Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Vesztor87 #25245 üzenetére
70Mai A500S jobb megoldás a bővíthetősége miatt, idővel ha úgy gondolod lehet hozzá hátsó kamerát is csatlakoztatni (~9e Ft külön megvéve)
Ha a parkoló mód funkcióját is akarod használni akkor kelhet egy HW kit is a bekötéshez, ha nem akkor adnak hozzá mindent a használathozM300 elég alap felvételt csinál sok minőségbeli hátránnyal
A többi meg már nem sokkal kerül kevesebbe mint a A500Syoutube írd be a típusokat és néz videókat melyik milyen minőséget tud és hogy neked megfelel e a olcsóbb modell minősége
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy nagyon egyszerű kis kamerám van, amit szeretnék jobbra cserélni. Habár az fhd papíron....sztem inkább VGA lehet.... 70maikat néztem, nem tudom kell-e GPS....amit néztem, m300/lite/plus 500s.....
Az első kettő között nem tudom melyik a jobb....vagy ennyiért van más alternatíva? -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy A500s pro+t
Érdemes a " hardwire kit" megvásárlása?
Vagy mehet simán a szivargyújtóba, ahol állandó 12V van?
Láttam,hogy kikapcsolja bizonyos esetekben, de amúgy?
Magyar nyelvű appot ki használ és melyiket?
Köszönöm -
bul07
nagyúr
Hátha valakinek jól jön
emag újracsomagolt
Xiaomi 70mai 1S menetrögzítő kamera, Ultrakompakt, Full-HD 1080p, Sony IMX307, Wifi, hangvezérlés, 2019-es model
[link]
10.900 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítők.....
Most ez van ingyenes szállításhoz így is lehet 390Ft spórolni a szállítás díjon
Finish speciális só mosogatógépekhez, 1.5 kg
[link]
499 FtIngyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes. -
törölt tag
válasz
sambenez #25239 üzenetére
Előtte csak a vezeték volt betolva a biztosítékláb mellé,és akkor is ezt csinálta. Arra gondolok,hogy a H. Kit hamarabb leold,mint kellene. Most megpróbálom egyenlőre szivargyújtóra kötni,mint a régit,legfeljebb addig a parkolómód nem működik.
Már másra nem tudok gondolni,mint hogy a H.Kit nem jó. -
törölt tag
Hát már nem tudom,mi lehet a baj!
Kivettem a kocsiból a Hardware Kit-et,és rákötöttem 12V-ra az állandó szálat,majd a másikat,ami csak gyújtáskor adja az áramot,azt kapcsolóra.
Felkapcsoltam,elindult,ha lekapcsoltam,leállt. A parkolómód is működött, ha megráztam, elindult a felvétel.
Visszaszereltem a kocsiba,ott is bekötöttem a megfelelő helyre. Reggel elindult, majd délután már nem.
Szerintem eret vágok.... -
-
Hauptmann
veterán
-
törölt tag
válasz
#99618560 #25226 üzenetére
Közben találtam egy frissítést, 1.0.10ww version-al.
Bár ebben sincs HDR beállítási lehetőség. De annyira nem is hiányzik,csak láttam egy videon,hogy lehet ilyet is állítani.
Viszont most van " Time-lapse recording". Ez mire jó?
És az "emergency video"-nak is mi az értelme,ha amúgy is megy a felvétel folyamatosan?
Köszi -
törölt tag
A800S 0.0.47.ww a fentlevő version.
Keressek újabbat ennél?
A beállításoknál pl. nekem nem adja fel a HDR beállításának lehetőségét. -
andaman
tag
válasz
DoItYourself #25209 üzenetére
Köszönöm.
-
bul07
nagyúr
Ha ép valaki ép venni akar hátsó kamerát a következőkhöz
kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800Újracsomagolt
Xiaomi 70mai MiDrive RC06 Hátsó kamera, full HD la 30 fps, látószög 130°, kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800
[link]
4.890 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítőkHa nem jó a easybox-ba ingyen szállítás(jó ritka még mindig)
Akkor legolcsóbban a házhoz szállítást ezzel lehet elérni
Air Wick gyertya, 30g
[link]
399 Ft
Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes. -
Upo
addikt
Egyrészt nem biztos hogy egyformán kódolja mindegyiket. Másrészt pont azon szokott mindenki lovagolni, hogy mennyire élesen látszik a szembejövők rendszáma. Arra meg pont az átkódolás miatt nem ad releváns információt.
