- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1rus
tag
1) Az oldal "about" szekciojat azert linkeltem, hogy lasd a sajat maguk altal leirt tenyt, miszerint csak egy community fan site. Nem is ertem hogyan gondoltad, hogy belinkelem meg1x azt az oldalt, hogy ez a hivatalos, amire 1 pillanattal elotte epp azt mondam, hogy nem az...
2) A komolytalansagat arra ertettem, amit a reakciom elotti kozvetlen hszben mas is megjegyzett, miszerint dragabb a kartya, mint maga a kamera.
3) Ezen termeszetesen lehet vitatkozni, hogy egy szabvanynal ha valami jobb, akkor az elozo szabvanyt is raaggathatjuk-e mint jelzot, de velemenyem szerint nem. Viszont azt mindenkepp kiemelnem, hogy en azt mondtam, hogy nem class10es (besorolasu), azt nem mondtam, hogy a class10es (besorolas) ertekeit nem tudja. Az U3 es a V30 egyebkent teljesen jol van feltuntetve az oldalon, hiszen az 2 kulonbozo standardnal ugyan, de azonos parameteru termeket takar, viszont a regebbi standard szerint nincs ennek megfeleloje, ezt a standardeket kialakito intezet szerencsere jobban tudja, mint a sandisk, es mivel en innen tudom, ezert en is jobban tudom, mint a sandisk, ahogy irtad is
De a sandisk akkor is rosszul tudja ha az alapjan dontunk, amit te leirtal, ugyanis az U1, a Class6, 4, 2, valamint a V10, V6 a te analogiad szerint hianyzik a kiirt es bekeretezett C10 mellol, hiszen azokat is tudja, nemdebar?
4) A bitratat meg egyszeruen rosszul tudod, es te magad is leirod az igazsagot a kijelentesed utani kovetkezo mondattal, csak nem gondoltal bele. Elmagyarazom roviden: a video bitrata a te kijelenteseddel ellentetben pontosan abbol all, hogy:
a) hany pixelt kell megjeleniteni (ez ugye maga a felbontas)
b) hany kepkockan kell masodpercenkent ezeket a pixeleket megjeleniteni (ez ugye maga a kepfrissitesi freki)
c) hany biten abrazoljuk a pixelt.
Ebbol jon egy jo kis keplet, miszerint video bitmennyiseg = pixelszam * kepkocka * pixelabrazolas, ebbol meg ugy jon a bitrata mennyisege, hogy az elobbi kepletnel mindent egy masodpercre levetitve nezunk. Ez persze amirol beszeltem, a tomoritetlen videobitratat adja meg, ami igen ritka videok eseteben (a nyers formatum az a ritka eset), hiszen a mai legtobb videoformatumnal tomoritett az anyag, igy a mozgokepnel az eppen nem mozgo dolgokat nem taroljak el ujra es ujra, ezzel sporolva a mereten.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a kesz videofajl merete nem a video hossza beszorozva a bitrataval, mert a hangsavra is kulon van bitrata (mar ha van hangsav), plusz mindig vannak egyeb metaadatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest