- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz Pietrosz #16108 üzenetére
Bármikor is felhozták ezt a témát mindig a jobb kártyáról mondtam el a véleményem!
Ez annak idején többségben az ATi volt ezt mindenki tudja és alátámasztja is.
Szerinted miért volt NV kártyám is,mert úgy gondoltam hogy jobb és azért veszem,nem így lett.
Sokat teszteltem 850XT,7800GT 1800XT,7900GT,aztán a többi már nem is érdekes.
Nekem jobb eredményeket hozott az ATi ezért vitattam meg másokkal a témát,nem vagyok Atifan csak azt ajánlom ami nálam jobban eredményeket kapott.
És nem azoknak a véleményére voltam kiváncsi akik a levegőből vették hogy ez,meg az mennyivel jobb,közben nem is volt olyan kártyájuk.(ugye ismerős számodra a helyzet)?
Na de felejtsük is el a doldot.
Én azt is tudom hogy a 8800-as szériával az NV nagyot alkotott.
Mindig a jobb kártyát venném magamnak,régebben ez ATi volt manapság meg NV.
Középkategóriában 8800GT amit most vennék magamnak.
Felsőben eddig 8800ULTRA vettem volna,most meg 3870X2 lenne a kiszemelt.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Angelo69
senior tag
válasz Pietrosz #7730 üzenetére
Mar irtam tobbszor is miutan mind ket gyarto kartyajat teszteltem hogy a Crysis-t el kell felejteni minden fele szempontbol mert bugos sajna.
Meggyozeskepp csinaltam egy kepet az ominozus nem "havasodo" fegyverol Ati Hd3870 el kb ott mint a ph-s tesztben.
[link]"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Bundás22
őstag
válasz Pietrosz #7393 üzenetére
egyetértünk
mondjuk annyiból jó, hogy ha megéhezel csézés közbe, bicskával vágsz egy kis szalonnát, vársz egy picit hogy rendesen átsüljön, rátörsz egy töjást és már kész is a Ham&Eggs crysis alatt a legfinomabb![ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Komplikato
veterán
válasz Pietrosz #2604 üzenetére
Persze, hogyne. Azért van szinte mindenhol a GF8 is bétadriverekkel tesztelve a különböző HW oldalakon? A 7.11 béta vagy 10 napja elérhető például. Ja tudom, az nem WHQL-es (mint ha az jelentene bármit), de akkor is. Sőt lehet lassan már 7.12 béta is lesz.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz Pietrosz #632 üzenetére
Tényleg jónak tűnik a 8800GT
Ha a teszt hiteles akkor eléggé össze kell magát kapni az ATI-nak az új 3850 és 3870-el mert tényleg ütős ki jószág lesz a GT!!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Foxmulder89
senior tag
-
Gaboman
nagyúr
válasz Pietrosz #624 üzenetére
Te egy játék alapján döntesz?
Mert a bizonyított tesztben az UT3 volt 1280x1024-ben namost tegnap tesztelgettünk 2900Pro 770/2000
1280x1024 DM heatray_fly 147.79 AVG
1280x1024 DM shangrila_fly 142.23 AVGEzt még a Ultra sem éri be nem hogy a GT.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Könyvajánló
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...