Persze arra jó ez is, hogy pl. milyenek a színek, hogy kezeli a fehéregyensúlyt, artifact-ok, kromatikus aberráció, stb. milyen, de ez egy dashcam esetében (szerintem) nem annyira lényeges, mivel az az esetlegesen bekövetkező esemény dokumentálására való. A képi beállítások, algoritmusok is erre vannak beállítva, nem pedig arra, hogy minél szebb film legyen belőle, mivel nem ez a cél.
Illetve inkább a kevesebb fénynél rögzített videókat kéne nézni, mert azért manapság, ebben a kategóriában, napközben, hétágra sütő napocskánál kb. mindegyik elfogadható bizonyítékot tud szolgáltatni.
Amúgy én is A500S-t választottam az A800s ellenében, és kevés fénynél is bőven teljesíti azt ami az áráért elvárható.
Működik a rezgés érzékelés, működik a timelapse, stabilan működik, hozzá se kell nyúlni. Még arra is rájöttem, hogy nem is kell menüből kapcsolgatni a timelapse módot amikor beállok a garázsba. Az autó leállítása után, mikor bemondja a timelapse módot, simán nyomva kell tartani a hosszú gombot, amíg be nem mondja hogy "entering parking surveillance mode". Úgyhogy már nincs a kártyán több órányi timelapse a garázsfalról. -
törölt tag
válasz
sambenez #25214 üzenetére
Azért gondolom látod a különbségeket a kamerák között.
Nekem is A800 van,de amikor vettem,azt néztem,hogy legyen hátsó kamera is,és 4K legyen. Akkor ez volt. Mindent látni rajta,és jól is.
A régi 70Mai is jól szolgált(szerencsére nem kellett vissza néznem semmilyen incidens),most itt pihen a szekrényben. -
BBéci
legenda
válasz
DoItYourself #25209 üzenetére
64 GB egy kamerához is kevéske, kettőhöz kutyafüle.
-
sambenez
Topikgazda
-
kismedve1982
tag
A500s 4:3, A800s 16:9 képaránnyal van. Utóbbi szerencsésebb talán az autóban. Kamionban talán a másik a szélvédő magassága miatt. Viszont a másiknak jobb az ára. Én belefutottam egy selejtes a500s-be, de azon kívül a képe szép, sebességet, gps koordinátákat kiírja a videóra...stb.
-
törölt tag
válasz
pakfong #25207 üzenetére
Lehet,hogy szorul(bár mindenre "is" ott a WD-40) én nem szoktam kapcsolgatni. Hátsóval együtt van, Hardware KIT-tel bekötve. Elindulok bekapcsol,megállok,5 perc után kikapcsol. A sávelhagyást nem használom.
Mivel olyan helyen közlekedem, ( 510/51 M0-M5 ) ahol sokszor csak rajtam múlik,hogy nincs nagy baj, ezért van csak.
A tükör mögött van, nem is látom a képernyőt,csak ha mögéhajolok.
Ezért nem vettem észre,hogy már egy hete nem ment.
Az elakadás jelzőre volt kötve az állandó áram, de valamiért nem műkszik. -
DoItYourself
addikt
válasz
andaman #25198 üzenetére
Decemberben vettem hátsóval (RC06), együtt. Első kamera képe szép, hátsóé nem annyira, egyébként meg mindkettő teszi a dolgát, hibával eddig nem találkoztam. Nagyobb gödörnél néha bekapcsolja az emergency recordingot, hiába van a legalacsonyabb érzékenységre állítva. Indításkor zenél egyet, ami kis matatással kikapcsolható, engem nem zavar. Muzikernél rendeltem hozzá 64-es tartóstejet, izé kártyát.
Látom, hogy már van hozzá már fw frissítés, de ami működik azt nem piszkálom. -
törölt tag
Tessék választani. [link]
-
Pogifej
csendes tag
válasz
WhiteWalker #25183 üzenetére
HMC1450 high rate 14500 rechargeable 3.7v lithium battery 500mah power 10c current 5A
https://m.aliexpress.com/item/1005002053679935.html?gatewayAdapt=Pc2Msite&spm=a2g0s.12269583.0.0.20df15eawYqvYV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest