- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
A Division-ben csak 30 a határ, és azért nem egy Skyrim szerű rendszer, mégis elvoltam vele 100 órát. Engem nem a szinthatár érdekel, hanem az mennyire tud lekötni. Megvan-e az a hihetetlen hangulata, mint a Skyrim-nak, amikor először mész be puhányan egy Chaurus barlangba, vagy feljutsz a hegyre és találsz egy romos várat. Ilyesmi.
Amúgy szerintem a Skyrim-ban is kb 50 szintet értem el, mire elfogyott a lelkesedésem.(jó előtte 3x abbahagytam 30 órákkal)[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Melyik Elder Scrolls? Ha Skyrim, akkor felejtsd el a használtat, mert Steam kell hozzá.
mod: ja, hogy Elder Scrolls Online. Használtan azt sem tudod megvenni, csak ha az accountot is adják hozzá, azt meg egyébként is minden esetben tilos eladni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
A legtöbb esetben semmi.
A steamre általában azért kerülnek fel, mert az a legnépszerűbb játék disztribúciós platform, és így olyanok is találkoznak a játékkal, akik egyébként nem tennék. E mellett sokszor meg azért van steam nélküli változata, mert annál nem kell részesedést fizetni a steamnek a vásárlásokért.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szami777
addikt
Planetside 2 akkor a te játékod, steamről ingyenesen letölthető, de ha nem szereted a steamet akkor nyomhatod anélkül is.
Battlefield 3-ra hasonlít leginkább, csak sokkal epikusabb, Haverral lehet tolni, csináltok külön squadot aztán mehettek irtani, nagyon jó kis játék.
Bár azt remélem tudod, hogy freetoplay játékoknál ha nem fizetsz eléggé lekorlátozódsz. Nem leszel esélytelen a csatatéren, csak a fa@a cuccokért skinekért fizetni kell az összes ilyen játéknál.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest