- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
70mai ma egész sokat dumált mandarinul, pirosan villogott.. Rácsatlakoztam telóval, azt írta lassú a kártya ezért nem tud rá menteni, cseréljem vagy formázzam. Format gomb ott is volt, megkapta ami jár
Érdekes, remélem mostanában nem lesz hasonló. -
bul07
nagyúr
válasz HornedReaper #13452 üzenetére
Hát elméletileg hetente formázni kellene, ezt írja a manual-ja
Na de ki fogja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mcll
senior tag
Sziasztok!
Úgy tűnik behalt a régi dashcam-em,és vennék egy újat. Viszont akkor már "upgradelnék" is, azaz kicsit komolyabb, jobbat vennék az előzőhöz képest (ami egy DVR-207 volt). Olvasgattam az itt leírtakat, de elég színes a paletta.
Amit szeretnék:
- Széles látószög
- Full HD természetesen és érzékeny legyen, azaz éjszaka is szép, kivehető képet kapjak.
- GPS beépítve, azaz a kijelzőn lássam a koordinátákat és a sebességet is (amit a felvételre is ráéget a timestamp mellé).
- Lehetőleg kis méret, nem szeretném mindig leszerelni ha megállok valahol.Nagyjából ezek lennének. Árban nem tudom a fenti "kívánalmak" hogy férnek bele, de úgy max 30e körül.
Köszi!"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
flymi
addikt
Viofo 119-nél hogy működik ez a parking mode és a motion detection?
Motion detection csak akkor működik, ha ki van kapcsolva a pm. Viszont a pmode mikor vesz? Nem akkor, ha mozgás van?/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Rekureku
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kamerát átlag kategóriában, de aminek már értelme is van. Teszem azt látni a rendszámot ilyesmi. Sajnos nincs időm végigbogarászni a forumot, de előre is köszi a segítséget!
-
nyikszi
őstag
-
Landsmann
addikt
Backup elem nincs benne. A beállítások nem, de az óra az lenullázódik 3-4 nap után ha nincs használva. Esetleg megoldás lehet, hogy a tápfeszültség lekapcsolása előtt a kamerát kézzel kikapcsolni. Ekkor az áram megszünte után pár másodpercig még vesz, meg leáll, de ehhez az energiát már a kondiból veszi. Ha kézzel kikapcsolja az ember, akkor elvileg több energia marad a kondiban.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
lazac_
tag
válasz nyikszi #13463 üzenetére
Gondolom nálad ki van. Én is csak fél éve kapcsoltam be, mert elnyomkodtam a hangot sötétben, és akkor már végigzongoráztam a beállításokat...
Videón kb. 8:40-től, "format warning" menüpont.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Van, hogy mikor beszállok a kocsiba a felkiáltójeles felvétel visít és vesz. Ilyenkor csak állítsam le a felvételt és indítsam újra?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
-
bul07
nagyúr
És miért nem anyós oldalon van hogy sofőrnek se takarjon egy centit se?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-Bandi-
tag
Na megjött jó másfél hónap után a viofo A129em, most vettem át, hát sajnos a rulettkerék rosszul pörgött, 37000ft volt a kamera 10200ft a vám és 3500 a posta munkálata... de hát aki szeret játszani( és mindig veszít ) ...
Csak már majdnem elment a kedvem az egésztől ebben a várakozásban...
Főleg a felhelyezés miatt vettem meg, mert a YI m nagyon belóg a szélvédőbe, amúgy megérheti a cserét minőségben( plusz ugye ez gps es )? Csak mert barátom akar egyet, oszt most nem tudom melyiket adjam oda neki...
Kicsit a beépítéstől is tartok, bár "szerencsére" napfénytető meg ilyenek nincsenek, csak függönylégzsák, de gondolom ez nem okozhat gondot kábelezésben.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
nyikszi
őstag
Nekem 1 éve van fent, eddig tart.
(#13477) flymi: Na várjunk csak, nekem is szokott, akkor lehet mégis be van állítva, csak nem nézem meg, benyomom a felkiáltójelet és megy minden tovább.
(#13476) lazac_: Lásd fent, akkor mégis be van kapcsolva, de megnézem holnap.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz Rekureku #13468 üzenetére
Bármelyiket csak ajánlani tudom. Ki lehet fogni aprókon is, én is ott vettem. Szuperül megy, sajnos már kellett is. A GPS is jól jött, mert tudtam pontosan, hogy hol történt, míg az elkövető kérte, hogy mutassak neki valamit. Egy biztos, legközelebb a legkisebb balhé esetén is hívom a rendőrt, ha nem autó-autóval történik. (lásd régebben, kutya és az autóm)
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Akkor holnap megnézem a formázás beállítást. Aztán ha legközelebb csipog, akkor azt is megnézem, hogy mi a bánatot ír ki. Én egyébként egyszer se formáztam még Kingston memóriakártya, még a t-mobile-tól.
-
bul07
nagyúr
válasz Rekureku #13488 üzenetére
Nemrég linkelte valaki a NAVITEL R1000 [link]
Nekem nagyon bejönCsak egy két dolog ami ugye hmm
Mondjuk egy ütközésnél az a mágneses tartó mennyire tartja meg , ha nem tart ki fogja megkeresni az árok partjánNa meg hogy valóságban milyen a felvétel youtube mennyire ront rajta
[link]Amúgy mintha a MR250-nek lenne a legjobb képe
Videó innen[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
jézusom
addikt
Hali!
Szerintetek van létjogosultsága az infrás éjjeli módnak? Egáltalán bekapcsol az infra mondjuk pályán vagy akárhol ha ugye megy az auto fényszórója?
Egyáltalán mennyire elterjedt? Csak a gagyikon van infra?
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Akinek van ilyen Xiaomi Mijia Dash kamerája az megtudja mondani, hogy egy 32 GB-os kártyára nagyjából mennyit tud rögzíteni és, hogy hány perces részekre bontja a fájlokat?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-Bandi-
tag
Na beraktam a viofot, a bumszli esőszenzoros burkolat sajna ennél is belóg a képbe ( kitakarja a bal oldalt... )ha fel és közel rakom hozzá, így lejjebb kellett tenni picit, de azért így sokkal jobban beleolvad, mint a YI.
Majd nemsokára megyek velük, oszt összehasonlitom mit tudnak, bár valszeg ebből már csak esti felvétel lesz.[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
flymi
addikt
Ma hajnalban jöttem haza a ködben, de nem igazán értem mitől lett ennyire tré a felvétel. Botrányos. Oké, hogy a V119S jobb éjjel a simánál, de elnézve a youtube-on fent lévő videókat, ez nagyon gyatra. Vagy a ledes közvilágítás (vagy épp annak hiánya) miatt lenne ennyire sötét és foltos? Kicsit később dobok fel egy képet, hogy lássátok...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
bul07
nagyúr
válasz -Bandi- #13495 üzenetére
Én a helyedbe rakatnék egy fólia csíkot az ablak tetejére, nap ellen is jó, és sokat is takar még jobban beolvadna
Mint az enyémnek is van csík [link], ha mellé álok a kocsinak akkor csík miatt felülről nem látszik a kamera, alacsonyabb szögből meg már a távolság miatt(neked jobban takarna mint nekem mert az enyémbe nagyon nagy a szélvédő)[ Szerkesztve ]
-
Rekureku
tag
Kersztkérdés !
A Xiaomi YI Technology Dash Cam és a Xiaomi Mi Dash Cam között van valami érdemi különbség?Úgy látom lehet hozzájuk kapcsolódni telefonnal. Tudnak olyat hogy a telefon GPS jelét használják majd rögzítik a videóval együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest