- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgabor
csendes tag
válasz
sambenez #21668 üzenetére
Mivel nem olvastam vissza korábbra, nem tudtam, hogy a hozzászólásodban mit jelent, milyen szlengben van ez a Feucht, csak annyit, hogy magyarul nedves-et jelent. Na most már tudom...
Az a nagy, fegyelmezett Németország logisztikai Bermuda-háromszöge!
2021.03.11 óta, vagyis 2 hete ott mutatja a tracking. -
szabi86
csendes tag
válasz
szabi86 #21742 üzenetére
Válaszoltak, és többször vissza is kérdeztem, de mindig ugyanazt a sablon szöveget írják. Arra nem válaszol, hogy akkor miért van már az oldal szerint raktáron.
"hi we will have A800S AND rear cam set in Poland warehouse soon in 28th March ,i t is available in 28th March then you can make order soon Fannie" -
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok, aliexpressen elvileg már van A800S lengyel raktáron, kitben, 200db. Rájuk írtam, hogy erősítsék meg, mielőtt megrendelném. Ha válaszoltak majd írok.
[link] -
NomadND1
senior tag
válasz
Darth_Revan #21708 üzenetére
-
Hauptmann
veterán
Létezik, hogy Viofo A129 Pro-t nem nagyon találok már, csak a Duo-t? Nekem nem kell hátsó kamera.
Másik esélyes a 70mai A800S, erről mi a vélemény? Jobb, mint a Viofo?
-
sony309
őstag
válasz
sambenez #21734 üzenetére
Úgy döntöttem, vásárolok egy új kamerát.
Ezeket találtam itthoni vásárlással:
Xiaomi 70mai MiDrive 1S (kb. 13.000 Ft)
Yi Dashcam (kb. 15.000 Ft)
Xiaomi 70mai MiDrive D08 (kb. 20.000 Ft)
Xiaomi 70mai MiDrive D05 (kb. 20.000 Ft)
Xiaomi 70mai Midrive A500 (kb. 24.000 Ft)
Xiaomi 70mai Midrive A500S (kb. 25.000 Ft)Számomra elég lenne a FHD felbontás, de:
Szimpatikusabb a MiDrive D08-D05 és A500 rögzítése a szélvédőn, talán stabilabb, mint a Yi Dashcam rögzítése.Kérdéseim:
Valóban stabilabb és könnyebben oldható a konzolról, mint a Yi Dashcam?
A beépített GPS-sel felszerelt kamera szinkronizálja az időt és felír minden adatot a videóra vagy sem? -
sambenez
Topikgazda
válasz
sony309 #21733 üzenetére
Megnézed ezt a videót, és ha érzel magadban elég affinitást akkor rendelsz egy új akksit és kicseréled.
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
70mai A800 kameránál, ha több videót akarok menteni, akkor wifin át kell húzni telefonra, vagy a memória kártyáról közvetlenbe is lehet? -
sony309
őstag
Üdvözletem, sziasztok!
Yi Smart Dashcam-mel rendelkezek, amely évek óta tette a dolgát. Pár hónapja azt veszem észre, hogy 10 indításból csak 1x indítja el a felvételt, ami csak utólag derül ki. Indításkor hangjelzést ad, áramot kap (mutatja az időt), de nincs rögzített felvétel. Kb. 1 éve került bele 64 GB memóriakártya (Sandisk Ultra XC C10/UHS-I). Ritkán használom az autót, "elfelejti" a dátumot és az időt a kamera (sosem állítom be), bár nem gondolom, hogy ez lenne a gond.Gondolom, tegyek bele másik kártyát és próbálgassam.
Ha másik kártyával nincs gond, akkor a 64 GB kártya a hunyó.
Ha másik kártyával is gond van, akkor a kamera a hunyó.-Találkozott már valaki hasonló hibával?
Előre is köszönöm a választ!
-
johnmay
csendes tag
Sziasztok!
70mai A500 és A500s közötti választásban kérem a segítségeteket. Hátsó kamerát nem szeretnék használni, és úgy látom, hogy az A500 szoftveresen legalábbis több funkcióval rendelkezik, meg talán kiforrottabb is. Vagy mindenképpen érdemes az A500s-t venni? Processzor fronton melyik jobb? Köszönöm szépen! -
biqci25
friss újonc
Xiaomi 70mai a500 kameránál az a bajom, hogy telefonról szinkronizálom az időt-dátumot, ami sikerül is és egy idő után elállítódik, pont 7órával előre!
Lehet vhol időzónát állítani? Ha igen hol?
Vagy mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszi! -
Rudi500
csendes tag
Hali. Egy kérdés. Valaki rögzített már fel hátsó kamerát első szélvédőre úgy hogy az utasteret figyelte? Főleg a parking mode miatt érdekel az oldalsó ablakok figyelése végett. Amúgy 70 mai pro plus +rc06 ról van szó.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
zeus_2k14 #21719 üzenetére
Hátsó tappancsosat nem tudok. De a 70mai rc06 hátsó kamerához adnak fóliát. Azt gondolom az nem bántja a sötétítést ha azzal rakod fel.
Ha visszaolvasol a 70mai valamelyik két kamerás megoldása vagy a viofo hasonló kamerája ajánlott. Ezek vannak itt a legtöbb embernek.
Az más kérdés a sötétített üvegen mennyire lát majd ki a kamera. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy VW Jetta , ami ugye sedán kivitel. Mivel elég sokat vagyok vele úton, és mostanság egyre többször tapasztaltam azt, hogy jobb lenne, ha lenne fedélzeti, menetrögzítő kamerám, ezért e miatt vagyok itt.
Tudnátok segíteni, hogy milyen lenne a megfelelő számomra?
Nekem első szélvédőre, és a hátsó szélvédőre kellene.Íme:
- első szélvédőre tappancsal vagy pedig ragasztóval raknám fel , majd ott a kábelt elvezetném
- hátul maximum csak a tappancs megoldható, mivel a hátsó ablakjaim sötétítve vannak, így azért arra ragasztani nem szeretnék, tappancson kívül nem tudom milyen megoldás létezne esetleg.
- Mind a kettő kamera gyújtásra lenne kötve, hogy mikor gyújtásra teszem a kocsit, automatán bekapcsoljanak .
- Jó lenne, ha telón keresztül elérném a felvételt , a régit pedig automatán felülírná.
Olyan 50-60.000 Ft-t gondoltam az egészre.
Leírtaknak megfelelően , tudnátok ajánlani, segíteni, hogy milyen kamerát vegyek?Köszönöm
Gergő
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Ismét fedélzeti kamera vásárlását tervezem. Az aksi vs. kondenzátor témával kapcsolatban merült fel egy kérdésem: ha szivargyújtóról használom, akkor is megfelelő lehet a kondis megoldás? Megbízhatóbb ugyan, de mi van akkor, ha elveszti a tápellátást? Vajon van elég ideje, hogy elmentse az aktuális fájlt? Az autó leállításánál ez történik (legalább is az én autóm esetén biztosan), illetve rosszabb esetben egy balesetnél mi van akkor, ha hirtelen elmegy az áram? Nem veszik el az éppen rögzített videó? -
0021666
tag
Sziasztok!
Csak részben autós kamera a kérdésem, de ez tűnt a legrelevánsabb topiknak.
Keresnék tolatókamerát, amin a tolatást segítő referencia színes vonalak eltüntethetők, és a kamera minősége is nem árt ha valami normálisabb képet ad. A kijelzőt valószínűleg külön venném hozzá, mert abból a legfontosabb a magas fényerő és kis méret lenne, ilyet viszont kétlem hogy adnának KIT-ben. -
kokok21
újonc
A800 hacked, lehet scripteket futtatni egy specko firmwarrel
[link] -
kokok21
újonc
70 mai A400 coming, 1440p
[link] FCC link -
Rosep
senior tag
Ha bekötöttem a 70mai Hardwire Kit-et, a Mini Dash Cam-ban valami új menüpontnak kéne megjelennie a parkoló módhoz?
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
A visszapillantóra szerelt kamerák mennyire vállalhatóak ?
Esetleg valami ajánlott ebben a kategóriában ? -
-
NomadND1
senior tag
válasz
Darth_Revan #21706 üzenetére
Ez attól függ. Az éjszakai felvétel minősége mennyire fontos? Csak arra kell, hogy ha van valami, akkor legyen bizonyiték, vagy inkább az utak dokumentálására? Illetve milyen árfekvésben gondolkodsz?
-
NomadND1
senior tag
válasz
Darth_Revan #21704 üzenetére
Szia,
A műszerfalra való rögzitést nem javaslom, mert bárhová rakod egy vakfoltot okoz. A másik indok, hogy a műszerfalak nagy része nem sima felületű, nem fogod tudni nomálisan rögziteni.
Ha könnyen pakolható kell, akkor hirtelen csak a tapadókorongos megoldásra tudok gondolni.Márkák közül ami jó lehet: Mio, Xiaomi, Truecam
Alapvetően nehéz dió amire vágysz
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Olyan autós kamerára lenne szükségem, ami:
1) Nem az üvegre kell erősíteni, hanem a műszelfalra is meg lehet oldani
2) könnyen pakolható át egyik autóból a másikba, tehát nem egyszer használatos ragasztós rögzítője van
3) 2-3 percenként ment létrehoz új fájlt és ha betelt a microsd, akkor automatikusan felülírja a legrégebbieket
4) wifin keresztül telefonról vissza lehet nézni a felvételtTudna valaki ajánlani olyat ami megfelel a fentieknek? Köszönöm!
-
Caterpillar
csendes újonc
válasz
Vertigo18 #21701 üzenetére
Javítottam már úgy, igaz nem kamera hanem telefon tartó volt, hogy a gumi és a felette lévő műanyag közé egy kb. 1,5 - 2 mm vastag kör alakú klingerit tömítést helyeztem, a gumit letisztítottam, megnedvesítve tettem fel. Így nagyobb szívóhatás lett és a nedvesítés miatt nem tudott a levegő bejutni alá.
-
VaZso
senior tag
válasz
Vertigo18 #21701 üzenetére
Alapvetően akkor fog sokáig fent maradni, ha nem tud beszivárogni alá a levegő..
Ez alapján nagyjából három oka lehet szerintem:
- Koszos az ablaküveg
- Koszos a korong
- Elöregedett / roncsolódott a gumiFeltételezem, az első kettő ponton már túl vagy... kérdés, a gumit miként lehet esetleg felújítani (rugalmasabbá tenni) rajt.
Legrosszabb esetben nagyon jó kétoldalas ragasztókat is lehet kapni.
-
Vertigo18
addikt
Mit lehet akkor csinálni, ha meghalt a tapadókorong rész? Hogy lehet azt új életre kelteni? Másfél év után autóm menetrögzítő kamerájának tapadókorong része kb. 10 percig tart, majd lepottyan kamerástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GTA VI
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest