Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s1ru2

aktív tag

válasz - = Zk = - #41609 üzenetére

Na, szerencsére, megérte szétkapni, csaka motorban egy gumigyűrű ugrott le. Természetesen atomjaira kellett hozzá szedni, mindent, de most fain.

Gari meg érdekes sztori, Giannitól vettem anno, és elvileg ugye ő eltette midenféle garlevelet és nem kaptam semmit, de mondom Gianni-t dicsérik csak nem lesz gáz. Aztán úgy kb 2 hónapja ráírtam, h időnként kerreg a kicsike, és h nézze már meg vagy valami, mert ugye még nincs 1 éves se... Errő ő közölte, hogy adjam meg a garilevél számát. Mondom az nics mert azt mondtad eltetted és nem adtál hozzá. Ezekután visszaírt, hogy már emlékszik is és, hogy ehhez nem adott garlevelet, de különben is a nagykerben nem szoktak apró zörgéssel foglalkozni, kocogtassam meg és jó lesz.( jött az isteni utasítás). Én nem vettem a fáradtságot, hogy elküldjem a jó k* anyjába, gondoltam ennél kultúráltabb vagyok. De azért jó vigyázni azokkal is akiket kiemelkedően dicsérnek, még itt is. Eddig nem szándékoztam leírni a sztorit, de most felment bennem a pumpa. NEM FELTÉTLENÜL 100%-an megbízható itt 1-2 emberke, még akor sem halálra dicsérik őket !

Új hozzászólás Aktív témák