Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi

veterán

válasz bul07 #31010 üzenetére

Köszi! Azóta már én is beszereltem, egy hete használom (habár sokat nem nézegettem vissza még a felvételeket, csak úgy megy, aztán annyi, ... ha ne adj isten lenne valami hepening, majd gondolom lockolja a felvételt, hogy ne írja felül, az érzékenyégét a maximumra tettem. Apropó, kézzel nem lehet odanyúlni egy gombhoz, hogy az adott (elmúlt?) percet lockolja?).

Pár észrevétel, kérdésem lenne:
    1. hogy sikerült azokkal a különböző, a járművekre realtime számokkal ellátott felvételt kinyerni, azóta már rájöttél? és egyáltalán; mik azok a számok? :Y Furcsa és elsőre nem is értem mit akar jelenteni, de jópofa, mint egy Terminator belső nézetéből kivágott felvétel :)
    2. a hátsó kamera tükrözése gyárilag ilyen? (szóval, hogy ne legyen zavaró, ha szükség van a felvételre, akkor utólag egy videószerkesztőben egy horizontális tükrözést kell alkalmazni, igaz?)
    3. a parkoló mód, hogy működik? sokat nem teszteltem, de ugye elvileg kondenzátoros; próbáltam a normal módot és a timelapse-t is, de egyikkel sem készültek felvételek, úgy láttam...
    4. hogy lehet praktikusan úgy visszanézni utólag a felvételeket, hogy a videó mellé párosuljon automatikusan a GPS koordináta is (esetleg térkép megjelenítéssel is egy másik ablakban)? Talán NEXTBASE kameráknál láthattam hasonlót, ahol saját videófelvétel nézegető Windows-os alkalmazással ez tökéletesen működik(?) Itt nincs ilyen?
    5. a telefonos app elég macerás dolog, mert egyrészt szerintem lassú a felvételek letöltése (még az az 1-1 perces felvétel is sokáig jön le (4k a felvétel természetesen)), rendszeresen ki-be rakosgatni az SD kártyát nem szeretném, manapság az már nem túl élhető és macerás, ennél azért már vannak kényelmesebb megoldások is(?)
    6. továbbra is a telefonos app: roppant idegesítő, hogy elindulok reggel az autóval és persze kapcsolódik automatikusan a telefonom Wifije. Természetesen tudom, hogy kikapcsolható az automatikus csatlakozás, ezt meg is tettem, de akkor meg ugyebár nem éred el az alkalmazást, a felvételeket, a beáállításokat, hanem mindig kézzel fel kell csatlakozni (miközen ilyenkor megszakad minden egyéb mobil adatfogralmad, netkapcsolatod). Nem tudom, lehet én várok el csak túl sokat ennyi pénzért, de egyelőre nem a legkényelmesebb környezetű dashcam megoldás ez a DDPAI , ... sok egyéb tapasztalatom nincs, de itt figyel az asztalon még egy NEXTBASE 322GW és egy 70mai A810 dupla szett, amiket saját kocsiba szerelek majd és azt gondoltam, hogy a vélhetően arany középút, - a DDPAI Z40 - jó lesz a céges autómban, ... most úgy tippelem, hogy az említett 3 készülék közül, az utolsó a rangsorban a DDPAI Z40 ... Neked még megvan? Még használod?
    ...a felvétel minőségével, kamerák minőségével egyébként nincs probléma (=igényeimnek bőven megfelel).
    Használ még innen valaki DDPAI Z40-et nagy megelégedettséggel? (Vagy akárhogy?)

:R

Új hozzászólás Aktív témák