Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos86
tag
Szerintem meg ne az döntsön hogy hány RCA kimenet van rajta!Fontos, de ne az döntsön, mivel ha jól belegondolunk akkor a 3rca kimenet tök fölösleges...mit kötsz a harmadikra, hátsó szettet...na neee!!!Ha a 9884-et választod akkor a tudása miatt válaszd ne az rca-k száma miatt!!!
A CDE szériást, amin csak egy rca van azt csak felejtsd el szerintem!Csak csalódni fogsz akkor, amikor rájössz, hogy mennyivel jobb lenne az egész rendszer, ha erősítőről szólna!Aztán rá veszed magad, hogy fejleszteni kellene, és megint ott tartasz hogy fejet kellene venni...szerintem ez pénzszórás...pláne így a gazdasági válság közepén...vagy valahol akörül
!
Ha én lennék a te helyedben akkor a CDA szériát válsztanám,már csak azért is mert ha valamire kiadom a pénzt akkor lehetőleg a legjobb legyen!+A tudás legfőbb szempont!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest