Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
A Division-ben csak 30 a határ, és azért nem egy Skyrim szerű rendszer, mégis elvoltam vele 100 órát. Engem nem a szinthatár érdekel, hanem az mennyire tud lekötni. Megvan-e az a hihetetlen hangulata, mint a Skyrim-nak, amikor először mész be puhányan egy Chaurus barlangba, vagy feljutsz a hegyre és találsz egy romos várat. Ilyesmi.
Amúgy szerintem a Skyrim-ban is kb 50 szintet értem el, mire elfogyott a lelkesedésem.(jó előtte 3x abbahagytam 30 órákkal) -
A legtöbb esetben semmi.
A steamre általában azért kerülnek fel, mert az a legnépszerűbb játék disztribúciós platform, és így olyanok is találkoznak a játékkal, akik egyébként nem tennék. E mellett sokszor meg azért van steam nélküli változata, mert annál nem kell részesedést fizetni a steamnek a vásárlásokért.
-
szami777
addikt
Planetside 2 akkor a te játékod, steamről ingyenesen letölthető, de ha nem szereted a steamet akkor nyomhatod anélkül is.
Battlefield 3-ra hasonlít leginkább, csak sokkal epikusabb, Haverral lehet tolni, csináltok külön squadot aztán mehettek irtani, nagyon jó kis játék.
Bár azt remélem tudod, hogy freetoplay játékoknál ha nem fizetsz eléggé lekorlátozódsz. Nem leszel esélytelen a csatatéren, csak a fa@a cuccokért skinekért fizetni kell az összes ilyen játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest