 augusztusáig a Cosmi-nál vannak (aki nem foglalkozik a játékkal), ez után kerülnek vissza a jogok a készítőkhöz, akik ekkor elgondolkodnak a f2p rendszerű "újraértékesítésen".
Igérni senki nem igért semmit, és határidők sem voltak szabva, és arról sem írt senki, hogy a Steam-en lesz újra fent a játék. A jogok a játék készítőinél vannak. Innentől majd ők döntik el, hogy mi lesz a sorsa. (ettől még lehet, hogy ugyanugy nem lesz elérhető)[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
De4d
őstag
Helló
Úgy volt hogy a Haunted hells reach-ről szeptemberre lekerül a "steam tiltás" és elvileg visszakerül, de azóta se látni, valaki tudna erről tájékoztatni? Beszerezhető ez digitálisan steamre?Minden jó, ha a vége jó!
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
A Mario Forever 5.9-el lenne gondom. Eljutottam a world 2-ig, némely pálya elején softendo.com működése leáll felirattal dob ki a játék. A world 1 hiba nélkül végig tudtam vinni, de a world 2 már háromszor kicrashelt és nem tudom tovább vinni. Pár éve tudtam vele rendesen játszani. Mitől crashel pálya elején?
-
sptkyle
senior tag
válasz AthlonXP #8561 üzenetére
Én leszedném a gépről a játékot (uninstall+registry takarítás, ha kell), és feltenném újra. Mivel maga a játék elindul, csak pálya töltésnél crashel, így (szerintem) a legvalószínűbb, hogy 1 vagy több file sérült amit megpróbál betölteni.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
AthlonXP
őstag
válasz laceszgamer #8557 üzenetére
Csak annyi, hogy a Dirt.exe leállt. A dx frissítve , de nincs eredménye..
-
laceszgamer
addikt
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet elindítani a CMR Dirt játékot Windows 8.1-alatt? Már túl vagyok a kompatibilitási beállításokon és a rendszergazdai jogosultságokon.
A játék elindul ugyan, de amikor töltené be a pályát, akkor kilép. Most kezdetem a játékot, szóval rögtön az első pályát és versenyt töltené a gép, de mikor a pálya töltéshez ér, kilép. -
CJ4567
nagyúr
Melyik a jobb egérpad játékra, Goliathus Speed vagy Mantis Speed? Aránylag nagy érzékenységen játszok, 1600DPI egérrel(mire megrendelem talán már ideér az új egér)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
batman91
őstag
válasz batman91 #8515 üzenetére
Megoldottam a problémát. Letöltöttem a virágbolti Dead Space 2-őt kíváncsiságból, hogy az is csinálja-e a problémát és az is ugyan azt csinálta amit írtam. Szóval nem a lemezzel és a dvd olvasóval volt a probléma, de amikor ki akartam lépni a telepítőből visszakérdezett, hogy biztos vagyok benne, hogy félbeszakítom és akkor a nem re mentem, mert gondoltam várok még egy kicsit hátha lesz valami, amint rámentem a nemre azonnal továbbment a telepítő és gond nélkül feltelepítette a játékot. Szóval ez valami telepítő hiba lehetett, mert mind a virágboltival és az eredetivel is csinálta. De ki a fene gondolt volna erre elsőre, hogy ez lesz a megoldás?
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Brian_GT
őstag
válasz Archeres #8550 üzenetére
Ilyen esetekben én inkább összerakatnék. Mert 1-1 igényre passzolót tudsz találni boltban, de így összesen nagyon nehéz. Kormányszett miatt pl nem jó ha az asztal merevítése pont ott megy ahol te bedugnád a lábadat a pedálhoz stb... egy jó asztalos meg ezeket úgy csinálja ahogy te akarod. Lehet drágább lesz picivel, de akkor az úgy készül ahogy te akarod.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Archeres
tag
Hát lehet nem pont ide tartozik, de mégis egyfajta "játékos" kérdés.
Szeretnék venni egy jó számítógépasztalt olyan maximum 30 000 ft-ig terjedően. Valaki tudna ajánlani esetleg olyat ami nem dől össze (normálisan összeszerelhető) A későbbiekben szeretnék rátenni egy G27-es kormányt illetve alatta a pedál és még szintén az asztalon a váltónak kéne elférnie majd.
Megvalósítható ez ennyiből vagy felejtős?Köszi előre is a segítséget!
-
Erwinke
aktív tag
válasz Brian_GT #8546 üzenetére
Ez a legújabb ennél újabb csak Béta van. És amúgy meg előző gépen is ezt cisnálta ha FHD-ra raktam a beállitásokat. AMúgy meg ha ilyesmik hiányoznának, h grafikus vezérlő DX meg ilyesmik akkor nem menne a Crysis 3, BF 4, COD legújabb, Watchdogs, THied meg ezek full grafon FHD-n. Nem még ilyen öreg szar játékok : D -
Erwinke
aktív tag
windows 7 ultima 64bit.
-
Erwinke
aktív tag
COD 2, CS 1.6 és az ilyesmi kategóriájúak. Ha átállitom a beállitásokban 1920*1080-ra akkor kiirja, h a program működése leállt. Most vettem teljesen új gépet. De a régin is ezt csinálta. Azt gondoltam, h a grafikus kártya nem támogatja v ilyesmi. De most van i7 4770, R9 290 MSI gaming 4g, 8GB ram.
-
Gabesz87
veterán
Meg tudnátok mondani, hogy ősrégi játékhoz - Vietcong 2-ről van szó - honnan tudok leszedni hivatalos patcheket? Mert a 2K oldalán már nem szerepel a játék, gondolom jó ideje. A patchek meg amik sok helyen fellelhetők, többnyire crack-elt cuccok, és még a vírusirtó is bejelez néha rájuk. Szóval hol, hogyan juthatok hivatalos, tiszta patchekhez?
Vagy pl. a gamershell.com-ról le lehet szedni, és feltenni nyugodtan? Nem cseszi el az original játékot? A Fist Bravo add-on-t is onnan szedtem le (pc gururól link alapján).
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem arra mondani megoldást, h régebbi játékok miért nem futnak FHDben? Előre is köszi!
-
De4d
őstag
A Borderlands 1-2 volt rendes Huble Bundle akcióban?
Most ahol láttam elég drága. Nekem eddig kimaradt.Minden jó, ha a vége jó!
-
5150head
senior tag
Sziasztok. Ismertek olyan űrhajó-szimulátort ami hasonlít az eve online-hoz, de single, vagy ingyenesen játszható online? Köszi előre is!
-
De4d
őstag
Ismeri valaki a Grim Dawn nevű játékot?
A fóruma korán kihalt, magyarul nem sok infót találni róla, meghallgatnék egy két személyes tapasztalatot róla, mert elég jónak tűnik, erős Diablo klón a Titan Quest fejlesztőitől.Minden jó, ha a vége jó!
-
mad1
veterán
válasz gzbotii #8526 üzenetére
Egyaz hogy az analog kar jobb helyen van boxon,amirol nehezebben csuszik le az ujad egyesetleges pvp nel ha beizzad...Az xboxjoy t auton felismeri minden jatek be is allitja.En inkabb ps parti vagyok ha konzolrol van szo,de ha pc akkor mindenkepp a boxjoyt ajanlom.
Ne szemetelj ! = Steam
-
De4d
őstag
Lehet igazad van, nem tudom mennyire van/volt beleszólása ilyenekben a kiadónak.
Nálam anno amikor megjelent nem indult kompatibilitási probléma miatt. Egy játékos fórumban megkérdeztem van e rá megoldás, de nem találtak, legalábbis az egynél biztos nem volt.
Minden jó, ha a vége jó!
-
addikt
LucasArts a kiadó volt, az meg bezárhat. Bioware csinálta a játékot, él és virágzik.
Mondjuk nem tudok semmi olyan játékfícsörről, ami feltétlenül XP-t igényelne, úgyhogy a kompatibilitás miatt simán kellene mennie 7-en is. Attól hogy a játék "nem támogatja" attól még mehet simán. Lehet hogy hozzá se kellett nyúlni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
De4d
őstag
Foglalkozhatnak a modderek persze, de a leírás alapján teljesen hivatalos a dolog, így van alapból a boltokban, és ugye a Lucas Arts jó ideje bezárt.
Ugye az első kiadás, nem támogatta, hisz akkor még nem is volt win7. Nem tudok/tudtam róla hogy lenne második kiadás, és olyan dologról se hallottam mint az Ufo esetében (dosbox,)De a lényeg hogy akkor, működik, anno 2-ről azért maradtam le, mert win7-re váltottam (mert mire odajutottam, már voltak olyan játékok amik meg xp-t nem támogatták, illetve problémás volt az xp-m)
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
addikt
Nem hibás a leírás, nekem is elindult, még 8.1-en is.
Miért ne foglalkozhatnának egy játékkal több év után is? Nem olyan régen került Steamre (2012), mondjuk akkor ránéztek erre a részére is. Dícséretes, így kellene támogatni minden játékot.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
De4d
őstag
Üdv.
Van a Star Wars Knights of the old republic 1-2.
Régen ezek nem mentek csak win xp alatt. Most viszont több helyen is látom hogy van, és win7 támogatással.
Kérdezném, hogy ez hogyan lehetséges? Nem hiszem hogy egy 10+ éves játékot utólagosan moddoltak, vagy mégis? Esetleg hibás a leírás?Minden jó, ha a vége jó!
-
batman91
őstag
Helló!
Az volna a problémám, hogy anno megvettem Dead Space 2-őt dobozosan, egyetlen egyszer jár a gépemben és akkor tökéletesen működött. Most újra fel akartam telepíteni de nem akar feltelepülni. Hirtelen felugrik kb 25%-ra és onnantól kezdve semmi sem történik, kb. 20 perc várakozás után félbeszakítottam a telepítést. Telepítés alatt a játék könyvtárába semmit sem másolt át, teljesen üres volt. De lehetett hallani hogy dolgozik gép, pörög a lemez, mégsem történik semmi. Kiszedtem a lemezt és megnéztem, semmi folt, semmi karc, tökéletes állapotban van. Eléggé el vagyok most keseredve miatta, nem tudom mi mást próbálhatnék még meg.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
jonnyjoker01
veterán
60 fok körül de ez mindig is így volt, a venti is csak 50 fok körül kapcsol be, maximumon még majdnem soha sem hallottam pörögni (kb 70 foknál pörög maxon.) Tudom ez soknak tűnik, de a specifikációkban is 100 fokot írnak szal... Nincs valami hőfok hamisító módszer, hogy azt higyje a noti hogy 70 fokos és pörögjön maximumon? A venti sebességét nem tudom állítani.
Üdv. Johnny
-
mad1
veterán
válasz jonnyjoker01 #8510 üzenetére
Lehet leszabalyoz,mert leporolodott.Nezdted a hofokokat?
Ne szemetelj ! = Steam
-
CJ4567
nagyúr
Üdv.
Kratosnak(God of War) van mitológiai alapja?No Sana No Life
-
Brian_GT
őstag
Érteni értelek, de mégsem. Elindul a visszaszámlálás és ki kell érned mielőtt lejár az óra. Ennyi. Nem robban fel előbb...
Babetta: Első körben a honfoglaló ugrott be...de vannak még hasonló ilyen oldalak ahol van othello, póker stb... ezt egyszerűen írd be így a google-ba, hogy póker vagy ötödölő izé othello stb...
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem találtam jobb témát, ezért ide írok, hátha. Mentségemre legyen, nem vagyok nagy játékos, ezért bocsánat előre a balga kérdésért. Barátnőm Angliában van, én itthon, keresnék valami online játszható, vagy esetleg mindkét gépre telepítős játékot, (nem ilyen cd-s változat, hanem ami pár mega és egy hozzá nem értő is egyszerűen felteszi ) amit interneten együtt, vagy egymás ellen tudunk játszani. Semmi nagy dologra nem gondolok, leginkább a logikai játékokat szeretjük. Van valakinek ötlete esetleg? Köszönöm előre is!
-
modern
aktív tag
Üdv.
Lehet hogy nem idevág a kérdés csak annyira idegesít a cod4 ben ez a pálya 3:40-től amikor mindenkit lelövök és futnék ki az ajtón és már szól a sziréna akkor nekem miért "robban fel" azelőtt hogy átérnék az ajtón??
Egyszerűen nem értem, futnak velem a többiek is és mind meghalunk mert túl messze van az ajtó :/Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest